mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:33 Η mimikaki έγραψε: #221 06-09-07 12:33 Ναι πολύ κουρασμένο παλικάρι Αλίκη!!! Τι να σου πώ! Στα κάτεργα τον έχουμε όλη μέρα!!! Τα μπωλάκια είναι σέτ και του τα είχα πάρει από Αγγλία τα χριστούγεννα που είχα πάει...Από τέτοια έχει τέλεια...Αλλά αν το ψάξεις σε πετ που φέρνουν από Αγγλία αξεσουάρ μπορεί να βρείς...Σε ένα στο ψυχικό (Pet Love) είχα βρεί κάτι άλλα ίδια με κάποια που του είχα φέρει πάλι απέξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:38 Η aretha έγραψε: #222 06-09-07 12:38 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Ναι πολύ κουρασμένο παλικάρι Αλίκη!!! Τι να σου πώ! Στα κάτεργα τον έχουμε όλη μέρα!!! Click για ανάπτυξη... Βεβαίως, έτσι πρέπει! Η δουλειά κάνει τους άντρες (το γιαπί, το πηλοφόρι, το μυστρί)!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:42 Η mimikaki έγραψε: #223 06-09-07 12:42 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Βεβαίως, έτσι πρέπει! Η δουλειά κάνει τους άντρες (το γιαπί, το πηλοφόρι, το μυστρί)!! Click για ανάπτυξη... Δεν βλέπεις μια κοιλάρα που έχουμε κάνει από το γιαπί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:04 Η aspasiapef: #224 06-09-07 22:04 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Που να δείτε τον Πίπη! Όχι απλώς ξαπλώνει για να πιεί νερό αλλά βάζει και τα μπροστινά του ποδαράκια μέσα στο μπωλ. Όταν δε τελειώσει ρίχνει κι έναν ύπνο με το μουσουδάκι ακουμπισμένο πάνω στο μπωλ σαν να είναι μαξιλάρι.... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aretha: Φωτογραφίααααααα!! Click για ανάπτυξη... Να μια φωτογραφία πριν από λίγο, μόνο που τον ξύπνησα και μισοσηκώθηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:29 Η LIFE έγραψε: #225 06-09-07 23:29 καλα το τι αηδιες κανω εγω στην δικη μου να δειτεδεν μετραν μια μπραστα σε αυτα που κανει αυτηαπο το να περιφερομαι αγκαλιτσα και να την εχω σε σταση μωρου και να της υτραγουδαω λες και προσπαθω ναα κοιμησω το μωρο μεχρι που να πηγαινω να ξυνω εγω το ονυχοδρομιο της για να την προκαλεσω να παιξουμεπαντα πιανει το τελευταιο--το βραδυ δε στο κρεβατι το τι ακουει ο αντρας μου να της λεω-δεν το γλυτωνω το διαζυγιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 00:10 Η drusilia έγραψε: #226 07-09-07 00:10 Τι ειναι αυτο με τον Φρου και τον Πιπη... τι αλλο θα δω σε αυτή τη ζωή... Ρωμαικες συνήθειες, τρων και πίνουν σε ανακλιντρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 00:43 Η Ismini έγραψε: #227 07-09-07 00:43 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Ρωμαικες συνήθειες, τρων και πίνουν σε ανακλιντρο... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 00:45 Η mimikaki έγραψε: #228 07-09-07 00:45 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Τι ειναι αυτο με τον Φρου και τον Πιπη... τι αλλο θα δω σε αυτή τη ζωή... Ρωμαικες συνήθειες, τρων και πίνουν σε ανακλιντρο... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 02:07 Η χριστινα έγραψε: #229 07-09-07 02:07 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:49 Η aretha έγραψε: #230 07-09-07 09:49 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Να μια φωτογραφία πριν από λίγο, μόνο που τον ξύπνησα και μισοσηκώθηκε Click για ανάπτυξη... Βρε Ασπασία, πώς έχει μεγαλώσει έτσι αυτός;;; Γλύκας είναι όμως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:54 Η aspasiapef: #231 07-09-07 09:54 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Τι ειναι αυτο με τον Φρου και τον Πιπη... τι αλλο θα δω σε αυτή τη ζωή... Ρωμαικες συνήθειες, τρων και πίνουν σε ανακλιντρο... Click για ανάπτυξη... Καλοπερασάκηδες και κακομαθημένοι παιδί μου! Τι να πω!!!.... Αρχική Δημοσίευση από aretha: Βρε Ασπασία, πώς έχει μεγαλώσει έτσι αυτός;;; Γλύκας είναι όμως! Click για ανάπτυξη... Ότι έχει μεγαλώσει, έχει μεγαλώσει το τερατάκι μου! Ο Κώστας λέει ότι μοιάζει με γατόπαρδος (τσιτάχ) έτσι που έχει μικρό κεφαλάκι και μεγάλο σώμα και ουρά. Είμαι περίεργη πόσο θα έχει φτάσει Σήμερα που θα πάμε στον κ.Πάνο θα μας ζυγίσει κι όλας! Πριν 1-1,5 μήνα ήταν 2750. Τώρα σίγουρα έχει ξεπεράσει τα 3 κατά πολύ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christianapulp Νεοφερμένο μέλος Ο christianapulp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:33 Ο christianapulp: #232 07-09-07 11:33 Εγώ έχω εναν γατούλι περίπου 3 μηνών και όπως καταλαβαίνετε έχω τρελαθεί μαζί του.Ερωτας μεγάλος.Και με έχει πάρει και χαμπάρι.. βίβλίο δεν έχω προλάβει να διαβάσω.Μόλις βλέπει οτι με αποροφά ανεβαίνει , κάθεται πάνω στο βιβλίο και με κοιτάζει με ένα βλέμμα όλο απορία... δεν καταλαβαίνει τι μπορεί να είναι πιο σημαντικό απο αυτόν.Μας ακολουθεί παντού φυσικά.Για να πάμε στο μπάνιο (γιατι δεν τον αφήνουμε να μπει και έχει λυσάξει) ακολουθούμε τακτικές αντιπερισπασμού: Ο ένας του κανει χαρούλες και ο άλλος τρέχει πριν τον πάρει χαμπάρι και έρθει σπιντάροντας!!Χθες πέθανα στα γέλια.Το έπιπλο της τηλεόρασης έχει τζάμι μπροστά και απο πίσω άνοιγμα.Είχε φαει κόλημα λοιπον με τον αντικατοπτρισμό του στο τζάμι.Κοίταζε απο 'δώ κοίταζε απο κει κάποια στιγμή αποφασίζει να λύσει το μυστήριο και κάνει τον κύκλο, μπαίνει μέσα στο έπιπλο και αρχίζει να ψάχνει τι στο καλό ήταν αυτό που έβλεπε απ' έξω.Δεν βρήκε τίποτα όλως περιέργως και ξαναβγήκε έξω να κοιτάξει...... έφαγε κανα δεκάλεπτο να ψάχνει τον εαυτό του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:37 Η χριστινα έγραψε: #233 07-09-07 11:37 Να σου ζήσει το γατάκι. Πράγματικα μας κανουν και γελάμε!!! Φυσικά αντικαθλιπτικά είναι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christianapulp Νεοφερμένο μέλος Ο christianapulp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:05 Ο christianapulp: #234 07-09-07 12:05 Ναι, αφού τον σκέφτομαι τώρα που είμαι στην δουλειά και χαίρομαι που όταν πάω σπίτι θα είναι ο πιτσιρικάς εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 06:22 Η ruko έγραψε: #235 08-09-07 06:22 Το χειρότερο χούι των δικών μου είναι ότι αποφασίζουν να πάνε τουαλέτα ή να σκάψουν μετά μανίας ακριβώς τη στιγμή που πάω να καθαρίσω την άμμο. Όταν δε αδειάζω τελείως τη λεκάνη για να την πλύνω, τότε είναι που θυμούνται ότι πρέπει να κάνουν τα κακά τους. Τα νεύρα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:36 Η anabou έγραψε: #236 08-09-07 10:36 Ο Τζίντζερ μου έχει ρημάξει τις γλάστρες. Παρόλο που η άμμος είναι καθαρή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niki Δραστήριο μέλος Η Niki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 405 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:34 Η Niki έγραψε: #237 08-09-07 11:34 Καινούριο: ο Νααμάν γλύφει τις πατούσες μας... Και με κάλτσες και χωρίς...........!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:41 Η Mika έγραψε: #238 08-09-07 14:41 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Καλοπερασάκηδες και κακομαθημένοι παιδί μου! Τι να πω!!!.... Ότι έχει μεγαλώσει, έχει μεγαλώσει το τερατάκι μου! Ο Κώστας λέει ότι μοιάζει με γατόπαρδος (τσιτάχ) έτσι που έχει μικρό κεφαλάκι και μεγάλο σώμα και ουρά. Είμαι περίεργη πόσο θα έχει φτάσει Σήμερα που θα πάμε στον κ.Πάνο θα μας ζυγίσει κι όλας! Πριν 1-1,5 μήνα ήταν 2750. Τώρα σίγουρα έχει ξεπεράσει τα 3 κατά πολύ.... Click για ανάπτυξη... Ο Κανελος ειναι αισιως 7 κιλα γαταρος και στους 4-5 μηνες ηταν 3μιση κιλα περιπου. Αλλα απο μωρο ειχε κατι πατουσες νααααααααααα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:35 Η aspasiapef: #239 08-09-07 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Mika: Ο Κανελος ειναι αισιως 7 κιλα γαταρος και στους 4-5 μηνες ηταν 3μιση κιλα περιπου. Αλλα απο μωρο ειχε κατι πατουσες νααααααααααα... Click για ανάπτυξη... Εμείς πιάσαμε τα 3,650 κι έχουμε και τεράάάάστιες πατούσες οπότε είμαστε σε καλό δρόμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:43 Η anabou έγραψε: #240 11-09-07 18:43 Τελευταίο κατόρθωμα των τεράτων: Ο Τζίντζερ παίζει με ένα πλαστικό μπαλάκι και του πάει στα πλάγια του πλυντηρίου. Χώνεται στο κενό που υπάρχει (αυτός χωρά) και κατά λάθος σκουντάει το σκουπάκι swiffer. Την ώρα που πέφτει το κοντάρι εμφανίζεται ο Σάκης και του έρχεται καπέλο. Θαρραλέος καθώς είναι πέρνει δρόμο και τρέχει. Ο μικρός παρατά σύξυλο το μπαλάκι και κυνηγά τον Σάκη. Το κυνηγητό συνεχίζεται σε όλο το σπίτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vasilismp helonitsa1965 ΕΛΑ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι πολύ κουρασμένο παλικάρι Αλίκη!!! Τι να σου πώ! Στα κάτεργα τον έχουμε όλη μέρα!!! Τα μπωλάκια είναι σέτ και του τα είχα πάρει από Αγγλία τα χριστούγεννα που είχα πάει...Από τέτοια έχει τέλεια...Αλλά αν το ψάξεις σε πετ που φέρνουν από Αγγλία αξεσουάρ μπορεί να βρείς...Σε ένα στο ψυχικό (Pet Love) είχα βρεί κάτι άλλα ίδια με κάποια που του είχα φέρει πάλι απέξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:38 Η aretha έγραψε: #222 06-09-07 12:38 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Ναι πολύ κουρασμένο παλικάρι Αλίκη!!! Τι να σου πώ! Στα κάτεργα τον έχουμε όλη μέρα!!! Click για ανάπτυξη... Βεβαίως, έτσι πρέπει! Η δουλειά κάνει τους άντρες (το γιαπί, το πηλοφόρι, το μυστρί)!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:42 Η mimikaki έγραψε: #223 06-09-07 12:42 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Βεβαίως, έτσι πρέπει! Η δουλειά κάνει τους άντρες (το γιαπί, το πηλοφόρι, το μυστρί)!! Click για ανάπτυξη... Δεν βλέπεις μια κοιλάρα που έχουμε κάνει από το γιαπί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:04 Η aspasiapef: #224 06-09-07 22:04 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Που να δείτε τον Πίπη! Όχι απλώς ξαπλώνει για να πιεί νερό αλλά βάζει και τα μπροστινά του ποδαράκια μέσα στο μπωλ. Όταν δε τελειώσει ρίχνει κι έναν ύπνο με το μουσουδάκι ακουμπισμένο πάνω στο μπωλ σαν να είναι μαξιλάρι.... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aretha: Φωτογραφίααααααα!! Click για ανάπτυξη... Να μια φωτογραφία πριν από λίγο, μόνο που τον ξύπνησα και μισοσηκώθηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:29 Η LIFE έγραψε: #225 06-09-07 23:29 καλα το τι αηδιες κανω εγω στην δικη μου να δειτεδεν μετραν μια μπραστα σε αυτα που κανει αυτηαπο το να περιφερομαι αγκαλιτσα και να την εχω σε σταση μωρου και να της υτραγουδαω λες και προσπαθω ναα κοιμησω το μωρο μεχρι που να πηγαινω να ξυνω εγω το ονυχοδρομιο της για να την προκαλεσω να παιξουμεπαντα πιανει το τελευταιο--το βραδυ δε στο κρεβατι το τι ακουει ο αντρας μου να της λεω-δεν το γλυτωνω το διαζυγιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 00:10 Η drusilia έγραψε: #226 07-09-07 00:10 Τι ειναι αυτο με τον Φρου και τον Πιπη... τι αλλο θα δω σε αυτή τη ζωή... Ρωμαικες συνήθειες, τρων και πίνουν σε ανακλιντρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 00:43 Η Ismini έγραψε: #227 07-09-07 00:43 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Ρωμαικες συνήθειες, τρων και πίνουν σε ανακλιντρο... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 00:45 Η mimikaki έγραψε: #228 07-09-07 00:45 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Τι ειναι αυτο με τον Φρου και τον Πιπη... τι αλλο θα δω σε αυτή τη ζωή... Ρωμαικες συνήθειες, τρων και πίνουν σε ανακλιντρο... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 02:07 Η χριστινα έγραψε: #229 07-09-07 02:07 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:49 Η aretha έγραψε: #230 07-09-07 09:49 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Να μια φωτογραφία πριν από λίγο, μόνο που τον ξύπνησα και μισοσηκώθηκε Click για ανάπτυξη... Βρε Ασπασία, πώς έχει μεγαλώσει έτσι αυτός;;; Γλύκας είναι όμως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:54 Η aspasiapef: #231 07-09-07 09:54 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Τι ειναι αυτο με τον Φρου και τον Πιπη... τι αλλο θα δω σε αυτή τη ζωή... Ρωμαικες συνήθειες, τρων και πίνουν σε ανακλιντρο... Click για ανάπτυξη... Καλοπερασάκηδες και κακομαθημένοι παιδί μου! Τι να πω!!!.... Αρχική Δημοσίευση από aretha: Βρε Ασπασία, πώς έχει μεγαλώσει έτσι αυτός;;; Γλύκας είναι όμως! Click για ανάπτυξη... Ότι έχει μεγαλώσει, έχει μεγαλώσει το τερατάκι μου! Ο Κώστας λέει ότι μοιάζει με γατόπαρδος (τσιτάχ) έτσι που έχει μικρό κεφαλάκι και μεγάλο σώμα και ουρά. Είμαι περίεργη πόσο θα έχει φτάσει Σήμερα που θα πάμε στον κ.Πάνο θα μας ζυγίσει κι όλας! Πριν 1-1,5 μήνα ήταν 2750. Τώρα σίγουρα έχει ξεπεράσει τα 3 κατά πολύ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christianapulp Νεοφερμένο μέλος Ο christianapulp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:33 Ο christianapulp: #232 07-09-07 11:33 Εγώ έχω εναν γατούλι περίπου 3 μηνών και όπως καταλαβαίνετε έχω τρελαθεί μαζί του.Ερωτας μεγάλος.Και με έχει πάρει και χαμπάρι.. βίβλίο δεν έχω προλάβει να διαβάσω.Μόλις βλέπει οτι με αποροφά ανεβαίνει , κάθεται πάνω στο βιβλίο και με κοιτάζει με ένα βλέμμα όλο απορία... δεν καταλαβαίνει τι μπορεί να είναι πιο σημαντικό απο αυτόν.Μας ακολουθεί παντού φυσικά.Για να πάμε στο μπάνιο (γιατι δεν τον αφήνουμε να μπει και έχει λυσάξει) ακολουθούμε τακτικές αντιπερισπασμού: Ο ένας του κανει χαρούλες και ο άλλος τρέχει πριν τον πάρει χαμπάρι και έρθει σπιντάροντας!!Χθες πέθανα στα γέλια.Το έπιπλο της τηλεόρασης έχει τζάμι μπροστά και απο πίσω άνοιγμα.Είχε φαει κόλημα λοιπον με τον αντικατοπτρισμό του στο τζάμι.Κοίταζε απο 'δώ κοίταζε απο κει κάποια στιγμή αποφασίζει να λύσει το μυστήριο και κάνει τον κύκλο, μπαίνει μέσα στο έπιπλο και αρχίζει να ψάχνει τι στο καλό ήταν αυτό που έβλεπε απ' έξω.Δεν βρήκε τίποτα όλως περιέργως και ξαναβγήκε έξω να κοιτάξει...... έφαγε κανα δεκάλεπτο να ψάχνει τον εαυτό του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:37 Η χριστινα έγραψε: #233 07-09-07 11:37 Να σου ζήσει το γατάκι. Πράγματικα μας κανουν και γελάμε!!! Φυσικά αντικαθλιπτικά είναι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christianapulp Νεοφερμένο μέλος Ο christianapulp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:05 Ο christianapulp: #234 07-09-07 12:05 Ναι, αφού τον σκέφτομαι τώρα που είμαι στην δουλειά και χαίρομαι που όταν πάω σπίτι θα είναι ο πιτσιρικάς εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 06:22 Η ruko έγραψε: #235 08-09-07 06:22 Το χειρότερο χούι των δικών μου είναι ότι αποφασίζουν να πάνε τουαλέτα ή να σκάψουν μετά μανίας ακριβώς τη στιγμή που πάω να καθαρίσω την άμμο. Όταν δε αδειάζω τελείως τη λεκάνη για να την πλύνω, τότε είναι που θυμούνται ότι πρέπει να κάνουν τα κακά τους. Τα νεύρα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:36 Η anabou έγραψε: #236 08-09-07 10:36 Ο Τζίντζερ μου έχει ρημάξει τις γλάστρες. Παρόλο που η άμμος είναι καθαρή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niki Δραστήριο μέλος Η Niki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 405 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:34 Η Niki έγραψε: #237 08-09-07 11:34 Καινούριο: ο Νααμάν γλύφει τις πατούσες μας... Και με κάλτσες και χωρίς...........!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:41 Η Mika έγραψε: #238 08-09-07 14:41 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Καλοπερασάκηδες και κακομαθημένοι παιδί μου! Τι να πω!!!.... Ότι έχει μεγαλώσει, έχει μεγαλώσει το τερατάκι μου! Ο Κώστας λέει ότι μοιάζει με γατόπαρδος (τσιτάχ) έτσι που έχει μικρό κεφαλάκι και μεγάλο σώμα και ουρά. Είμαι περίεργη πόσο θα έχει φτάσει Σήμερα που θα πάμε στον κ.Πάνο θα μας ζυγίσει κι όλας! Πριν 1-1,5 μήνα ήταν 2750. Τώρα σίγουρα έχει ξεπεράσει τα 3 κατά πολύ.... Click για ανάπτυξη... Ο Κανελος ειναι αισιως 7 κιλα γαταρος και στους 4-5 μηνες ηταν 3μιση κιλα περιπου. Αλλα απο μωρο ειχε κατι πατουσες νααααααααααα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:35 Η aspasiapef: #239 08-09-07 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Mika: Ο Κανελος ειναι αισιως 7 κιλα γαταρος και στους 4-5 μηνες ηταν 3μιση κιλα περιπου. Αλλα απο μωρο ειχε κατι πατουσες νααααααααααα... Click για ανάπτυξη... Εμείς πιάσαμε τα 3,650 κι έχουμε και τεράάάάστιες πατούσες οπότε είμαστε σε καλό δρόμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:43 Η anabou έγραψε: #240 11-09-07 18:43 Τελευταίο κατόρθωμα των τεράτων: Ο Τζίντζερ παίζει με ένα πλαστικό μπαλάκι και του πάει στα πλάγια του πλυντηρίου. Χώνεται στο κενό που υπάρχει (αυτός χωρά) και κατά λάθος σκουντάει το σκουπάκι swiffer. Την ώρα που πέφτει το κοντάρι εμφανίζεται ο Σάκης και του έρχεται καπέλο. Θαρραλέος καθώς είναι πέρνει δρόμο και τρέχει. Ο μικρός παρατά σύξυλο το μπαλάκι και κυνηγά τον Σάκη. Το κυνηγητό συνεχίζεται σε όλο το σπίτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vasilismp helonitsa1965 ΕΛΑ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Ναι πολύ κουρασμένο παλικάρι Αλίκη!!! Τι να σου πώ! Στα κάτεργα τον έχουμε όλη μέρα!!! Click για ανάπτυξη... Βεβαίως, έτσι πρέπει! Η δουλειά κάνει τους άντρες (το γιαπί, το πηλοφόρι, το μυστρί)!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:42 Η mimikaki έγραψε: #223 06-09-07 12:42 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Βεβαίως, έτσι πρέπει! Η δουλειά κάνει τους άντρες (το γιαπί, το πηλοφόρι, το μυστρί)!! Click για ανάπτυξη... Δεν βλέπεις μια κοιλάρα που έχουμε κάνει από το γιαπί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:04 Η aspasiapef: #224 06-09-07 22:04 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Που να δείτε τον Πίπη! Όχι απλώς ξαπλώνει για να πιεί νερό αλλά βάζει και τα μπροστινά του ποδαράκια μέσα στο μπωλ. Όταν δε τελειώσει ρίχνει κι έναν ύπνο με το μουσουδάκι ακουμπισμένο πάνω στο μπωλ σαν να είναι μαξιλάρι.... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aretha: Φωτογραφίααααααα!! Click για ανάπτυξη... Να μια φωτογραφία πριν από λίγο, μόνο που τον ξύπνησα και μισοσηκώθηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:29 Η LIFE έγραψε: #225 06-09-07 23:29 καλα το τι αηδιες κανω εγω στην δικη μου να δειτεδεν μετραν μια μπραστα σε αυτα που κανει αυτηαπο το να περιφερομαι αγκαλιτσα και να την εχω σε σταση μωρου και να της υτραγουδαω λες και προσπαθω ναα κοιμησω το μωρο μεχρι που να πηγαινω να ξυνω εγω το ονυχοδρομιο της για να την προκαλεσω να παιξουμεπαντα πιανει το τελευταιο--το βραδυ δε στο κρεβατι το τι ακουει ο αντρας μου να της λεω-δεν το γλυτωνω το διαζυγιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 00:10 Η drusilia έγραψε: #226 07-09-07 00:10 Τι ειναι αυτο με τον Φρου και τον Πιπη... τι αλλο θα δω σε αυτή τη ζωή... Ρωμαικες συνήθειες, τρων και πίνουν σε ανακλιντρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 00:43 Η Ismini έγραψε: #227 07-09-07 00:43 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Ρωμαικες συνήθειες, τρων και πίνουν σε ανακλιντρο... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 00:45 Η mimikaki έγραψε: #228 07-09-07 00:45 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Τι ειναι αυτο με τον Φρου και τον Πιπη... τι αλλο θα δω σε αυτή τη ζωή... Ρωμαικες συνήθειες, τρων και πίνουν σε ανακλιντρο... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 02:07 Η χριστινα έγραψε: #229 07-09-07 02:07 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:49 Η aretha έγραψε: #230 07-09-07 09:49 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Να μια φωτογραφία πριν από λίγο, μόνο που τον ξύπνησα και μισοσηκώθηκε Click για ανάπτυξη... Βρε Ασπασία, πώς έχει μεγαλώσει έτσι αυτός;;; Γλύκας είναι όμως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:54 Η aspasiapef: #231 07-09-07 09:54 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Τι ειναι αυτο με τον Φρου και τον Πιπη... τι αλλο θα δω σε αυτή τη ζωή... Ρωμαικες συνήθειες, τρων και πίνουν σε ανακλιντρο... Click για ανάπτυξη... Καλοπερασάκηδες και κακομαθημένοι παιδί μου! Τι να πω!!!.... Αρχική Δημοσίευση από aretha: Βρε Ασπασία, πώς έχει μεγαλώσει έτσι αυτός;;; Γλύκας είναι όμως! Click για ανάπτυξη... Ότι έχει μεγαλώσει, έχει μεγαλώσει το τερατάκι μου! Ο Κώστας λέει ότι μοιάζει με γατόπαρδος (τσιτάχ) έτσι που έχει μικρό κεφαλάκι και μεγάλο σώμα και ουρά. Είμαι περίεργη πόσο θα έχει φτάσει Σήμερα που θα πάμε στον κ.Πάνο θα μας ζυγίσει κι όλας! Πριν 1-1,5 μήνα ήταν 2750. Τώρα σίγουρα έχει ξεπεράσει τα 3 κατά πολύ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christianapulp Νεοφερμένο μέλος Ο christianapulp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:33 Ο christianapulp: #232 07-09-07 11:33 Εγώ έχω εναν γατούλι περίπου 3 μηνών και όπως καταλαβαίνετε έχω τρελαθεί μαζί του.Ερωτας μεγάλος.Και με έχει πάρει και χαμπάρι.. βίβλίο δεν έχω προλάβει να διαβάσω.Μόλις βλέπει οτι με αποροφά ανεβαίνει , κάθεται πάνω στο βιβλίο και με κοιτάζει με ένα βλέμμα όλο απορία... δεν καταλαβαίνει τι μπορεί να είναι πιο σημαντικό απο αυτόν.Μας ακολουθεί παντού φυσικά.Για να πάμε στο μπάνιο (γιατι δεν τον αφήνουμε να μπει και έχει λυσάξει) ακολουθούμε τακτικές αντιπερισπασμού: Ο ένας του κανει χαρούλες και ο άλλος τρέχει πριν τον πάρει χαμπάρι και έρθει σπιντάροντας!!Χθες πέθανα στα γέλια.Το έπιπλο της τηλεόρασης έχει τζάμι μπροστά και απο πίσω άνοιγμα.Είχε φαει κόλημα λοιπον με τον αντικατοπτρισμό του στο τζάμι.Κοίταζε απο 'δώ κοίταζε απο κει κάποια στιγμή αποφασίζει να λύσει το μυστήριο και κάνει τον κύκλο, μπαίνει μέσα στο έπιπλο και αρχίζει να ψάχνει τι στο καλό ήταν αυτό που έβλεπε απ' έξω.Δεν βρήκε τίποτα όλως περιέργως και ξαναβγήκε έξω να κοιτάξει...... έφαγε κανα δεκάλεπτο να ψάχνει τον εαυτό του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:37 Η χριστινα έγραψε: #233 07-09-07 11:37 Να σου ζήσει το γατάκι. Πράγματικα μας κανουν και γελάμε!!! Φυσικά αντικαθλιπτικά είναι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christianapulp Νεοφερμένο μέλος Ο christianapulp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:05 Ο christianapulp: #234 07-09-07 12:05 Ναι, αφού τον σκέφτομαι τώρα που είμαι στην δουλειά και χαίρομαι που όταν πάω σπίτι θα είναι ο πιτσιρικάς εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 06:22 Η ruko έγραψε: #235 08-09-07 06:22 Το χειρότερο χούι των δικών μου είναι ότι αποφασίζουν να πάνε τουαλέτα ή να σκάψουν μετά μανίας ακριβώς τη στιγμή που πάω να καθαρίσω την άμμο. Όταν δε αδειάζω τελείως τη λεκάνη για να την πλύνω, τότε είναι που θυμούνται ότι πρέπει να κάνουν τα κακά τους. Τα νεύρα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:36 Η anabou έγραψε: #236 08-09-07 10:36 Ο Τζίντζερ μου έχει ρημάξει τις γλάστρες. Παρόλο που η άμμος είναι καθαρή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niki Δραστήριο μέλος Η Niki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 405 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:34 Η Niki έγραψε: #237 08-09-07 11:34 Καινούριο: ο Νααμάν γλύφει τις πατούσες μας... Και με κάλτσες και χωρίς...........!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:41 Η Mika έγραψε: #238 08-09-07 14:41 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Καλοπερασάκηδες και κακομαθημένοι παιδί μου! Τι να πω!!!.... Ότι έχει μεγαλώσει, έχει μεγαλώσει το τερατάκι μου! Ο Κώστας λέει ότι μοιάζει με γατόπαρδος (τσιτάχ) έτσι που έχει μικρό κεφαλάκι και μεγάλο σώμα και ουρά. Είμαι περίεργη πόσο θα έχει φτάσει Σήμερα που θα πάμε στον κ.Πάνο θα μας ζυγίσει κι όλας! Πριν 1-1,5 μήνα ήταν 2750. Τώρα σίγουρα έχει ξεπεράσει τα 3 κατά πολύ.... Click για ανάπτυξη... Ο Κανελος ειναι αισιως 7 κιλα γαταρος και στους 4-5 μηνες ηταν 3μιση κιλα περιπου. Αλλα απο μωρο ειχε κατι πατουσες νααααααααααα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:35 Η aspasiapef: #239 08-09-07 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Mika: Ο Κανελος ειναι αισιως 7 κιλα γαταρος και στους 4-5 μηνες ηταν 3μιση κιλα περιπου. Αλλα απο μωρο ειχε κατι πατουσες νααααααααααα... Click για ανάπτυξη... Εμείς πιάσαμε τα 3,650 κι έχουμε και τεράάάάστιες πατούσες οπότε είμαστε σε καλό δρόμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:43 Η anabou έγραψε: #240 11-09-07 18:43 Τελευταίο κατόρθωμα των τεράτων: Ο Τζίντζερ παίζει με ένα πλαστικό μπαλάκι και του πάει στα πλάγια του πλυντηρίου. Χώνεται στο κενό που υπάρχει (αυτός χωρά) και κατά λάθος σκουντάει το σκουπάκι swiffer. Την ώρα που πέφτει το κοντάρι εμφανίζεται ο Σάκης και του έρχεται καπέλο. Θαρραλέος καθώς είναι πέρνει δρόμο και τρέχει. Ο μικρός παρατά σύξυλο το μπαλάκι και κυνηγά τον Σάκη. Το κυνηγητό συνεχίζεται σε όλο το σπίτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vasilismp helonitsa1965 ΕΛΑ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aretha: Βεβαίως, έτσι πρέπει! Η δουλειά κάνει τους άντρες (το γιαπί, το πηλοφόρι, το μυστρί)!! Click για ανάπτυξη... Δεν βλέπεις μια κοιλάρα που έχουμε κάνει από το γιαπί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:04 Η aspasiapef: #224 06-09-07 22:04 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Που να δείτε τον Πίπη! Όχι απλώς ξαπλώνει για να πιεί νερό αλλά βάζει και τα μπροστινά του ποδαράκια μέσα στο μπωλ. Όταν δε τελειώσει ρίχνει κι έναν ύπνο με το μουσουδάκι ακουμπισμένο πάνω στο μπωλ σαν να είναι μαξιλάρι.... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aretha: Φωτογραφίααααααα!! Click για ανάπτυξη... Να μια φωτογραφία πριν από λίγο, μόνο που τον ξύπνησα και μισοσηκώθηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:29 Η LIFE έγραψε: #225 06-09-07 23:29 καλα το τι αηδιες κανω εγω στην δικη μου να δειτεδεν μετραν μια μπραστα σε αυτα που κανει αυτηαπο το να περιφερομαι αγκαλιτσα και να την εχω σε σταση μωρου και να της υτραγουδαω λες και προσπαθω ναα κοιμησω το μωρο μεχρι που να πηγαινω να ξυνω εγω το ονυχοδρομιο της για να την προκαλεσω να παιξουμεπαντα πιανει το τελευταιο--το βραδυ δε στο κρεβατι το τι ακουει ο αντρας μου να της λεω-δεν το γλυτωνω το διαζυγιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 00:10 Η drusilia έγραψε: #226 07-09-07 00:10 Τι ειναι αυτο με τον Φρου και τον Πιπη... τι αλλο θα δω σε αυτή τη ζωή... Ρωμαικες συνήθειες, τρων και πίνουν σε ανακλιντρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 00:43 Η Ismini έγραψε: #227 07-09-07 00:43 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Ρωμαικες συνήθειες, τρων και πίνουν σε ανακλιντρο... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 00:45 Η mimikaki έγραψε: #228 07-09-07 00:45 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Τι ειναι αυτο με τον Φρου και τον Πιπη... τι αλλο θα δω σε αυτή τη ζωή... Ρωμαικες συνήθειες, τρων και πίνουν σε ανακλιντρο... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 02:07 Η χριστινα έγραψε: #229 07-09-07 02:07 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:49 Η aretha έγραψε: #230 07-09-07 09:49 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Να μια φωτογραφία πριν από λίγο, μόνο που τον ξύπνησα και μισοσηκώθηκε Click για ανάπτυξη... Βρε Ασπασία, πώς έχει μεγαλώσει έτσι αυτός;;; Γλύκας είναι όμως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:54 Η aspasiapef: #231 07-09-07 09:54 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Τι ειναι αυτο με τον Φρου και τον Πιπη... τι αλλο θα δω σε αυτή τη ζωή... Ρωμαικες συνήθειες, τρων και πίνουν σε ανακλιντρο... Click για ανάπτυξη... Καλοπερασάκηδες και κακομαθημένοι παιδί μου! Τι να πω!!!.... Αρχική Δημοσίευση από aretha: Βρε Ασπασία, πώς έχει μεγαλώσει έτσι αυτός;;; Γλύκας είναι όμως! Click για ανάπτυξη... Ότι έχει μεγαλώσει, έχει μεγαλώσει το τερατάκι μου! Ο Κώστας λέει ότι μοιάζει με γατόπαρδος (τσιτάχ) έτσι που έχει μικρό κεφαλάκι και μεγάλο σώμα και ουρά. Είμαι περίεργη πόσο θα έχει φτάσει Σήμερα που θα πάμε στον κ.Πάνο θα μας ζυγίσει κι όλας! Πριν 1-1,5 μήνα ήταν 2750. Τώρα σίγουρα έχει ξεπεράσει τα 3 κατά πολύ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christianapulp Νεοφερμένο μέλος Ο christianapulp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:33 Ο christianapulp: #232 07-09-07 11:33 Εγώ έχω εναν γατούλι περίπου 3 μηνών και όπως καταλαβαίνετε έχω τρελαθεί μαζί του.Ερωτας μεγάλος.Και με έχει πάρει και χαμπάρι.. βίβλίο δεν έχω προλάβει να διαβάσω.Μόλις βλέπει οτι με αποροφά ανεβαίνει , κάθεται πάνω στο βιβλίο και με κοιτάζει με ένα βλέμμα όλο απορία... δεν καταλαβαίνει τι μπορεί να είναι πιο σημαντικό απο αυτόν.Μας ακολουθεί παντού φυσικά.Για να πάμε στο μπάνιο (γιατι δεν τον αφήνουμε να μπει και έχει λυσάξει) ακολουθούμε τακτικές αντιπερισπασμού: Ο ένας του κανει χαρούλες και ο άλλος τρέχει πριν τον πάρει χαμπάρι και έρθει σπιντάροντας!!Χθες πέθανα στα γέλια.Το έπιπλο της τηλεόρασης έχει τζάμι μπροστά και απο πίσω άνοιγμα.Είχε φαει κόλημα λοιπον με τον αντικατοπτρισμό του στο τζάμι.Κοίταζε απο 'δώ κοίταζε απο κει κάποια στιγμή αποφασίζει να λύσει το μυστήριο και κάνει τον κύκλο, μπαίνει μέσα στο έπιπλο και αρχίζει να ψάχνει τι στο καλό ήταν αυτό που έβλεπε απ' έξω.Δεν βρήκε τίποτα όλως περιέργως και ξαναβγήκε έξω να κοιτάξει...... έφαγε κανα δεκάλεπτο να ψάχνει τον εαυτό του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:37 Η χριστινα έγραψε: #233 07-09-07 11:37 Να σου ζήσει το γατάκι. Πράγματικα μας κανουν και γελάμε!!! Φυσικά αντικαθλιπτικά είναι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christianapulp Νεοφερμένο μέλος Ο christianapulp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:05 Ο christianapulp: #234 07-09-07 12:05 Ναι, αφού τον σκέφτομαι τώρα που είμαι στην δουλειά και χαίρομαι που όταν πάω σπίτι θα είναι ο πιτσιρικάς εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 06:22 Η ruko έγραψε: #235 08-09-07 06:22 Το χειρότερο χούι των δικών μου είναι ότι αποφασίζουν να πάνε τουαλέτα ή να σκάψουν μετά μανίας ακριβώς τη στιγμή που πάω να καθαρίσω την άμμο. Όταν δε αδειάζω τελείως τη λεκάνη για να την πλύνω, τότε είναι που θυμούνται ότι πρέπει να κάνουν τα κακά τους. Τα νεύρα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:36 Η anabou έγραψε: #236 08-09-07 10:36 Ο Τζίντζερ μου έχει ρημάξει τις γλάστρες. Παρόλο που η άμμος είναι καθαρή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niki Δραστήριο μέλος Η Niki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 405 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:34 Η Niki έγραψε: #237 08-09-07 11:34 Καινούριο: ο Νααμάν γλύφει τις πατούσες μας... Και με κάλτσες και χωρίς...........!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:41 Η Mika έγραψε: #238 08-09-07 14:41 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Καλοπερασάκηδες και κακομαθημένοι παιδί μου! Τι να πω!!!.... Ότι έχει μεγαλώσει, έχει μεγαλώσει το τερατάκι μου! Ο Κώστας λέει ότι μοιάζει με γατόπαρδος (τσιτάχ) έτσι που έχει μικρό κεφαλάκι και μεγάλο σώμα και ουρά. Είμαι περίεργη πόσο θα έχει φτάσει Σήμερα που θα πάμε στον κ.Πάνο θα μας ζυγίσει κι όλας! Πριν 1-1,5 μήνα ήταν 2750. Τώρα σίγουρα έχει ξεπεράσει τα 3 κατά πολύ.... Click για ανάπτυξη... Ο Κανελος ειναι αισιως 7 κιλα γαταρος και στους 4-5 μηνες ηταν 3μιση κιλα περιπου. Αλλα απο μωρο ειχε κατι πατουσες νααααααααααα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:35 Η aspasiapef: #239 08-09-07 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Mika: Ο Κανελος ειναι αισιως 7 κιλα γαταρος και στους 4-5 μηνες ηταν 3μιση κιλα περιπου. Αλλα απο μωρο ειχε κατι πατουσες νααααααααααα... Click για ανάπτυξη... Εμείς πιάσαμε τα 3,650 κι έχουμε και τεράάάάστιες πατούσες οπότε είμαστε σε καλό δρόμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:43 Η anabou έγραψε: #240 11-09-07 18:43 Τελευταίο κατόρθωμα των τεράτων: Ο Τζίντζερ παίζει με ένα πλαστικό μπαλάκι και του πάει στα πλάγια του πλυντηρίου. Χώνεται στο κενό που υπάρχει (αυτός χωρά) και κατά λάθος σκουντάει το σκουπάκι swiffer. Την ώρα που πέφτει το κοντάρι εμφανίζεται ο Σάκης και του έρχεται καπέλο. Θαρραλέος καθώς είναι πέρνει δρόμο και τρέχει. Ο μικρός παρατά σύξυλο το μπαλάκι και κυνηγά τον Σάκη. Το κυνηγητό συνεχίζεται σε όλο το σπίτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vasilismp helonitsa1965 ΕΛΑ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Που να δείτε τον Πίπη! Όχι απλώς ξαπλώνει για να πιεί νερό αλλά βάζει και τα μπροστινά του ποδαράκια μέσα στο μπωλ. Όταν δε τελειώσει ρίχνει κι έναν ύπνο με το μουσουδάκι ακουμπισμένο πάνω στο μπωλ σαν να είναι μαξιλάρι.... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aretha: Φωτογραφίααααααα!! Click για ανάπτυξη... Να μια φωτογραφία πριν από λίγο, μόνο που τον ξύπνησα και μισοσηκώθηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:29 Η LIFE έγραψε: #225 06-09-07 23:29 καλα το τι αηδιες κανω εγω στην δικη μου να δειτεδεν μετραν μια μπραστα σε αυτα που κανει αυτηαπο το να περιφερομαι αγκαλιτσα και να την εχω σε σταση μωρου και να της υτραγουδαω λες και προσπαθω ναα κοιμησω το μωρο μεχρι που να πηγαινω να ξυνω εγω το ονυχοδρομιο της για να την προκαλεσω να παιξουμεπαντα πιανει το τελευταιο--το βραδυ δε στο κρεβατι το τι ακουει ο αντρας μου να της λεω-δεν το γλυτωνω το διαζυγιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 00:10 Η drusilia έγραψε: #226 07-09-07 00:10 Τι ειναι αυτο με τον Φρου και τον Πιπη... τι αλλο θα δω σε αυτή τη ζωή... Ρωμαικες συνήθειες, τρων και πίνουν σε ανακλιντρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 00:43 Η Ismini έγραψε: #227 07-09-07 00:43 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Ρωμαικες συνήθειες, τρων και πίνουν σε ανακλιντρο... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 00:45 Η mimikaki έγραψε: #228 07-09-07 00:45 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Τι ειναι αυτο με τον Φρου και τον Πιπη... τι αλλο θα δω σε αυτή τη ζωή... Ρωμαικες συνήθειες, τρων και πίνουν σε ανακλιντρο... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 02:07 Η χριστινα έγραψε: #229 07-09-07 02:07 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:49 Η aretha έγραψε: #230 07-09-07 09:49 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Να μια φωτογραφία πριν από λίγο, μόνο που τον ξύπνησα και μισοσηκώθηκε Click για ανάπτυξη... Βρε Ασπασία, πώς έχει μεγαλώσει έτσι αυτός;;; Γλύκας είναι όμως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:54 Η aspasiapef: #231 07-09-07 09:54 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Τι ειναι αυτο με τον Φρου και τον Πιπη... τι αλλο θα δω σε αυτή τη ζωή... Ρωμαικες συνήθειες, τρων και πίνουν σε ανακλιντρο... Click για ανάπτυξη... Καλοπερασάκηδες και κακομαθημένοι παιδί μου! Τι να πω!!!.... Αρχική Δημοσίευση από aretha: Βρε Ασπασία, πώς έχει μεγαλώσει έτσι αυτός;;; Γλύκας είναι όμως! Click για ανάπτυξη... Ότι έχει μεγαλώσει, έχει μεγαλώσει το τερατάκι μου! Ο Κώστας λέει ότι μοιάζει με γατόπαρδος (τσιτάχ) έτσι που έχει μικρό κεφαλάκι και μεγάλο σώμα και ουρά. Είμαι περίεργη πόσο θα έχει φτάσει Σήμερα που θα πάμε στον κ.Πάνο θα μας ζυγίσει κι όλας! Πριν 1-1,5 μήνα ήταν 2750. Τώρα σίγουρα έχει ξεπεράσει τα 3 κατά πολύ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christianapulp Νεοφερμένο μέλος Ο christianapulp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:33 Ο christianapulp: #232 07-09-07 11:33 Εγώ έχω εναν γατούλι περίπου 3 μηνών και όπως καταλαβαίνετε έχω τρελαθεί μαζί του.Ερωτας μεγάλος.Και με έχει πάρει και χαμπάρι.. βίβλίο δεν έχω προλάβει να διαβάσω.Μόλις βλέπει οτι με αποροφά ανεβαίνει , κάθεται πάνω στο βιβλίο και με κοιτάζει με ένα βλέμμα όλο απορία... δεν καταλαβαίνει τι μπορεί να είναι πιο σημαντικό απο αυτόν.Μας ακολουθεί παντού φυσικά.Για να πάμε στο μπάνιο (γιατι δεν τον αφήνουμε να μπει και έχει λυσάξει) ακολουθούμε τακτικές αντιπερισπασμού: Ο ένας του κανει χαρούλες και ο άλλος τρέχει πριν τον πάρει χαμπάρι και έρθει σπιντάροντας!!Χθες πέθανα στα γέλια.Το έπιπλο της τηλεόρασης έχει τζάμι μπροστά και απο πίσω άνοιγμα.Είχε φαει κόλημα λοιπον με τον αντικατοπτρισμό του στο τζάμι.Κοίταζε απο 'δώ κοίταζε απο κει κάποια στιγμή αποφασίζει να λύσει το μυστήριο και κάνει τον κύκλο, μπαίνει μέσα στο έπιπλο και αρχίζει να ψάχνει τι στο καλό ήταν αυτό που έβλεπε απ' έξω.Δεν βρήκε τίποτα όλως περιέργως και ξαναβγήκε έξω να κοιτάξει...... έφαγε κανα δεκάλεπτο να ψάχνει τον εαυτό του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:37 Η χριστινα έγραψε: #233 07-09-07 11:37 Να σου ζήσει το γατάκι. Πράγματικα μας κανουν και γελάμε!!! Φυσικά αντικαθλιπτικά είναι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christianapulp Νεοφερμένο μέλος Ο christianapulp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:05 Ο christianapulp: #234 07-09-07 12:05 Ναι, αφού τον σκέφτομαι τώρα που είμαι στην δουλειά και χαίρομαι που όταν πάω σπίτι θα είναι ο πιτσιρικάς εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 06:22 Η ruko έγραψε: #235 08-09-07 06:22 Το χειρότερο χούι των δικών μου είναι ότι αποφασίζουν να πάνε τουαλέτα ή να σκάψουν μετά μανίας ακριβώς τη στιγμή που πάω να καθαρίσω την άμμο. Όταν δε αδειάζω τελείως τη λεκάνη για να την πλύνω, τότε είναι που θυμούνται ότι πρέπει να κάνουν τα κακά τους. Τα νεύρα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:36 Η anabou έγραψε: #236 08-09-07 10:36 Ο Τζίντζερ μου έχει ρημάξει τις γλάστρες. Παρόλο που η άμμος είναι καθαρή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niki Δραστήριο μέλος Η Niki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 405 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:34 Η Niki έγραψε: #237 08-09-07 11:34 Καινούριο: ο Νααμάν γλύφει τις πατούσες μας... Και με κάλτσες και χωρίς...........!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:41 Η Mika έγραψε: #238 08-09-07 14:41 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Καλοπερασάκηδες και κακομαθημένοι παιδί μου! Τι να πω!!!.... Ότι έχει μεγαλώσει, έχει μεγαλώσει το τερατάκι μου! Ο Κώστας λέει ότι μοιάζει με γατόπαρδος (τσιτάχ) έτσι που έχει μικρό κεφαλάκι και μεγάλο σώμα και ουρά. Είμαι περίεργη πόσο θα έχει φτάσει Σήμερα που θα πάμε στον κ.Πάνο θα μας ζυγίσει κι όλας! Πριν 1-1,5 μήνα ήταν 2750. Τώρα σίγουρα έχει ξεπεράσει τα 3 κατά πολύ.... Click για ανάπτυξη... Ο Κανελος ειναι αισιως 7 κιλα γαταρος και στους 4-5 μηνες ηταν 3μιση κιλα περιπου. Αλλα απο μωρο ειχε κατι πατουσες νααααααααααα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:35 Η aspasiapef: #239 08-09-07 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Mika: Ο Κανελος ειναι αισιως 7 κιλα γαταρος και στους 4-5 μηνες ηταν 3μιση κιλα περιπου. Αλλα απο μωρο ειχε κατι πατουσες νααααααααααα... Click για ανάπτυξη... Εμείς πιάσαμε τα 3,650 κι έχουμε και τεράάάάστιες πατούσες οπότε είμαστε σε καλό δρόμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:43 Η anabou έγραψε: #240 11-09-07 18:43 Τελευταίο κατόρθωμα των τεράτων: Ο Τζίντζερ παίζει με ένα πλαστικό μπαλάκι και του πάει στα πλάγια του πλυντηρίου. Χώνεται στο κενό που υπάρχει (αυτός χωρά) και κατά λάθος σκουντάει το σκουπάκι swiffer. Την ώρα που πέφτει το κοντάρι εμφανίζεται ο Σάκης και του έρχεται καπέλο. Θαρραλέος καθώς είναι πέρνει δρόμο και τρέχει. Ο μικρός παρατά σύξυλο το μπαλάκι και κυνηγά τον Σάκη. Το κυνηγητό συνεχίζεται σε όλο το σπίτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vasilismp helonitsa1965 ΕΛΑ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλα το τι αηδιες κανω εγω στην δικη μου να δειτεδεν μετραν μια μπραστα σε αυτα που κανει αυτηαπο το να περιφερομαι αγκαλιτσα και να την εχω σε σταση μωρου και να της υτραγουδαω λες και προσπαθω ναα κοιμησω το μωρο μεχρι που να πηγαινω να ξυνω εγω το ονυχοδρομιο της για να την προκαλεσω να παιξουμεπαντα πιανει το τελευταιο--το βραδυ δε στο κρεβατι το τι ακουει ο αντρας μου να της λεω-δεν το γλυτωνω το διαζυγιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 00:10 Η drusilia έγραψε: #226 07-09-07 00:10 Τι ειναι αυτο με τον Φρου και τον Πιπη... τι αλλο θα δω σε αυτή τη ζωή... Ρωμαικες συνήθειες, τρων και πίνουν σε ανακλιντρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 00:43 Η Ismini έγραψε: #227 07-09-07 00:43 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Ρωμαικες συνήθειες, τρων και πίνουν σε ανακλιντρο... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 00:45 Η mimikaki έγραψε: #228 07-09-07 00:45 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Τι ειναι αυτο με τον Φρου και τον Πιπη... τι αλλο θα δω σε αυτή τη ζωή... Ρωμαικες συνήθειες, τρων και πίνουν σε ανακλιντρο... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 02:07 Η χριστινα έγραψε: #229 07-09-07 02:07 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:49 Η aretha έγραψε: #230 07-09-07 09:49 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Να μια φωτογραφία πριν από λίγο, μόνο που τον ξύπνησα και μισοσηκώθηκε Click για ανάπτυξη... Βρε Ασπασία, πώς έχει μεγαλώσει έτσι αυτός;;; Γλύκας είναι όμως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:54 Η aspasiapef: #231 07-09-07 09:54 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Τι ειναι αυτο με τον Φρου και τον Πιπη... τι αλλο θα δω σε αυτή τη ζωή... Ρωμαικες συνήθειες, τρων και πίνουν σε ανακλιντρο... Click για ανάπτυξη... Καλοπερασάκηδες και κακομαθημένοι παιδί μου! Τι να πω!!!.... Αρχική Δημοσίευση από aretha: Βρε Ασπασία, πώς έχει μεγαλώσει έτσι αυτός;;; Γλύκας είναι όμως! Click για ανάπτυξη... Ότι έχει μεγαλώσει, έχει μεγαλώσει το τερατάκι μου! Ο Κώστας λέει ότι μοιάζει με γατόπαρδος (τσιτάχ) έτσι που έχει μικρό κεφαλάκι και μεγάλο σώμα και ουρά. Είμαι περίεργη πόσο θα έχει φτάσει Σήμερα που θα πάμε στον κ.Πάνο θα μας ζυγίσει κι όλας! Πριν 1-1,5 μήνα ήταν 2750. Τώρα σίγουρα έχει ξεπεράσει τα 3 κατά πολύ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christianapulp Νεοφερμένο μέλος Ο christianapulp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:33 Ο christianapulp: #232 07-09-07 11:33 Εγώ έχω εναν γατούλι περίπου 3 μηνών και όπως καταλαβαίνετε έχω τρελαθεί μαζί του.Ερωτας μεγάλος.Και με έχει πάρει και χαμπάρι.. βίβλίο δεν έχω προλάβει να διαβάσω.Μόλις βλέπει οτι με αποροφά ανεβαίνει , κάθεται πάνω στο βιβλίο και με κοιτάζει με ένα βλέμμα όλο απορία... δεν καταλαβαίνει τι μπορεί να είναι πιο σημαντικό απο αυτόν.Μας ακολουθεί παντού φυσικά.Για να πάμε στο μπάνιο (γιατι δεν τον αφήνουμε να μπει και έχει λυσάξει) ακολουθούμε τακτικές αντιπερισπασμού: Ο ένας του κανει χαρούλες και ο άλλος τρέχει πριν τον πάρει χαμπάρι και έρθει σπιντάροντας!!Χθες πέθανα στα γέλια.Το έπιπλο της τηλεόρασης έχει τζάμι μπροστά και απο πίσω άνοιγμα.Είχε φαει κόλημα λοιπον με τον αντικατοπτρισμό του στο τζάμι.Κοίταζε απο 'δώ κοίταζε απο κει κάποια στιγμή αποφασίζει να λύσει το μυστήριο και κάνει τον κύκλο, μπαίνει μέσα στο έπιπλο και αρχίζει να ψάχνει τι στο καλό ήταν αυτό που έβλεπε απ' έξω.Δεν βρήκε τίποτα όλως περιέργως και ξαναβγήκε έξω να κοιτάξει...... έφαγε κανα δεκάλεπτο να ψάχνει τον εαυτό του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:37 Η χριστινα έγραψε: #233 07-09-07 11:37 Να σου ζήσει το γατάκι. Πράγματικα μας κανουν και γελάμε!!! Φυσικά αντικαθλιπτικά είναι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christianapulp Νεοφερμένο μέλος Ο christianapulp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:05 Ο christianapulp: #234 07-09-07 12:05 Ναι, αφού τον σκέφτομαι τώρα που είμαι στην δουλειά και χαίρομαι που όταν πάω σπίτι θα είναι ο πιτσιρικάς εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 06:22 Η ruko έγραψε: #235 08-09-07 06:22 Το χειρότερο χούι των δικών μου είναι ότι αποφασίζουν να πάνε τουαλέτα ή να σκάψουν μετά μανίας ακριβώς τη στιγμή που πάω να καθαρίσω την άμμο. Όταν δε αδειάζω τελείως τη λεκάνη για να την πλύνω, τότε είναι που θυμούνται ότι πρέπει να κάνουν τα κακά τους. Τα νεύρα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:36 Η anabou έγραψε: #236 08-09-07 10:36 Ο Τζίντζερ μου έχει ρημάξει τις γλάστρες. Παρόλο που η άμμος είναι καθαρή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niki Δραστήριο μέλος Η Niki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 405 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:34 Η Niki έγραψε: #237 08-09-07 11:34 Καινούριο: ο Νααμάν γλύφει τις πατούσες μας... Και με κάλτσες και χωρίς...........!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:41 Η Mika έγραψε: #238 08-09-07 14:41 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Καλοπερασάκηδες και κακομαθημένοι παιδί μου! Τι να πω!!!.... Ότι έχει μεγαλώσει, έχει μεγαλώσει το τερατάκι μου! Ο Κώστας λέει ότι μοιάζει με γατόπαρδος (τσιτάχ) έτσι που έχει μικρό κεφαλάκι και μεγάλο σώμα και ουρά. Είμαι περίεργη πόσο θα έχει φτάσει Σήμερα που θα πάμε στον κ.Πάνο θα μας ζυγίσει κι όλας! Πριν 1-1,5 μήνα ήταν 2750. Τώρα σίγουρα έχει ξεπεράσει τα 3 κατά πολύ.... Click για ανάπτυξη... Ο Κανελος ειναι αισιως 7 κιλα γαταρος και στους 4-5 μηνες ηταν 3μιση κιλα περιπου. Αλλα απο μωρο ειχε κατι πατουσες νααααααααααα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:35 Η aspasiapef: #239 08-09-07 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Mika: Ο Κανελος ειναι αισιως 7 κιλα γαταρος και στους 4-5 μηνες ηταν 3μιση κιλα περιπου. Αλλα απο μωρο ειχε κατι πατουσες νααααααααααα... Click για ανάπτυξη... Εμείς πιάσαμε τα 3,650 κι έχουμε και τεράάάάστιες πατούσες οπότε είμαστε σε καλό δρόμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:43 Η anabou έγραψε: #240 11-09-07 18:43 Τελευταίο κατόρθωμα των τεράτων: Ο Τζίντζερ παίζει με ένα πλαστικό μπαλάκι και του πάει στα πλάγια του πλυντηρίου. Χώνεται στο κενό που υπάρχει (αυτός χωρά) και κατά λάθος σκουντάει το σκουπάκι swiffer. Την ώρα που πέφτει το κοντάρι εμφανίζεται ο Σάκης και του έρχεται καπέλο. Θαρραλέος καθώς είναι πέρνει δρόμο και τρέχει. Ο μικρός παρατά σύξυλο το μπαλάκι και κυνηγά τον Σάκη. Το κυνηγητό συνεχίζεται σε όλο το σπίτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vasilismp helonitsa1965 ΕΛΑ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τι ειναι αυτο με τον Φρου και τον Πιπη... τι αλλο θα δω σε αυτή τη ζωή... Ρωμαικες συνήθειες, τρων και πίνουν σε ανακλιντρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 00:43 Η Ismini έγραψε: #227 07-09-07 00:43 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Ρωμαικες συνήθειες, τρων και πίνουν σε ανακλιντρο... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 00:45 Η mimikaki έγραψε: #228 07-09-07 00:45 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Τι ειναι αυτο με τον Φρου και τον Πιπη... τι αλλο θα δω σε αυτή τη ζωή... Ρωμαικες συνήθειες, τρων και πίνουν σε ανακλιντρο... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 02:07 Η χριστινα έγραψε: #229 07-09-07 02:07 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:49 Η aretha έγραψε: #230 07-09-07 09:49 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Να μια φωτογραφία πριν από λίγο, μόνο που τον ξύπνησα και μισοσηκώθηκε Click για ανάπτυξη... Βρε Ασπασία, πώς έχει μεγαλώσει έτσι αυτός;;; Γλύκας είναι όμως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:54 Η aspasiapef: #231 07-09-07 09:54 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Τι ειναι αυτο με τον Φρου και τον Πιπη... τι αλλο θα δω σε αυτή τη ζωή... Ρωμαικες συνήθειες, τρων και πίνουν σε ανακλιντρο... Click για ανάπτυξη... Καλοπερασάκηδες και κακομαθημένοι παιδί μου! Τι να πω!!!.... Αρχική Δημοσίευση από aretha: Βρε Ασπασία, πώς έχει μεγαλώσει έτσι αυτός;;; Γλύκας είναι όμως! Click για ανάπτυξη... Ότι έχει μεγαλώσει, έχει μεγαλώσει το τερατάκι μου! Ο Κώστας λέει ότι μοιάζει με γατόπαρδος (τσιτάχ) έτσι που έχει μικρό κεφαλάκι και μεγάλο σώμα και ουρά. Είμαι περίεργη πόσο θα έχει φτάσει Σήμερα που θα πάμε στον κ.Πάνο θα μας ζυγίσει κι όλας! Πριν 1-1,5 μήνα ήταν 2750. Τώρα σίγουρα έχει ξεπεράσει τα 3 κατά πολύ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christianapulp Νεοφερμένο μέλος Ο christianapulp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:33 Ο christianapulp: #232 07-09-07 11:33 Εγώ έχω εναν γατούλι περίπου 3 μηνών και όπως καταλαβαίνετε έχω τρελαθεί μαζί του.Ερωτας μεγάλος.Και με έχει πάρει και χαμπάρι.. βίβλίο δεν έχω προλάβει να διαβάσω.Μόλις βλέπει οτι με αποροφά ανεβαίνει , κάθεται πάνω στο βιβλίο και με κοιτάζει με ένα βλέμμα όλο απορία... δεν καταλαβαίνει τι μπορεί να είναι πιο σημαντικό απο αυτόν.Μας ακολουθεί παντού φυσικά.Για να πάμε στο μπάνιο (γιατι δεν τον αφήνουμε να μπει και έχει λυσάξει) ακολουθούμε τακτικές αντιπερισπασμού: Ο ένας του κανει χαρούλες και ο άλλος τρέχει πριν τον πάρει χαμπάρι και έρθει σπιντάροντας!!Χθες πέθανα στα γέλια.Το έπιπλο της τηλεόρασης έχει τζάμι μπροστά και απο πίσω άνοιγμα.Είχε φαει κόλημα λοιπον με τον αντικατοπτρισμό του στο τζάμι.Κοίταζε απο 'δώ κοίταζε απο κει κάποια στιγμή αποφασίζει να λύσει το μυστήριο και κάνει τον κύκλο, μπαίνει μέσα στο έπιπλο και αρχίζει να ψάχνει τι στο καλό ήταν αυτό που έβλεπε απ' έξω.