IRMACAT Νεοφερμένο μέλος Η IRMACAT αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:45 Η IRMACAT έγραψε: #201 04-09-07 13:45 Εμένα η ιρμα οταν πινω σοκολατα κανει τα παντα για να δοκιμασει Η τσουπιτα οταν ακουω μουσικη κουναει την ουρα της ρυθμικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ψιψίνα Νεοφερμένο μέλος Ο Ψιψίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:15 Ο Ψιψίνα έγραψε: #202 04-09-07 20:15 Ο δικός μου (Χουζούρης) κάνει διάφορα πράγματα ίσως απλά και μόνο για να με ταλαιπωρεί. 1) Με το που θα δει στρωμένο καναπέ δεν υπάρχει περίπτωση να μην ορμήσει απάνω με χιλιόμετρα την ώρα για να τον ξεστρώσει. 2) Όταν καθαρίζουμε την άμμο του τότε του έρχεται η ανάγκη να ξαναπάει ίσα ίσα δηλαδή για να ανακατωσει όσο πιο γρήγορα γίνεται την καινούρια. 3) Όταν γυρίζω σπίτι με σακούλες χώνεται μέσα άσχετα αν έχω μέσα πράγματα ή όχι. 4) Άν φύγω για κάποιο χρονικό διάστημα και μέινει μόνος μς τους γονείς μου όταν γυρνάω με κοιτάει στα μάτια και μετά στρίβει καμαρωτός με την ουρίτσα υπερυψωμένη και μου κρατάει μούτρα. 5) Πάντα όταν ετοιμάζω σάκο για να φύγω χώνεται μέσα και κάτω από τα ρούχα μου μήπως και δεν τον προσέξω και τον πάρω μαζί μου. Αυτά και άλλα πολλά κάνει ο πανέξυπνος γατούλης μου που τον λατρεύω και ας με παιδευει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:50 Η drusilia έγραψε: #203 04-09-07 20:50 Στο 1 εως 4 συμπίπτουμε 100%. Ειδικα για τον καναπέ, το καλύτερό του είναι οταν τον στρώνω, οποτε τρέχει να μπει κάτω απο το κάλυμα για να παίξουμε. Στο 5, οταν γυρνάω αφού τον έχω αφήσει για διακοπές, τρέχει απο την μια άκρη του σπιτιού στην άλλη γρυλίζοντας καμιά φορά και πηδάει πάνω στα ντουλάπια της κουζίνας. (Έτσι κάνει χαρές το καμάρι μου, σαν βάρβαρος πολεμιστής) Και στο 6, οταν με βλέπει να φτιάχνω βαλίτσα, μελαγχολεί ο καημενούλης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:31 Η chouzouris: #204 04-09-07 22:31 Ψιψίνα Χουζούρη λένε τον γάτο σου????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:59 Η ruko έγραψε: #205 04-09-07 22:59 Κάποια συγκινήθηκε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:02 Η chouzouris: #206 04-09-07 23:02 Εμένα εννοείς Ρουλάκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:04 Η ruko έγραψε: #207 04-09-07 23:04 Οι αδυναμίες δεν κρύβονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:04 Η chouzouris: #208 04-09-07 23:04 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:28 Η Ismini έγραψε: #209 05-09-07 17:28 Τελευταία έχω παρατηρήσει στην Αργυρώ το εξής: Κοιμάται στην πλάτη μας. Ερχεται από πίσω στο ύψος του κεφαλιού και ξαπλώνει. Το ίδιο κάνει και με το Σίβα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:20 Η ruko έγραψε: #210 05-09-07 18:20 Η στάση της στην πρώτη φωτογραφία είναι η απόλυτη χαλάρωση! Εν τω μεταξύ, κοντεύει να τον φτάσει τον Σίβα σε μέγεθος ή μου φαίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:32 Η Ismini έγραψε: #211 05-09-07 19:32 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Εν τω μεταξύ, κοντεύει να τον φτάσει τον Σίβα σε μέγεθος ή μου φαίνεται; Click για ανάπτυξη... Κοντεύει! Πάντως μικρούλα θα γίνει νομίζω. Τωρα είναι 6 μηνών. Μεχρι πότε αναπτύσονται σωματικά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:50 Η aretha έγραψε: #212 05-09-07 20:50 Φοβερές πόζες, Ισμήνη!! Η Αρήθα αναπτυσσόταν μέχρι και τώρα που της κάναμε τη στείρωση (8 μηνών). (και για να σας προλάβω, εσένα και τη λυγερόκορμή σου, όχι, με το "αναπτυσσόταν" δεν εννοώ "πάχαινε") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:57 Η mimikaki έγραψε: #213 05-09-07 20:57 Αρχική Δημοσίευση από aretha: (και για να σας προλάβω, εσένα και τη λυγερόκορμή σου, όχι, με το "αναπτυσσόταν" δεν εννοώ "πάχαινε") Click για ανάπτυξη... Ο φρουνάκης μου τελευταία έχει αποκτίσει καινούργιο στυλάκι στο να πίνει νερό!! Πίνει ξαπλωμένος!!!!! Η τεμπελιά σε όλο της το μεγαλείο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:37 Η Ismini έγραψε: #214 05-09-07 21:37 Αρχική Δημοσίευση από aretha: (και για να σας προλάβω, εσένα και τη λυγερόκορμή σου, όχι, με το "αναπτυσσόταν" δεν εννοώ "πάχαινε") Click για ανάπτυξη... Eιλικρινά δεν πήγε το μυαλό μου εκεί! Και χωρίς πλάκα...να σου πω την αλήθεια η Αρήθα δεν μου φαίνεται παχιά. Αυτό το κοιλάκι που κρέμεται λίγο το έχει και η Αργυρώ. Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Ο φρουνάκης μου τελευταία έχει αποκτίσει καινούργιο στυλάκι στο να πίνει νερό!! Πίνει ξαπλωμένος!!!!! Η τεμπελιά σε όλο της το μεγαλείο!!!! Click για ανάπτυξη... Μήπως τον έχει πάρει από κάτω το γεγονός ότι θα μεταναστεύσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:31 Η drusilia έγραψε: #215 06-09-07 08:31 Σκύλο να πίνει ξαπλωμένο έχω δει, γάτα όχι... Πρέπει να ειναι καταπληκτικό θέαμα! Πάντως ο Φρου έχει πραγματικά πολύ εκφραστική φατσούλα, φαίνεται πολύ γλυκός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:32 Η aspasiapef: #216 06-09-07 09:32 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Ο φρουνάκης μου τελευταία έχει αποκτίσει καινούργιο στυλάκι στο να πίνει νερό!! Πίνει ξαπλωμένος!!!!! Η τεμπελιά σε όλο της το μεγαλείο!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Σκύλο να πίνει ξαπλωμένο έχω δει, γάτα όχι... Πρέπει να ειναι καταπληκτικό θέαμα! Click για ανάπτυξη... Που να δείτε τον Πίπη! Όχι απλώς ξαπλώνει για να πιεί νερό αλλά βάζει και τα μπροστινά του ποδαράκια μέσα στο μπωλ. Όταν δε τελειώσει ρίχνει κι έναν ύπνο με το μουσουδάκι ακουμπισμένο πάνω στο μπωλ σαν να είναι μαξιλάρι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:41 Η aretha έγραψε: #217 06-09-07 10:41 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Όταν δε τελειώσει ρίχνει κι έναν ύπνο με το μουσουδάκι ακουμπισμένο πάνω στο μπωλ σαν να είναι μαξιλάρι.... Click για ανάπτυξη... Φωτογραφίααααααα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:52 Η aspasiapef: #218 06-09-07 10:52 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Φωτογραφίααααααα!! Click για ανάπτυξη... Θα βγάλω και θα σας το δείξω σήμερα κι όλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:19 Η mimikaki έγραψε: #219 06-09-07 12:19 Δύο φρέσκιες πρωινές με τον Φρού να πίνει νερό τεμπέλικα, αλλά ξαπλώνει και κανονικά στο πλάι...Περιμένω να τον πετύχω να τον ξαναβγάλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P9040016.JPG 367,6 KB · Εμφανίσεις: 62 P9040017.JPG 367,5 KB · Εμφανίσεις: 60 aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:26 Η aretha έγραψε: #220 06-09-07 12:26 Πολύ καλός!! Τι να κάνει ο καημένος, κουρασμένο παλικάρι είναι κι αυτός... (άσχετο: πολύ ωραίο το μπωλάκι του φαγητού του, με το ψαροκόκκαλο μέσα! Θυμάσαι μήπως από πού το πήρατε; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vasilismp helonitsa1965 ΕΛΑ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμένα η ιρμα οταν πινω σοκολατα κανει τα παντα για να δοκιμασει Η τσουπιτα οταν ακουω μουσικη κουναει την ουρα της ρυθμικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ψιψίνα Νεοφερμένο μέλος Ο Ψιψίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:15 Ο Ψιψίνα έγραψε: #202 04-09-07 20:15 Ο δικός μου (Χουζούρης) κάνει διάφορα πράγματα ίσως απλά και μόνο για να με ταλαιπωρεί. 1) Με το που θα δει στρωμένο καναπέ δεν υπάρχει περίπτωση να μην ορμήσει απάνω με χιλιόμετρα την ώρα για να τον ξεστρώσει. 2) Όταν καθαρίζουμε την άμμο του τότε του έρχεται η ανάγκη να ξαναπάει ίσα ίσα δηλαδή για να ανακατωσει όσο πιο γρήγορα γίνεται την καινούρια. 3) Όταν γυρίζω σπίτι με σακούλες χώνεται μέσα άσχετα αν έχω μέσα πράγματα ή όχι. 4) Άν φύγω για κάποιο χρονικό διάστημα και μέινει μόνος μς τους γονείς μου όταν γυρνάω με κοιτάει στα μάτια και μετά στρίβει καμαρωτός με την ουρίτσα υπερυψωμένη και μου κρατάει μούτρα. 5) Πάντα όταν ετοιμάζω σάκο για να φύγω χώνεται μέσα και κάτω από τα ρούχα μου μήπως και δεν τον προσέξω και τον πάρω μαζί μου. Αυτά και άλλα πολλά κάνει ο πανέξυπνος γατούλης μου που τον λατρεύω και ας με παιδευει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:50 Η drusilia έγραψε: #203 04-09-07 20:50 Στο 1 εως 4 συμπίπτουμε 100%. Ειδικα για τον καναπέ, το καλύτερό του είναι οταν τον στρώνω, οποτε τρέχει να μπει κάτω απο το κάλυμα για να παίξουμε. Στο 5, οταν γυρνάω αφού τον έχω αφήσει για διακοπές, τρέχει απο την μια άκρη του σπιτιού στην άλλη γρυλίζοντας καμιά φορά και πηδάει πάνω στα ντουλάπια της κουζίνας. (Έτσι κάνει χαρές το καμάρι μου, σαν βάρβαρος πολεμιστής) Και στο 6, οταν με βλέπει να φτιάχνω βαλίτσα, μελαγχολεί ο καημενούλης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:31 Η chouzouris: #204 04-09-07 22:31 Ψιψίνα Χουζούρη λένε τον γάτο σου????