Κουσούρια και κατορθώματα των γατιών μας

........ ο Μήτσος μου και η Υβέτ πηγαίνανε στην τουαλέτα του σπιτιού τη μικρή κανονικά, μπαίναν σχεδόν μέσα και εστιάζαν τόσο καλά που δεν υπήρχε περίπτωση να λερώσουν.... Μέχρι που ήρθαν καινούρια γατομέλη στο σπίτι και αναγκαστικά ξαναμπήκε η άμμος με όλα της τα προβλήματα και ξεχάσανε τους καλούς τους τρόπους!!!! Βρε παιδιά τι γίνεται με τη χλωρίνη?? Η Στρατσιατέλα μόλις σφουγκαρίσω και έχει χλωρίνη τρέχει να κυλιστεί στο βρεγμένο πάτωμα!!!! φυσικά λαμβάνω μέτρα για να μην το κάνει, φοβάμαι πως θα χαλάσει την υπέροχη γούνα της...
Φυσικά και κοιμόμαστε ολοι μαζί (το χειμώνα γιατί τώρα ζεσταίνονται) και 7 γατιά τεντωμένα πάνω στο κρεβάτι δεν μου αφήνουν και μεγάλη άνεση... άλλο πάνω στην κοιλιά μου άλλο πάνω στο κεφάλι μου, άλλο στα πόδια......ΤΕΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ!!!!! (....εννοείται πως δεν έχω άντρα)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βαλια εχεις και εσυ μια μικρη τρελα με τα μακρυτριχα απο οτι παρατηρω στις φωτογραφιες ε;:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

.... Δεν είναι μακρύτριχα μονο ο Πρίγκηπας μοιάζει με Μαιν κουν. Αλλωστε έχω τρέλα με ΟΛΑ!!!! Αυτά βρέθηκαν στο δρόμο μου.... γιατί όλα από το δρόμο είναι μαζεμένα. Λυπάμαι που δεν τους έχω βγάλει φωτό με την καλή τη μηχανή .. παρά μόνο με το κινητό.... Ζήλεψα τρελά από σας και από δω και στο εξής θα στήσω τρίποδα να ποζάρουν κανονικά.
Σήμερα που πήγα να πάρω calopet για τον Πρίγκηπα μπήκα στον πειρασμό και αγόρασα λουράκια με κουδουνάκι για τα λαιμούδια τους. Μέχρι τώρα δεν τους έβαζα γιατί θεωρούσα πως θα τα ενοχλεί... και μάλλον έτσι είναι γιατί συμπεριφέρονται περίεργα από την ώρα που τους τα φόρεσα. Θα δω ...και θα τους τα βγάλω αν τα γατούνια μου τσαντίζονται.

Aδιαφορει πληρως για την τηλεοραση αλλα παρακολουθει με προσηλωση μονο τα ντοκιμαντερ με λυκους (!!), αν αρχισουν διαφημισεις φευγει αλλα επιστρεφει τρεχοντας μολις τελειωσουν και συνεχιζει να βλεπει.

:lol::lol::lol::lol:
Αυτό μπορείς να το βιντεοσκοπήσεις;

:lol::lol::lol:
Οντως θα εχει πλακα!!!
Βαλια εχεις 7 :blink: γατακια;;; Μεσα στο σπιτι;;;
ιοκαστη αυτο με τη πορτα μου το κανει κι εμενα η γατα, ειδικα το μεσημερι που θελω να κοιμηθω :mad::mad: Τα μεσημερια κλεινω τη πορτα του δωματιου για να εχω ησυχια (με τα γατακια μαζι μου) Καθεται και νιαουριζει στη πορτα για να βγει κι αν βγει αφου της ανοιξω μετα απο λιγο νιαουριζει για να μπει.... Αναποφασιστο γατι!!!

Καθεται και νιαουριζει στη πορτα για να βγει κι αν βγει αφου της ανοιξω μετα απο λιγο νιαουριζει για να μπει....
Υπάρχει και σχετικό ρητό: The cat is always on the wrong side of the door :lol:

Βαλια εχεις και εσυ μια μικρη τρελα με τα μακρυτριχα απο οτι παρατηρω στις φωτογραφιες ε;:)

βρε παιδια,που βλεπετε τις γατες της βαλιας και εγω δεν μπορω να τις βρω?