Δεν βρήκε τίποτα όλως περιέργως και ξαναβγήκε έξω να κοιτάξει...... έφαγε κανα δεκάλεπτο να ψάχνει τον εαυτό του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:37 Η χριστινα έγραψε: #233 07-09-07 11:37 Να σου ζήσει το γατάκι. Πράγματικα μας κανουν και γελάμε!!! Φυσικά αντικαθλιπτικά είναι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christianapulp Νεοφερμένο μέλος Ο christianapulp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:05 Ο christianapulp: #234 07-09-07 12:05 Ναι, αφού τον σκέφτομαι τώρα που είμαι στην δουλειά και χαίρομαι που όταν πάω σπίτι θα είναι ο πιτσιρικάς εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 06:22 Η ruko έγραψε: #235 08-09-07 06:22 Το χειρότερο χούι των δικών μου είναι ότι αποφασίζουν να πάνε τουαλέτα ή να σκάψουν μετά μανίας ακριβώς τη στιγμή που πάω να καθαρίσω την άμμο. Όταν δε αδειάζω τελείως τη λεκάνη για να την πλύνω, τότε είναι που θυμούνται ότι πρέπει να κάνουν τα κακά τους. Τα νεύρα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:36 Η anabou έγραψε: #236 08-09-07 10:36 Ο Τζίντζερ μου έχει ρημάξει τις γλάστρες. Παρόλο που η άμμος είναι καθαρή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niki Δραστήριο μέλος Η Niki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 405 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:34 Η Niki έγραψε: #237 08-09-07 11:34 Καινούριο: ο Νααμάν γλύφει τις πατούσες μας... Και με κάλτσες και χωρίς...........!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:41 Η Mika έγραψε: #238 08-09-07 14:41 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Καλοπερασάκηδες και κακομαθημένοι παιδί μου! Τι να πω!!!.... Ότι έχει μεγαλώσει, έχει μεγαλώσει το τερατάκι μου! Ο Κώστας λέει ότι μοιάζει με γατόπαρδος (τσιτάχ) έτσι που έχει μικρό κεφαλάκι και μεγάλο σώμα και ουρά. Είμαι περίεργη πόσο θα έχει φτάσει Σήμερα που θα πάμε στον κ.Πάνο θα μας ζυγίσει κι όλας! Πριν 1-1,5 μήνα ήταν 2750. Τώρα σίγουρα έχει ξεπεράσει τα 3 κατά πολύ.... Click για ανάπτυξη... Ο Κανελος ειναι αισιως 7 κιλα γαταρος και στους 4-5 μηνες ηταν 3μιση κιλα περιπου. Αλλα απο μωρο ειχε κατι πατουσες νααααααααααα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:35 Η aspasiapef: #239 08-09-07 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Mika: Ο Κανελος ειναι αισιως 7 κιλα γαταρος και στους 4-5 μηνες ηταν 3μιση κιλα περιπου. Αλλα απο μωρο ειχε κατι πατουσες νααααααααααα... Click για ανάπτυξη... Εμείς πιάσαμε τα 3,650 κι έχουμε και τεράάάάστιες πατούσες οπότε είμαστε σε καλό δρόμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:43 Η anabou έγραψε: #240 11-09-07 18:43 Τελευταίο κατόρθωμα των τεράτων: Ο Τζίντζερ παίζει με ένα πλαστικό μπαλάκι και του πάει στα πλάγια του πλυντηρίου. Χώνεται στο κενό που υπάρχει (αυτός χωρά) και κατά λάθος σκουντάει το σκουπάκι swiffer. Την ώρα που πέφτει το κοντάρι εμφανίζεται ο Σάκης και του έρχεται καπέλο. Θαρραλέος καθώς είναι πέρνει δρόμο και τρέχει. Ο μικρός παρατά σύξυλο το μπαλάκι και κυνηγά τον Σάκη. Το κυνηγητό συνεχίζεται σε όλο το σπίτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vasilismp helonitsa1965 ΕΛΑ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Ρωμαικες συνήθειες, τρων και πίνουν σε ανακλιντρο... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 00:45 Η mimikaki έγραψε: #228 07-09-07 00:45 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Τι ειναι αυτο με τον Φρου και τον Πιπη... τι αλλο θα δω σε αυτή τη ζωή... Ρωμαικες συνήθειες, τρων και πίνουν σε ανακλιντρο... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 02:07 Η χριστινα έγραψε: #229 07-09-07 02:07 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:49 Η aretha έγραψε: #230 07-09-07 09:49 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Να μια φωτογραφία πριν από λίγο, μόνο που τον ξύπνησα και μισοσηκώθηκε Click για ανάπτυξη... Βρε Ασπασία, πώς έχει μεγαλώσει έτσι αυτός;;; Γλύκας είναι όμως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:54 Η aspasiapef: #231 07-09-07 09:54 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Τι ειναι αυτο με τον Φρου και τον Πιπη... τι αλλο θα δω σε αυτή τη ζωή... Ρωμαικες συνήθειες, τρων και πίνουν σε ανακλιντρο... Click για ανάπτυξη... Καλοπερασάκηδες και κακομαθημένοι παιδί μου! Τι να πω!!!.... Αρχική Δημοσίευση από aretha: Βρε Ασπασία, πώς έχει μεγαλώσει έτσι αυτός;;; Γλύκας είναι όμως! Click για ανάπτυξη... Ότι έχει μεγαλώσει, έχει μεγαλώσει το τερατάκι μου! Ο Κώστας λέει ότι μοιάζει με γατόπαρδος (τσιτάχ) έτσι που έχει μικρό κεφαλάκι και μεγάλο σώμα και ουρά. Είμαι περίεργη πόσο θα έχει φτάσει Σήμερα που θα πάμε στον κ.Πάνο θα μας ζυγίσει κι όλας! Πριν 1-1,5 μήνα ήταν 2750. Τώρα σίγουρα έχει ξεπεράσει τα 3 κατά πολύ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christianapulp Νεοφερμένο μέλος Ο christianapulp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:33 Ο christianapulp: #232 07-09-07 11:33 Εγώ έχω εναν γατούλι περίπου 3 μηνών και όπως καταλαβαίνετε έχω τρελαθεί μαζί του.Ερωτας μεγάλος.Και με έχει πάρει και χαμπάρι.. βίβλίο δεν έχω προλάβει να διαβάσω.Μόλις βλέπει οτι με αποροφά ανεβαίνει , κάθεται πάνω στο βιβλίο και με κοιτάζει με ένα βλέμμα όλο απορία... δεν καταλαβαίνει τι μπορεί να είναι πιο σημαντικό απο αυτόν.Μας ακολουθεί παντού φυσικά.Για να πάμε στο μπάνιο (γιατι δεν τον αφήνουμε να μπει και έχει λυσάξει) ακολουθούμε τακτικές αντιπερισπασμού: Ο ένας του κανει χαρούλες και ο άλλος τρέχει πριν τον πάρει χαμπάρι και έρθει σπιντάροντας!!Χθες πέθανα στα γέλια.Το έπιπλο της τηλεόρασης έχει τζάμι μπροστά και απο πίσω άνοιγμα.Είχε φαει κόλημα λοιπον με τον αντικατοπτρισμό του στο τζάμι.Κοίταζε απο 'δώ κοίταζε απο κει κάποια στιγμή αποφασίζει να λύσει το μυστήριο και κάνει τον κύκλο, μπαίνει μέσα στο έπιπλο και αρχίζει να ψάχνει τι στο καλό ήταν αυτό που έβλεπε απ' έξω.Δεν βρήκε τίποτα όλως περιέργως και ξαναβγήκε έξω να κοιτάξει...... έφαγε κανα δεκάλεπτο να ψάχνει τον εαυτό του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:37 Η χριστινα έγραψε: #233 07-09-07 11:37 Να σου ζήσει το γατάκι. Πράγματικα μας κανουν και γελάμε!!! Φυσικά αντικαθλιπτικά είναι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christianapulp Νεοφερμένο μέλος Ο christianapulp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:05 Ο christianapulp: #234 07-09-07 12:05 Ναι, αφού τον σκέφτομαι τώρα που είμαι στην δουλειά και χαίρομαι που όταν πάω σπίτι θα είναι ο πιτσιρικάς εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 06:22 Η ruko έγραψε: #235 08-09-07 06:22 Το χειρότερο χούι των δικών μου είναι ότι αποφασίζουν να πάνε τουαλέτα ή να σκάψουν μετά μανίας ακριβώς τη στιγμή που πάω να καθαρίσω την άμμο. Όταν δε αδειάζω τελείως τη λεκάνη για να την πλύνω, τότε είναι που θυμούνται ότι πρέπει να κάνουν τα κακά τους. Τα νεύρα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:36 Η anabou έγραψε: #236 08-09-07 10:36 Ο Τζίντζερ μου έχει ρημάξει τις γλάστρες. Παρόλο που η άμμος είναι καθαρή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niki Δραστήριο μέλος Η Niki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 405 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:34 Η Niki έγραψε: #237 08-09-07 11:34 Καινούριο: ο Νααμάν γλύφει τις πατούσες μας... Και με κάλτσες και χωρίς...........!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:41 Η Mika έγραψε: #238 08-09-07 14:41 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Καλοπερασάκηδες και κακομαθημένοι παιδί μου! Τι να πω!!!.... Ότι έχει μεγαλώσει, έχει μεγαλώσει το τερατάκι μου! Ο Κώστας λέει ότι μοιάζει με γατόπαρδος (τσιτάχ) έτσι που έχει μικρό κεφαλάκι και μεγάλο σώμα και ουρά. Είμαι περίεργη πόσο θα έχει φτάσει Σήμερα που θα πάμε στον κ.Πάνο θα μας ζυγίσει κι όλας! Πριν 1-1,5 μήνα ήταν 2750. Τώρα σίγουρα έχει ξεπεράσει τα 3 κατά πολύ.... Click για ανάπτυξη... Ο Κανελος ειναι αισιως 7 κιλα γαταρος και στους 4-5 μηνες ηταν 3μιση κιλα περιπου. Αλλα απο μωρο ειχε κατι πατουσες νααααααααααα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:35 Η aspasiapef: #239 08-09-07 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Mika: Ο Κανελος ειναι αισιως 7 κιλα γαταρος και στους 4-5 μηνες ηταν 3μιση κιλα περιπου. Αλλα απο μωρο ειχε κατι πατουσες νααααααααααα... Click για ανάπτυξη... Εμείς πιάσαμε τα 3,650 κι έχουμε και τεράάάάστιες πατούσες οπότε είμαστε σε καλό δρόμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:43 Η anabou έγραψε: #240 11-09-07 18:43 Τελευταίο κατόρθωμα των τεράτων: Ο Τζίντζερ παίζει με ένα πλαστικό μπαλάκι και του πάει στα πλάγια του πλυντηρίου. Χώνεται στο κενό που υπάρχει (αυτός χωρά) και κατά λάθος σκουντάει το σκουπάκι swiffer. Την ώρα που πέφτει το κοντάρι εμφανίζεται ο Σάκης και του έρχεται καπέλο. Θαρραλέος καθώς είναι πέρνει δρόμο και τρέχει. Ο μικρός παρατά σύξυλο το μπαλάκι και κυνηγά τον Σάκη. Το κυνηγητό συνεχίζεται σε όλο το σπίτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vasilismp helonitsa1965 ΕΛΑ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Τι ειναι αυτο με τον Φρου και τον Πιπη... τι αλλο θα δω σε αυτή τη ζωή... Ρωμαικες συνήθειες, τρων και πίνουν σε ανακλιντρο... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 02:07 Η χριστινα έγραψε: #229 07-09-07 02:07 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:49 Η aretha έγραψε: #230 07-09-07 09:49 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Να μια φωτογραφία πριν από λίγο, μόνο που τον ξύπνησα και μισοσηκώθηκε Click για ανάπτυξη... Βρε Ασπασία, πώς έχει μεγαλώσει έτσι αυτός;;; Γλύκας είναι όμως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:54 Η aspasiapef: #231 07-09-07 09:54 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Τι ειναι αυτο με τον Φρου και τον Πιπη... τι αλλο θα δω σε αυτή τη ζωή... Ρωμαικες συνήθειες, τρων και πίνουν σε ανακλιντρο... Click για ανάπτυξη... Καλοπερασάκηδες και κακομαθημένοι παιδί μου! Τι να πω!!!.... Αρχική Δημοσίευση από aretha: Βρε Ασπασία, πώς έχει μεγαλώσει έτσι αυτός;;; Γλύκας είναι όμως! Click για ανάπτυξη... Ότι έχει μεγαλώσει, έχει μεγαλώσει το τερατάκι μου! Ο Κώστας λέει ότι μοιάζει με γατόπαρδος (τσιτάχ) έτσι που έχει μικρό κεφαλάκι και μεγάλο σώμα και ουρά. Είμαι περίεργη πόσο θα έχει φτάσει Σήμερα που θα πάμε στον κ.Πάνο θα μας ζυγίσει κι όλας! Πριν 1-1,5 μήνα ήταν 2750. Τώρα σίγουρα έχει ξεπεράσει τα 3 κατά πολύ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christianapulp Νεοφερμένο μέλος Ο christianapulp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:33 Ο christianapulp: #232 07-09-07 11:33 Εγώ έχω εναν γατούλι περίπου 3 μηνών και όπως καταλαβαίνετε έχω τρελαθεί μαζί του.Ερωτας μεγάλος.Και με έχει πάρει και χαμπάρι.. βίβλίο δεν έχω προλάβει να διαβάσω.Μόλις βλέπει οτι με αποροφά ανεβαίνει , κάθεται πάνω στο βιβλίο και με κοιτάζει με ένα βλέμμα όλο απορία... δεν καταλαβαίνει τι μπορεί να είναι πιο σημαντικό απο αυτόν.Μας ακολουθεί παντού φυσικά.Για να πάμε στο μπάνιο (γιατι δεν τον αφήνουμε να μπει και έχει λυσάξει) ακολουθούμε τακτικές αντιπερισπασμού: Ο ένας του κανει χαρούλες και ο άλλος τρέχει πριν τον πάρει χαμπάρι και έρθει σπιντάροντας!!Χθες πέθανα στα γέλια.Το έπιπλο της τηλεόρασης έχει τζάμι μπροστά και απο πίσω άνοιγμα.Είχε φαει κόλημα λοιπον με τον αντικατοπτρισμό του στο τζάμι.Κοίταζε απο 'δώ κοίταζε απο κει κάποια στιγμή αποφασίζει να λύσει το μυστήριο και κάνει τον κύκλο, μπαίνει μέσα στο έπιπλο και αρχίζει να ψάχνει τι στο καλό ήταν αυτό που έβλεπε απ' έξω.Δεν βρήκε τίποτα όλως περιέργως και ξαναβγήκε έξω να κοιτάξει...... έφαγε κανα δεκάλεπτο να ψάχνει τον εαυτό του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:37 Η χριστινα έγραψε: #233 07-09-07 11:37 Να σου ζήσει το γατάκι. Πράγματικα μας κανουν και γελάμε!!! Φυσικά αντικαθλιπτικά είναι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christianapulp Νεοφερμένο μέλος Ο christianapulp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:05 Ο christianapulp: #234 07-09-07 12:05 Ναι, αφού τον σκέφτομαι τώρα που είμαι στην δουλειά και χαίρομαι που όταν πάω σπίτι θα είναι ο πιτσιρικάς εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 06:22 Η ruko έγραψε: #235 08-09-07 06:22 Το χειρότερο χούι των δικών μου είναι ότι αποφασίζουν να πάνε τουαλέτα ή να σκάψουν μετά μανίας ακριβώς τη στιγμή που πάω να καθαρίσω την άμμο. Όταν δε αδειάζω τελείως τη λεκάνη για να την πλύνω, τότε είναι που θυμούνται ότι πρέπει να κάνουν τα κακά τους. Τα νεύρα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:36 Η anabou έγραψε: #236 08-09-07 10:36 Ο Τζίντζερ μου έχει ρημάξει τις γλάστρες. Παρόλο που η άμμος είναι καθαρή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niki Δραστήριο μέλος Η Niki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 405 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:34 Η Niki έγραψε: #237 08-09-07 11:34 Καινούριο: ο Νααμάν γλύφει τις πατούσες μας... Και με κάλτσες και χωρίς...........!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:41 Η Mika έγραψε: #238 08-09-07 14:41 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Καλοπερασάκηδες και κακομαθημένοι παιδί μου! Τι να πω!!!.... Ότι έχει μεγαλώσει, έχει μεγαλώσει το τερατάκι μου! Ο Κώστας λέει ότι μοιάζει με γατόπαρδος (τσιτάχ) έτσι που έχει μικρό κεφαλάκι και μεγάλο σώμα και ουρά. Είμαι περίεργη πόσο θα έχει φτάσει Σήμερα που θα πάμε στον κ.Πάνο θα μας ζυγίσει κι όλας! Πριν 1-1,5 μήνα ήταν 2750. Τώρα σίγουρα έχει ξεπεράσει τα 3 κατά πολύ.... Click για ανάπτυξη... Ο Κανελος ειναι αισιως 7 κιλα γαταρος και στους 4-5 μηνες ηταν 3μιση κιλα περιπου. Αλλα απο μωρο ειχε κατι πατουσες νααααααααααα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:35 Η aspasiapef: #239 08-09-07 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Mika: Ο Κανελος ειναι αισιως 7 κιλα γαταρος και στους 4-5 μηνες ηταν 3μιση κιλα περιπου. Αλλα απο μωρο ειχε κατι πατουσες νααααααααααα... Click για ανάπτυξη... Εμείς πιάσαμε τα 3,650 κι έχουμε και τεράάάάστιες πατούσες οπότε είμαστε σε καλό δρόμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:43 Η anabou έγραψε: #240 11-09-07 18:43 Τελευταίο κατόρθωμα των τεράτων: Ο Τζίντζερ παίζει με ένα πλαστικό μπαλάκι και του πάει στα πλάγια του πλυντηρίου. Χώνεται στο κενό που υπάρχει (αυτός χωρά) και κατά λάθος σκουντάει το σκουπάκι swiffer. Την ώρα που πέφτει το κοντάρι εμφανίζεται ο Σάκης και του έρχεται καπέλο. Θαρραλέος καθώς είναι πέρνει δρόμο και τρέχει. Ο μικρός παρατά σύξυλο το μπαλάκι και κυνηγά τον Σάκη. Το κυνηγητό συνεχίζεται σε όλο το σπίτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vasilismp helonitsa1965 ΕΛΑ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:49 Η aretha έγραψε: #230 07-09-07 09:49 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Να μια φωτογραφία πριν από λίγο, μόνο που τον ξύπνησα και μισοσηκώθηκε Click για ανάπτυξη... Βρε Ασπασία, πώς έχει μεγαλώσει έτσι αυτός;;; Γλύκας είναι όμως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:54 Η aspasiapef: #231 07-09-07 09:54 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Τι ειναι αυτο με τον Φρου και τον Πιπη... τι αλλο θα δω σε αυτή τη ζωή... Ρωμαικες συνήθειες, τρων και πίνουν σε ανακλιντρο... Click για ανάπτυξη... Καλοπερασάκηδες και κακομαθημένοι παιδί μου! Τι να πω!!!.... Αρχική Δημοσίευση από aretha: Βρε Ασπασία, πώς έχει μεγαλώσει έτσι αυτός;;; Γλύκας είναι όμως! Click για ανάπτυξη... Ότι έχει μεγαλώσει, έχει μεγαλώσει το τερατάκι μου! Ο Κώστας λέει ότι μοιάζει με γατόπαρδος (τσιτάχ) έτσι που έχει μικρό κεφαλάκι και μεγάλο σώμα και ουρά. Είμαι περίεργη πόσο θα έχει φτάσει Σήμερα που θα πάμε στον κ.Πάνο θα μας ζυγίσει κι όλας! Πριν 1-1,5 μήνα ήταν 2750. Τώρα σίγουρα έχει ξεπεράσει τα 3 κατά πολύ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christianapulp Νεοφερμένο μέλος Ο christianapulp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:33 Ο christianapulp: #232 07-09-07 11:33 Εγώ έχω εναν γατούλι περίπου 3 μηνών και όπως καταλαβαίνετε έχω τρελαθεί μαζί του.Ερωτας μεγάλος.Και με έχει πάρει και χαμπάρι.. βίβλίο δεν έχω προλάβει να διαβάσω.Μόλις βλέπει οτι με αποροφά ανεβαίνει , κάθεται πάνω στο βιβλίο και με κοιτάζει με ένα βλέμμα όλο απορία... δεν καταλαβαίνει τι μπορεί να είναι πιο σημαντικό απο αυτόν.Μας ακολουθεί παντού φυσικά.Για να πάμε στο μπάνιο (γιατι δεν τον αφήνουμε να μπει και έχει λυσάξει) ακολουθούμε τακτικές αντιπερισπασμού: Ο ένας του κανει χαρούλες και ο άλλος τρέχει πριν τον πάρει χαμπάρι και έρθει σπιντάροντας!!Χθες πέθανα στα γέλια.Το έπιπλο της τηλεόρασης έχει τζάμι μπροστά και απο πίσω άνοιγμα.Είχε φαει κόλημα λοιπον με τον αντικατοπτρισμό του στο τζάμι.Κοίταζε απο 'δώ κοίταζε απο κει κάποια στιγμή αποφασίζει να λύσει το μυστήριο και κάνει τον κύκλο, μπαίνει μέσα στο έπιπλο και αρχίζει να ψάχνει τι στο καλό ήταν αυτό που έβλεπε απ' έξω.Δεν βρήκε τίποτα όλως περιέργως και ξαναβγήκε έξω να κοιτάξει...... έφαγε κανα δεκάλεπτο να ψάχνει τον εαυτό του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:37 Η χριστινα έγραψε: #233 07-09-07 11:37 Να σου ζήσει το γατάκι. Πράγματικα μας κανουν και γελάμε!!! Φυσικά αντικαθλιπτικά είναι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christianapulp Νεοφερμένο μέλος Ο christianapulp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:05 Ο christianapulp: #234 07-09-07 12:05 Ναι, αφού τον σκέφτομαι τώρα που είμαι στην δουλειά και χαίρομαι που όταν πάω σπίτι θα είναι ο πιτσιρικάς εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 06:22 Η ruko έγραψε: #235 08-09-07 06:22 Το χειρότερο χούι των δικών μου είναι ότι αποφασίζουν να πάνε τουαλέτα ή να σκάψουν μετά μανίας ακριβώς τη στιγμή που πάω να καθαρίσω την άμμο. Όταν δε αδειάζω τελείως τη λεκάνη για να την πλύνω, τότε είναι που θυμούνται ότι πρέπει να κάνουν τα κακά τους. Τα νεύρα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:36 Η anabou έγραψε: #236 08-09-07 10:36 Ο Τζίντζερ μου έχει ρημάξει τις γλάστρες. Παρόλο που η άμμος είναι καθαρή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niki Δραστήριο μέλος Η Niki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 405 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:34 Η Niki έγραψε: #237 08-09-07 11:34 Καινούριο: ο Νααμάν γλύφει τις πατούσες μας... Και με κάλτσες και χωρίς...........!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:41 Η Mika έγραψε: #238 08-09-07 14:41 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Καλοπερασάκηδες και κακομαθημένοι παιδί μου! Τι να πω!!!.... Ότι έχει μεγαλώσει, έχει μεγαλώσει το τερατάκι μου! Ο Κώστας λέει ότι μοιάζει με γατόπαρδος (τσιτάχ) έτσι που έχει μικρό κεφαλάκι και μεγάλο σώμα και ουρά. Είμαι περίεργη πόσο θα έχει φτάσει Σήμερα που θα πάμε στον κ.Πάνο θα μας ζυγίσει κι όλας! Πριν 1-1,5 μήνα ήταν 2750. Τώρα σίγουρα έχει ξεπεράσει τα 3 κατά πολύ.... Click για ανάπτυξη... Ο Κανελος ειναι αισιως 7 κιλα γαταρος και στους 4-5 μηνες ηταν 3μιση κιλα περιπου. Αλλα απο μωρο ειχε κατι πατουσες νααααααααααα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:35 Η aspasiapef: #239 08-09-07 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Mika: Ο Κανελος ειναι αισιως 7 κιλα γαταρος και στους 4-5 μηνες ηταν 3μιση κιλα περιπου. Αλλα απο μωρο ειχε κατι πατουσες νααααααααααα... Click για ανάπτυξη... Εμείς πιάσαμε τα 3,650 κι έχουμε και τεράάάάστιες πατούσες οπότε είμαστε σε καλό δρόμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:43 Η anabou έγραψε: #240 11-09-07 18:43 Τελευταίο κατόρθωμα των τεράτων: Ο Τζίντζερ παίζει με ένα πλαστικό μπαλάκι και του πάει στα πλάγια του πλυντηρίου. Χώνεται στο κενό που υπάρχει (αυτός χωρά) και κατά λάθος σκουντάει το σκουπάκι swiffer. Την ώρα που πέφτει το κοντάρι εμφανίζεται ο Σάκης και του έρχεται καπέλο. Θαρραλέος καθώς είναι πέρνει δρόμο και τρέχει. Ο μικρός παρατά σύξυλο το μπαλάκι και κυνηγά τον Σάκη. Το κυνηγητό συνεχίζεται σε όλο το σπίτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vasilismp helonitsa1965 ΕΛΑ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Να μια φωτογραφία πριν από λίγο, μόνο που τον ξύπνησα και μισοσηκώθηκε Click για ανάπτυξη... Βρε Ασπασία, πώς έχει μεγαλώσει έτσι αυτός;;; Γλύκας είναι όμως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:54 Η aspasiapef: #231 07-09-07 09:54 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Τι ειναι αυτο με τον Φρου και τον Πιπη... τι αλλο θα δω σε αυτή τη ζωή... Ρωμαικες συνήθειες, τρων και πίνουν σε ανακλιντρο... Click για ανάπτυξη... Καλοπερασάκηδες και κακομαθημένοι παιδί μου! Τι να πω!!!.... Αρχική Δημοσίευση από aretha: Βρε Ασπασία, πώς έχει μεγαλώσει έτσι αυτός;;; Γλύκας είναι όμως! Click για ανάπτυξη... Ότι έχει μεγαλώσει, έχει μεγαλώσει το τερατάκι μου! Ο Κώστας λέει ότι μοιάζει με γατόπαρδος (τσιτάχ) έτσι που έχει μικρό κεφαλάκι και μεγάλο σώμα και ουρά. Είμαι περίεργη πόσο θα έχει φτάσει Σήμερα που θα πάμε στον κ.Πάνο θα μας ζυγίσει κι όλας! Πριν 1-1,5 μήνα ήταν 2750. Τώρα σίγουρα έχει ξεπεράσει τα 3 κατά πολύ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christianapulp Νεοφερμένο μέλος Ο christianapulp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:33 Ο christianapulp: #232 07-09-07 11:33 Εγώ έχω εναν γατούλι περίπου 3 μηνών και όπως καταλαβαίνετε έχω τρελαθεί μαζί του.Ερωτας μεγάλος.Και με έχει πάρει και χαμπάρι.. βίβλίο δεν έχω προλάβει να διαβάσω.Μόλις βλέπει οτι με αποροφά ανεβαίνει , κάθεται πάνω στο βιβλίο και με κοιτάζει με ένα βλέμμα όλο απορία... δεν καταλαβαίνει τι μπορεί να είναι πιο σημαντικό απο αυτόν.Μας ακολουθεί παντού φυσικά.Για να πάμε στο μπάνιο (γιατι δεν τον αφήνουμε να μπει και έχει λυσάξει) ακολουθούμε τακτικές αντιπερισπασμού: Ο ένας του κανει χαρούλες και ο άλλος τρέχει πριν τον πάρει χαμπάρι και έρθει σπιντάροντας!!Χθες πέθανα στα γέλια.Το έπιπλο της τηλεόρασης έχει τζάμι μπροστά και απο πίσω άνοιγμα.Είχε φαει κόλημα λοιπον με τον αντικατοπτρισμό του στο τζάμι.Κοίταζε απο 'δώ κοίταζε απο κει κάποια στιγμή αποφασίζει να λύσει το μυστήριο και κάνει τον κύκλο, μπαίνει μέσα στο έπιπλο και αρχίζει να ψάχνει τι στο καλό ήταν αυτό που έβλεπε απ' έξω.Δεν βρήκε τίποτα όλως περιέργως και ξαναβγήκε έξω να κοιτάξει...... έφαγε κανα δεκάλεπτο να ψάχνει τον εαυτό του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:37 Η χριστινα έγραψε: #233 07-09-07 11:37 Να σου ζήσει το γατάκι. Πράγματικα μας κανουν και γελάμε!!! Φυσικά αντικαθλιπτικά είναι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christianapulp Νεοφερμένο μέλος Ο christianapulp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:05 Ο christianapulp: #234 07-09-07 12:05 Ναι, αφού τον σκέφτομαι τώρα που είμαι στην δουλειά και χαίρομαι που όταν πάω σπίτι θα είναι ο πιτσιρικάς εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 06:22 Η ruko έγραψε: #235 08-09-07 06:22 Το χειρότερο χούι των δικών μου είναι ότι αποφασίζουν να πάνε τουαλέτα ή να σκάψουν μετά μανίας ακριβώς τη στιγμή που πάω να καθαρίσω την άμμο. Όταν δε αδειάζω τελείως τη λεκάνη για να την πλύνω, τότε είναι που θυμούνται ότι πρέπει να κάνουν τα κακά τους. Τα νεύρα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:36 Η anabou έγραψε: #236 08-09-07 10:36 Ο Τζίντζερ μου έχει ρημάξει τις γλάστρες. Παρόλο που η άμμος είναι καθαρή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niki Δραστήριο μέλος Η Niki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 405 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:34 Η Niki έγραψε: #237 08-09-07 11:34 Καινούριο: ο Νααμάν γλύφει τις πατούσες μας... Και με κάλτσες και χωρίς...........!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:41 Η Mika έγραψε: #238 08-09-07 14:41 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Καλοπερασάκηδες και κακομαθημένοι παιδί μου! Τι να πω!!!.... Ότι έχει μεγαλώσει, έχει μεγαλώσει το τερατάκι μου! Ο Κώστας λέει ότι μοιάζει με γατόπαρδος (τσιτάχ) έτσι που έχει μικρό κεφαλάκι και μεγάλο σώμα και ουρά. Είμαι περίεργη πόσο θα έχει φτάσει Σήμερα που θα πάμε στον κ.