Κουσούρια και κατορθώματα των γατιών μας

:lol::lol::lol:Ναι πολύ κουρασμένο παλικάρι Αλίκη!!! Τι να σου πώ! Στα κάτεργα τον έχουμε όλη μέρα!!!:P:P

Τα μπωλάκια είναι σέτ και του τα είχα πάρει από Αγγλία τα χριστούγεννα που είχα πάει...Από τέτοια έχει τέλεια...Αλλά αν το ψάξεις σε πετ που φέρνουν από Αγγλία αξεσουάρ μπορεί να βρείς...Σε ένα στο ψυχικό (Pet Love) είχα βρεί κάτι άλλα ίδια με κάποια που του είχα φέρει πάλι απέξω:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:lol::lol::lol:Ναι πολύ κουρασμένο παλικάρι Αλίκη!!! Τι να σου πώ! Στα κάτεργα τον έχουμε όλη μέρα!!!:P:P
Βεβαίως, έτσι πρέπει! Η δουλειά κάνει τους άντρες (το γιαπί, το πηλοφόρι, το μυστρί)!! :P :lol: :lol: :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βεβαίως, έτσι πρέπει! Η δουλειά κάνει τους άντρες (το γιαπί, το πηλοφόρι, το μυστρί)!! :P :lol: :lol: :lol:

:lol::lol::lol:Δεν βλέπεις μια κοιλάρα που έχουμε κάνει από το γιαπί:lol::lol::lol:

Που να δείτε τον Πίπη! Όχι απλώς ξαπλώνει για να πιεί νερό αλλά βάζει και τα μπροστινά του ποδαράκια μέσα στο μπωλ. Όταν δε τελειώσει ρίχνει κι έναν ύπνο με το μουσουδάκι ακουμπισμένο πάνω στο μπωλ σαν να είναι μαξιλάρι....:confused:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Φωτογραφίααααααα!! :lol::lol::lol::lol:
Να μια φωτογραφία πριν από λίγο, μόνο που τον ξύπνησα και μισοσηκώθηκε;)

:Pκαλα το τι αηδιες κανω εγω στην δικη μου να δειτε:lol:δεν μετραν μια μπραστα σε αυτα που κανει αυτη:redface:απο το να περιφερομαι αγκαλιτσα και να την εχω σε σταση μωρου και να της υτραγουδαω λες και προσπαθω ναα κοιμησω το μωρο μεχρι που να πηγαινω να ξυνω εγω το ονυχοδρομιο της για να την προκαλεσω να παιξουμε:lol:παντα πιανει το τελευταιο--το βραδυ δε στο κρεβατι το τι ακουει ο αντρας μου να της λεω-δεν το γλυτωνω το διαζυγιο

Τι ειναι αυτο με τον Φρου και τον Πιπη... τι αλλο θα δω σε αυτή τη ζωή...
Ρωμαικες συνήθειες, τρων και πίνουν σε ανακλιντρο...

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Να μια φωτογραφία πριν από λίγο, μόνο που τον ξύπνησα και μισοσηκώθηκε;)
Βρε Ασπασία, πώς έχει μεγαλώσει έτσι αυτός;;; :blink::blink: Γλύκας είναι όμως! :inlove: :happy:

Καλοπερασάκηδες και κακομαθημένοι παιδί μου! Τι να πω!!!....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Βρε Ασπασία, πώς έχει μεγαλώσει έτσι αυτός;;; :blink::blink: Γλύκας είναι όμως! :inlove: :happy:
Ότι έχει μεγαλώσει, έχει μεγαλώσει το τερατάκι μου! Ο Κώστας λέει ότι μοιάζει με γατόπαρδος (τσιτάχ) έτσι που έχει μικρό κεφαλάκι και μεγάλο σώμα και ουρά. Είμαι περίεργη πόσο θα έχει φτάσει:hmm: Σήμερα που θα πάμε στον κ.Πάνο θα μας ζυγίσει κι όλας! Πριν 1-1,5 μήνα ήταν 2750. Τώρα σίγουρα έχει ξεπεράσει τα 3 κατά πολύ....:happy:

:DΕγώ έχω εναν γατούλι περίπου 3 μηνών και όπως καταλαβαίνετε έχω τρελαθεί μαζί του.Ερωτας μεγάλος:redface::happy:.Και με έχει πάρει και χαμπάρι.. βίβλίο δεν έχω προλάβει να διαβάσω.Μόλις βλέπει οτι με αποροφά ανεβαίνει , κάθεται πάνω στο βιβλίο και με κοιτάζει με ένα βλέμμα όλο απορία... δεν καταλαβαίνει τι μπορεί να είναι πιο σημαντικό απο αυτόν:rolleyes:.Μας ακολουθεί παντού φυσικά.Για να πάμε στο μπάνιο (γιατι δεν τον αφήνουμε να μπει και έχει λυσάξει) ακολουθούμε τακτικές αντιπερισπασμού: Ο ένας του κανει χαρούλες και ο άλλος τρέχει πριν τον πάρει χαμπάρι και έρθει σπιντάροντας!!Χθες πέθανα στα γέλια.Το έπιπλο της τηλεόρασης έχει τζάμι μπροστά και απο πίσω άνοιγμα.Είχε φαει κόλημα λοιπον με τον αντικατοπτρισμό του στο τζάμι.Κοίταζε απο 'δώ κοίταζε απο κει κάποια στιγμή αποφασίζει να λύσει το μυστήριο και κάνει τον κύκλο, μπαίνει μέσα στο έπιπλο και αρχίζει να ψάχνει τι στο καλό ήταν αυτό που έβλεπε απ' έξω.Δεν βρήκε τίποτα όλως περιέργως και ξαναβγήκε έξω να κοιτάξει...... έφαγε κανα δεκάλεπτο να ψάχνει τον εαυτό του:D :D:D:D

:lol::lol::lol:
Να σου ζήσει το γατάκι. Πράγματικα μας κανουν και γελάμε!!! Φυσικά αντικαθλιπτικά είναι.....

Ναι, αφού τον σκέφτομαι τώρα που είμαι στην δουλειά και χαίρομαι που όταν πάω σπίτι θα είναι ο πιτσιρικάς εκεί:happy::happy:

Το χειρότερο χούι των δικών μου είναι ότι αποφασίζουν να πάνε τουαλέτα ή να σκάψουν μετά μανίας ακριβώς τη στιγμή που πάω να καθαρίσω την άμμο.:down:
Όταν δε αδειάζω τελείως τη λεκάνη για να την πλύνω, τότε είναι που θυμούνται ότι πρέπει να κάνουν τα κακά τους. Τα νεύρα μου!:mad:

Ο Τζίντζερ μου έχει ρημάξει τις γλάστρες. Παρόλο που η άμμος είναι καθαρή.

Καινούριο: ο Νααμάν γλύφει τις πατούσες μας...:blink: Και με κάλτσες και χωρίς...........!!:sick::sick::sick:

Καλοπερασάκηδες και κακομαθημένοι παιδί μου! Τι να πω!!!....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ότι έχει μεγαλώσει, έχει μεγαλώσει το τερατάκι μου! Ο Κώστας λέει ότι μοιάζει με γατόπαρδος (τσιτάχ) έτσι που έχει μικρό κεφαλάκι και μεγάλο σώμα και ουρά. Είμαι περίεργη πόσο θα έχει φτάσει:hmm: Σήμερα που θα πάμε στον κ.Πάνο θα μας ζυγίσει κι όλας! Πριν 1-1,5 μήνα ήταν 2750. Τώρα σίγουρα έχει ξεπεράσει τα 3 κατά πολύ....:happy:

Ο Κανελος ειναι αισιως 7 κιλα γαταρος και στους 4-5 μηνες ηταν 3μιση κιλα περιπου. Αλλα απο μωρο ειχε κατι πατουσες νααααααααααα...:D

Ο Κανελος ειναι αισιως 7 κιλα γαταρος και στους 4-5 μηνες ηταν 3μιση κιλα περιπου. Αλλα απο μωρο ειχε κατι πατουσες νααααααααααα...:D
Εμείς πιάσαμε τα 3,650 κι έχουμε και τεράάάάστιες πατούσες οπότε είμαστε σε καλό δρόμο!;):P:rolleyes:

Τελευταίο κατόρθωμα των τεράτων:

Ο Τζίντζερ παίζει με ένα πλαστικό μπαλάκι και του πάει στα πλάγια του πλυντηρίου. Χώνεται στο κενό που υπάρχει (αυτός χωρά) και κατά λάθος σκουντάει το σκουπάκι swiffer. Την ώρα που πέφτει το κοντάρι εμφανίζεται ο Σάκης και του έρχεται καπέλο. Θαρραλέος καθώς είναι πέρνει δρόμο και τρέχει. Ο μικρός παρατά σύξυλο το μπαλάκι και κυνηγά τον Σάκη. Το κυνηγητό συνεχίζεται σε όλο το σπίτι.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back