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:59 Η ruko έγραψε: #205 04-09-07 22:59 Κάποια συγκινήθηκε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:02 Η chouzouris: #206 04-09-07 23:02 Εμένα εννοείς Ρουλάκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:04 Η ruko έγραψε: #207 04-09-07 23:04 Οι αδυναμίες δεν κρύβονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:04 Η chouzouris: #208 04-09-07 23:04 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:28 Η Ismini έγραψε: #209 05-09-07 17:28 Τελευταία έχω παρατηρήσει στην Αργυρώ το εξής: Κοιμάται στην πλάτη μας. Ερχεται από πίσω στο ύψος του κεφαλιού και ξαπλώνει. Το ίδιο κάνει και με το Σίβα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:20 Η ruko έγραψε: #210 05-09-07 18:20 Η στάση της στην πρώτη φωτογραφία είναι η απόλυτη χαλάρωση! Εν τω μεταξύ, κοντεύει να τον φτάσει τον Σίβα σε μέγεθος ή μου φαίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:32 Η Ismini έγραψε: #211 05-09-07 19:32 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Εν τω μεταξύ, κοντεύει να τον φτάσει τον Σίβα σε μέγεθος ή μου φαίνεται; Click για ανάπτυξη... Κοντεύει! Πάντως μικρούλα θα γίνει νομίζω. Τωρα είναι 6 μηνών. Μεχρι πότε αναπτύσονται σωματικά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:50 Η aretha έγραψε: #212 05-09-07 20:50 Φοβερές πόζες, Ισμήνη!! Η Αρήθα αναπτυσσόταν μέχρι και τώρα που της κάναμε τη στείρωση (8 μηνών). (και για να σας προλάβω, εσένα και τη λυγερόκορμή σου, όχι, με το "αναπτυσσόταν" δεν εννοώ "πάχαινε") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:57 Η mimikaki έγραψε: #213 05-09-07 20:57 Αρχική Δημοσίευση από aretha: (και για να σας προλάβω, εσένα και τη λυγερόκορμή σου, όχι, με το "αναπτυσσόταν" δεν εννοώ "πάχαινε") Click για ανάπτυξη... Ο φρουνάκης μου τελευταία έχει αποκτίσει καινούργιο στυλάκι στο να πίνει νερό!! Πίνει ξαπλωμένος!!!!! Η τεμπελιά σε όλο της το μεγαλείο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:37 Η Ismini έγραψε: #214 05-09-07 21:37 Αρχική Δημοσίευση από aretha: (και για να σας προλάβω, εσένα και τη λυγερόκορμή σου, όχι, με το "αναπτυσσόταν" δεν εννοώ "πάχαινε") Click για ανάπτυξη... Eιλικρινά δεν πήγε το μυαλό μου εκεί! Και χωρίς πλάκα...να σου πω την αλήθεια η Αρήθα δεν μου φαίνεται παχιά. Αυτό το κοιλάκι που κρέμεται λίγο το έχει και η Αργυρώ. Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Ο φρουνάκης μου τελευταία έχει αποκτίσει καινούργιο στυλάκι στο να πίνει νερό!! Πίνει ξαπλωμένος!!!!! Η τεμπελιά σε όλο της το μεγαλείο!!!! Click για ανάπτυξη... Μήπως τον έχει πάρει από κάτω το γεγονός ότι θα μεταναστεύσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:31 Η drusilia έγραψε: #215 06-09-07 08:31 Σκύλο να πίνει ξαπλωμένο έχω δει, γάτα όχι... Πρέπει να ειναι καταπληκτικό θέαμα! Πάντως ο Φρου έχει πραγματικά πολύ εκφραστική φατσούλα, φαίνεται πολύ γλυκός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:32 Η aspasiapef: #216 06-09-07 09:32 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Ο φρουνάκης μου τελευταία έχει αποκτίσει καινούργιο στυλάκι στο να πίνει νερό!! Πίνει ξαπλωμένος!!!!! Η τεμπελιά σε όλο της το μεγαλείο!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Σκύλο να πίνει ξαπλωμένο έχω δει, γάτα όχι... Πρέπει να ειναι καταπληκτικό θέαμα! Click για ανάπτυξη... Που να δείτε τον Πίπη! Όχι απλώς ξαπλώνει για να πιεί νερό αλλά βάζει και τα μπροστινά του ποδαράκια μέσα στο μπωλ. Όταν δε τελειώσει ρίχνει κι έναν ύπνο με το μουσουδάκι ακουμπισμένο πάνω στο μπωλ σαν να είναι μαξιλάρι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:41 Η aretha έγραψε: #217 06-09-07 10:41 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Όταν δε τελειώσει ρίχνει κι έναν ύπνο με το μουσουδάκι ακουμπισμένο πάνω στο μπωλ σαν να είναι μαξιλάρι.... Click για ανάπτυξη... Φωτογραφίααααααα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:52 Η aspasiapef: #218 06-09-07 10:52 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Φωτογραφίααααααα!! Click για ανάπτυξη... Θα βγάλω και θα σας το δείξω σήμερα κι όλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:19 Η mimikaki έγραψε: #219 06-09-07 12:19 Δύο φρέσκιες πρωινές με τον Φρού να πίνει νερό τεμπέλικα, αλλά ξαπλώνει και κανονικά στο πλάι...Περιμένω να τον πετύχω να τον ξαναβγάλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P9040016.JPG 367,6 KB · Εμφανίσεις: 62 P9040017.JPG 367,5 KB · Εμφανίσεις: 60 aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:26 Η aretha έγραψε: #220 06-09-07 12:26 Πολύ καλός!! Τι να κάνει ο καημένος, κουρασμένο παλικάρι είναι κι αυτός... (άσχετο: πολύ ωραίο το μπωλάκι του φαγητού του, με το ψαροκόκκαλο μέσα! Θυμάσαι μήπως από πού το πήρατε; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vasilismp helonitsa1965 ΕΛΑ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ο δικός μου (Χουζούρης) κάνει διάφορα πράγματα ίσως απλά και μόνο για να με ταλαιπωρεί. 1) Με το που θα δει στρωμένο καναπέ δεν υπάρχει περίπτωση να μην ορμήσει απάνω με χιλιόμετρα την ώρα για να τον ξεστρώσει. 2) Όταν καθαρίζουμε την άμμο του τότε του έρχεται η ανάγκη να ξαναπάει ίσα ίσα δηλαδή για να ανακατωσει όσο πιο γρήγορα γίνεται την καινούρια. 3) Όταν γυρίζω σπίτι με σακούλες χώνεται μέσα άσχετα αν έχω μέσα πράγματα ή όχι. 4) Άν φύγω για κάποιο χρονικό διάστημα και μέινει μόνος μς τους γονείς μου όταν γυρνάω με κοιτάει στα μάτια και μετά στρίβει καμαρωτός με την ουρίτσα υπερυψωμένη και μου κρατάει μούτρα. 5) Πάντα όταν ετοιμάζω σάκο για να φύγω χώνεται μέσα και κάτω από τα ρούχα μου μήπως και δεν τον προσέξω και τον πάρω μαζί μου. Αυτά και άλλα πολλά κάνει ο πανέξυπνος γατούλης μου που τον λατρεύω και ας με παιδευει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:50 Η drusilia έγραψε: #203 04-09-07 20:50 Στο 1 εως 4 συμπίπτουμε 100%. Ειδικα για τον καναπέ, το καλύτερό του είναι οταν τον στρώνω, οποτε τρέχει να μπει κάτω απο το κάλυμα για να παίξουμε. Στο 5, οταν γυρνάω αφού τον έχω αφήσει για διακοπές, τρέχει απο την μια άκρη του σπιτιού στην άλλη γρυλίζοντας καμιά φορά και πηδάει πάνω στα ντουλάπια της κουζίνας. (Έτσι κάνει χαρές το καμάρι μου, σαν βάρβαρος πολεμιστής) Και στο 6, οταν με βλέπει να φτιάχνω βαλίτσα, μελαγχολεί ο καημενούλης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:31 Η chouzouris: #204 04-09-07 22:31 Ψιψίνα Χουζούρη λένε τον γάτο σου????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:59 Η ruko έγραψε: #205 04-09-07 22:59 Κάποια συγκινήθηκε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:02 Η chouzouris: #206 04-09-07 23:02 Εμένα εννοείς Ρουλάκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:04 Η ruko έγραψε: #207 04-09-07 23:04 Οι αδυναμίες δεν κρύβονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:04 Η chouzouris: #208 04-09-07 23:04 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:28 Η Ismini έγραψε: #209 05-09-07 17:28 Τελευταία έχω παρατηρήσει στην Αργυρώ το εξής: Κοιμάται στην πλάτη μας. Ερχεται από πίσω στο ύψος του κεφαλιού και ξαπλώνει. Το ίδιο κάνει και με το Σίβα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:20 Η ruko έγραψε: #210 05-09-07 18:20 Η στάση της στην πρώτη φωτογραφία είναι η απόλυτη χαλάρωση! Εν τω μεταξύ, κοντεύει να τον φτάσει τον Σίβα σε μέγεθος ή μου φαίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:32 Η Ismini έγραψε: #211 05-09-07 19:32 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Εν τω μεταξύ, κοντεύει να τον φτάσει τον Σίβα σε μέγεθος ή μου φαίνεται; Click για ανάπτυξη... Κοντεύει! Πάντως μικρούλα θα γίνει νομίζω. Τωρα είναι 6 μηνών. Μεχρι πότε αναπτύσονται σωματικά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:50 Η aretha έγραψε: #212 05-09-07 20:50 Φοβερές πόζες, Ισμήνη!! Η Αρήθα αναπτυσσόταν μέχρι και τώρα που της κάναμε τη στείρωση (8 μηνών). (και για να σας προλάβω, εσένα και τη λυγερόκορμή σου, όχι, με το "αναπτυσσόταν" δεν εννοώ "πάχαινε") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:57 Η mimikaki έγραψε: #213 05-09-07 20:57 Αρχική Δημοσίευση από aretha: (και για να σας προλάβω, εσένα και τη λυγερόκορμή σου, όχι, με το "αναπτυσσόταν" δεν εννοώ "πάχαινε") Click για ανάπτυξη... Ο φρουνάκης μου τελευταία έχει αποκτίσει καινούργιο στυλάκι στο να πίνει νερό!! Πίνει ξαπλωμένος!!!!! Η τεμπελιά σε όλο της το μεγαλείο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:37 Η Ismini έγραψε: #214 05-09-07 21:37 Αρχική Δημοσίευση από aretha: (και για να σας προλάβω, εσένα και τη λυγερόκορμή σου, όχι, με το "αναπτυσσόταν" δεν εννοώ "πάχαινε") Click για ανάπτυξη... Eιλικρινά δεν πήγε το μυαλό μου εκεί! Και χωρίς πλάκα...να σου πω την αλήθεια η Αρήθα δεν μου φαίνεται παχιά. Αυτό το κοιλάκι που κρέμεται λίγο το έχει και η Αργυρώ. Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Ο φρουνάκης μου τελευταία έχει αποκτίσει καινούργιο στυλάκι στο να πίνει νερό!! Πίνει ξαπλωμένος!!!!! Η τεμπελιά σε όλο της το μεγαλείο!!!! Click για ανάπτυξη... Μήπως τον έχει πάρει από κάτω το γεγονός ότι θα μεταναστεύσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:31 Η drusilia έγραψε: #215 06-09-07 08:31 Σκύλο να πίνει ξαπλωμένο έχω δει, γάτα όχι... Πρέπει να ειναι καταπληκτικό θέαμα! Πάντως ο Φρου έχει πραγματικά πολύ εκφραστική φατσούλα, φαίνεται πολύ γλυκός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:32 Η aspasiapef: #216 06-09-07 09:32 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Ο φρουνάκης μου τελευταία έχει αποκτίσει καινούργιο στυλάκι στο να πίνει νερό!! Πίνει ξαπλωμένος!!!!! Η τεμπελιά σε όλο της το μεγαλείο!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Σκύλο να πίνει ξαπλωμένο έχω δει, γάτα όχι... Πρέπει να ειναι καταπληκτικό θέαμα! Click για ανάπτυξη... Που να δείτε τον Πίπη! Όχι απλώς ξαπλώνει για να πιεί νερό αλλά βάζει και τα μπροστινά του ποδαράκια μέσα στο μπωλ. Όταν δε τελειώσει ρίχνει κι έναν ύπνο με το μουσουδάκι ακουμπισμένο πάνω στο μπωλ σαν να είναι μαξιλάρι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:41 Η aretha έγραψε: #217 06-09-07 10:41 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Όταν δε τελειώσει ρίχνει κι έναν ύπνο με το μουσουδάκι ακουμπισμένο πάνω στο μπωλ σαν να είναι μαξιλάρι.... Click για ανάπτυξη... Φωτογραφίααααααα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:52 Η aspasiapef: #218 06-09-07 10:52 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Φωτογραφίααααααα!! Click για ανάπτυξη... Θα βγάλω και θα σας το δείξω σήμερα κι όλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:19 Η mimikaki έγραψε: #219 06-09-07 12:19 Δύο φρέσκιες πρωινές με τον Φρού να πίνει νερό τεμπέλικα, αλλά ξαπλώνει και κανονικά στο πλάι...Περιμένω να τον πετύχω να τον ξαναβγάλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P9040016.JPG 367,6 KB · Εμφανίσεις: 62 P9040017.JPG 367,5 KB · Εμφανίσεις: 60 aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:26 Η aretha έγραψε: #220 06-09-07 12:26 Πολύ καλός!! Τι να κάνει ο καημένος, κουρασμένο παλικάρι είναι κι αυτός... (άσχετο: πολύ ωραίο το μπωλάκι του φαγητού του, με το ψαροκόκκαλο μέσα! Θυμάσαι μήπως από πού το πήρατε; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vasilismp helonitsa1965 ΕΛΑ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Στο 1 εως 4 συμπίπτουμε 100%. Ειδικα για τον καναπέ, το καλύτερό του είναι οταν τον στρώνω, οποτε τρέχει να μπει κάτω απο το κάλυμα για να παίξουμε. Στο 5, οταν γυρνάω αφού τον έχω αφήσει για διακοπές, τρέχει απο την μια άκρη του σπιτιού στην άλλη γρυλίζοντας καμιά φορά και πηδάει πάνω στα ντουλάπια της κουζίνας. (Έτσι κάνει χαρές το καμάρι μου, σαν βάρβαρος πολεμιστής) Και στο 6, οταν με βλέπει να φτιάχνω βαλίτσα, μελαγχολεί ο καημενούλης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:31 Η chouzouris: #204 04-09-07 22:31 Ψιψίνα Χουζούρη λένε τον γάτο σου????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:59 Η ruko έγραψε: #205 04-09-07 22:59 Κάποια συγκινήθηκε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:02 Η chouzouris: #206 04-09-07 23:02 Εμένα εννοείς Ρουλάκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:04 Η ruko έγραψε: #207 04-09-07 23:04 Οι αδυναμίες δεν κρύβονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:04 Η chouzouris: #208 04-09-07 23:04 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:28 Η Ismini έγραψε: #209 05-09-07 17:28 Τελευταία έχω παρατηρήσει στην Αργυρώ το εξής: Κοιμάται στην πλάτη μας. Ερχεται από πίσω στο ύψος του κεφαλιού και ξαπλώνει. Το ίδιο κάνει και με το Σίβα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:20 Η ruko έγραψε: #210 05-09-07 18:20 Η στάση της στην πρώτη φωτογραφία είναι η απόλυτη χαλάρωση! Εν τω μεταξύ, κοντεύει να τον φτάσει τον Σίβα σε μέγεθος ή μου φαίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:32 Η Ismini έγραψε: #211 05-09-07 19:32 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Εν τω μεταξύ, κοντεύει να τον φτάσει τον Σίβα σε μέγεθος ή μου φαίνεται; Click για ανάπτυξη... Κοντεύει! Πάντως μικρούλα θα γίνει νομίζω. Τωρα είναι 6 μηνών. Μεχρι πότε αναπτύσονται σωματικά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:50 Η aretha έγραψε: #212 05-09-07 20:50 Φοβερές πόζες, Ισμήνη!! Η Αρήθα αναπτυσσόταν μέχρι και τώρα που της κάναμε τη στείρωση (8 μηνών). (και για να σας προλάβω, εσένα και τη λυγερόκορμή σου, όχι, με το "αναπτυσσόταν" δεν εννοώ "πάχαινε") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:57 Η mimikaki έγραψε: #213 05-09-07 20:57 Αρχική Δημοσίευση από aretha: (και για να σας προλάβω, εσένα και τη λυγερόκορμή σου, όχι, με το "αναπτυσσόταν" δεν εννοώ "πάχαινε") Click για ανάπτυξη... Ο φρουνάκης μου τελευταία έχει αποκτίσει καινούργιο στυλάκι στο να πίνει νερό!! Πίνει ξαπλωμένος!!!!! Η τεμπελιά σε όλο της το μεγαλείο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:37 Η Ismini έγραψε: #214 05-09-07 21:37 Αρχική Δημοσίευση από aretha: (και για να σας προλάβω, εσένα και τη λυγερόκορμή σου, όχι, με το "αναπτυσσόταν" δεν εννοώ "πάχαινε") Click για ανάπτυξη... Eιλικρινά δεν πήγε το μυαλό μου εκεί! Και χωρίς πλάκα...να σου πω την αλήθεια η Αρήθα δεν μου φαίνεται παχιά. Αυτό το κοιλάκι που κρέμεται λίγο το έχει και η Αργυρώ. Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Ο φρουνάκης μου τελευταία έχει αποκτίσει καινούργιο στυλάκι στο να πίνει νερό!! Πίνει ξαπλωμένος!!!!! Η τεμπελιά σε όλο της το μεγαλείο!!!! Click για ανάπτυξη... Μήπως τον έχει πάρει από κάτω το γεγονός ότι θα μεταναστεύσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:31 Η drusilia έγραψε: #215 06-09-07 08:31 Σκύλο να πίνει ξαπλωμένο έχω δει, γάτα όχι... Πρέπει να ειναι καταπληκτικό θέαμα! Πάντως ο Φρου έχει πραγματικά πολύ εκφραστική φατσούλα, φαίνεται πολύ γλυκός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:32 Η aspasiapef: #216 06-09-07 09:32 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Ο φρουνάκης μου τελευταία έχει αποκτίσει καινούργιο στυλάκι στο να πίνει νερό!! Πίνει ξαπλωμένος!!!!! Η τεμπελιά σε όλο της το μεγαλείο!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Σκύλο να πίνει ξαπλωμένο έχω δει, γάτα όχι... Πρέπει να ειναι καταπληκτικό θέαμα! Click για ανάπτυξη... Που να δείτε τον Πίπη! Όχι απλώς ξαπλώνει για να πιεί νερό αλλά βάζει και τα μπροστινά του ποδαράκια μέσα στο μπωλ. Όταν δε τελειώσει ρίχνει κι έναν ύπνο με το μουσουδάκι ακουμπισμένο πάνω στο μπωλ σαν να είναι μαξιλάρι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:41 Η aretha έγραψε: #217 06-09-07 10:41 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Όταν δε τελειώσει ρίχνει κι έναν ύπνο με το μουσουδάκι ακουμπισμένο πάνω στο μπωλ σαν να είναι μαξιλάρι.... Click για ανάπτυξη... Φωτογραφίααααααα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:52 Η aspasiapef: #218 06-09-07 10:52 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Φωτογραφίααααααα!! Click για ανάπτυξη... Θα βγάλω και θα σας το δείξω σήμερα κι όλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:19 Η mimikaki έγραψε: #219 06-09-07 12:19 Δύο φρέσκιες πρωινές με τον Φρού να πίνει νερό τεμπέλικα, αλλά ξαπλώνει και κανονικά στο πλάι...Περιμένω να τον πετύχω να τον ξαναβγάλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P9040016.JPG 367,6 KB · Εμφανίσεις: 62 P9040017.JPG 367,5 KB · Εμφανίσεις: 60 aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:26 Η aretha έγραψε: #220 06-09-07 12:26 Πολύ καλός!! Τι να κάνει ο καημένος, κουρασμένο παλικάρι είναι κι αυτός... (άσχετο: πολύ ωραίο το μπωλάκι του φαγητού του, με το ψαροκόκκαλο μέσα! Θυμάσαι μήπως από πού το πήρατε; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vasilismp helonitsa1965 ΕΛΑ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ψιψίνα Χουζούρη λένε τον γάτο σου????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:59 Η ruko έγραψε: #205 04-09-07 22:59 Κάποια συγκινήθηκε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:02 Η chouzouris: #206 04-09-07 23:02 Εμένα εννοείς Ρουλάκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:04 Η ruko έγραψε: #207 04-09-07 23:04 Οι αδυναμίες δεν κρύβονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:04 Η chouzouris: #208 04-09-07 23:04 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:28 Η Ismini έγραψε: #209 05-09-07 17:28 Τελευταία έχω παρατηρήσει στην Αργυρώ το εξής: Κοιμάται στην πλάτη μας. Ερχεται από πίσω στο ύψος του κεφαλιού και ξαπλώνει. Το ίδιο κάνει και με το Σίβα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:20 Η ruko έγραψε: #210 05-09-07 18:20 Η στάση της στην πρώτη φωτογραφία είναι η απόλυτη χαλάρωση! Εν τω μεταξύ, κοντεύει να τον φτάσει τον Σίβα σε μέγεθος ή μου φαίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:32 Η Ismini έγραψε: #211 05-09-07 19:32 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Εν τω μεταξύ, κοντεύει να τον φτάσει τον Σίβα σε μέγεθος ή μου φαίνεται; Click για ανάπτυξη... Κοντεύει! Πάντως μικρούλα θα γίνει νομίζω. Τωρα είναι 6 μηνών. Μεχρι πότε αναπτύσονται σωματικά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:50 Η aretha έγραψε: #212 05-09-07 20:50 Φοβερές πόζες, Ισμήνη!! Η Αρήθα αναπτυσσόταν μέχρι και τώρα που της κάναμε τη στείρωση (8 μηνών). (και για να σας προλάβω, εσένα και τη λυγερόκορμή σου, όχι, με το "αναπτυσσόταν" δεν εννοώ "πάχαινε") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:57 Η mimikaki έγραψε: #213 05-09-07 20:57 Αρχική Δημοσίευση από aretha: (και για να σας προλάβω, εσένα και τη λυγερόκορμή σου, όχι, με το "αναπτυσσόταν" δεν εννοώ "πάχαινε") Click για ανάπτυξη... Ο φρουνάκης μου τελευταία έχει αποκτίσει καινούργιο στυλάκι στο να πίνει νερό!! Πίνει ξαπλωμένος!!!!! Η τεμπελιά σε όλο της το μεγαλείο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:37 Η Ismini έγραψε: #214 05-09-07 21:37 Αρχική Δημοσίευση από aretha: (και για να σας προλάβω, εσένα και τη λυγερόκορμή σου, όχι, με το "αναπτυσσόταν" δεν εννοώ "πάχαινε") Click για ανάπτυξη... Eιλικρινά δεν πήγε το μυαλό μου εκεί! Και χωρίς πλάκα...να σου πω την αλήθεια η Αρήθα δεν μου φαίνεται παχιά. Αυτό το κοιλάκι που κρέμεται λίγο το έχει και η Αργυρώ. Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Ο φρουνάκης μου τελευταία έχει αποκτίσει καινούργιο στυλάκι στο να πίνει νερό!! Πίνει ξαπλωμένος!!!!! Η τεμπελιά σε όλο της το μεγαλείο!!!! Click για ανάπτυξη... Μήπως τον έχει πάρει από κάτω το γεγονός ότι θα μεταναστεύσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:31 Η drusilia έγραψε: #215 06-09-07 08:31 Σκύλο να πίνει ξαπλωμένο έχω δει, γάτα όχι... Πρέπει να ειναι καταπληκτικό θέαμα! Πάντως ο Φρου έχει πραγματικά πολύ εκφραστική φατσούλα, φαίνεται πολύ γλυκός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:32 Η aspasiapef: #216 06-09-07 09:32 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Ο φρουνάκης μου τελευταία έχει αποκτίσει καινούργιο στυλάκι στο να πίνει νερό!! Πίνει ξαπλωμένος!!!!! Η τεμπελιά σε όλο της το μεγαλείο!