Πάνο θα μας ζυγίσει κι όλας! Πριν 1-1,5 μήνα ήταν 2750. Τώρα σίγουρα έχει ξεπεράσει τα 3 κατά πολύ.... Click για ανάπτυξη... Ο Κανελος ειναι αισιως 7 κιλα γαταρος και στους 4-5 μηνες ηταν 3μιση κιλα περιπου. Αλλα απο μωρο ειχε κατι πατουσες νααααααααααα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:35 Η aspasiapef: #239 08-09-07 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Mika: Ο Κανελος ειναι αισιως 7 κιλα γαταρος και στους 4-5 μηνες ηταν 3μιση κιλα περιπου. Αλλα απο μωρο ειχε κατι πατουσες νααααααααααα... Click για ανάπτυξη... Εμείς πιάσαμε τα 3,650 κι έχουμε και τεράάάάστιες πατούσες οπότε είμαστε σε καλό δρόμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:43 Η anabou έγραψε: #240 11-09-07 18:43 Τελευταίο κατόρθωμα των τεράτων: Ο Τζίντζερ παίζει με ένα πλαστικό μπαλάκι και του πάει στα πλάγια του πλυντηρίου. Χώνεται στο κενό που υπάρχει (αυτός χωρά) και κατά λάθος σκουντάει το σκουπάκι swiffer. Την ώρα που πέφτει το κοντάρι εμφανίζεται ο Σάκης και του έρχεται καπέλο. Θαρραλέος καθώς είναι πέρνει δρόμο και τρέχει. Ο μικρός παρατά σύξυλο το μπαλάκι και κυνηγά τον Σάκη. Το κυνηγητό συνεχίζεται σε όλο το σπίτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vasilismp helonitsa1965 ΕΛΑ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Τι ειναι αυτο με τον Φρου και τον Πιπη... τι αλλο θα δω σε αυτή τη ζωή... Ρωμαικες συνήθειες, τρων και πίνουν σε ανακλιντρο... Click για ανάπτυξη... Καλοπερασάκηδες και κακομαθημένοι παιδί μου! Τι να πω!!!.... Αρχική Δημοσίευση από aretha: Βρε Ασπασία, πώς έχει μεγαλώσει έτσι αυτός;;; Γλύκας είναι όμως! Click για ανάπτυξη... Ότι έχει μεγαλώσει, έχει μεγαλώσει το τερατάκι μου! Ο Κώστας λέει ότι μοιάζει με γατόπαρδος (τσιτάχ) έτσι που έχει μικρό κεφαλάκι και μεγάλο σώμα και ουρά. Είμαι περίεργη πόσο θα έχει φτάσει Σήμερα που θα πάμε στον κ.Πάνο θα μας ζυγίσει κι όλας! Πριν 1-1,5 μήνα ήταν 2750. Τώρα σίγουρα έχει ξεπεράσει τα 3 κατά πολύ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christianapulp Νεοφερμένο μέλος Ο christianapulp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:33 Ο christianapulp: #232 07-09-07 11:33 Εγώ έχω εναν γατούλι περίπου 3 μηνών και όπως καταλαβαίνετε έχω τρελαθεί μαζί του.Ερωτας μεγάλος.Και με έχει πάρει και χαμπάρι.. βίβλίο δεν έχω προλάβει να διαβάσω.Μόλις βλέπει οτι με αποροφά ανεβαίνει , κάθεται πάνω στο βιβλίο και με κοιτάζει με ένα βλέμμα όλο απορία... δεν καταλαβαίνει τι μπορεί να είναι πιο σημαντικό απο αυτόν.Μας ακολουθεί παντού φυσικά.Για να πάμε στο μπάνιο (γιατι δεν τον αφήνουμε να μπει και έχει λυσάξει) ακολουθούμε τακτικές αντιπερισπασμού: Ο ένας του κανει χαρούλες και ο άλλος τρέχει πριν τον πάρει χαμπάρι και έρθει σπιντάροντας!!Χθες πέθανα στα γέλια.Το έπιπλο της τηλεόρασης έχει τζάμι μπροστά και απο πίσω άνοιγμα.Είχε φαει κόλημα λοιπον με τον αντικατοπτρισμό του στο τζάμι.Κοίταζε απο 'δώ κοίταζε απο κει κάποια στιγμή αποφασίζει να λύσει το μυστήριο και κάνει τον κύκλο, μπαίνει μέσα στο έπιπλο και αρχίζει να ψάχνει τι στο καλό ήταν αυτό που έβλεπε απ' έξω.Δεν βρήκε τίποτα όλως περιέργως και ξαναβγήκε έξω να κοιτάξει...... έφαγε κανα δεκάλεπτο να ψάχνει τον εαυτό του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:37 Η χριστινα έγραψε: #233 07-09-07 11:37 Να σου ζήσει το γατάκι. Πράγματικα μας κανουν και γελάμε!!! Φυσικά αντικαθλιπτικά είναι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christianapulp Νεοφερμένο μέλος Ο christianapulp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:05 Ο christianapulp: #234 07-09-07 12:05 Ναι, αφού τον σκέφτομαι τώρα που είμαι στην δουλειά και χαίρομαι που όταν πάω σπίτι θα είναι ο πιτσιρικάς εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 06:22 Η ruko έγραψε: #235 08-09-07 06:22 Το χειρότερο χούι των δικών μου είναι ότι αποφασίζουν να πάνε τουαλέτα ή να σκάψουν μετά μανίας ακριβώς τη στιγμή που πάω να καθαρίσω την άμμο. Όταν δε αδειάζω τελείως τη λεκάνη για να την πλύνω, τότε είναι που θυμούνται ότι πρέπει να κάνουν τα κακά τους. Τα νεύρα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:36 Η anabou έγραψε: #236 08-09-07 10:36 Ο Τζίντζερ μου έχει ρημάξει τις γλάστρες. Παρόλο που η άμμος είναι καθαρή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niki Δραστήριο μέλος Η Niki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 405 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:34 Η Niki έγραψε: #237 08-09-07 11:34 Καινούριο: ο Νααμάν γλύφει τις πατούσες μας... Και με κάλτσες και χωρίς...........!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:41 Η Mika έγραψε: #238 08-09-07 14:41 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Καλοπερασάκηδες και κακομαθημένοι παιδί μου! Τι να πω!!!.... Ότι έχει μεγαλώσει, έχει μεγαλώσει το τερατάκι μου! Ο Κώστας λέει ότι μοιάζει με γατόπαρδος (τσιτάχ) έτσι που έχει μικρό κεφαλάκι και μεγάλο σώμα και ουρά. Είμαι περίεργη πόσο θα έχει φτάσει Σήμερα που θα πάμε στον κ.Πάνο θα μας ζυγίσει κι όλας! Πριν 1-1,5 μήνα ήταν 2750. Τώρα σίγουρα έχει ξεπεράσει τα 3 κατά πολύ.... Click για ανάπτυξη... Ο Κανελος ειναι αισιως 7 κιλα γαταρος και στους 4-5 μηνες ηταν 3μιση κιλα περιπου. Αλλα απο μωρο ειχε κατι πατουσες νααααααααααα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:35 Η aspasiapef: #239 08-09-07 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Mika: Ο Κανελος ειναι αισιως 7 κιλα γαταρος και στους 4-5 μηνες ηταν 3μιση κιλα περιπου. Αλλα απο μωρο ειχε κατι πατουσες νααααααααααα... Click για ανάπτυξη... Εμείς πιάσαμε τα 3,650 κι έχουμε και τεράάάάστιες πατούσες οπότε είμαστε σε καλό δρόμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:43 Η anabou έγραψε: #240 11-09-07 18:43 Τελευταίο κατόρθωμα των τεράτων: Ο Τζίντζερ παίζει με ένα πλαστικό μπαλάκι και του πάει στα πλάγια του πλυντηρίου. Χώνεται στο κενό που υπάρχει (αυτός χωρά) και κατά λάθος σκουντάει το σκουπάκι swiffer. Την ώρα που πέφτει το κοντάρι εμφανίζεται ο Σάκης και του έρχεται καπέλο. Θαρραλέος καθώς είναι πέρνει δρόμο και τρέχει. Ο μικρός παρατά σύξυλο το μπαλάκι και κυνηγά τον Σάκη. Το κυνηγητό συνεχίζεται σε όλο το σπίτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vasilismp helonitsa1965 ΕΛΑ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ έχω εναν γατούλι περίπου 3 μηνών και όπως καταλαβαίνετε έχω τρελαθεί μαζί του.Ερωτας μεγάλος.Και με έχει πάρει και χαμπάρι.. βίβλίο δεν έχω προλάβει να διαβάσω.Μόλις βλέπει οτι με αποροφά ανεβαίνει , κάθεται πάνω στο βιβλίο και με κοιτάζει με ένα βλέμμα όλο απορία... δεν καταλαβαίνει τι μπορεί να είναι πιο σημαντικό απο αυτόν.Μας ακολουθεί παντού φυσικά.Για να πάμε στο μπάνιο (γιατι δεν τον αφήνουμε να μπει και έχει λυσάξει) ακολουθούμε τακτικές αντιπερισπασμού: Ο ένας του κανει χαρούλες και ο άλλος τρέχει πριν τον πάρει χαμπάρι και έρθει σπιντάροντας!!Χθες πέθανα στα γέλια.Το έπιπλο της τηλεόρασης έχει τζάμι μπροστά και απο πίσω άνοιγμα.Είχε φαει κόλημα λοιπον με τον αντικατοπτρισμό του στο τζάμι.Κοίταζε απο 'δώ κοίταζε απο κει κάποια στιγμή αποφασίζει να λύσει το μυστήριο και κάνει τον κύκλο, μπαίνει μέσα στο έπιπλο και αρχίζει να ψάχνει τι στο καλό ήταν αυτό που έβλεπε απ' έξω.Δεν βρήκε τίποτα όλως περιέργως και ξαναβγήκε έξω να κοιτάξει...... έφαγε κανα δεκάλεπτο να ψάχνει τον εαυτό του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:37 Η χριστινα έγραψε: #233 07-09-07 11:37 Να σου ζήσει το γατάκι. Πράγματικα μας κανουν και γελάμε!!! Φυσικά αντικαθλιπτικά είναι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christianapulp Νεοφερμένο μέλος Ο christianapulp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:05 Ο christianapulp: #234 07-09-07 12:05 Ναι, αφού τον σκέφτομαι τώρα που είμαι στην δουλειά και χαίρομαι που όταν πάω σπίτι θα είναι ο πιτσιρικάς εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 06:22 Η ruko έγραψε: #235 08-09-07 06:22 Το χειρότερο χούι των δικών μου είναι ότι αποφασίζουν να πάνε τουαλέτα ή να σκάψουν μετά μανίας ακριβώς τη στιγμή που πάω να καθαρίσω την άμμο. Όταν δε αδειάζω τελείως τη λεκάνη για να την πλύνω, τότε είναι που θυμούνται ότι πρέπει να κάνουν τα κακά τους. Τα νεύρα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:36 Η anabou έγραψε: #236 08-09-07 10:36 Ο Τζίντζερ μου έχει ρημάξει τις γλάστρες. Παρόλο που η άμμος είναι καθαρή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niki Δραστήριο μέλος Η Niki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 405 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:34 Η Niki έγραψε: #237 08-09-07 11:34 Καινούριο: ο Νααμάν γλύφει τις πατούσες μας... Και με κάλτσες και χωρίς...........!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:41 Η Mika έγραψε: #238 08-09-07 14:41 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Καλοπερασάκηδες και κακομαθημένοι παιδί μου! Τι να πω!!!.... Ότι έχει μεγαλώσει, έχει μεγαλώσει το τερατάκι μου! Ο Κώστας λέει ότι μοιάζει με γατόπαρδος (τσιτάχ) έτσι που έχει μικρό κεφαλάκι και μεγάλο σώμα και ουρά. Είμαι περίεργη πόσο θα έχει φτάσει Σήμερα που θα πάμε στον κ.Πάνο θα μας ζυγίσει κι όλας! Πριν 1-1,5 μήνα ήταν 2750. Τώρα σίγουρα έχει ξεπεράσει τα 3 κατά πολύ.... Click για ανάπτυξη... Ο Κανελος ειναι αισιως 7 κιλα γαταρος και στους 4-5 μηνες ηταν 3μιση κιλα περιπου. Αλλα απο μωρο ειχε κατι πατουσες νααααααααααα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:35 Η aspasiapef: #239 08-09-07 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Mika: Ο Κανελος ειναι αισιως 7 κιλα γαταρος και στους 4-5 μηνες ηταν 3μιση κιλα περιπου. Αλλα απο μωρο ειχε κατι πατουσες νααααααααααα... Click για ανάπτυξη... Εμείς πιάσαμε τα 3,650 κι έχουμε και τεράάάάστιες πατούσες οπότε είμαστε σε καλό δρόμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:43 Η anabou έγραψε: #240 11-09-07 18:43 Τελευταίο κατόρθωμα των τεράτων: Ο Τζίντζερ παίζει με ένα πλαστικό μπαλάκι και του πάει στα πλάγια του πλυντηρίου. Χώνεται στο κενό που υπάρχει (αυτός χωρά) και κατά λάθος σκουντάει το σκουπάκι swiffer. Την ώρα που πέφτει το κοντάρι εμφανίζεται ο Σάκης και του έρχεται καπέλο. Θαρραλέος καθώς είναι πέρνει δρόμο και τρέχει. Ο μικρός παρατά σύξυλο το μπαλάκι και κυνηγά τον Σάκη. Το κυνηγητό συνεχίζεται σε όλο το σπίτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vasilismp helonitsa1965 ΕΛΑ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Να σου ζήσει το γατάκι. Πράγματικα μας κανουν και γελάμε!!! Φυσικά αντικαθλιπτικά είναι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christianapulp Νεοφερμένο μέλος Ο christianapulp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:05 Ο christianapulp: #234 07-09-07 12:05 Ναι, αφού τον σκέφτομαι τώρα που είμαι στην δουλειά και χαίρομαι που όταν πάω σπίτι θα είναι ο πιτσιρικάς εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 06:22 Η ruko έγραψε: #235 08-09-07 06:22 Το χειρότερο χούι των δικών μου είναι ότι αποφασίζουν να πάνε τουαλέτα ή να σκάψουν μετά μανίας ακριβώς τη στιγμή που πάω να καθαρίσω την άμμο. Όταν δε αδειάζω τελείως τη λεκάνη για να την πλύνω, τότε είναι που θυμούνται ότι πρέπει να κάνουν τα κακά τους. Τα νεύρα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:36 Η anabou έγραψε: #236 08-09-07 10:36 Ο Τζίντζερ μου έχει ρημάξει τις γλάστρες. Παρόλο που η άμμος είναι καθαρή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niki Δραστήριο μέλος Η Niki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 405 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:34 Η Niki έγραψε: #237 08-09-07 11:34 Καινούριο: ο Νααμάν γλύφει τις πατούσες μας... Και με κάλτσες και χωρίς...........!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:41 Η Mika έγραψε: #238 08-09-07 14:41 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Καλοπερασάκηδες και κακομαθημένοι παιδί μου! Τι να πω!!!.... Ότι έχει μεγαλώσει, έχει μεγαλώσει το τερατάκι μου! Ο Κώστας λέει ότι μοιάζει με γατόπαρδος (τσιτάχ) έτσι που έχει μικρό κεφαλάκι και μεγάλο σώμα και ουρά. Είμαι περίεργη πόσο θα έχει φτάσει Σήμερα που θα πάμε στον κ.Πάνο θα μας ζυγίσει κι όλας! Πριν 1-1,5 μήνα ήταν 2750. Τώρα σίγουρα έχει ξεπεράσει τα 3 κατά πολύ.... Click για ανάπτυξη... Ο Κανελος ειναι αισιως 7 κιλα γαταρος και στους 4-5 μηνες ηταν 3μιση κιλα περιπου. Αλλα απο μωρο ειχε κατι πατουσες νααααααααααα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:35 Η aspasiapef: #239 08-09-07 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Mika: Ο Κανελος ειναι αισιως 7 κιλα γαταρος και στους 4-5 μηνες ηταν 3μιση κιλα περιπου. Αλλα απο μωρο ειχε κατι πατουσες νααααααααααα... Click για ανάπτυξη... Εμείς πιάσαμε τα 3,650 κι έχουμε και τεράάάάστιες πατούσες οπότε είμαστε σε καλό δρόμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:43 Η anabou έγραψε: #240 11-09-07 18:43 Τελευταίο κατόρθωμα των τεράτων: Ο Τζίντζερ παίζει με ένα πλαστικό μπαλάκι και του πάει στα πλάγια του πλυντηρίου. Χώνεται στο κενό που υπάρχει (αυτός χωρά) και κατά λάθος σκουντάει το σκουπάκι swiffer. Την ώρα που πέφτει το κοντάρι εμφανίζεται ο Σάκης και του έρχεται καπέλο. Θαρραλέος καθώς είναι πέρνει δρόμο και τρέχει. Ο μικρός παρατά σύξυλο το μπαλάκι και κυνηγά τον Σάκη. Το κυνηγητό συνεχίζεται σε όλο το σπίτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vasilismp helonitsa1965 ΕΛΑ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ναι, αφού τον σκέφτομαι τώρα που είμαι στην δουλειά και χαίρομαι που όταν πάω σπίτι θα είναι ο πιτσιρικάς εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 06:22 Η ruko έγραψε: #235 08-09-07 06:22 Το χειρότερο χούι των δικών μου είναι ότι αποφασίζουν να πάνε τουαλέτα ή να σκάψουν μετά μανίας ακριβώς τη στιγμή που πάω να καθαρίσω την άμμο. Όταν δε αδειάζω τελείως τη λεκάνη για να την πλύνω, τότε είναι που θυμούνται ότι πρέπει να κάνουν τα κακά τους. Τα νεύρα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:36 Η anabou έγραψε: #236 08-09-07 10:36 Ο Τζίντζερ μου έχει ρημάξει τις γλάστρες. Παρόλο που η άμμος είναι καθαρή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niki Δραστήριο μέλος Η Niki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 405 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:34 Η Niki έγραψε: #237 08-09-07 11:34 Καινούριο: ο Νααμάν γλύφει τις πατούσες μας... Και με κάλτσες και χωρίς...........!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:41 Η Mika έγραψε: #238 08-09-07 14:41 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Καλοπερασάκηδες και κακομαθημένοι παιδί μου! Τι να πω!!!.... Ότι έχει μεγαλώσει, έχει μεγαλώσει το τερατάκι μου! Ο Κώστας λέει ότι μοιάζει με γατόπαρδος (τσιτάχ) έτσι που έχει μικρό κεφαλάκι και μεγάλο σώμα και ουρά. Είμαι περίεργη πόσο θα έχει φτάσει Σήμερα που θα πάμε στον κ.Πάνο θα μας ζυγίσει κι όλας! Πριν 1-1,5 μήνα ήταν 2750. Τώρα σίγουρα έχει ξεπεράσει τα 3 κατά πολύ.... Click για ανάπτυξη... Ο Κανελος ειναι αισιως 7 κιλα γαταρος και στους 4-5 μηνες ηταν 3μιση κιλα περιπου. Αλλα απο μωρο ειχε κατι πατουσες νααααααααααα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:35 Η aspasiapef: #239 08-09-07 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Mika: Ο Κανελος ειναι αισιως 7 κιλα γαταρος και στους 4-5 μηνες ηταν 3μιση κιλα περιπου. Αλλα απο μωρο ειχε κατι πατουσες νααααααααααα... Click για ανάπτυξη... Εμείς πιάσαμε τα 3,650 κι έχουμε και τεράάάάστιες πατούσες οπότε είμαστε σε καλό δρόμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:43 Η anabou έγραψε: #240 11-09-07 18:43 Τελευταίο κατόρθωμα των τεράτων: Ο Τζίντζερ παίζει με ένα πλαστικό μπαλάκι και του πάει στα πλάγια του πλυντηρίου. Χώνεται στο κενό που υπάρχει (αυτός χωρά) και κατά λάθος σκουντάει το σκουπάκι swiffer. Την ώρα που πέφτει το κοντάρι εμφανίζεται ο Σάκης και του έρχεται καπέλο. Θαρραλέος καθώς είναι πέρνει δρόμο και τρέχει. Ο μικρός παρατά σύξυλο το μπαλάκι και κυνηγά τον Σάκη. Το κυνηγητό συνεχίζεται σε όλο το σπίτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vasilismp helonitsa1965 ΕΛΑ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το χειρότερο χούι των δικών μου είναι ότι αποφασίζουν να πάνε τουαλέτα ή να σκάψουν μετά μανίας ακριβώς τη στιγμή που πάω να καθαρίσω την άμμο. Όταν δε αδειάζω τελείως τη λεκάνη για να την πλύνω, τότε είναι που θυμούνται ότι πρέπει να κάνουν τα κακά τους. Τα νεύρα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:36 Η anabou έγραψε: #236 08-09-07 10:36 Ο Τζίντζερ μου έχει ρημάξει τις γλάστρες. Παρόλο που η άμμος είναι καθαρή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niki Δραστήριο μέλος Η Niki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 405 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:34 Η Niki έγραψε: #237 08-09-07 11:34 Καινούριο: ο Νααμάν γλύφει τις πατούσες μας... Και με κάλτσες και χωρίς...........!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:41 Η Mika έγραψε: #238 08-09-07 14:41 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Καλοπερασάκηδες και κακομαθημένοι παιδί μου! Τι να πω!!!.... Ότι έχει μεγαλώσει, έχει μεγαλώσει το τερατάκι μου! Ο Κώστας λέει ότι μοιάζει με γατόπαρδος (τσιτάχ) έτσι που έχει μικρό κεφαλάκι και μεγάλο σώμα και ουρά. Είμαι περίεργη πόσο θα έχει φτάσει Σήμερα που θα πάμε στον κ.Πάνο θα μας ζυγίσει κι όλας! Πριν 1-1,5 μήνα ήταν 2750. Τώρα σίγουρα έχει ξεπεράσει τα 3 κατά πολύ.... Click για ανάπτυξη... Ο Κανελος ειναι αισιως 7 κιλα γαταρος και στους 4-5 μηνες ηταν 3μιση κιλα περιπου. Αλλα απο μωρο ειχε κατι πατουσες νααααααααααα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:35 Η aspasiapef: #239 08-09-07 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Mika: Ο Κανελος ειναι αισιως 7 κιλα γαταρος και στους 4-5 μηνες ηταν 3μιση κιλα περιπου. Αλλα απο μωρο ειχε κατι πατουσες νααααααααααα... Click για ανάπτυξη... Εμείς πιάσαμε τα 3,650 κι έχουμε και τεράάάάστιες πατούσες οπότε είμαστε σε καλό δρόμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:43 Η anabou έγραψε: #240 11-09-07 18:43 Τελευταίο κατόρθωμα των τεράτων: Ο Τζίντζερ παίζει με ένα πλαστικό μπαλάκι και του πάει στα πλάγια του πλυντηρίου. Χώνεται στο κενό που υπάρχει (αυτός χωρά) και κατά λάθος σκουντάει το σκουπάκι swiffer. Την ώρα που πέφτει το κοντάρι εμφανίζεται ο Σάκης και του έρχεται καπέλο. Θαρραλέος καθώς είναι πέρνει δρόμο και τρέχει. Ο μικρός παρατά σύξυλο το μπαλάκι και κυνηγά τον Σάκη. Το κυνηγητό συνεχίζεται σε όλο το σπίτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vasilismp helonitsa1965 ΕΛΑ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ο Τζίντζερ μου έχει ρημάξει τις γλάστρες. Παρόλο που η άμμος είναι καθαρή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Niki Δραστήριο μέλος Η Niki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 405 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:34 Η Niki έγραψε: #237 08-09-07 11:34 Καινούριο: ο Νααμάν γλύφει τις πατούσες μας... Και με κάλτσες και χωρίς...........!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:41 Η Mika έγραψε: #238 08-09-07 14:41 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Καλοπερασάκηδες και κακομαθημένοι παιδί μου! Τι να πω!!!.... Ότι έχει μεγαλώσει, έχει μεγαλώσει το τερατάκι μου! Ο Κώστας λέει ότι μοιάζει με γατόπαρδος (τσιτάχ) έτσι που έχει μικρό κεφαλάκι και μεγάλο σώμα και ουρά. Είμαι περίεργη πόσο θα έχει φτάσει Σήμερα που θα πάμε στον κ.Πάνο θα μας ζυγίσει κι όλας! Πριν 1-1,5 μήνα ήταν 2750. Τώρα σίγουρα έχει ξεπεράσει τα 3 κατά πολύ.... Click για ανάπτυξη... Ο Κανελος ειναι αισιως 7 κιλα γαταρος και στους 4-5 μηνες ηταν 3μιση κιλα περιπου. Αλλα απο μωρο ειχε κατι πατουσες νααααααααααα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:35 Η aspasiapef: #239 08-09-07 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Mika: Ο Κανελος ειναι αισιως 7 κιλα γαταρος και στους 4-5 μηνες ηταν 3μιση κιλα περιπου. Αλλα απο μωρο ειχε κατι πατουσες νααααααααααα... Click για ανάπτυξη... Εμείς πιάσαμε τα 3,650 κι έχουμε και τεράάάάστιες πατούσες οπότε είμαστε σε καλό δρόμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:43 Η anabou έγραψε: #240 11-09-07 18:43 Τελευταίο κατόρθωμα των τεράτων: Ο Τζίντζερ παίζει με ένα πλαστικό μπαλάκι και του πάει στα πλάγια του πλυντηρίου. Χώνεται στο κενό που υπάρχει (αυτός χωρά) και κατά λάθος σκουντάει το σκουπάκι swiffer. Την ώρα που πέφτει το κοντάρι εμφανίζεται ο Σάκης και του έρχεται καπέλο. Θαρραλέος καθώς είναι πέρνει δρόμο και τρέχει. Ο μικρός παρατά σύξυλο το μπαλάκι και κυνηγά τον Σάκη. Το κυνηγητό συνεχίζεται σε όλο το σπίτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vasilismp helonitsa1965 ΕΛΑ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καινούριο: ο Νααμάν γλύφει τις πατούσες μας... Και με κάλτσες και χωρίς...........!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:41 Η Mika έγραψε: #238 08-09-07 14:41 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Καλοπερασάκηδες και κακομαθημένοι παιδί μου! Τι να πω!!!.... Ότι έχει μεγαλώσει, έχει μεγαλώσει το τερατάκι μου! Ο Κώστας λέει ότι μοιάζει με γατόπαρδος (τσιτάχ) έτσι που έχει μικρό κεφαλάκι και μεγάλο σώμα και ουρά. Είμαι περίεργη πόσο θα έχει φτάσει Σήμερα που θα πάμε στον κ.Πάνο θα μας ζυγίσει κι όλας! Πριν 1-1,5 μήνα ήταν 2750. Τώρα σίγουρα έχει ξεπεράσει τα 3 κατά πολύ.... Click για ανάπτυξη... Ο Κανελος ειναι αισιως 7 κιλα γαταρος και στους 4-5 μηνες ηταν 3μιση κιλα περιπου. Αλλα απο μωρο ειχε κατι πατουσες νααααααααααα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:35 Η aspasiapef: #239 08-09-07 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Mika: Ο Κανελος ειναι αισιως 7 κιλα γαταρος και στους 4-5 μηνες ηταν 3μιση κιλα περιπου. Αλλα απο μωρο ειχε κατι πατουσες νααααααααααα... Click για ανάπτυξη... Εμείς πιάσαμε τα 3,650 κι έχουμε και τεράάάάστιες πατούσες οπότε είμαστε σε καλό δρόμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:43 Η anabou έγραψε: #240 11-09-07 18:43 Τελευταίο κατόρθωμα των τεράτων: Ο Τζίντζερ παίζει με ένα πλαστικό μπαλάκι και του πάει στα πλάγια του πλυντηρίου. Χώνεται στο κενό που υπάρχει (αυτός χωρά) και κατά λάθος σκουντάει το σκουπάκι swiffer. Την ώρα που πέφτει το κοντάρι εμφανίζεται ο Σάκης και του έρχεται καπέλο. Θαρραλέος καθώς είναι πέρνει δρόμο και τρέχει. Ο μικρός παρατά σύξυλο το μπαλάκι και κυνηγά τον Σάκη. Το κυνηγητό συνεχίζεται σε όλο το σπίτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vasilismp helonitsa1965 ΕΛΑ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Καλοπερασάκηδες και κακομαθημένοι παιδί μου! Τι να πω!!!.... Ότι έχει μεγαλώσει, έχει μεγαλώσει το τερατάκι μου! Ο Κώστας λέει ότι μοιάζει με γατόπαρδος (τσιτάχ) έτσι που έχει μικρό κεφαλάκι και μεγάλο σώμα και ουρά. Είμαι περίεργη πόσο θα έχει φτάσει Σήμερα που θα πάμε στον κ.Πάνο θα μας ζυγίσει κι όλας! Πριν 1-1,5 μήνα ήταν 2750. Τώρα σίγουρα έχει ξεπεράσει τα 3 κατά πολύ.... Click για ανάπτυξη... Ο Κανελος ειναι αισιως 7 κιλα γαταρος και στους 4-5 μηνες ηταν 3μιση κιλα περιπου. Αλλα απο μωρο ειχε κατι πατουσες νααααααααααα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:35 Η aspasiapef: #239 08-09-07 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Mika: Ο Κανελος ειναι αισιως 7 κιλα γαταρος και στους 4-5 μηνες ηταν 3μιση κιλα περιπου. Αλλα απο μωρο ειχε κατι πατουσες νααααααααααα... Click για ανάπτυξη... Εμείς πιάσαμε τα 3,650 κι έχουμε και τεράάάάστιες πατούσες οπότε είμαστε σε καλό δρόμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:43 Η anabou έγραψε: #240 11-09-07 18:43 Τελευταίο κατόρθωμα των τεράτων: Ο Τζίντζερ παίζει με ένα πλαστικό μπαλάκι και του πάει στα πλάγια του πλυντηρίου. Χώνεται στο κενό που υπάρχει (αυτός χωρά) και κατά λάθος σκουντάει το σκουπάκι swiffer. Την ώρα που πέφτει το κοντάρι εμφανίζεται ο Σάκης και του έρχεται καπέλο. Θαρραλέος καθώς είναι πέρνει δρόμο και τρέχει. Ο μικρός παρατά σύξυλο το μπαλάκι και κυνηγά τον Σάκη. Το κυνηγητό συνεχίζεται σε όλο το σπίτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Mika: Ο Κανελος ειναι αισιως 7 κιλα γαταρος και στους 4-5 μηνες ηταν 3μιση κιλα περιπου. Αλλα απο μωρο ειχε κατι πατουσες νααααααααααα... Click για ανάπτυξη... Εμείς πιάσαμε τα 3,650 κι έχουμε και τεράάάάστιες πατούσες οπότε είμαστε σε καλό δρόμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:43 Η anabou έγραψε: #240 11-09-07 18:43 Τελευταίο κατόρθωμα των τεράτων: Ο Τζίντζερ παίζει με ένα πλαστικό μπαλάκι και του πάει στα πλάγια του πλυντηρίου. Χώνεται στο κενό που υπάρχει (αυτός χωρά) και κατά λάθος σκουντάει το σκουπάκι swiffer. Την ώρα που πέφτει το κοντάρι εμφανίζεται ο Σάκης και του έρχεται καπέλο. Θαρραλέος καθώς είναι πέρνει δρόμο και τρέχει. Ο μικρός παρατά σύξυλο το μπαλάκι και κυνηγά τον Σάκη. Το κυνηγητό συνεχίζεται σε όλο το σπίτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τελευταίο κατόρθωμα των τεράτων: Ο Τζίντζερ παίζει με ένα πλαστικό μπαλάκι και του πάει στα πλάγια του πλυντηρίου. Χώνεται στο κενό που υπάρχει (αυτός χωρά) και κατά λάθος σκουντάει το σκουπάκι swiffer. Την ώρα που πέφτει το κοντάρι εμφανίζεται ο Σάκης και του έρχεται καπέλο. Θαρραλέος καθώς είναι πέρνει δρόμο και τρέχει. Ο μικρός παρατά σύξυλο το μπαλάκι και κυνηγά τον Σάκη. Το κυνηγητό συνεχίζεται σε όλο το σπίτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.