mimikaki
Διάσημο μέλος

Ναι πολύ κουρασμένο παλικάρι Αλίκη!!! Τι να σου πώ! Στα κάτεργα τον έχουμε όλη μέρα!!!

Τα μπωλάκια είναι σέτ και του τα είχα πάρει από Αγγλία τα χριστούγεννα που είχα πάει...Από τέτοια έχει τέλεια...Αλλά αν το ψάξεις σε πετ που φέρνουν από Αγγλία αξεσουάρ μπορεί να βρείς...Σε ένα στο ψυχικό (Pet Love) είχα βρεί κάτι άλλα ίδια με κάποια που του είχα φέρει πάλι απέξω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Βεβαίως, έτσι πρέπει! Η δουλειά κάνει τους άντρες (το γιαπί, το πηλοφόρι, το μυστρί)!!Ναι πολύ κουρασμένο παλικάρι Αλίκη!!! Τι να σου πώ! Στα κάτεργα τον έχουμε όλη μέρα!!!
![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
Βεβαίως, έτσι πρέπει! Η δουλειά κάνει τους άντρες (το γιαπί, το πηλοφόρι, το μυστρί)!!![]()
![]()
![]()
![]()

Δεν βλέπεις μια κοιλάρα που έχουμε κάνει από το γιαπί

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Που να δείτε τον Πίπη! Όχι απλώς ξαπλώνει για να πιεί νερό αλλά βάζει και τα μπροστινά του ποδαράκια μέσα στο μπωλ. Όταν δε τελειώσει ρίχνει κι έναν ύπνο με το μουσουδάκι ακουμπισμένο πάνω στο μπωλ σαν να είναι μαξιλάρι....![]()
Να μια φωτογραφία πριν από λίγο, μόνο που τον ξύπνησα και μισοσηκώθηκε
Φωτογραφίααααααα!!![]()

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
καλα το τι αηδιες κανω εγω στην δικη μου να δειτε
δεν μετραν μια μπραστα σε αυτα που κανει αυτη
απο το να περιφερομαι αγκαλιτσα και να την εχω σε σταση μωρου και να της υτραγουδαω λες και προσπαθω ναα κοιμησω το μωρο μεχρι που να πηγαινω να ξυνω εγω το ονυχοδρομιο της για να την προκαλεσω να παιξουμε
παντα πιανει το τελευταιο--το βραδυ δε στο κρεβατι το τι ακουει ο αντρας μου να της λεω-δεν το γλυτωνω το διαζυγιοΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
Ρωμαικες συνήθειες, τρων και πίνουν σε ανακλιντρο...
Ismini
Διάσημο μέλος

mimikaki
Διάσημο μέλος
Τι ειναι αυτο με τον Φρου και τον Πιπη... τι αλλο θα δω σε αυτή τη ζωή...

χριστινα
Διάσημο μέλος

aretha
Περιβόητο μέλος
Βρε Ασπασία, πώς έχει μεγαλώσει έτσι αυτός;;;Να μια φωτογραφία πριν από λίγο, μόνο που τον ξύπνησα και μισοσηκώθηκε![]()

Γλύκας είναι όμως!

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Καλοπερασάκηδες και κακομαθημένοι παιδί μου! Τι να πω!!!....Τι ειναι αυτο με τον Φρου και τον Πιπη... τι αλλο θα δω σε αυτή τη ζωή...