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Σκύλο να πίνει ξαπλωμένο έχω δει, γάτα όχι... Πρέπει να ειναι καταπληκτικό θέαμα! Click για ανάπτυξη... Που να δείτε τον Πίπη! Όχι απλώς ξαπλώνει για να πιεί νερό αλλά βάζει και τα μπροστινά του ποδαράκια μέσα στο μπωλ. Όταν δε τελειώσει ρίχνει κι έναν ύπνο με το μουσουδάκι ακουμπισμένο πάνω στο μπωλ σαν να είναι μαξιλάρι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:41 Η aretha έγραψε: #217 06-09-07 10:41 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Όταν δε τελειώσει ρίχνει κι έναν ύπνο με το μουσουδάκι ακουμπισμένο πάνω στο μπωλ σαν να είναι μαξιλάρι.... Click για ανάπτυξη... Φωτογραφίααααααα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:52 Η aspasiapef: #218 06-09-07 10:52 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Φωτογραφίααααααα!! Click για ανάπτυξη... Θα βγάλω και θα σας το δείξω σήμερα κι όλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:19 Η mimikaki έγραψε: #219 06-09-07 12:19 Δύο φρέσκιες πρωινές με τον Φρού να πίνει νερό τεμπέλικα, αλλά ξαπλώνει και κανονικά στο πλάι...Περιμένω να τον πετύχω να τον ξαναβγάλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P9040016.JPG 367,6 KB · Εμφανίσεις: 62 P9040017.JPG 367,5 KB · Εμφανίσεις: 60 aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:26 Η aretha έγραψε: #220 06-09-07 12:26 Πολύ καλός!! Τι να κάνει ο καημένος, κουρασμένο παλικάρι είναι κι αυτός... (άσχετο: πολύ ωραίο το μπωλάκι του φαγητού του, με το ψαροκόκκαλο μέσα! Θυμάσαι μήπως από πού το πήρατε; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vasilismp helonitsa1965 ΕΛΑ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κάποια συγκινήθηκε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:02 Η chouzouris: #206 04-09-07 23:02 Εμένα εννοείς Ρουλάκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:04 Η ruko έγραψε: #207 04-09-07 23:04 Οι αδυναμίες δεν κρύβονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:04 Η chouzouris: #208 04-09-07 23:04 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:28 Η Ismini έγραψε: #209 05-09-07 17:28 Τελευταία έχω παρατηρήσει στην Αργυρώ το εξής: Κοιμάται στην πλάτη μας. Ερχεται από πίσω στο ύψος του κεφαλιού και ξαπλώνει. Το ίδιο κάνει και με το Σίβα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:20 Η ruko έγραψε: #210 05-09-07 18:20 Η στάση της στην πρώτη φωτογραφία είναι η απόλυτη χαλάρωση! Εν τω μεταξύ, κοντεύει να τον φτάσει τον Σίβα σε μέγεθος ή μου φαίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:32 Η Ismini έγραψε: #211 05-09-07 19:32 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Εν τω μεταξύ, κοντεύει να τον φτάσει τον Σίβα σε μέγεθος ή μου φαίνεται; Click για ανάπτυξη... Κοντεύει! Πάντως μικρούλα θα γίνει νομίζω. Τωρα είναι 6 μηνών. Μεχρι πότε αναπτύσονται σωματικά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:50 Η aretha έγραψε: #212 05-09-07 20:50 Φοβερές πόζες, Ισμήνη!! Η Αρήθα αναπτυσσόταν μέχρι και τώρα που της κάναμε τη στείρωση (8 μηνών). (και για να σας προλάβω, εσένα και τη λυγερόκορμή σου, όχι, με το "αναπτυσσόταν" δεν εννοώ "πάχαινε") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:57 Η mimikaki έγραψε: #213 05-09-07 20:57 Αρχική Δημοσίευση από aretha: (και για να σας προλάβω, εσένα και τη λυγερόκορμή σου, όχι, με το "αναπτυσσόταν" δεν εννοώ "πάχαινε") Click για ανάπτυξη... Ο φρουνάκης μου τελευταία έχει αποκτίσει καινούργιο στυλάκι στο να πίνει νερό!! Πίνει ξαπλωμένος!!!!! Η τεμπελιά σε όλο της το μεγαλείο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:37 Η Ismini έγραψε: #214 05-09-07 21:37 Αρχική Δημοσίευση από aretha: (και για να σας προλάβω, εσένα και τη λυγερόκορμή σου, όχι, με το "αναπτυσσόταν" δεν εννοώ "πάχαινε") Click για ανάπτυξη... Eιλικρινά δεν πήγε το μυαλό μου εκεί! Και χωρίς πλάκα...να σου πω την αλήθεια η Αρήθα δεν μου φαίνεται παχιά. Αυτό το κοιλάκι που κρέμεται λίγο το έχει και η Αργυρώ. Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Ο φρουνάκης μου τελευταία έχει αποκτίσει καινούργιο στυλάκι στο να πίνει νερό!! Πίνει ξαπλωμένος!!!!! Η τεμπελιά σε όλο της το μεγαλείο!!!! Click για ανάπτυξη... Μήπως τον έχει πάρει από κάτω το γεγονός ότι θα μεταναστεύσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:31 Η drusilia έγραψε: #215 06-09-07 08:31 Σκύλο να πίνει ξαπλωμένο έχω δει, γάτα όχι... Πρέπει να ειναι καταπληκτικό θέαμα! Πάντως ο Φρου έχει πραγματικά πολύ εκφραστική φατσούλα, φαίνεται πολύ γλυκός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:32 Η aspasiapef: #216 06-09-07 09:32 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Ο φρουνάκης μου τελευταία έχει αποκτίσει καινούργιο στυλάκι στο να πίνει νερό!! Πίνει ξαπλωμένος!!!!! Η τεμπελιά σε όλο της το μεγαλείο!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Σκύλο να πίνει ξαπλωμένο έχω δει, γάτα όχι... Πρέπει να ειναι καταπληκτικό θέαμα! Click για ανάπτυξη... Που να δείτε τον Πίπη! Όχι απλώς ξαπλώνει για να πιεί νερό αλλά βάζει και τα μπροστινά του ποδαράκια μέσα στο μπωλ. Όταν δε τελειώσει ρίχνει κι έναν ύπνο με το μουσουδάκι ακουμπισμένο πάνω στο μπωλ σαν να είναι μαξιλάρι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:41 Η aretha έγραψε: #217 06-09-07 10:41 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Όταν δε τελειώσει ρίχνει κι έναν ύπνο με το μουσουδάκι ακουμπισμένο πάνω στο μπωλ σαν να είναι μαξιλάρι.... Click για ανάπτυξη... Φωτογραφίααααααα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:52 Η aspasiapef: #218 06-09-07 10:52 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Φωτογραφίααααααα!! Click για ανάπτυξη... Θα βγάλω και θα σας το δείξω σήμερα κι όλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:19 Η mimikaki έγραψε: #219 06-09-07 12:19 Δύο φρέσκιες πρωινές με τον Φρού να πίνει νερό τεμπέλικα, αλλά ξαπλώνει και κανονικά στο πλάι...Περιμένω να τον πετύχω να τον ξαναβγάλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P9040016.JPG 367,6 KB · Εμφανίσεις: 62 P9040017.JPG 367,5 KB · Εμφανίσεις: 60 aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:26 Η aretha έγραψε: #220 06-09-07 12:26 Πολύ καλός!! Τι να κάνει ο καημένος, κουρασμένο παλικάρι είναι κι αυτός... (άσχετο: πολύ ωραίο το μπωλάκι του φαγητού του, με το ψαροκόκκαλο μέσα! Θυμάσαι μήπως από πού το πήρατε; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vasilismp helonitsa1965 ΕΛΑ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμένα εννοείς Ρουλάκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:04 Η ruko έγραψε: #207 04-09-07 23:04 Οι αδυναμίες δεν κρύβονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:04 Η chouzouris: #208 04-09-07 23:04 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:28 Η Ismini έγραψε: #209 05-09-07 17:28 Τελευταία έχω παρατηρήσει στην Αργυρώ το εξής: Κοιμάται στην πλάτη μας. Ερχεται από πίσω στο ύψος του κεφαλιού και ξαπλώνει. Το ίδιο κάνει και με το Σίβα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:20 Η ruko έγραψε: #210 05-09-07 18:20 Η στάση της στην πρώτη φωτογραφία είναι η απόλυτη χαλάρωση! Εν τω μεταξύ, κοντεύει να τον φτάσει τον Σίβα σε μέγεθος ή μου φαίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:32 Η Ismini έγραψε: #211 05-09-07 19:32 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Εν τω μεταξύ, κοντεύει να τον φτάσει τον Σίβα σε μέγεθος ή μου φαίνεται; Click για ανάπτυξη... Κοντεύει! Πάντως μικρούλα θα γίνει νομίζω. Τωρα είναι 6 μηνών. Μεχρι πότε αναπτύσονται σωματικά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:50 Η aretha έγραψε: #212 05-09-07 20:50 Φοβερές πόζες, Ισμήνη!! Η Αρήθα αναπτυσσόταν μέχρι και τώρα που της κάναμε τη στείρωση (8 μηνών). (και για να σας προλάβω, εσένα και τη λυγερόκορμή σου, όχι, με το "αναπτυσσόταν" δεν εννοώ "πάχαινε") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:57 Η mimikaki έγραψε: #213 05-09-07 20:57 Αρχική Δημοσίευση από aretha: (και για να σας προλάβω, εσένα και τη λυγερόκορμή σου, όχι, με το "αναπτυσσόταν" δεν εννοώ "πάχαινε") Click για ανάπτυξη... Ο φρουνάκης μου τελευταία έχει αποκτίσει καινούργιο στυλάκι στο να πίνει νερό!! Πίνει ξαπλωμένος!!!!! Η τεμπελιά σε όλο της το μεγαλείο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:37 Η Ismini έγραψε: #214 05-09-07 21:37 Αρχική Δημοσίευση από aretha: (και για να σας προλάβω, εσένα και τη λυγερόκορμή σου, όχι, με το "αναπτυσσόταν" δεν εννοώ "πάχαινε") Click για ανάπτυξη... Eιλικρινά δεν πήγε το μυαλό μου εκεί! Και χωρίς πλάκα...να σου πω την αλήθεια η Αρήθα δεν μου φαίνεται παχιά. Αυτό το κοιλάκι που κρέμεται λίγο το έχει και η Αργυρώ. Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Ο φρουνάκης μου τελευταία έχει αποκτίσει καινούργιο στυλάκι στο να πίνει νερό!! Πίνει ξαπλωμένος!!!!! Η τεμπελιά σε όλο της το μεγαλείο!!!! Click για ανάπτυξη... Μήπως τον έχει πάρει από κάτω το γεγονός ότι θα μεταναστεύσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:31 Η drusilia έγραψε: #215 06-09-07 08:31 Σκύλο να πίνει ξαπλωμένο έχω δει, γάτα όχι... Πρέπει να ειναι καταπληκτικό θέαμα! Πάντως ο Φρου έχει πραγματικά πολύ εκφραστική φατσούλα, φαίνεται πολύ γλυκός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:32 Η aspasiapef: #216 06-09-07 09:32 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Ο φρουνάκης μου τελευταία έχει αποκτίσει καινούργιο στυλάκι στο να πίνει νερό!! Πίνει ξαπλωμένος!!!!! Η τεμπελιά σε όλο της το μεγαλείο!