maxi2
Δραστήριο μέλος
Τον βλέπω να χοροπηδάει δεξιά και αριστερά και ψάχνω να βρώ με ποιό παιχνίδι ασχολείται.... Τελικά χοροπηδάει χωρίς να έχει κανένα παινίδι.... τι να πω......
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MadCatMk2
Νεοφερμένο μέλος
Ναι... εκτός απ'τη δικιά μου..! LoLΌλες οι γάτες παίζουν με την ουρά τους.![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από MadCatMk2:Ναι... εκτός απ'τη δικιά μου..! LoL
Και τι πρόβλημα έχει η δικιά σου;

MadCatMk2
Νεοφερμένο μέλος
anabou
Διάσημο μέλος

MadCatMk2
Νεοφερμένο μέλος
Gemini
Εκκολαπτόμενο μέλος
Eκείνο το βράδυ νομίσαμε ότι κοιμήθηκε αμέσως. Ξαφνικά, μετά από κανα 15λεπτο, ακούμε μια τρομερή φασαρία και καταλαβαίνουμε ότι η Σούμη τρέχει γύρω-γύρω στο δωμάτιό της, προφανώς παίζοντας με κάποιο παιχνίδι. Aλλά η Σούμη τόση φασαρία κάνει μόνο στο μπαλκόνι ή όταν τρέχει μέσα-έξω τα δωμάτια κυνηγόντας "επικίνδυνα" και "επιθετικά" φύλλα απ'τα φυτά.
Στην αρχή δεν δώσαμε σημασία, αλλά η φασαρία συνεχιζόταν και αυξανόταν. Tο γατί έκανε σα σπαστικό μες το δωμάτιό του!
Aναγκαστικά, σηκώθηκε ο άντρας μου με σκοπό να πάει να τη μαλλώσει, αλλά γύρισε πίσω γελώντας! Mέσα στο κλειστό δωμάτιο ήταν η Σούμη μαζί με ένα άτυχο τζιτζίκι! Tο κακόμοιρο πρέπει να ήταν απίστευτα φοβισμένο γιατί καθόταν ακίνητο πάνω στο ποντίκι του computer και το έπιασε ο άντρας μου αμέσως, χωρίς αυτό ούτε καν να κουνηθεί.
Σκέφτομαι τη Σούμη με τον αδίστακτο εισβολέα στο δωμάτιό της και ακόμα γελάω.....
Mαλλον το τζιτζίκι καταλάθος βρέθηκε εκεί και είμαι σίγουρη ότι δεν θα το ξανακάνει!

Subject to change
e-steki.gr Founder

Σιχαίνομαι τα τζιτζίκια όσο δεν παίρνει!!!
anabou
Διάσημο μέλος
AdHoul
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μόλις ανακάλυψα πως ο Don κυνηγάει τη σκιά του ΧΑΧΑΧΑΧΑ.
Άναψα ένα μικρό φως που χτυπάει πλάιγα και σπάνια ανάβω( όταν διαβάζω νύχτα και δεν αντέχω το τελείως φωτισμένο δωμάτια ),
και όπου δημιουργείται σκιά, τρέχει και της "κάνει επίθεση".
απίστευτη πλάκα τρέχει πάνω κάτω στο δωμάτιο.
μπορεί να είναι συνηθισμένο δεν ξέρω αλλά μου φαίνεται απίστευτα αστείο!
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
maxi2
Δραστήριο μέλος
'Οτι φαγητό και αν υπάρχει στο πιάτο, δεν υπάρχει περίπτωση να μην δοκιμάσει και να μην θέλει να φάει το ίδιο..
'Ελεος πια με αυτό το γατί.... Εξωγήινο είναι;;;;;;:cry: :cry:
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
ladycat
Διάσημο μέλος
georgia-odysseas
Εκκολαπτόμενο μέλος
τι γλυκες τα γατουλια σας....λοιπον να σας πουμε και τα δικα μας....ο οδυσσεας οταν πρωτορθε (ο αντρας μου ανενδοτος για γατακι) με μενα ολα ενταξει μια νυχτα τον βλεπουμε να ερχεται με κατι στο στομα παω κοντα του αυτος με προσπερναει και παει εκει που στεκεται ο αντρας μου και του αφηνει μπροστα στα ποδια του φυσικα ενα ψοφιο ποντικι..αυτο ηταν απο τοτε ο αντρας μου τον ερωτευτηκεημουν στην ελλαδα περνω τηλεφωνο τον αντρα μου και τι μου λεει ..του κουβαλησε κουνελι
πως το κρατησε και το ανεβασε 20 σκαλια δεν ξερω .....μηπως ακουσε κατι για στιφαδο;επισης του αρεσει να χωνεται μεσα στα μαλλια μου και να κανει μπρος-πισω τα πατουσακια του ..το καλυτερο μασαζ
και μια αλλη φαση με ποντικι,του αφηνω μισανοιχτη την πορτα για να βγαινει καποιες φορες εξω,αφου τελειωσα τις δουλειες λεω ο.κ να φτιαξβ τα νυχια μου,παω στην τουαλετα για πι την πορτα δε την κλεινω βλεπω τον οδυσσεα να ερχεται με κατι στο στομα...φρικη βγαινω οπως-οπως και ο κυριος αφηνει το ποντικι κατω το οποιο ηταν ζωντανο....2 ωρες εκανα να το πιασω και ο κυριος ουτε που με βοηθησε

aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
Καμια φορα ομως δεν ειναι και πολυ γλυκουλα και πηδαει σαν τρελη, ξαφνικα χωρις καποιο λογο. Πολλες φορες κανει το ιδιο σε καλεσμένους στο σπίτι και τους δαγκωνει!Χωρις να την εχει ενοχλήσει κανεις. Μπορω να της αλλαξω αυτη τη συμπεριφορα μια και είναι ακόμη μικρή και το σπίτι ειναι για αυτήν καινούριο;
Ειναι 5 μηνων. Γιατι το κανει αραγε;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Πάντως αν έχεις τη δυνατότητα να της πάρεις ένα αδερφάκι για παρέα θα είναι όλα καλυτερα για όλους!!!!

aria11461
Νεοφερμένο μέλος
Ο δικός μου έχει τη φοβερή συνήθεια να κοιμάται όσο πιο κοντά στο πρόσωπό μου γίνεται.Και εκνευρίζεται αφόρητα όταν φοράω μάσκα ύπνου,με αποτέλεσμα να τη γρατσουνάει και να μη με αφήνει να κοιμηθώ. Ακόμη, όταν ακούω metal δυνατά πέφτει και κοιμάται (αυτό είναι τελείως αψυχολόγητο!) και βρίσκει πολύ ευχάριστο παιχνίδι το πληκτρολόγιο του υπολογιστή και τις πλαστικές σακούλες, στις οποίες μπορεί να φωλιάσει για ώρες.. Απίστευτο γατί!Ας ανοίξουμε λοιπόν ένα θέμα για να περιγράψουμε τις σαχλαμάρες που κάνει το αγαπημένο σας κατοικίδιο και που μπορεί να σας προβληματίζουν αλλά και παράληλα να γελάτε![]()
1)Λοιπόν ακούστε τι κάνει η δικιά μου,Γλύφει τους πάτους των παπουτσιών.Κολλάει το μουσούδι επάνω τους και γλύφει συνέχεια,της τρέχουνε και τα σάλια!Όταν προσπαθώ να της αποσπάσω την προσοχή,την βλέπω και έχει το στόμα ανοιχτό και τα μάτια μισάνοιχταΤέτοια πράγματα.
2)Κοπανιέται στους τοιχους από τη μία στιγμή στην άλλη.Από εκεί που κοιμόταν μέσα στο καλάθι της,αρχίζει να τρέχει,να γίνεται ένα με το πάτωμα, flat δηλαδή,να διαστέλλονται οι κόρες των ματιών της και να κοιτάει δεξιά και αριστερά σαν κατάσκοπος.
3)Της την δίνει ο ήχος από το κινητό.Τρελλαίνεται.Παθαίνει κάτι.Όταν το ακούει να χτυπάει το ψάχνει για να το .....μαλώσει!
4)Και φυσικά έχει διαίσθηση.Ξέρει πολύ καλά ποιοι είναι εκείνοι που σκέφτονατι θετικά ή αρνητικά για μένα.Αυτούς που δεν τους συμπαθεί,όταν βρίσκονται σπίτι μου υιοθετεί περίεργη συμπεριφορά για να φύγουν.Αν ήταν και στο χέρι της θα έβαζε και το σκουπόξυλο πίσω από την πόρτα.
giannisvitara
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool