Κουσούρια και κατορθώματα των γατιών μας

χαχαχα καλε ετσι κανω εγω για τα εξω μου τα γατια βγαινω κ τσεκαρωτην γετονεια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

οκ Purina:D Check your mail:D
Aσπασια και σε σενα σε λιγακι!:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:D Ευχαριστω μολις το ακουσα χιχι να ταν εδω και το ντινακι θα της το βαλω οταν κατεβω να το ακουσει.Βρε τι κανουν οι γατες!:)

:D ωραια...να μας πεις εντυπωσεις, ισως τα στειλουμε μαζι στο Dream Show:lol:

Σ'ευχαριστώ πολύ! Πολύ πλάκα έχει! Είμαι περίεργη να δω πώς θ'αντιδράσει ο Χιόνης όταν τ'ακούσει!!!:lol: :lol: :lol:

αχ,μπορεις να το στειλεις και σ'εμενα?marielmanidi@yahoo.gr:D

https://www.yousendit.com/download/WSBdXp0kbWx5TA%3D%3D

Mariel κατεβασε το απο εδω:D

μου το'στειλε η purina,φοβερο:up: :up: :up: !!!μονο που η Τσικι οταν της το εβαλα επεδειξε πληρη αδιαφορια:blink:

Μηπως ειναι σκυλος τελικα?

Πριν λιγο ειδα τη Ναλα που ειχε κλεψει μια καλτσα απο την απλωστρα...Την αφησα να κανει βολτες λιγο, μετα πηγα να βρω την καλτσα και την επιασα να σκαβει στην αμμο και να την κρυβει...:lol: Καλα ειναι νορμαλ αυτο?:lol: Ελεος δηλ, γατα νομιζα ειχα, οχι κρυφο-σκυλο....

Πριν λιγο ειδα τη Ναλα που ειχε κλεψει μια καλτσα απο την απλωστρα...Την αφησα να κανει βολτες λιγο, μετα πηγα να βρω την καλτσα και την επιασα να σκαβει στην αμμο και να την κρυβει...:lol: Καλα ειναι νορμαλ αυτο?:lol: Ελεος δηλ, γατα νομιζα ειχα, οχι κρυφο-σκυλο....

Νομιζες!:P Σκιλο πηρες χιχιχι

:lol: :lol: :lol: :lol:
Ειναι εφευρετικά τα ατιμα! Ο μικρος ο δικός μου πηγε στο χωμα πριν μερικες ημερες την ωρα που ξαπλωσα να κοιμηθω.... Κι εσκαβε κι εσκαβε κι εσκαβε....... Καποια στιγμη σηκωθηκα να δω τι στο καλο κανει τοση ωρα το σκασμενο και μου σπαει τα νευρα. Το χαζούλι τα ειχε κανει και μετα επαιζε με το ποδαράκι του και τα κυνηγουσε στο κουτι :blink: :( :mad: :down: :bleh: . Στο κρεβάτι μου λεω απόψε δεν ερχεσαι, ξεχνα το. Το κυνηγησα κι ευτυχως δεν το ξανα εκανε.... Ποιος ξερει πως τη ειδε..... Φρικη

δυο σε ενα ...ΓατοΣκυλο!! χιχιχ...

χριστινα και σενα χαζοβιολικο χιχιχ:up: :inlove:

Γεια σε όλους...Είμαι καινούργια εδώ αλλά και η δική μου γατούλα κάνει πολλές βλακειούλες. 1) Όταν εκτυπώνω οτιδήποτε, έρχεται και περιμένει μέχρι να βγει το χαρτί για να το...χτυπήσει.2) Αράζει κανονικότατα στο νιπτήρα του μπάνιου και όταν σηκώνεται και της ανοίγω τη βρύση ή δίνει χαστούκια στο νερό(όπως σας το λέω) ή προσπαθεί να το...δαγκώσει!!! 3) Την ώρα που κοιμάται, αν πάω να τη χαϊδέψω στο θώρακα μου σφίγγει το χέρι με τα μπροστινά της πόδια. 4) Αν περνάει οποισδήποτε έξω από την πόρτα, κάθεται ακριβώς μπροστά της και περιμένει...Κατίνα!!!! Αυτά και πολλά άλλα...
Ερώτηση...Πώς μπορώ να δημοσιεύσω άρθρο και πληροφορίες για ζευγάρωμα... Το ξέρω ότι είναι άσχετο...Ευχαριστώ

Για να μην αναφέρω ότι αν κάνει...κάτι που δεν πρέπει μέσα στο σπίτι, τα καλύπτει με χαρτί. Μαφία σκέτη!

