Από πού να ξεκινήσω..
1)Πίνει κανονικά νερό από τη βρύση.Μαλιστά τελευταία μόλις ακούσει νερό να τρέχει, τι και αν είναι στο μπαλκόνι, τρέχει ανεβαίνει στο νιπτήρα και πίνει νεράκι

...Επίσης όταν καταλαβαίνει ότι πάμε στο μπάνιο μπαίνει μέσα και τσουπ... πάνω στον νιπτήρα απαιτώντας να ανοίξουμε την βρύση.
Συνηθίζει να πίνει νερό βρέχοντας και μετά γλείφοντας τα πατουσάκια της.
Και όταν πίνει από τη βρύση αλλά και από το μπολάκι της
2)Σχετικά με το παιχνίδι..
Όσα μπαλάκια έχει τα παίρνει με το στόμα της και τα ανεβάζει σε καναπέδες, πολυθρόνες, κρεβάτια..κάθεται πάνω τους και τα φυλάει μη της τα πάρουμε

αφού βέβαια γίνει πτώμα από το παίξιμο.
Αγαπημένο της παιχνίδι είναι το swiffer, το οποίο επίσης ανεβάζει σε κρεβάτια, καρέκλες και τα συναφή... αλλά και τα πλαστικά λουλούδια.
Και δεν πρέπει να ξεχάσω και το πώμα της μπανιέρας (δεν ξέρω πως λέγεται ακριβώς είναι κάτι σαν δίχτυ που κρατάει τα σκουπιδάκια για να μην βουλώσει το λούκι) το οποίο παίρνει συνέχεια και παίζει και το βρίσκουμε στο διάδρομο, στο σαλόνι, ακόμα και στο μπαλκόνι!!
3)
Το χειρότερο χούι των δικών μου είναι ότι αποφασίζουν να πάνε τουαλέτα ή να σκάψουν μετά μανίας ακριβώς τη στιγμή που πάω να καθαρίσω την άμμο.
Αυτό το κάνει και η δικιά μου.Και όταν της βάλλω καινούρια άμμο μετά από σκάψιμο μετα μανίας...ξαπλώνει και κυλιέται πάνω της
4)Και τελευταίο πιστεύω... Όπου βρει κουβέρτα fleece, ή κάποιο ρηχτάρι ή πλεκτό πουλόβερ..πάει και το βυζαίνει...

Μάλιστα είναι και η μόνη περίπτωση που γουργουρίζει.Τι χάδια της κάνουμε όλοι μας, μόνο όταν ανεβαινεί στο κρεβάτι μου και βυζαίνει την κουβέρτα μου γουργουρίζει.
Τι να πει κανείς...Άβυσσος η ψυχή της γάτας.!
Πάντως η κτηνίατρος μου έχει πει ότι το κάνει γιατί τη άφησε πολύ μικρή η μαμά της (15 ημερών τη βρήκα εγώ, αποστεομένη και τελέιως αδύναμη αφού φώναζει επί 2 μερόνυχτα να έρθει η μαμά της να την ταίσει...

αλλά αυτή προτίμουσε να φλερτάρει με τους γάτους της περιοχής...

) αλλά συνεχίζει και το κάνει ακόμα και σήμερα που είναι 5 μηνών κοπελάρα....