ladycat
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από Ismini:Μηπως τοτε να βαλεις λιγο βαμβάκι σε ενα πλαστικο μπωλ να ριξεις σπορους σιταρι και να το ποτιζεις (καταβρεχεις καλυτερα)? όπως καναμε με τις φακες στο νηπαιγωγειο. Αλλα το να μαζευεις απο το δρομο και να πλενεις αυτο χορταρακι ειναι καλη λυση. (Εγω μαζευω και με κοιτανε περιεργα)
Χμμ...
Γι'αυτό είναι καλό που την κατεβάζω -έστω και με λουρί- στον κήπο και μασουλάει χορταράκι κατά βούλησιν. Εδώ στο Χαλάνδρι είμαστε καλά από κήπους...
Ismini
Διάσημο μέλος
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
Κατερίνα Χαρισιάδου
Νεοφερμένο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από lactoula:Ειχα δει στο Praktiker πριν καιρο (στο τομεα για τα κατοικιδια) κατι χορταρακια για γατες, ετοιμες να φυτρωσουν σε γλαστρακι και με ποτισμα. Ειναι καλο αυτο? Ειναι καποιο ειδικο για γατες?
Είχαμε πάρει κι εμείς (όταν έμενα στο σπίτι της μητέρας μου) τέτοιο χορταράκι για τα γατιά. Το κάναμε επειδή μασουλούσαν τα πάντα. Από μολόχες μέχρι γιασεμιά και νυχτολούλουδα... Αλλά, τα ξεφτυλισμένα, έγραψαν κανονικά το χορταράκι και συνέχισαν να τρώνε τα αγαπημένα τους
. Περιττό να πώ ότι τις μολόχες τις τρώγαν και οι σκύλοι μας
?!! Σχετικά με τις γατοπαραξενιές:Nerino:
- τρέχει στο μπαλκόνι όταν ακούει το απορριματοφόρο. Δεν το χάνει με τίποτα εδώ και 7 χρόνια, ακόμα και όταν βρίσκεται σε βαθύ ύπνο
. - όταν έδινα οποιουδήποτε είδους εξετάσεις (σχολείο, πανεπιστήμιο, κ.λ.π)ο Νερινάκος πάντοτε ξενυχτούσε μαζί μου στο τραπέζι. Αν δεν έκλεινα φώς και βιβλία δεν πήγαινε στο κρεββάτι. Σε αντίθεση με τα σκυλιά που με έγραφαν κανονικά...
- όταν βλέπει έντομο να πετάει ή να κάθεται στον τοίχο (και δεν το φτάνει) αρχίζει να φωνάζει με μία τρεμουλιαστή κραυγή που ΜΟΝΟ σ' αυτήν την περίπτωση βγάζει. Φαντάζομαι ότι περιμένει να πέσουν από μόνα τους.
- είχα ένα μπρελόκ- λέιζερ και ποτέ μα ποτέ δεν βαριόταν να παίζει μ' αυτό. Συνήθως τα γατιά όταν μάθουν κάτι, μετά από κάποιο διάστημα βαριούνται. Όμως, η σχέση sexόπαιδου- laser παραμένει σταθερή εδώ και χρόόόνια.
- όταν την κρατάς αγκαλιά σαν μωρό (ανάσκελα) και κάποιος την φωνάξει από πίσω, τότε αντί να γυρίσει σε κανονική θέση και να κοιτάξει, πετάει το κεφάλι πίσω και ανάποδα και το αφήνει να εκκρεμεί. Είμαι σίγουρη πως μία μέρα θα το χάσει έτσι
... - όταν τραβήξει κανείς καζανάκι χώνει την μούρη της να δεί τί γίνεται (αυτό το κάνουν και τα "εδώ" γατιά μου).
- ορκισμένος εχθρός των "λαστιχακίων" για τα μαλλιά. Κάθε πρωί ανεβαίνει στον νιπτήρα και κοιτάει στο ραφάκι πάνω απ' αυτόν αν υπάρχει κανένα. Αν όχι, τρέχει αμέσως στην τσάντα της μαμάς και χώνει εκεί την μούρη της (και το μισό σώμα της) μέχρι να εντοπίσει το βρωμολάστιχο. Εννοείται πως η μητέρα μου τα αγοράζει χοντρική
!!!
- κύριο βίτσιο να μπαίνει ολόκληρος σε οποιαδήποτε σακούλα.
- μπαίνει μαζί μου στην μπανιέρα ή όταν δεν πολυγουστάρει βολτάρει απλώς στο χείλος της. Όταν δεν κάνει κανένας μπάνιο, μπαίνει και παίζει με το καπάκι του σιφωνιού. Το ίδιο κάνει και στον νιπτήρα. Κι επειδή περνά ώρες στο βουνό και είναι γεμάτη χώματα, ο νιπτήρας και η μπανιέρα είναι γεμάτοι μαύρες πατούσες
! - το πρωί, μόλις ξυπνήσει ο μπαμπάς της και ανοίξει τον υπολογιστή του, ανεβαίνει στο ώμο του (ή καμιά φορά ξαπλώνεται σε στίλ προβατάκι στην πλάτη του τσοπάνου ή σε στίλ κασκόλ, αν προτιμάται) μέχρις ότου πιαστεί ο Carsten
. Μιλάμε για πολύ έρωτα με τον φίλο μου...ασχέτως που εγώ την κουβάλησα εδώ.
, γιατί η μόνη δραστηριότητά της είναι να σηκώνεται από το ένα μέρος και να ξαπλώνει αλλού. Την Μανούλα και τα μωρά δεν τα ξέρω καλά γιατί κοιμούνται στο εξωτερικό ταρατσάκι.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou
Διάσημο μέλος
- Όταν ήταν μικρός όταν έπλενε το πλυντήριο καθόταν και το παρακολουθούσε συνέχεια, λες και έβλεπε ταινία. Μόλις όμως ξεκινούσε το στίψιμο εξαφανιζόταν πανικόβλητος, γλυστρούσε και στο πλακάκι, πολύ γέλιο.
- Καταλαβαίνει πότε ξυπνάω προτού καν το καταλάβω εγώ και έρχεται να μου κάνει χαρούλες κουτουλώντας με το κεφάλι του όπου βρει! Έχει παρουσιάσει βελτίωση, στην αρχή ήξερε ότι ξυπνώ για να φύγω στις 7, οπότε λίγο πριν το ξυπνητήρι με ξυπνούσε. Το πρόβλημα ήταν ότι το έκανε και τα σαβ/κα και τις αργίες. Μετά κατάλαβε ότι μόλις χτυπήσει το ξυπνητήρι εγώ θα σηκωθώ και ερχόταν τότε. Πλέον δεν χρειάζεται το ξυπνητήρι έρχεται μόνος του.
- Κάνει πολλά διαφορετικά νιαουρίσματα ανάλογα με το τι θέλει. Το ωραίο είναι ότι όταν του μιλάς απαντά και αν αλλάξεις τον τόνο της φωνής σου αλλάζει κι αυτός το νιαούρισμά του. Όταν έχει καιρό να δει κάποιον μόλις τον δει αρχίζει και του 'μιλά' για κανένα 5λεπτο (μάλλον του λέει τα νέα του)
- Αν δεν του δίνω σημασία προσπαθεί να μου τραβήξει την προσοχή. Αν είμαι πολλή ώρα στο κομπιούτερ ξαπλώνει πάνω στο πληκτρολόγιο. Αν διαβάζω προσπαθεί να μπει ανάμεσα σε μένα και στο βιβλίο ή ξαπλώνει πάνω του. Αν μιλάω στο τηλέφωνο μου κάνει τούμπες και νιανιανια για να του δώσω σημασία
- Στο παλιό μου κινητό απεχθανόταν έναν συγκεκριμένο ήχο. Μόλις τον άκουγε κλωτσούσε το κινητό! Όπως καταλαβαίνετε αναγκάστηκα να τον αλλάξω!
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
Την ενοχλεί ο θόρυβος...

Gina1
Νεοφερμένο μέλος
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
πανς στη πορτα ολο να χοροπιδαει και να κινηγαει φιλαρακια.ειδικα με τα κσιλακια απ τα κλαρακια τον δεντρο σικωνεται στα ποδια του και τα πιανει και εγω τρεχω του το δηχνω και με περνει στο κατοπι χεχεχ ουτε σκιλοσ ναταν.
Τρωει σα λεμαργο ειδικα οταν ληπω εγω και ερχομαι μετα απο λιγες μερες στο σπιτι εδω που τον εχω στο φιλο μου μου κανει νιαου σινεχεια και ζιταει φαγακι.
Αυτες τισ μερες ιπιε πολι νερακι.
Επισης τον περνω κριφα στο σπιτι και μεσα στη πολικατοικια προσπαθει να μου το σκασει εγω τον κινηγας και μια μερα στο εισογιο που πηγε καθως τον πιανω χτιπαω το κεφαλι μου στα καγκελα τησ σκαλας.
αουτσ!Εκανε κακια μια μερα στη κουζινα κατω δεν ειχα καταλαβει γιατι μου εκανε νιαου.
(μη το πειτε σε κανεναν)

MadCatMk2
Νεοφερμένο μέλος
-------------------------------------ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ-------------------------------------
Α, ναι ακόμη του αρέσει να μπαίνει στο πλυντήριο (
Όχι κατα τη διάρκει της πλύσης)...(ειναι κ αλλα πολλά που δεν θυμάμαι τώρα...)
maxi2
Δραστήριο μέλος
'Οταν κοιμάται ο Ασπρούλης και ο Ζιζού θέλει παιχνίδια, πάει και ξαπλώνει πάνω στον μεγάλο και του δαγκώνει τον λαιμό... ως φυσικό επακόλουθο ο μεγάλος ξυπνάει και αρχίζει το κυνηγητό και τα "χου".. ο μικρός όμως είναι ανένδοτος...
Δεν καταλαβαίνει τίποτα.. Θα σταματήσει μόνο αν βαρεθεί πρώτος ή αν φάει καμιά δυνατή απο τον Ασπρούλιακα..
Το βράδυ όμως είναι συνέχεια ξαπλωμένος πάνω μου και μαλάζει γουργουρίζοντας..
Μήπως έπρεπε να τον βγάλω "γουργούρη";;;;;
Τι ακριβώς εννοείς???Hehe.... εμένα ο Casper μου τρελένεται για χλωρίνη

MadCatMk2
Νεοφερμένο μέλος
Gemini
Εκκολαπτόμενο μέλος
Mόλις βλέπει τον κουβά, τρέχει εκστασιασμένη για να βουτήξει το κεφάλι της μέσα και να πιεί νερό (έχουμε μια αδυναμία σε OΛA τα δοχεία με νερό εκτός από το μπωλάκι μας) και μόλις μυρίσει την χλωρίνη, ξυνίζει κυριολεκτικά τα μούτρα της και φεύγει τρέχοντας.....

MadCatMk2
Νεοφερμένο μέλος

Gemini
Εκκολαπτόμενο μέλος

purina
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
)