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Σκύλο να πίνει ξαπλωμένο έχω δει, γάτα όχι... Πρέπει να ειναι καταπληκτικό θέαμα! Click για ανάπτυξη... Που να δείτε τον Πίπη! Όχι απλώς ξαπλώνει για να πιεί νερό αλλά βάζει και τα μπροστινά του ποδαράκια μέσα στο μπωλ. Όταν δε τελειώσει ρίχνει κι έναν ύπνο με το μουσουδάκι ακουμπισμένο πάνω στο μπωλ σαν να είναι μαξιλάρι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:41 Η aretha έγραψε: #217 06-09-07 10:41 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Όταν δε τελειώσει ρίχνει κι έναν ύπνο με το μουσουδάκι ακουμπισμένο πάνω στο μπωλ σαν να είναι μαξιλάρι.... Click για ανάπτυξη... Φωτογραφίααααααα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:52 Η aspasiapef: #218 06-09-07 10:52 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Φωτογραφίααααααα!! Click για ανάπτυξη... Θα βγάλω και θα σας το δείξω σήμερα κι όλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:19 Η mimikaki έγραψε: #219 06-09-07 12:19 Δύο φρέσκιες πρωινές με τον Φρού να πίνει νερό τεμπέλικα, αλλά ξαπλώνει και κανονικά στο πλάι...Περιμένω να τον πετύχω να τον ξαναβγάλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P9040016.JPG 367,6 KB · Εμφανίσεις: 62 P9040017.JPG 367,5 KB · Εμφανίσεις: 60 aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:26 Η aretha έγραψε: #220 06-09-07 12:26 Πολύ καλός!! Τι να κάνει ο καημένος, κουρασμένο παλικάρι είναι κι αυτός... (άσχετο: πολύ ωραίο το μπωλάκι του φαγητού του, με το ψαροκόκκαλο μέσα! Θυμάσαι μήπως από πού το πήρατε; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vasilismp helonitsa1965 ΕΛΑ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οι αδυναμίες δεν κρύβονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:04 Η chouzouris: #208 04-09-07 23:04 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:28 Η Ismini έγραψε: #209 05-09-07 17:28 Τελευταία έχω παρατηρήσει στην Αργυρώ το εξής: Κοιμάται στην πλάτη μας. Ερχεται από πίσω στο ύψος του κεφαλιού και ξαπλώνει. Το ίδιο κάνει και με το Σίβα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:20 Η ruko έγραψε: #210 05-09-07 18:20 Η στάση της στην πρώτη φωτογραφία είναι η απόλυτη χαλάρωση! Εν τω μεταξύ, κοντεύει να τον φτάσει τον Σίβα σε μέγεθος ή μου φαίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:32 Η Ismini έγραψε: #211 05-09-07 19:32 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Εν τω μεταξύ, κοντεύει να τον φτάσει τον Σίβα σε μέγεθος ή μου φαίνεται; Click για ανάπτυξη... Κοντεύει! Πάντως μικρούλα θα γίνει νομίζω. Τωρα είναι 6 μηνών. Μεχρι πότε αναπτύσονται σωματικά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:50 Η aretha έγραψε: #212 05-09-07 20:50 Φοβερές πόζες, Ισμήνη!! Η Αρήθα αναπτυσσόταν μέχρι και τώρα που της κάναμε τη στείρωση (8 μηνών). (και για να σας προλάβω, εσένα και τη λυγερόκορμή σου, όχι, με το "αναπτυσσόταν" δεν εννοώ "πάχαινε") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:57 Η mimikaki έγραψε: #213 05-09-07 20:57 Αρχική Δημοσίευση από aretha: (και για να σας προλάβω, εσένα και τη λυγερόκορμή σου, όχι, με το "αναπτυσσόταν" δεν εννοώ "πάχαινε") Click για ανάπτυξη... Ο φρουνάκης μου τελευταία έχει αποκτίσει καινούργιο στυλάκι στο να πίνει νερό!! Πίνει ξαπλωμένος!!!!! Η τεμπελιά σε όλο της το μεγαλείο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:37 Η Ismini έγραψε: #214 05-09-07 21:37 Αρχική Δημοσίευση από aretha: (και για να σας προλάβω, εσένα και τη λυγερόκορμή σου, όχι, με το "αναπτυσσόταν" δεν εννοώ "πάχαινε") Click για ανάπτυξη... Eιλικρινά δεν πήγε το μυαλό μου εκεί! Και χωρίς πλάκα...να σου πω την αλήθεια η Αρήθα δεν μου φαίνεται παχιά. Αυτό το κοιλάκι που κρέμεται λίγο το έχει και η Αργυρώ. Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Ο φρουνάκης μου τελευταία έχει αποκτίσει καινούργιο στυλάκι στο να πίνει νερό!! Πίνει ξαπλωμένος!!!!! Η τεμπελιά σε όλο της το μεγαλείο!!!! Click για ανάπτυξη... Μήπως τον έχει πάρει από κάτω το γεγονός ότι θα μεταναστεύσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:31 Η drusilia έγραψε: #215 06-09-07 08:31 Σκύλο να πίνει ξαπλωμένο έχω δει, γάτα όχι... Πρέπει να ειναι καταπληκτικό θέαμα! Πάντως ο Φρου έχει πραγματικά πολύ εκφραστική φατσούλα, φαίνεται πολύ γλυκός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:32 Η aspasiapef: #216 06-09-07 09:32 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Ο φρουνάκης μου τελευταία έχει αποκτίσει καινούργιο στυλάκι στο να πίνει νερό!! Πίνει ξαπλωμένος!!!!! Η τεμπελιά σε όλο της το μεγαλείο!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Σκύλο να πίνει ξαπλωμένο έχω δει, γάτα όχι... Πρέπει να ειναι καταπληκτικό θέαμα! Click για ανάπτυξη... Που να δείτε τον Πίπη! Όχι απλώς ξαπλώνει για να πιεί νερό αλλά βάζει και τα μπροστινά του ποδαράκια μέσα στο μπωλ. Όταν δε τελειώσει ρίχνει κι έναν ύπνο με το μουσουδάκι ακουμπισμένο πάνω στο μπωλ σαν να είναι μαξιλάρι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:41 Η aretha έγραψε: #217 06-09-07 10:41 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Όταν δε τελειώσει ρίχνει κι έναν ύπνο με το μουσουδάκι ακουμπισμένο πάνω στο μπωλ σαν να είναι μαξιλάρι.... Click για ανάπτυξη... Φωτογραφίααααααα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:52 Η aspasiapef: #218 06-09-07 10:52 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Φωτογραφίααααααα!! Click για ανάπτυξη... Θα βγάλω και θα σας το δείξω σήμερα κι όλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:19 Η mimikaki έγραψε: #219 06-09-07 12:19 Δύο φρέσκιες πρωινές με τον Φρού να πίνει νερό τεμπέλικα, αλλά ξαπλώνει και κανονικά στο πλάι...Περιμένω να τον πετύχω να τον ξαναβγάλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P9040016.JPG 367,6 KB · Εμφανίσεις: 62 P9040017.JPG 367,5 KB · Εμφανίσεις: 60 aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:26 Η aretha έγραψε: #220 06-09-07 12:26 Πολύ καλός!! Τι να κάνει ο καημένος, κουρασμένο παλικάρι είναι κι αυτός... (άσχετο: πολύ ωραίο το μπωλάκι του φαγητού του, με το ψαροκόκκαλο μέσα! Θυμάσαι μήπως από πού το πήρατε; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vasilismp helonitsa1965 ΕΛΑ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:28 Η Ismini έγραψε: #209 05-09-07 17:28 Τελευταία έχω παρατηρήσει στην Αργυρώ το εξής: Κοιμάται στην πλάτη μας. Ερχεται από πίσω στο ύψος του κεφαλιού και ξαπλώνει. Το ίδιο κάνει και με το Σίβα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:20 Η ruko έγραψε: #210 05-09-07 18:20 Η στάση της στην πρώτη φωτογραφία είναι η απόλυτη χαλάρωση! Εν τω μεταξύ, κοντεύει να τον φτάσει τον Σίβα σε μέγεθος ή μου φαίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:32 Η Ismini έγραψε: #211 05-09-07 19:32 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Εν τω μεταξύ, κοντεύει να τον φτάσει τον Σίβα σε μέγεθος ή μου φαίνεται; Click για ανάπτυξη... Κοντεύει! Πάντως μικρούλα θα γίνει νομίζω. Τωρα είναι 6 μηνών. Μεχρι πότε αναπτύσονται σωματικά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:50 Η aretha έγραψε: #212 05-09-07 20:50 Φοβερές πόζες, Ισμήνη!! Η Αρήθα αναπτυσσόταν μέχρι και τώρα που της κάναμε τη στείρωση (8 μηνών). (και για να σας προλάβω, εσένα και τη λυγερόκορμή σου, όχι, με το "αναπτυσσόταν" δεν εννοώ "πάχαινε") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:57 Η mimikaki έγραψε: #213 05-09-07 20:57 Αρχική Δημοσίευση από aretha: (και για να σας προλάβω, εσένα και τη λυγερόκορμή σου, όχι, με το "αναπτυσσόταν" δεν εννοώ "πάχαινε") Click για ανάπτυξη... Ο φρουνάκης μου τελευταία έχει αποκτίσει καινούργιο στυλάκι στο να πίνει νερό!! Πίνει ξαπλωμένος!!!!! Η τεμπελιά σε όλο της το μεγαλείο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:37 Η Ismini έγραψε: #214 05-09-07 21:37 Αρχική Δημοσίευση από aretha: (και για να σας προλάβω, εσένα και τη λυγερόκορμή σου, όχι, με το "αναπτυσσόταν" δεν εννοώ "πάχαινε") Click για ανάπτυξη... Eιλικρινά δεν πήγε το μυαλό μου εκεί! Και χωρίς πλάκα...να σου πω την αλήθεια η Αρήθα δεν μου φαίνεται παχιά. Αυτό το κοιλάκι που κρέμεται λίγο το έχει και η Αργυρώ. Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Ο φρουνάκης μου τελευταία έχει αποκτίσει καινούργιο στυλάκι στο να πίνει νερό!! Πίνει ξαπλωμένος!!!!! Η τεμπελιά σε όλο της το μεγαλείο!!!! Click για ανάπτυξη... Μήπως τον έχει πάρει από κάτω το γεγονός ότι θα μεταναστεύσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:31 Η drusilia έγραψε: #215 06-09-07 08:31 Σκύλο να πίνει ξαπλωμένο έχω δει, γάτα όχι... Πρέπει να ειναι καταπληκτικό θέαμα! Πάντως ο Φρου έχει πραγματικά πολύ εκφραστική φατσούλα, φαίνεται πολύ γλυκός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:32 Η aspasiapef: #216 06-09-07 09:32 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Ο φρουνάκης μου τελευταία έχει αποκτίσει καινούργιο στυλάκι στο να πίνει νερό!! Πίνει ξαπλωμένος!!!!! Η τεμπελιά σε όλο της το μεγαλείο!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Σκύλο να πίνει ξαπλωμένο έχω δει, γάτα όχι... Πρέπει να ειναι καταπληκτικό θέαμα! Click για ανάπτυξη... Που να δείτε τον Πίπη! Όχι απλώς ξαπλώνει για να πιεί νερό αλλά βάζει και τα μπροστινά του ποδαράκια μέσα στο μπωλ. Όταν δε τελειώσει ρίχνει κι έναν ύπνο με το μουσουδάκι ακουμπισμένο πάνω στο μπωλ σαν να είναι μαξιλάρι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:41 Η aretha έγραψε: #217 06-09-07 10:41 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Όταν δε τελειώσει ρίχνει κι έναν ύπνο με το μουσουδάκι ακουμπισμένο πάνω στο μπωλ σαν να είναι μαξιλάρι.... Click για ανάπτυξη... Φωτογραφίααααααα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:52 Η aspasiapef: #218 06-09-07 10:52 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Φωτογραφίααααααα!! Click για ανάπτυξη... Θα βγάλω και θα σας το δείξω σήμερα κι όλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:19 Η mimikaki έγραψε: #219 06-09-07 12:19 Δύο φρέσκιες πρωινές με τον Φρού να πίνει νερό τεμπέλικα, αλλά ξαπλώνει και κανονικά στο πλάι...Περιμένω να τον πετύχω να τον ξαναβγάλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P9040016.JPG 367,6 KB · Εμφανίσεις: 62 P9040017.JPG 367,5 KB · Εμφανίσεις: 60 aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:26 Η aretha έγραψε: #220 06-09-07 12:26 Πολύ καλός!! Τι να κάνει ο καημένος, κουρασμένο παλικάρι είναι κι αυτός... (άσχετο: πολύ ωραίο το μπωλάκι του φαγητού του, με το ψαροκόκκαλο μέσα! Θυμάσαι μήπως από πού το πήρατε; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vasilismp helonitsa1965 ΕΛΑ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τελευταία έχω παρατηρήσει στην Αργυρώ το εξής: Κοιμάται στην πλάτη μας. Ερχεται από πίσω στο ύψος του κεφαλιού και ξαπλώνει. Το ίδιο κάνει και με το Σίβα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:20 Η ruko έγραψε: #210 05-09-07 18:20 Η στάση της στην πρώτη φωτογραφία είναι η απόλυτη χαλάρωση! Εν τω μεταξύ, κοντεύει να τον φτάσει τον Σίβα σε μέγεθος ή μου φαίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:32 Η Ismini έγραψε: #211 05-09-07 19:32 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Εν τω μεταξύ, κοντεύει να τον φτάσει τον Σίβα σε μέγεθος ή μου φαίνεται; Click για ανάπτυξη... Κοντεύει! Πάντως μικρούλα θα γίνει νομίζω. Τωρα είναι 6 μηνών. Μεχρι πότε αναπτύσονται σωματικά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:50 Η aretha έγραψε: #212 05-09-07 20:50 Φοβερές πόζες, Ισμήνη!! Η Αρήθα αναπτυσσόταν μέχρι και τώρα που της κάναμε τη στείρωση (8 μηνών). (και για να σας προλάβω, εσένα και τη λυγερόκορμή σου, όχι, με το "αναπτυσσόταν" δεν εννοώ "πάχαινε") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:57 Η mimikaki έγραψε: #213 05-09-07 20:57 Αρχική Δημοσίευση από aretha: (και για να σας προλάβω, εσένα και τη λυγερόκορμή σου, όχι, με το "αναπτυσσόταν" δεν εννοώ "πάχαινε") Click για ανάπτυξη... Ο φρουνάκης μου τελευταία έχει αποκτίσει καινούργιο στυλάκι στο να πίνει νερό!! Πίνει ξαπλωμένος!!!!! Η τεμπελιά σε όλο της το μεγαλείο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:37 Η Ismini έγραψε: #214 05-09-07 21:37 Αρχική Δημοσίευση από aretha: (και για να σας προλάβω, εσένα και τη λυγερόκορμή σου, όχι, με το "αναπτυσσόταν" δεν εννοώ "πάχαινε") Click για ανάπτυξη... Eιλικρινά δεν πήγε το μυαλό μου εκεί! Και χωρίς πλάκα...να σου πω την αλήθεια η Αρήθα δεν μου φαίνεται παχιά. Αυτό το κοιλάκι που κρέμεται λίγο το έχει και η Αργυρώ. Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Ο φρουνάκης μου τελευταία έχει αποκτίσει καινούργιο στυλάκι στο να πίνει νερό!! Πίνει ξαπλωμένος!!!!! Η τεμπελιά σε όλο της το μεγαλείο!!!! Click για ανάπτυξη... Μήπως τον έχει πάρει από κάτω το γεγονός ότι θα μεταναστεύσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:31 Η drusilia έγραψε: #215 06-09-07 08:31 Σκύλο να πίνει ξαπλωμένο έχω δει, γάτα όχι... Πρέπει να ειναι καταπληκτικό θέαμα! Πάντως ο Φρου έχει πραγματικά πολύ εκφραστική φατσούλα, φαίνεται πολύ γλυκός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:32 Η aspasiapef: #216 06-09-07 09:32 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Ο φρουνάκης μου τελευταία έχει αποκτίσει καινούργιο στυλάκι στο να πίνει νερό!! Πίνει ξαπλωμένος!!!!! Η τεμπελιά σε όλο της το μεγαλείο!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Σκύλο να πίνει ξαπλωμένο έχω δει, γάτα όχι... Πρέπει να ειναι καταπληκτικό θέαμα! Click για ανάπτυξη... Που να δείτε τον Πίπη! Όχι απλώς ξαπλώνει για να πιεί νερό αλλά βάζει και τα μπροστινά του ποδαράκια μέσα στο μπωλ. Όταν δε τελειώσει ρίχνει κι έναν ύπνο με το μουσουδάκι ακουμπισμένο πάνω στο μπωλ σαν να είναι μαξιλάρι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:41 Η aretha έγραψε: #217 06-09-07 10:41 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Όταν δε τελειώσει ρίχνει κι έναν ύπνο με το μουσουδάκι ακουμπισμένο πάνω στο μπωλ σαν να είναι μαξιλάρι.... Click για ανάπτυξη... Φωτογραφίααααααα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:52 Η aspasiapef: #218 06-09-07 10:52 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Φωτογραφίααααααα!! Click για ανάπτυξη... Θα βγάλω και θα σας το δείξω σήμερα κι όλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:19 Η mimikaki έγραψε: #219 06-09-07 12:19 Δύο φρέσκιες πρωινές με τον Φρού να πίνει νερό τεμπέλικα, αλλά ξαπλώνει και κανονικά στο πλάι...Περιμένω να τον πετύχω να τον ξαναβγάλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P9040016.JPG 367,6 KB · Εμφανίσεις: 62 P9040017.JPG 367,5 KB · Εμφανίσεις: 60 aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:26 Η aretha έγραψε: #220 06-09-07 12:26 Πολύ καλός!! Τι να κάνει ο καημένος, κουρασμένο παλικάρι είναι κι αυτός... (άσχετο: πολύ ωραίο το μπωλάκι του φαγητού του, με το ψαροκόκκαλο μέσα! Θυμάσαι μήπως από πού το πήρατε; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vasilismp helonitsa1965 ΕΛΑ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η στάση της στην πρώτη φωτογραφία είναι η απόλυτη χαλάρωση! Εν τω μεταξύ, κοντεύει να τον φτάσει τον Σίβα σε μέγεθος ή μου φαίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:32 Η Ismini έγραψε: #211 05-09-07 19:32 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Εν τω μεταξύ, κοντεύει να τον φτάσει τον Σίβα σε μέγεθος ή μου φαίνεται; Click για ανάπτυξη... Κοντεύει! Πάντως μικρούλα θα γίνει νομίζω. Τωρα είναι 6 μηνών. Μεχρι πότε αναπτύσονται σωματικά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:50 Η aretha έγραψε: #212 05-09-07 20:50 Φοβερές πόζες, Ισμήνη!! Η Αρήθα αναπτυσσόταν μέχρι και τώρα που της κάναμε τη στείρωση (8 μηνών). (και για να σας προλάβω, εσένα και τη λυγερόκορμή σου, όχι, με το "αναπτυσσόταν" δεν εννοώ "πάχαινε") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:57 Η mimikaki έγραψε: #213 05-09-07 20:57 Αρχική Δημοσίευση από aretha: (και για να σας προλάβω, εσένα και τη λυγερόκορμή σου, όχι, με το "αναπτυσσόταν" δεν εννοώ "πάχαινε") Click για ανάπτυξη... Ο φρουνάκης μου τελευταία έχει αποκτίσει καινούργιο στυλάκι στο να πίνει νερό!! Πίνει ξαπλωμένος!!!!! Η τεμπελιά σε όλο της το μεγαλείο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:37 Η Ismini έγραψε: #214 05-09-07 21:37 Αρχική Δημοσίευση από aretha: (και για να σας προλάβω, εσένα και τη λυγερόκορμή σου, όχι, με το "αναπτυσσόταν" δεν εννοώ "πάχαινε") Click για ανάπτυξη... Eιλικρινά δεν πήγε το μυαλό μου εκεί! Και χωρίς πλάκα...να σου πω την αλήθεια η Αρήθα δεν μου φαίνεται παχιά. Αυτό το κοιλάκι που κρέμεται λίγο το έχει και η Αργυρώ. Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Ο φρουνάκης μου τελευταία έχει αποκτίσει καινούργιο στυλάκι στο να πίνει νερό!! Πίνει ξαπλωμένος!!!!! Η τεμπελιά σε όλο της το μεγαλείο!!!! Click για ανάπτυξη... Μήπως τον έχει πάρει από κάτω το γεγονός ότι θα μεταναστεύσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:31 Η drusilia έγραψε: #215 06-09-07 08:31 Σκύλο να πίνει ξαπλωμένο έχω δει, γάτα όχι... Πρέπει να ειναι καταπληκτικό θέαμα! Πάντως ο Φρου έχει πραγματικά πολύ εκφραστική φατσούλα, φαίνεται πολύ γλυκός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:32 Η aspasiapef: #216 06-09-07 09:32 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Ο φρουνάκης μου τελευταία έχει αποκτίσει καινούργιο στυλάκι στο να πίνει νερό!! Πίνει ξαπλωμένος!!!!! Η τεμπελιά σε όλο της το μεγαλείο!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Σκύλο να πίνει ξαπλωμένο έχω δει, γάτα όχι... Πρέπει να ειναι καταπληκτικό θέαμα! Click για ανάπτυξη... Που να δείτε τον Πίπη! Όχι απλώς ξαπλώνει για να πιεί νερό αλλά βάζει και τα μπροστινά του ποδαράκια μέσα στο μπωλ. Όταν δε τελειώσει ρίχνει κι έναν ύπνο με το μουσουδάκι ακουμπισμένο πάνω στο μπωλ σαν να είναι μαξιλάρι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:41 Η aretha έγραψε: #217 06-09-07 10:41 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Όταν δε τελειώσει ρίχνει κι έναν ύπνο με το μουσουδάκι ακουμπισμένο πάνω στο μπωλ σαν να είναι μαξιλάρι.... Click για ανάπτυξη... Φωτογραφίααααααα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:52 Η aspasiapef: #218 06-09-07 10:52 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Φωτογραφίααααααα!! Click για ανάπτυξη... Θα βγάλω και θα σας το δείξω σήμερα κι όλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:19 Η mimikaki έγραψε: #219 06-09-07 12:19 Δύο φρέσκιες πρωινές με τον Φρού να πίνει νερό τεμπέλικα, αλλά ξαπλώνει και κανονικά στο πλάι...Περιμένω να τον πετύχω να τον ξαναβγάλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P9040016.JPG 367,6 KB · Εμφανίσεις: 62 P9040017.JPG 367,5 KB · Εμφανίσεις: 60 aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:26 Η aretha έγραψε: #220 06-09-07 12:26 Πολύ καλός!! Τι να κάνει ο καημένος, κουρασμένο παλικάρι είναι κι αυτός... (άσχετο: πολύ ωραίο το μπωλάκι του φαγητού του, με το ψαροκόκκαλο μέσα! Θυμάσαι μήπως από πού το πήρατε; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vasilismp helonitsa1965 ΕΛΑ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ruko: Εν τω μεταξύ, κοντεύει να τον φτάσει τον Σίβα σε μέγεθος ή μου φαίνεται; Click για ανάπτυξη... Κοντεύει! Πάντως μικρούλα θα γίνει νομίζω. Τωρα είναι 6 μηνών. Μεχρι πότε αναπτύσονται σωματικά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:50 Η aretha έγραψε: #212 05-09-07 20:50 Φοβερές πόζες, Ισμήνη!! Η Αρήθα αναπτυσσόταν μέχρι και τώρα που της κάναμε τη στείρωση (8 μηνών). (και για να σας προλάβω, εσένα και τη λυγερόκορμή σου, όχι, με το "αναπτυσσόταν" δεν εννοώ "πάχαινε") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:57 Η mimikaki έγραψε: #213 05-09-07 20:57 Αρχική Δημοσίευση από aretha: (και για να σας προλάβω, εσένα και τη λυγερόκορμή σου, όχι, με το "αναπτυσσόταν" δεν εννοώ "πάχαινε") Click για ανάπτυξη... Ο φρουνάκης μου τελευταία έχει αποκτίσει καινούργιο στυλάκι στο να πίνει νερό!! Πίνει ξαπλωμένος!!!!! Η τεμπελιά σε όλο της το μεγαλείο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:37 Η Ismini έγραψε: #214 05-09-07 21:37 Αρχική Δημοσίευση από aretha: (και για να σας προλάβω, εσένα και τη λυγερόκορμή σου, όχι, με το "αναπτυσσόταν" δεν εννοώ "πάχαινε") Click για ανάπτυξη... Eιλικρινά δεν πήγε το μυαλό μου εκεί! Και χωρίς πλάκα...να σου πω την αλήθεια η Αρήθα δεν μου φαίνεται παχιά. Αυτό το κοιλάκι που κρέμεται λίγο το έχει και η Αργυρώ. Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Ο φρουνάκης μου τελευταία έχει αποκτίσει καινούργιο στυλάκι στο να πίνει νερό!! Πίνει ξαπλωμένος!!!!! Η τεμπελιά σε όλο της το μεγαλείο!!!! Click για ανάπτυξη... Μήπως τον έχει πάρει από κάτω το γεγονός ότι θα μεταναστεύσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:31 Η drusilia έγραψε: #215 06-09-07 08:31 Σκύλο να πίνει ξαπλωμένο έχω δει, γάτα όχι... Πρέπει να ειναι καταπληκτικό θέαμα! Πάντως ο Φρου έχει πραγματικά πολύ εκφραστική φατσούλα, φαίνεται πολύ γλυκός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:32 Η aspasiapef: #216 06-09-07 09:32 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Ο φρουνάκης μου τελευταία έχει αποκτίσει καινούργιο στυλάκι στο να πίνει νερό!! Πίνει ξαπλωμένος!!!!! Η τεμπελιά σε όλο της το μεγαλείο!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Σκύλο να πίνει ξαπλωμένο έχω δει, γάτα όχι... Πρέπει να ειναι καταπληκτικό θέαμα! Click για ανάπτυξη... Που να δείτε τον Πίπη! Όχι απλώς ξαπλώνει για να πιεί νερό αλλά βάζει και τα μπροστινά του ποδαράκια μέσα στο μπωλ. Όταν δε τελειώσει ρίχνει κι έναν ύπνο με το μουσουδάκι ακουμπισμένο πάνω στο μπωλ σαν να είναι μαξιλάρι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:41 Η aretha έγραψε: #217 06-09-07 10:41 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Όταν δε τελειώσει ρίχνει κι έναν ύπνο με το μουσουδάκι ακουμπισμένο πάνω στο μπωλ σαν να είναι μαξιλάρι.... Click για ανάπτυξη... Φωτογραφίααααααα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:52 Η aspasiapef: #218 06-09-07 10:52 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Φωτογραφίααααααα!! Click για ανάπτυξη... Θα βγάλω και θα σας το δείξω σήμερα κι όλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:19 Η mimikaki έγραψε: #219 06-09-07 12:19 Δύο φρέσκιες πρωινές με τον Φρού να πίνει νερό τεμπέλικα, αλλά ξαπλώνει και κανονικά στο πλάι...Περιμένω να τον πετύχω να τον ξαναβγάλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P9040016.JPG 367,6 KB · Εμφανίσεις: 62 P9040017.JPG 367,5 KB · Εμφανίσεις: 60 aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:26 Η aretha έγραψε: #220 06-09-07 12:26 Πολύ καλός!! Τι να κάνει ο καημένος, κουρασμένο παλικάρι είναι κι αυτός... (άσχετο: πολύ ωραίο το μπωλάκι του φαγητού του, με το ψαροκόκκαλο μέσα! Θυμάσαι μήπως από πού το πήρατε; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vasilismp helonitsa1965 ΕΛΑ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Φοβερές πόζες, Ισμήνη!! Η Αρήθα αναπτυσσόταν μέχρι και τώρα που της κάναμε τη στείρωση (8 μηνών). (και για να σας προλάβω, εσένα και τη λυγερόκορμή σου, όχι, με το "αναπτυσσόταν" δεν εννοώ "πάχαινε") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:57 Η mimikaki έγραψε: #213 05-09-07 20:57 Αρχική Δημοσίευση από aretha: (και για να σας προλάβω, εσένα και τη λυγερόκορμή σου, όχι, με το "αναπτυσσόταν" δεν εννοώ "πάχαινε") Click για ανάπτυξη... Ο φρουνάκης μου τελευταία έχει αποκτίσει καινούργιο στυλάκι στο να πίνει νερό!! Πίνει ξαπλωμένος!!!!! Η τεμπελιά σε όλο της το μεγαλείο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:37 Η Ismini έγραψε: #214 05-09-07 21:37 Αρχική Δημοσίευση από aretha: (και για να σας προλάβω, εσένα και τη λυγερόκορμή σου, όχι, με το "αναπτυσσόταν" δεν εννοώ "πάχαινε") Click για ανάπτυξη... Eιλικρινά δεν πήγε το μυαλό μου εκεί! Και χωρίς πλάκα...να σου πω την αλήθεια η Αρήθα δεν μου φαίνεται παχιά. Αυτό το κοιλάκι που κρέμεται λίγο το έχει και η Αργυρώ. Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Ο φρουνάκης μου τελευταία έχει αποκτίσει καινούργιο στυλάκι στο να πίνει νερό!! Πίνει ξαπλωμένος!!!!! Η τεμπελιά σε όλο της το μεγαλείο!!!! Click για ανάπτυξη... Μήπως τον έχει πάρει από κάτω το γεγονός ότι θα μεταναστεύσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:31 Η drusilia έγραψε: #215 06-09-07 08:31 Σκύλο να πίνει ξαπλωμένο έχω δει, γάτα όχι... Πρέπει να ειναι καταπληκτικό θέαμα! Πάντως ο Φρου έχει πραγματικά πολύ εκφραστική φατσούλα, φαίνεται πολύ γλυκός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:32 Η aspasiapef: #216 06-09-07 09:32 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Ο φρουνάκης μου τελευταία έχει αποκτίσει καινούργιο στυλάκι στο να πίνει νερό!! Πίνει ξαπλωμένος!!!!! Η τεμπελιά σε όλο της το μεγαλείο!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Σκύλο να πίνει ξαπλωμένο έχω δει, γάτα όχι... Πρέπει να ειναι καταπληκτικό θέαμα! Click για ανάπτυξη... Που να δείτε τον Πίπη! Όχι απλώς ξαπλώνει για να πιεί νερό αλλά βάζει και τα μπροστινά του ποδαράκια μέσα στο μπωλ. Όταν δε τελειώσει ρίχνει κι έναν ύπνο με το μουσουδάκι ακουμπισμένο πάνω στο μπωλ σαν να είναι μαξιλάρι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:41 Η aretha έγραψε: #217 06-09-07 10:41 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Όταν δε τελειώσει ρίχνει κι έναν ύπνο με το μουσουδάκι ακουμπισμένο πάνω στο μπωλ σαν να είναι μαξιλάρι.... Click για ανάπτυξη... Φωτογραφίααααααα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:52 Η aspasiapef: #218 06-09-07 10:52 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Φωτογραφίααααααα!! Click για ανάπτυξη... Θα βγάλω και θα σας το δείξω σήμερα κι όλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:19 Η mimikaki έγραψε: #219 06-09-07 12:19 Δύο φρέσκιες πρωινές με τον Φρού να πίνει νερό τεμπέλικα, αλλά ξαπλώνει και κανονικά στο πλάι...Περιμένω να τον πετύχω να τον ξαναβγάλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P9040016.JPG 367,6 KB · Εμφανίσεις: 62 P9040017.JPG 367,5 KB · Εμφανίσεις: 60 aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:26 Η aretha έγραψε: #220 06-09-07 12:26 Πολύ καλός!! Τι να κάνει ο καημένος, κουρασμένο παλικάρι είναι κι αυτός... (άσχετο: πολύ ωραίο το μπωλάκι του φαγητού του, με το ψαροκόκκαλο μέσα! Θυμάσαι μήπως από πού το πήρατε; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vasilismp helonitsa1965 ΕΛΑ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aretha: (και για να σας προλάβω, εσένα και τη λυγερόκορμή σου, όχι, με το "αναπτυσσόταν" δεν εννοώ "πάχαινε") Click για ανάπτυξη... Ο φρουνάκης μου τελευταία έχει αποκτίσει καινούργιο στυλάκι στο να πίνει νερό!! Πίνει ξαπλωμένος!!!!! Η τεμπελιά σε όλο της το μεγαλείο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:37 Η Ismini έγραψε: #214 05-09-07 21:37 Αρχική Δημοσίευση από aretha: (και για να σας προλάβω, εσένα και τη λυγερόκορμή σου, όχι, με το "αναπτυσσόταν" δεν εννοώ "πάχαινε") Click για ανάπτυξη... Eιλικρινά δεν πήγε το μυαλό μου εκεί! Και χωρίς πλάκα...να σου πω την αλήθεια η Αρήθα δεν μου φαίνεται παχιά. Αυτό το κοιλάκι που κρέμεται λίγο το έχει και η Αργυρώ. Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Ο φρουνάκης μου τελευταία έχει αποκτίσει καινούργιο στυλάκι στο να πίνει νερό!! Πίνει ξαπλωμένος!!!!! Η τεμπελιά σε όλο της το μεγαλείο!!!! Click για ανάπτυξη... Μήπως τον έχει πάρει από κάτω το γεγονός ότι θα μεταναστεύσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:31 Η drusilia έγραψε: #215 06-09-07 08:31 Σκύλο να πίνει ξαπλωμένο έχω δει, γάτα όχι... Πρέπει να ειναι καταπληκτικό θέαμα! Πάντως ο Φρου έχει πραγματικά πολύ εκφραστική φατσούλα, φαίνεται πολύ γλυκός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:32 Η aspasiapef: #216 06-09-07 09:32 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Ο φρουνάκης μου τελευταία έχει αποκτίσει καινούργιο στυλάκι στο να πίνει νερό!! Πίνει ξαπλωμένος!!!!! Η τεμπελιά σε όλο της το μεγαλείο!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Σκύλο να πίνει ξαπλωμένο έχω δει, γάτα όχι... Πρέπει να ειναι καταπληκτικό θέαμα! Click για ανάπτυξη... Που να δείτε τον Πίπη! Όχι απλώς ξαπλώνει για να πιεί νερό αλλά βάζει και τα μπροστινά του ποδαράκια μέσα στο μπωλ. Όταν δε τελειώσει ρίχνει κι έναν ύπνο με το μουσουδάκι ακουμπισμένο πάνω στο μπωλ σαν να είναι μαξιλάρι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:41 Η aretha έγραψε: #217 06-09-07 10:41 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Όταν δε τελειώσει ρίχνει κι έναν ύπνο με το μουσουδάκι ακουμπισμένο πάνω στο μπωλ σαν να είναι μαξιλάρι.... Click για ανάπτυξη... Φωτογραφίααααααα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:52 Η aspasiapef: #218 06-09-07 10:52 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Φωτογραφίααααααα!! Click για ανάπτυξη... Θα βγάλω και θα σας το δείξω σήμερα κι όλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:19 Η mimikaki έγραψε: #219 06-09-07 12:19 Δύο φρέσκιες πρωινές με τον Φρού να πίνει νερό τεμπέλικα, αλλά ξαπλώνει και κανονικά στο πλάι...Περιμένω να τον πετύχω να τον ξαναβγάλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P9040016.JPG 367,6 KB · Εμφανίσεις: 62 P9040017.JPG 367,5 KB · Εμφανίσεις: 60 aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:26 Η aretha έγραψε: #220 06-09-07 12:26 Πολύ καλός!! Τι να κάνει ο καημένος, κουρασμένο παλικάρι είναι κι αυτός... (άσχετο: πολύ ωραίο το μπωλάκι του φαγητού του, με το ψαροκόκκαλο μέσα! Θυμάσαι μήπως από πού το πήρατε; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vasilismp helonitsa1965 ΕΛΑ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aretha: (και για να σας προλάβω, εσένα και τη λυγερόκορμή σου, όχι, με το "αναπτυσσόταν" δεν εννοώ "πάχαινε") Click για ανάπτυξη... Eιλικρινά δεν πήγε το μυαλό μου εκεί! Και χωρίς πλάκα...να σου πω την αλήθεια η Αρήθα δεν μου φαίνεται παχιά. Αυτό το κοιλάκι που κρέμεται λίγο το έχει και η Αργυρώ. Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Ο φρουνάκης μου τελευταία έχει αποκτίσει καινούργιο στυλάκι στο να πίνει νερό!! Πίνει ξαπλωμένος!!!!! Η τεμπελιά σε όλο της το μεγαλείο!!!! Click για ανάπτυξη... Μήπως τον έχει πάρει από κάτω το γεγονός ότι θα μεταναστεύσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:31 Η drusilia έγραψε: #215 06-09-07 08:31 Σκύλο να πίνει ξαπλωμένο έχω δει, γάτα όχι... Πρέπει να ειναι καταπληκτικό θέαμα! Πάντως ο Φρου έχει πραγματικά πολύ εκφραστική φατσούλα, φαίνεται πολύ γλυκός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:32 Η aspasiapef: #216 06-09-07 09:32 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Ο φρουνάκης μου τελευταία έχει αποκτίσει καινούργιο στυλάκι στο να πίνει νερό!! Πίνει ξαπλωμένος!!!!! Η τεμπελιά σε όλο της το μεγαλείο!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Σκύλο να πίνει ξαπλωμένο έχω δει, γάτα όχι... Πρέπει να ειναι καταπληκτικό θέαμα! Click για ανάπτυξη... Που να δείτε τον Πίπη! Όχι απλώς ξαπλώνει για να πιεί νερό αλλά βάζει και τα μπροστινά του ποδαράκια μέσα στο μπωλ. Όταν δε τελειώσει ρίχνει κι έναν ύπνο με το μουσουδάκι ακουμπισμένο πάνω στο μπωλ σαν να είναι μαξιλάρι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:41 Η aretha έγραψε: #217 06-09-07 10:41 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Όταν δε τελειώσει ρίχνει κι έναν ύπνο με το μουσουδάκι ακουμπισμένο πάνω στο μπωλ σαν να είναι μαξιλάρι.... Click για ανάπτυξη... Φωτογραφίααααααα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:52 Η aspasiapef: #218 06-09-07 10:52 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Φωτογραφίααααααα!! Click για ανάπτυξη... Θα βγάλω και θα σας το δείξω σήμερα κι όλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:19 Η mimikaki έγραψε: #219 06-09-07 12:19 Δύο φρέσκιες πρωινές με τον Φρού να πίνει νερό τεμπέλικα, αλλά ξαπλώνει και κανονικά στο πλάι...Περιμένω να τον πετύχω να τον ξαναβγάλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P9040016.JPG 367,6 KB · Εμφανίσεις: 62 P9040017.JPG 367,5 KB · Εμφανίσεις: 60 aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:26 Η aretha έγραψε: #220 06-09-07 12:26 Πολύ καλός!! Τι να κάνει ο καημένος, κουρασμένο παλικάρι είναι κι αυτός... (άσχετο: πολύ ωραίο το μπωλάκι του φαγητού του, με το ψαροκόκκαλο μέσα! Θυμάσαι μήπως από πού το πήρατε; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vasilismp helonitsa1965 ΕΛΑ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σκύλο να πίνει ξαπλωμένο έχω δει, γάτα όχι... Πρέπει να ειναι καταπληκτικό θέαμα! Πάντως ο Φρου έχει πραγματικά πολύ εκφραστική φατσούλα, φαίνεται πολύ γλυκός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:32 Η aspasiapef: #216 06-09-07 09:32 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Ο φρουνάκης μου τελευταία έχει αποκτίσει καινούργιο στυλάκι στο να πίνει νερό!! Πίνει ξαπλωμένος!!!!! Η τεμπελιά σε όλο της το μεγαλείο!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Σκύλο να πίνει ξαπλωμένο έχω δει, γάτα όχι... Πρέπει να ειναι καταπληκτικό θέαμα! Click για ανάπτυξη... Που να δείτε τον Πίπη! Όχι απλώς ξαπλώνει για να πιεί νερό αλλά βάζει και τα μπροστινά του ποδαράκια μέσα στο μπωλ. Όταν δε τελειώσει ρίχνει κι έναν ύπνο με το μουσουδάκι ακουμπισμένο πάνω στο μπωλ σαν να είναι μαξιλάρι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:41 Η aretha έγραψε: #217 06-09-07 10:41 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Όταν δε τελειώσει ρίχνει κι έναν ύπνο με το μουσουδάκι ακουμπισμένο πάνω στο μπωλ σαν να είναι μαξιλάρι.... Click για ανάπτυξη... Φωτογραφίααααααα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:52 Η aspasiapef: #218 06-09-07 10:52 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Φωτογραφίααααααα!! Click για ανάπτυξη... Θα βγάλω και θα σας το δείξω σήμερα κι όλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:19 Η mimikaki έγραψε: #219 06-09-07 12:19 Δύο φρέσκιες πρωινές με τον Φρού να πίνει νερό τεμπέλικα, αλλά ξαπλώνει και κανονικά στο πλάι...Περιμένω να τον πετύχω να τον ξαναβγάλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P9040016.JPG 367,6 KB · Εμφανίσεις: 62 P9040017.JPG 367,5 KB · Εμφανίσεις: 60 aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:26 Η aretha έγραψε: #220 06-09-07 12:26 Πολύ καλός!! Τι να κάνει ο καημένος, κουρασμένο παλικάρι είναι κι αυτός... (άσχετο: πολύ ωραίο το μπωλάκι του φαγητού του, με το ψαροκόκκαλο μέσα! Θυμάσαι μήπως από πού το πήρατε; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vasilismp helonitsa1965 ΕΛΑ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Ο φρουνάκης μου τελευταία έχει αποκτίσει καινούργιο στυλάκι στο να πίνει νερό!! Πίνει ξαπλωμένος!!!!! Η τεμπελιά σε όλο της το μεγαλείο!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Σκύλο να πίνει ξαπλωμένο έχω δει, γάτα όχι... Πρέπει να ειναι καταπληκτικό θέαμα! Click για ανάπτυξη... Που να δείτε τον Πίπη! Όχι απλώς ξαπλώνει για να πιεί νερό αλλά βάζει και τα μπροστινά του ποδαράκια μέσα στο μπωλ. Όταν δε τελειώσει ρίχνει κι έναν ύπνο με το μουσουδάκι ακουμπισμένο πάνω στο μπωλ σαν να είναι μαξιλάρι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:41 Η aretha έγραψε: #217 06-09-07 10:41 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Όταν δε τελειώσει ρίχνει κι έναν ύπνο με το μουσουδάκι ακουμπισμένο πάνω στο μπωλ σαν να είναι μαξιλάρι.... Click για ανάπτυξη... Φωτογραφίααααααα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:52 Η aspasiapef: #218 06-09-07 10:52 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Φωτογραφίααααααα!! Click για ανάπτυξη... Θα βγάλω και θα σας το δείξω σήμερα κι όλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:19 Η mimikaki έγραψε: #219 06-09-07 12:19 Δύο φρέσκιες πρωινές με τον Φρού να πίνει νερό τεμπέλικα, αλλά ξαπλώνει και κανονικά στο πλάι...Περιμένω να τον πετύχω να τον ξαναβγάλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P9040016.JPG 367,6 KB · Εμφανίσεις: 62 P9040017.JPG 367,5 KB · Εμφανίσεις: 60 aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:26 Η aretha έγραψε: #220 06-09-07 12:26 Πολύ καλός!! Τι να κάνει ο καημένος, κουρασμένο παλικάρι είναι κι αυτός... (άσχετο: πολύ ωραίο το μπωλάκι του φαγητού του, με το ψαροκόκκαλο μέσα! Θυμάσαι μήπως από πού το πήρατε; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vasilismp helonitsa1965 ΕΛΑ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Όταν δε τελειώσει ρίχνει κι έναν ύπνο με το μουσουδάκι ακουμπισμένο πάνω στο μπωλ σαν να είναι μαξιλάρι.... Click για ανάπτυξη... Φωτογραφίααααααα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:52 Η aspasiapef: #218 06-09-07 10:52 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Φωτογραφίααααααα!! Click για ανάπτυξη... Θα βγάλω και θα σας το δείξω σήμερα κι όλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:19 Η mimikaki έγραψε: #219 06-09-07 12:19 Δύο φρέσκιες πρωινές με τον Φρού να πίνει νερό τεμπέλικα, αλλά ξαπλώνει και κανονικά στο πλάι...Περιμένω να τον πετύχω να τον ξαναβγάλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P9040016.JPG 367,6 KB · Εμφανίσεις: 62 P9040017.JPG 367,5 KB · Εμφανίσεις: 60 aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:26 Η aretha έγραψε: #220 06-09-07 12:26 Πολύ καλός!! Τι να κάνει ο καημένος, κουρασμένο παλικάρι είναι κι αυτός... (άσχετο: πολύ ωραίο το μπωλάκι του φαγητού του, με το ψαροκόκκαλο μέσα! Θυμάσαι μήπως από πού το πήρατε; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vasilismp helonitsa1965 ΕΛΑ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aretha: Φωτογραφίααααααα!! Click για ανάπτυξη... Θα βγάλω και θα σας το δείξω σήμερα κι όλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:19 Η mimikaki έγραψε: #219 06-09-07 12:19 Δύο φρέσκιες πρωινές με τον Φρού να πίνει νερό τεμπέλικα, αλλά ξαπλώνει και κανονικά στο πλάι...Περιμένω να τον πετύχω να τον ξαναβγάλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P9040016.JPG 367,6 KB · Εμφανίσεις: 62 P9040017.JPG 367,5 KB · Εμφανίσεις: 60 aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:26 Η aretha έγραψε: #220 06-09-07 12:26 Πολύ καλός!! Τι να κάνει ο καημένος, κουρασμένο παλικάρι είναι κι αυτός... (άσχετο: πολύ ωραίο το μπωλάκι του φαγητού του, με το ψαροκόκκαλο μέσα! Θυμάσαι μήπως από πού το πήρατε; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Δύο φρέσκιες πρωινές με τον Φρού να πίνει νερό τεμπέλικα, αλλά ξαπλώνει και κανονικά στο πλάι...Περιμένω να τον πετύχω να τον ξαναβγάλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:26 Η aretha έγραψε: #220 06-09-07 12:26 Πολύ καλός!! Τι να κάνει ο καημένος, κουρασμένο παλικάρι είναι κι αυτός... (άσχετο: πολύ ωραίο το μπωλάκι του φαγητού του, με το ψαροκόκκαλο μέσα! Θυμάσαι μήπως από πού το πήρατε; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πολύ καλός!! Τι να κάνει ο καημένος, κουρασμένο παλικάρι είναι κι αυτός... (άσχετο: πολύ ωραίο το μπωλάκι του φαγητού του, με το ψαροκόκκαλο μέσα! Θυμάσαι μήπως από πού το πήρατε; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.