Ότι έχει μεγαλώσει, έχει μεγαλώσει το τερατάκι μου! Ο Κώστας λέει ότι μοιάζει με γατόπαρδος (τσιτάχ) έτσι που έχει μικρό κεφαλάκι και μεγάλο σώμα και ουρά. Είμαι περίεργη πόσο θα έχει φτάσειΒρε Ασπασία, πώς έχει μεγαλώσει έτσι αυτός;;;Γλύκας είναι όμως!
![]()
![]()
Σήμερα που θα πάμε στον κ.Πάνο θα μας ζυγίσει κι όλας! Πριν 1-1,5 μήνα ήταν 2750. Τώρα σίγουρα έχει ξεπεράσει τα 3 κατά πολύ....
christianapulp
Νεοφερμένο μέλος
Εγώ έχω εναν γατούλι περίπου 3 μηνών και όπως καταλαβαίνετε έχω τρελαθεί μαζί του.Ερωτας μεγάλος
.Και με έχει πάρει και χαμπάρι.. βίβλίο δεν έχω προλάβει να διαβάσω.Μόλις βλέπει οτι με αποροφά ανεβαίνει , κάθεται πάνω στο βιβλίο και με κοιτάζει με ένα βλέμμα όλο απορία... δεν καταλαβαίνει τι μπορεί να είναι πιο σημαντικό απο αυτόν
.Μας ακολουθεί παντού φυσικά.Για να πάμε στο μπάνιο (γιατι δεν τον αφήνουμε να μπει και έχει λυσάξει) ακολουθούμε τακτικές αντιπερισπασμού: Ο ένας του κανει χαρούλες και ο άλλος τρέχει πριν τον πάρει χαμπάρι και έρθει σπιντάροντας!!Χθες πέθανα στα γέλια.Το έπιπλο της τηλεόρασης έχει τζάμι μπροστά και απο πίσω άνοιγμα.Είχε φαει κόλημα λοιπον με τον αντικατοπτρισμό του στο τζάμι.Κοίταζε απο 'δώ κοίταζε απο κει κάποια στιγμή αποφασίζει να λύσει το μυστήριο και κάνει τον κύκλο, μπαίνει μέσα στο έπιπλο και αρχίζει να ψάχνει τι στο καλό ήταν αυτό που έβλεπε απ' έξω.Δεν βρήκε τίποτα όλως περιέργως και ξαναβγήκε έξω να κοιτάξει...... έφαγε κανα δεκάλεπτο να ψάχνει τον εαυτό του

χριστινα
Διάσημο μέλος

Να σου ζήσει το γατάκι. Πράγματικα μας κανουν και γελάμε!!! Φυσικά αντικαθλιπτικά είναι.....
christianapulp
Νεοφερμένο μέλος

ruko
Διάσημο μέλος
Όταν δε αδειάζω τελείως τη λεκάνη για να την πλύνω, τότε είναι που θυμούνται ότι πρέπει να κάνουν τα κακά τους. Τα νεύρα μου!

anabou
Διάσημο μέλος
Και με κάλτσες και χωρίς...........!!

Mika
Δραστήριο μέλος
Καλοπερασάκηδες και κακομαθημένοι παιδί μου! Τι να πω!!!....
Ότι έχει μεγαλώσει, έχει μεγαλώσει το τερατάκι μου! Ο Κώστας λέει ότι μοιάζει με γατόπαρδος (τσιτάχ) έτσι που έχει μικρό κεφαλάκι και μεγάλο σώμα και ουρά. Είμαι περίεργη πόσο θα έχει φτάσειΣήμερα που θα πάμε στον κ.Πάνο θα μας ζυγίσει κι όλας! Πριν 1-1,5 μήνα ήταν 2750. Τώρα σίγουρα έχει ξεπεράσει τα 3 κατά πολύ....
![]()
Ο Κανελος ειναι αισιως 7 κιλα γαταρος και στους 4-5 μηνες ηταν 3μιση κιλα περιπου. Αλλα απο μωρο ειχε κατι πατουσες νααααααααααα...

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Εμείς πιάσαμε τα 3,650 κι έχουμε και τεράάάάστιες πατούσες οπότε είμαστε σε καλό δρόμο!Ο Κανελος ειναι αισιως 7 κιλα γαταρος και στους 4-5 μηνες ηταν 3μιση κιλα περιπου. Αλλα απο μωρο ειχε κατι πατουσες νααααααααααα...![]()

anabou
Διάσημο μέλος
Ο Τζίντζερ παίζει με ένα πλαστικό μπαλάκι και του πάει στα πλάγια του πλυντηρίου. Χώνεται στο κενό που υπάρχει (αυτός χωρά) και κατά λάθος σκουντάει το σκουπάκι swiffer. Την ώρα που πέφτει το κοντάρι εμφανίζεται ο Σάκης και του έρχεται καπέλο. Θαρραλέος καθώς είναι πέρνει δρόμο και τρέχει. Ο μικρός παρατά σύξυλο το μπαλάκι και κυνηγά τον Σάκη. Το κυνηγητό συνεχίζεται σε όλο το σπίτι.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool