Κουσούρια και κατορθώματα των γατιών μας

Τι αηδίες κάνει η αγαπημένη σας γατούλα & Χουσούρια γατιών..

Ο μικρός μας, ο Ναραμπόθ, έχει φάει κόλλημα με την αδερφή μου. Όταν παρακολουθούμε τηλεόραση, κάθεται πάντα δίπλα της και την κοιτάει συνεχώς!!!;););) Και της νιαουρίζει συνεχώς, σημειοτέον ότι είναι πολύ ήσυχοι και οι 2 τους και κάνουν φασαρία μόνο στην ώρα του φαγητού τους (κλασσικά....).

Από την άλλη, ο Νααμάν - ο εικονιζόμενος - είναι πολύ της γωνίας... Τρίβεται σε όλες τις γωνίες των τραπεζιών και δεν αφήνει καλαμάκι για καλαμάκι...:lol:Πάντα θα βρω όταν καθαρίζω ένα κάτω από τον καναπέ:lol:

Οι δικές σας γατούλες τι χουσούρια έχουν;;;:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:lol::lol:
Κολλημα με την αδερφη σου..... Πλακα εχουν
Ο Πιου Μιου καθε μεσημερι και καθε βραδυ (και μονο τοτε :hmm::hmm:) Πριν κλεισω τη πορτα του Γιαννη να κοιμηθει παει και καθεται ακριβως στη μεση κατω απο το κρεβατι. Για να σκουπιζω σερνομενη προσπαθωντας να τον φτασω. Ιεροτελεστεια.... Αλλα με εντυπωσιαζει που ξερει την ωρα ο ατιμος...
Ο Πουρπουρης και ο Πιου Μιου κοιμουνται σχεδον παντα ανασκελα
Η Γατα εχει ερωτα μετα πλαστικα λουλουδια του σαλονιου. Τα μασουλαει μονιμα :/::/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ο Φρου- φρού μου είναι πολύ "ομιλιτικός" ακόμη και αν δεν του απαντάω αυτός νιαουρίζει,ακόμη και μια ματιά να του ρίξω, θα αρχίσει το "κύριε ελέησον":P:P
Επείσης με ακολουθεί παντού και συνέχεια...Δεν θέλει να με χάνει από το οπτικό του πεδίο όταν είμαι στο σπίτι, θα είναι πάντα κάπου που να μμπορεί να με βλέπει!:rolleyes:
Και τελευταίο του αρέσει το κυνηγητό και το κρυφτό:confused:...Νομίζω πώς αυτό το γατί έχει μπερδευτεί και νομίζει πώς είναι άνθρωπος:hmm::hmm::D:D

Είναι απίστευτο το τι κάνουν τα άτιμα..:lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol:
Ναι ειναι.... αλλα ειναι τοσο αστεια που συνηθως λειτουργουν και ως αντικαταθλιπτικα.... :happy::happy::happy:

Η αλήθεια είναι πώς αν ο Φρου μου δεν ήταν τόσο ομιλητικός θα είχα τρελαθεί από την μοναξιά!!!!:/:
Πάλι καλά που ανοίγουμε και κανέναν διάλογο και περνάει η ώρα...ασχετα αν δεν καταλαβαίνουμε και οι δύο τί λέει ο ένας στον άλλο:lol::lol:

μιμικακι κι εγω για καποια χρονια αν δεν "μιλουσα" με τα γατακια μου μπορει να ειχα παθει αφωνια :lol::lol::lol: Παλι καλα δεν λες τιποτα....

η Τσικι πρεπει οπωσδηποτε να μυριζει το οτιδηποτε πριν το χρησιμοποιησουμε!
ο Νοελ παλι εκτος του οτι θελει να ειναι παντα μαζι μου(αλλιως αρχιζει και κλαιει σα μωρο)του αρεσει να παιζουμε με ενα χαρτινο μπαλακι σαν τα σκυλια.του το πεαω,το πιανει και μου το φερνει να του το ξαναπεταξω:blink:

Ο Σιβα οταν καταλάβει ότι ηρθε η ωρα να κοιμηθούμε ΟΛΟΙ, ερχεται τρέχοντας στο κρεβάτι και τρίβει τη μύτη του στη δική μου γουργουρίζοντας. Μετά παίρνει θέση στην αγκαλιά του Δήμου.
Οταν ηταν μικρός εφερνε τα μπαλάκια, αλλά τωρα μεγάλωσε και βαριέται.

Η Αργυρώ κάνει ότι και ο Σίβα. Επίσης δεν μπορεί να μείνει μόνη της 1' και να μην αρχίσει τις τσιρίδες. Ειναι κι αυτή "κυνηγητικό". Φέρνει μπαλάκια πίσω!

κι εμενα ο γατουλης μου θελει να μυριζει τα παντα επεισης του αρεσει να τριβεται παντου οτι του διχνουμε τριβεται πανω του πχ της προαλες του δειξαμε το τηλεκοντρολ της τηλεορασης αρχισε να τριβεται πανω του μετα μανιας μια αλλη φορα του δειξαμε μια μπαρμπι και της τριφτηκε και αυτης:lol::lol::lol:

Εμας ο Σαββας δεν πολυμιλαει... :hmm: ΜΟνο οταν ειναι να τον ταισουμε. Οταν ειναι εξω και τον σηκωσω να τον βαλω μεσα στο σπιτι και δεν θελει τοτε με δαγκωνει, οταν θελει να παει στο σπιτι καθεται καλα στην αγκαλια μου... :P Επισης του αρεσει να τον χαιδεουμε στο κεφαλι του, το μεσημερι κοιμαται με τον μπαμπα μου, τρωει απο πιατακι του καφε και πινει απο γυαλινο ποτηρι... Τι αλλο? Δεν θυμαμαι τωρα.

Γεια! Είμαι καινούργιο μέλος και είναι το πρώτο κείμενο που γράφω. Καλό θα είναι να μήν αφήνετε τη γατούλα σας να τρώει πλαστικά λουλούδια, δεν μπορούν να τα χωνέψουν και υποφέρουν πολύ μέχρι να τα βγάλουν απ'το στομάχι τους. Και η δικιά μου τα μασουλάει αλλά επειδή τα τρώει, μετά όλο το βράδυ κάνει εμετούς για να τα βγάλει. Γι'αυτό το λόγο έχω εξαφανίσει καθε πλαστικό λουλούδι απο το σπίτι.

Καλως ορισες Μαρια!!! :):):)
Η δικια μου η ατιμη δεν τα τρωει... απλα τα τσουρομαδαει και μου γεμιζει το τοπο.... :mad::mad: Μαλλον θεωρει πως ειναι καλο παιχνιδι. Βεβαια γλαστρα μια φορα εβαλα στο πατωμα με ενα μεγαλο πλαστικο φυτο και σε λιγη ωρα ηταν αναποδογυρισμενη με ολο το "χωμα" σκορπισμενο στο σαλονι :blink::blink::blink: Αυτη ηταν καιη τελευταια, δεν το ξανακανω

re

εμενα η δικη μου γατα ειναι περιεργη στον υπνο. Συνηθως κοιμαται ανασκελα και τα βραδια ερχεται και μου κοιμαται στα ποδια. Τα πρωινα ομως κατι παθαινει! Παιρνει φορα απο το δωματιο μου τρεχει και πηδαει πανω στουσς καναπεδες! Αλλα το αλλο περιεργο ειναι οτι καθεται συχνα στον νυπτηρα.. Εχω φωτο στη gallery στη κατηγορια γατουλες μας. μια φορα τη βρηκα μεσα στον καδο του πλυντηριου!!

Από νιπτήρες τα γατιά άλλο τίποτα...:lol:
Το καμάρι μου ο μικρός δε θα πιστέψετε τι έκανε τις προάλλες...
Συνήθως κοιμάται στο νιπτήρα γιατί είναι δροσερός.Και εν τω μεταξύ η βρύση μας είναι εκείνου του τύπου που σηκώνεις προς τα πάνω για να τρέξει το νερό.και ο μικρός μας έτσι όπως σηκώθηκε να φύγει προφανώς την σήκωσε μέχρι πάνω , ΤΕΡΜΑ...:mad::mad:

και το νερό έρρεε άφθονο σε όλο το σπίτι.....λείπαμε από το σπίτι και η αδερφή μου γύρισε πρώτη και είδε τα νερά μέχρι το σαλόνι....

Τα τερατάκια.....:lol::lol::lol::lol:

Περιττό να αναφέρω και τις νυχιές που καλύπτουν όες τις κουρτίνες και τον ξεφτισμένο καναπέ(ευτυχώς είναι παλιός)

μια φορα τη βρηκα μεσα στον καδο του πλυντηριου!!
Αυτό χρειάζεται πάρα πολλή προσοχή! Έχουν συμβεί πολλά δυστυχήματα έτσι :/: Καλύτερα να κρατάς την πόρτα του πλυντηρίου πάντα κλειστή.

re

aretha μου ευτυχως το πλυντηριο ειναι απο κεινα που ανοιγουν απο πανω αλλα δεν πολυπαει εκει... εχει πολυ πλακα παντως.. τη λατρευω! ειδικα η μανα μου. οταν ερχεται να με δει λειπει συνηθως κανα 3ημερο και μου λεει ποσο της λειπει!! μου στελνει και φωτο της που και που!:D

Ο Σάκης είναι απίστευτα φαφλατάς και είναι αλήθεια ότι σε περιόδους εξεταστικής κυρίως με έχει σώσει από σίγουρη κατάθλιψη-νευρικό κλονισμό. Ακόμα και όταν ποδοπατούσε-τσαλάκωνε τις σημειώσεις μου ή όταν κοιμόταν πάνω τους. Με έκανε να ξεχνιέμαι κάπως. Καταλαβαίνει το πότε θα κοιμηθώ από το ότι βγάζω τα γυαλιά μου και έρχεται να μου κάνει χαρούλες και χαδάκια. Το ίδιο και όταν ξυπνάω.

Η Μίτσυ είναι πολύ περίεργη, ό,τι μπει στο σπίτι πρέπει να το μυρίσει. Επίσης έχει μανία με τα κουτιά και τις σακούλες. Χώνεται μέσα και κοιμάται με τις ώρες. Όταν ήταν στα νιάτα της τρελαινόταν για κλωστές και κορδέλες, τις κυνηγούσε και έτρεχε σαν τρελή.

Ο Τζίντζερ είναι γενικότερα διάολος, βέβαια είναι και μικρός ακόμα, εύχομαι μεγαλύτερος να στρώσει. Όταν όμως τον πιάνουν οι αγάπες είναι φοβερός. Κάθεται ανάμεσα στα μαλλιά μου και προσπαθεί να τα πλύνει! Πολύ γέλιο, όταν το κάνει αυτό λιώνω.

Και ο δικός μου, ο Ραούλ, είναι πολύ περίεργος! Καμιά φορά που τον παίρνω μαζί μου στου γείτονα που πάω να του ποτίσω όταν λείπει γουργουρίζει απ' την χαρά του που θα εξερευνήσει το σπίτι!

Δεν φοβάται τόσο το νερό όσο άλλες γάτες και προσπαθεί να πιει από το νερό που τρέχει από το ποτιστήρι όταν ποτίζω, είναι πολύ αστείος! Και καμιά φορά τσλαβουτάει στα νερά όταν πλένω το μπαλκόνι.

Αλλά το χειρότερο που μου έχει κάνει είναι να μου φέρει μια ζωντανή και τεράστια κατσαρίδα πάνω στον καναπέ όταν καθόμουν ανύποπτη και έπινα τον καφέ μου... Ευτυχώς κατάλαβα έγκαιρα ότι έχει κάτι στο στόμα γιατί δεν μου "μίλησε" καθόλου όπως κάνει συνήθως όταν με πλησιάζει. Ήταν φρικτό...

Ο Ορφέας δεν τρωει τιποτα αλλο εκτος απο την κονσερβα του και ψωμι!!
Φοβαται τους παντες εκτος απο μενα και θελει συνεχεια αγκαλια. Οταν η Μολλυ πηγαινει στην σκεπαστη τουαλετα κρυβεται απο πισω της και παραμονευει και την κυνηγαει μολις βγαινει. Aδιαφορει πληρως για την τηλεοραση αλλα παρακολουθει με προσηλωση μονο τα ντοκιμαντερ με λυκους (!!), αν αρχισουν διαφημισεις φευγει αλλα επιστρεφει τρεχοντας μολις τελειωσουν και συνεχιζει να βλεπει.

Η Μολλυ ειναι τρομερα επικοινωνιακη. Καθε φορα που της μιλαω απανταει.Καθε φορα που θελει κερασμα ερχεται στα ποδια μου και κοιλιεται και οταν παω να την χαιδεψω απομακρυνεται δυο τρια βηματα.Αυτο συνεχιζεται μεχρι να φτασουμε μπροστα απ το ψυγειο οποτε και πηδαει πανω στο χερουλι του γιατι εχει καταλαβει οτι τα treats ειναι εκει μεσα. Δεν αντεχει τις κλειστες πορτες και καθεται με τις ωρες και τις γρατσουναει μεχρι καποιος να ανοιξει, αλλα με το που θα ανοιξουμε σηκωνεται και φευγει!

Και τα δυο τους λατρευουν να χωνοται μεσα σε οποιαδηποτε μικρη τρυπα, κατω απο κουβερτες,χαρτοκουτια και πισω απο τα βιβλια στην βιβλιοθηκη. Αν παρουν χαμπαρι οτι ασχολουμαι με το pc καθονται μπροστα στην οθονη και κυνηγανε τον κερσορα του mouse.Οταν αλλαζω θεση στα παιχνιδια τους τρελαινονται να παιζουν λες και ειναι κατι που δεν εχουν ξαναδει. Το αγαπημενο τους παιχνιδι ειναι τα καλαμακια.

Και εννοειται οτι κοιμομαστε παντα μαζι : ο Ορφεας κατω απο την κουβερτα κουλουριασμενος αναμεσα στα ποδια μου και η Μολλυ ξαπλωμενη διπλα μου με το κεφαλι της ακουμπισμενο στο μαξιλαρι.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back