:lol::lol::lol::lol:
Αυτό μπορείς να το βιντεοσκοπήσεις;

Θα προσπαθησω αλλα θα πρεπει να πετυχω ξανα ντοκυμαντερ με λυκους :hmm:.

Εμενα τα δικα μου παιζουν κυνηγητο μεσα στο σπιτι, εκτοξευονται το ενα πανω στο αλλο, περνουν απο πανω μας σαν βολιδες και αναποδογυριζουν οτι βρεθει στο περασμα τους. Δεν χρειαζεται να βλεπουμε πια ταινιες με δραση, την εχουμε ολη μες στο σπιτι μας. Πανω κατω φυσιολογικο ειναι αυτο βεβαια.
Επισης ενα παραξενο που κανει ο μεγαλος μου ειναι οτι παει και ξαπλωνει πανω στο τζακι αναμεσα στον τοιχο και στο μαρμαρο και σχεδον σφηνωνει γιατι ειναι πολυ στενα. Εκει ριχνει τους καλυτερους υπνους ο μισος μπρουμυτα και ο μισος ανασκελα. Πως τα καταφερνει?? :hmm:
Οταν κανουμε ντους δε, πρεπει να ναι παρων σχεδον μες την ντουζιερα, να παρακολουθει το νερο κι ενιοτε να τσαλαβουταει.
Η μικρη ειναι πιο σοβαρη μια φορα την πετυχα να ειναι φαρδια πλατια μεσα στο νιπτηρα και μαλιστα η βρυση εσταζε.

βρε παιδια,που βλεπετε τις γατες της βαλιας και εγω δεν μπορω να τις βρω?

Εδώ είναι καλέ.:P
Βάλια, πολύ ωραία γατιά.:inlove: Στο "μέρος της παρεούλας" βλέπουν τηλεόραση;

Πολυ ωραιες φωτο. Κι εμενα ruko αυτη που ειναι μαζεμενα τραβηξε τη προσοχη μου :):)

ευχαριστω ruko!
τελεια ολα τα γατακια βαλια,και ο πριγκιπας,οντως,πριγκιπας!:D

ποσες γατες εχεις 5 ή 7?

Το δικό μου φατσουλίνι είναι γενικά ένα ισορροπημένο και βολικό γατάκι. Δεν μπορώ να πω ότι έχει κάνει ζημίες μέχρι τώρα...
Οι συνήθειες που έχω παρατηρήσει ότι έχει είναι:
  • Κάθε φορά το βράδυ και μόλις έχει φάει έρχεται στην αγκαλιά μου και με μισόκλειστα ματάκια μου κάνει μασαζάκι μέχρι να κουλουριαστεί και να αρχίσει το χουρχουρητό.
  • Όταν θέλει να φάει, βλέποντάς με να περνάω από το δωμάτιο του (κι ας πηγαίνω πχ στο μπάνιο-στο τέλος του διαδρόμου), οπουδήποτε κι αν βρίσκεται, τρέχει και μπαίνει στο δωμάτιό του νιαουρίζοντας ναζιάρικα, θέλοντας να με οδηγήσει εκεί.
  • Έχει ιδιαίτερη αδυναμία σε ορισμένα αντικείμενα, όπως το κομπιούτερ του dvd και τα λαστιχάκια των μαλλιών μου (κάθε φορά βρίσκω κι ένα διαφορετικό στο πάτωμα, πάντα κομμένο (μα πώς τα καταφέρνει και το κομματιάζει τόσο εύκολα;;)
  • Όταν το φωνάζω να έρθει κοντά μου, μπορεί να με κοιτάζει, αλλά ποτέ σχεδόν δεν έρχεται αμέσως. Συνήθως μετά από λίγα δευτερόλεπτα (αχ αυτή η περηφάνια!)
  • Όταν κάθομαι στο pc βρίσκεται συνήθως στην αγκαλιά μου χαζεύοντας την οθόνη και το κέρσορα, και όταν βαρεθεί μεταφέρεται δίπλα στο κουτί, όπου και κοιμάται.
  • Με το που πάω να χαιδέψω την κοιλίτσα του, με σπρώχνει έντονα με τα πίσω ποδαράκια.
  • Όταν παίζουμε με τα χέρια και θυμώσει, έρχεται με ύπουλο τρόπο και αρπάζει τον καρπό μου με τα δυό του χεράκια, δαγκώνοντάς με τσαντίλικα με τραβηγμένα πίσω αυτάκια!!:lol:
  • Η διαδικασία σφουγγάρισμα είναι η αγαπημένη του. Παρατηρεί με μεγάλη απορία το στύψιμο της σφουγγαρίστρας και αμέσως μετά επιδίδεται σε ανελέητο κυνηγητό μαζί της!
  • Όταν πέφτει καθαριότητα στο σπίτι δείχνει πολύ προβληματισμένη και δυστυχισμένη - σα να της αφαιρέσαμε ξαφνικά όλες τις μυρωδιές που είχε συνηθίσει - πέφτει σε απίστευτη κατάθλιψη και μελαγχολία!!
  • Όταν τη χαιδεύω για πολλή ώρα ξαφνικά γυρίζει και με δαγκώνει στο καρπό, εγώ τρομάζω, και αυτή φεύγει και πάει να κουρνιάσει αλλού.
  • Όταν ανακαλύψει κάποια μύγα ή πεταλουδάκι στο σπίτι, είναι ικανή να το γκρεμίσει όλο προκειμένου να το πιάσει.
  • Όταν διαβάζω η αγαπημένη της θέση είναι ανάμεσα σε μένα και το βιβλίο και της αρέσει να παρατηρεί το γύρισμα των σελίδων και να δαγκώνει τις γωνίες τους.
  • Όταν βαριέται, ανεβαίνει στα καλοριφέρ κάτω από τα παράθυρα και παίζει μπαίνοντας και βγαίνοντας από τις κλειστές περσίδες!
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΑΤΣΟΥΛΙΝΙ ΜΟΥ!

Julian όλα αυτά που έγραψες μου θύμισαν πολύ έντονα σκηνές με τον Νταρκούλη μου.. και φυσικά ως γνήσια χαζογατομανούλα δεν αντιστάθηκα, τον πήρα αγκαλίτσα και τον άρχισα στα φιλάκια..:inlove::inlove::inlove::kiss::kiss:

Αυτό που έχω παρατηρήσει τώρα τελευταία στο μωράκι μου είναι ότι κοιμάται σχεδόν όλη τη νύχτα και την ημέρα στη γατοφόρο του. Επειδή δεν έχω μεγάλη ντουλάπα για να την αποθηκεύω, την έχω μονίμως σε μια γωνία στο σαλόνι.. Εδώ και κανένα μήνα λοιπόν δεν λέει να ξεκολλήσει από εκεί..:confused: Ούτε καν στην πολυθρόνα μου δεν θέλει να κοιμηθεί.. :hmm:

Στη γατοφόρο;! Εγώ μόλις γύρισα από τον κτηνίατρο και πρέπει να σας πω οτι ουτε στα μάτια του δεν θέλει να τη βλέπει! Με το που την έφερα να τον βάλω μέσα πήγε και κρύφτηκε!

Την προηγούμενη φορά, ενώ περπάταγα στν λεωφόρο κατάφερε σπρώσχνοντας να εκτινάξει το πορτάκι στη μέση του δρόμου. Πήγα να πάθω εγκεφαλικό! Ευτυχώς δεν πετάχτηκε κι αυτός απο το καλάθι.
Σήμερα στο γυρισμό, 10 λεπτά διαδρομή με τα πόδια, αποφάσισε οτι έπρεπε οπωσδήποτε να πάει στην τουαλέτα! Οπότε καθάριζα εγώ μετά... Αυτός ευτυχώς δεν λερώθηκε καθόλου, πώς το κατάφερε δεν καταλαβαίνω.

Τώρα ειμαστε ολοι μαζί στο μπαλκόνι, η γατοφόρος στεγνώνει, εγώ σας γράφω και ο Ραούλ την κοιτάει και τη μυρίζει με καχυποψία.

Στη γατοφόρο;! Εγώ μόλις γύρισα από τον κτηνίατρο και πρέπει να σας πω οτι ουτε στα μάτια του δεν θέλει να τη βλέπει! Με το που την έφερα να τον βάλω μέσα πήγε και κρύφτηκε!

Την προηγούμενη φορά, ενώ περπάταγα στν λεωφόρο κατάφερε σπρώσχνοντας να εκτινάξει το πορτάκι στη μέση του δρόμου. Πήγα να πάθω εγκεφαλικό! Ευτυχώς δεν πετάχτηκε κι αυτός απο το καλάθι.
Σήμερα στο γυρισμό, 10 λεπτά διαδρομή με τα πόδια, αποφάσισε οτι έπρεπε οπωσδήποτε να πάει στην τουαλέτα! Οπότε καθάριζα εγώ μετά... Αυτός ευτυχώς δεν λερώθηκε καθόλου, πώς το κατάφερε δεν καταλαβαίνω.

Τώρα ειμαστε ολοι μαζί στο μπαλκόνι, η γατοφόρος στεγνώνει, εγώ σας γράφω και ο Ραούλ την κοιτάει και τη μυρίζει με καχυποψία.

:lol::lol: Συγνώμη που γελάω, σίγουρα δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση σου, αλλά φαντάζομαι αυτήν την φατσούλα να κάνει σκανταλιές και μετά να σε κοιτάει με το πιο αθώο βλέμμα του κόσμου..:rolleyes:

Μάλλον έχει έρωτα με την γατοφόρο του, γιατί γατοφόρος = βόλτα με το αυτοκίνητο, κάτι που του αρέσει πολύ.. Ειδικά όταν η γατοφόρος συνδιάζεται με το σαμαράκι που σημαίνει βολτα στο εξοχικό και στα άλλα γατάκια εκεί, μπαίνει και περίμενει να φύγουμε..

Ακόμα και στον κτηνίατρο να πάμε, πάλι δεν έχει πρόβλημα.. ίσως έχει έντονα την μυρωδιά του και νιώθει ασφάλεια..:hmm::happy:

Ειδικά όταν η γατοφόρος συνδιάζεται με το σαμαράκι που σημαίνει βολτα στο εξοχικό και στα άλλα γατάκια εκεί, μπαίνει και περίμενει να φύγουμε..
:lol::lol::lol: "Βόλτα"?
(Θυμήθηκα τη διαφήμιση αλλά ήταν με σκύλο!:))

κάπως έτσι είναι και με μας!! Μόνο που σε μας είναι "πάμε βόλτα.........στο εξοχικόοοοο"!!! :lol::lol:

Cleopatra κι εγώ σα χαζο-γατομαμά κάνω όταν διαβάζω κάτι και μου θυμίζει το γατουλίνι μου!!:inlove:
Εμένα το Φατσουλίνι δεν έχει ιδιαίτερα αισθήματα έχθρας ως προς τη γατοφόρο του, την οποία παρεμπιπτόντως την έχω πάρει αρκετά ευρύχωρη και πλαστική - όχι υφασμάτινη για να αποφεύγω....δύσοσμα ατυχήματα :mpliaks:
Επειδή είμαι σε φάση μετακόμισης και ψάχνω για ένα καλό κρεβατάκι, προς το παρόν κοιμάται στη γατοφόρο.
Σήμερα δε, που ήταν η τρίτη μέρα επίσκεψης στον κτηνίατρο, κάτι είχε υποψιαστεί (μετά από 2-3 φορές το εμπέδωσε!) και το καημένο μιλιά δεν έβγαλε. Αφού νόμιζα πως κοιμόταν, και όταν κοίταξα στα πίσω καθίσματα να δω τι κάνει μέσα στη γατοφόρο, με κοιτούσε με ματάκια όλο περισυλλογή... :/:
Οι δύο κακές συνήθειες που δεν μπορούμε με τίποτα να κόψουμε (ούτε με καλό ούτε με το άγριο):
α) Έχουμε ορκισμένο μίσος με τη χτένα - ενώ μας αρέσει το χτένισμα, όταν ανακαλύψουμε ΤΙ μας χτενίζει, μαύρο φίδι που το έφαγε!!!
β) Το κόψιμο νυχιών δεν το ανεχόμαστε με τίποτα!! Τι γρυλίσματα, τι "χου", δράμα η κατάσταση! Και να πεις ότι του έχω κάνει ποτέ βαθύ κόψιμο... Στην αρχή δεν αντιδρούσε, τώρα πια που είναι 4 μηνών και μεγάλωσε, το ψιλοφοβάμαι... Σήμερα ο κτηνίατρος του τα έκοψε.
Έχετε καμία ιδέα;
Όχι τίποτα άλλο, για να μην κυκλοφορώ σαν πρεζόνι με τέτοια χέρια που μου κάνει κάθε φορά πάνω στο παιχνίδι... Συνήθως το ακινητοποιεί ο φίλος μου και εγώ του τα κόβω, όμως γίνεται έξω φρενών το γατί.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back