Πώς μπορώ να δημοσιεύσω άρθρο και πληροφορίες για ζευγάρωμα... Το ξέρω ότι είναι άσχετο...Ευχαριστώ

Άρθρο εννοείς όπως αυτά που εμφανίζονται στην αρχική σελίδα; Αν ναι, έχε υπόψιν οτι το άρθρο θα πρέπει να το έχεις γράψει εσύ και να μην είναι αντιγραφή απο αλλού. Θα πατήσεις "Articles", θα μπεις στην κατηγορία που ταιριάζει καλύτερα το άρθρο σου, θα πατήσεις "Νέο άρθρο" και θα το γράψεις.
Καλωσόρισες. :)

Δεν περιμενα οτι θα το έβλεπα αυτο.....
Ο γιατρός μου είχε πει πως η γάτα μου αποκλειεται να πίνει τοσο νερό όσο του λέω... Η Λίλη όμως για πολλοστή φορά μας διαψεύδει όλους.. :lol:

Συνημμένα

• DSC00266.JPG
    DSC00266.JPG
    73,9 KB · Εμφανίσεις: 64
κι η δικια μας τρελαινεται να πινει νερο απο το νεροχυτη.ανεβαινει,καθεται εκει και περιμενει να τη δει καποιος για να της ανοιξει τη βρυση:lol:

Αν ναι, έχε υπόψιν οτι το άρθρο θα πρέπει να το έχεις γράψει εσύ και να μην είναι αντιγραφή απο αλλού :)

Σίγουρα..? Γιατι ένα άρθρο που έχεις κάνει ποστ εσύ το βρήκα σ'ένα σαιτ στα αγγλικα!
Για του λόγου το αληθές..
"

Οι λέξεις τιμωρία και γάτα δεν πρέπει ποτέ να χρησιμοποιούνται στην ίδια πρόταση. Μια γάτα δεν ανταποκρίνεται στην τιμωρία με θετικό τρόπο, ούτε μαθαίνει από αυτήν. Τρίβοντας για παράδειγμα τη μύτη της γάτας σε έναν πρόσφατο λεκέ από ούρα πιθανότατα θα έχει ως αποτέλεσμα είτε να δαγκωθείτε είτε να γρατσουνιστείτε είτε να την κάνετε να θέλει να σας εκδικηθεί. Οι γάτες όταν περιορίζονται, θα το πολεμήσουν άγρια. Δεν έχουν τρόπο να ξέρουν ότι σας ενόχλησε κάτι στη συμπεριφορά τους. Το μόνο που ξέρουν είναι ότι κάτι μεγαλύτερο από αυτές τις κρατάει παρά τη θέληση τους.."

https://www.thecatsite.com/Behavior/45/Cats-and-Discipline-Dont-Mix.html

"The words discipline and cats should never be used in the same sentence. A cat does not respond to discipline in a positive learning fashion. Rubbing a cat's nose in a recent urine stain on your carpet is liable to get you either bit or scratched or start a resentment streak in your normally laid-back cat. Cats when restrained, even briefly will fight back vigorously. They have no way of knowing that they have displeased you. All they know is something bigger than they are is holding them against their will..'

Εκτός αν το αντέγραψαν αυτοί απο εδώ..:blink:

Αντιγραφή είπα, όχι μετάφραση :) Μεταφράσεις επιτρέπονται και υπάρχουν μερικές όπως διαπίστωσες. Λογικά απο κάτω θα αναγράφεται και η πηγή. Αν κατ εξαίρεσιν δεν αναγράφεται ενημέρωσε με με λινκ για το άρθρο να την προσθέσω :) Ευχαριστώ.

PS: Στους όρους δημοσίευσης των άρθρων, που υπάρχουν ίδιοι και απαράλαχτοι εδώ και ένα χρόνο που λειτουργεί το site αναγράφεται σαφώς:
*: Για να εγκριθεί ένα άρθρο για δημοσίευση πρέπει να είναι τουλάχιστον 20 γραμμές, να είναι γραμμένο χωρίς πολλά συντακτικά-ορθογραφικά-γραμματικά λάθη, να μην είναι αντιγραφή απο άλλο ελληνικό site και γενικά να παρουσιάζει αξιοπρεπή εικόνα και σωστές πληροφορίες.

o μικρουλησ μου οταν με βλεπει να ντυνομαι να βγω, παει και στηνεται στην πορτα μιασ και θελει να βγει βολτα στο πλατυσκαλο.:)
επισης ερχεται στα ποδια μου οταν καθομαι στην καρεκλα του γραφειου και με κοιταζει επιμονα να τον παρω αγκαλια.οταν διαπιστωσει πωσ τον αγνοοω με χτυπαει με το ποδαρακι του:)

τρεχει σαν τρελος και του αρεσει να σταματαει αποτομα στο μαρμαρο ωστε να γλυστραει.χθεσ το εκανε συνεχεια και επεφτε πανω στο ψυγειο :)
και ειμαστε μαζι μονο 15 μερεσ...ερχονται καλυτερα:up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back