Κουσούρια και κατορθώματα των γατιών μας

:lol::lol::lol::lol:
Οι Άμποτ και Κοστέλο στο σπίτι σας!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άστα να πάνε :lol:! Ο Σάκης σήμερα έχει ρέντα. Καρδιακιά κόντεψε να με κάνει :mad:. Πήρα πρόσφατα ένα ασύρματο πληκτρολόγιο για να γράφω πιο άνετα γιατί του λάπτοπ με κουράζει. Είχα ανοιχτό το πρόγραμμα που δουλεύω τη διπλωματική και έκανα ένα μικρό διάλειμμα. Το πληκτρολόγιο δίπλα μου και ο Σάκης λίγο πιο δίπλα αραχτός ξάπλα. Σε κάποια φάση λέω τέλος το διάλειμμα και τι να δω... ο κύριος είχε απλώσει την ποδάρα του στο πληκτρολόγιο και πατούσε συνεχόμενα το F5 :confused:. Αποτέλεσμα το πρόγραμμα να κάνει debug το δικό μου πρόγραμμα καμμιά 20 αριά φορές ταυτόχρονα :blink:. Αφού δεν χάθηκε το αρχείο πάλι καλά γιατί δεν θα το άντεχα! Μετά ξάπλωσε πάνω στο ποντίκι, στο τηλέφωνο κ στο τηλεκοντρόλ ταυτόχρονα, αλλά αυτό είναι συνηθισμένο φαινόμενο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σε καταλαβαίνω... Και ο Φένστερ προσθέτει συχνά-πυκνά πινελιές στα κείμενά μου ή μου κρατάει πατημένα διάφορα άσχετα πλήκτρα και σπέρνει τον πανικό στα συστήματα.
Τώρα έχει απλώσει την κορμάρα του σ' ολόκληρο το γραφείο και κοιμάται. Δεν μπορώ να παραπονεθώ, μου έχει αφήσει 10 ολόκληρα εκατοστά συν το τηλέφωνο για να ισορροπώ το πληκτρολόγιο. Και ενοχλείται και από το τσικ-τσικ-τσικ των πλήκτρων...:down:

Την ώρα που πέφτει το κοντάρι εμφανίζεται ο Σάκης και του έρχεται καπέλο. Θαρραλέος καθώς είναι πέρνει δρόμο και τρέχει. Ο μικρός παρατά σύξυλο το μπαλάκι και κυνηγά τον Σάκη. Το κυνηγητό συνεχίζεται σε όλο το σπίτι.
:lol::lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Εμένα η γάτα τα βράδυα παθαίνει έναν έρωτα μαζί μου όταν είμαι με το λαπ τοπ.... Με το ένα χέρι γράφω και με το άλλο προσπαθώ να κρατήσω μια απόσταση ασφαλείας....
Ευτυχώς, γλύτωσε η διπλωματική!!! :lol::lol::lol: Πάλι καλά!!!!
Και ruko κι εσύ γιατί παιδί μου δεν προνόησες να πάρεις ένα γραφείο 5 μέτρα;;; Ορίστε, το γατάκι φταεί;;; :lol::lol:

Και ruko κι εσύ γιατί παιδί μου δεν προνόησες να πάρεις ένα γραφείο 5 μέτρα;;; Ορίστε, το γατάκι φταεί;;; :lol::lol:
Και 5 μέτρα γραφείο να είχε πάρει μπορεί τότε να αποφάσιζαν και τα 4 γατάκια της να απλώσουν την αρίδα τους εκεί οπότε πάλι δεν θα έφτανε...:rolleyes:

Χριστίνα και Ασπασία, σας διαφεύγει το σημαντικότερο: ακόμα και σε 5 μέτρα γραφείο, η γάτα διαθέτει αλάνθαστο ένστικτο, εντοπίζει το ακριβές σημείο στο οποίο ενοχλεί περισσότερο, παίρνει την κατάλληλη στάση ώστε να καταλαμβάνει όσο το δυνατόν περισσότερο χώρο (πχ ξαπλωμένη διαγωνίως, χέρια-πόδια τεντωμένα και ουρά πέρα-δώθε) και τοποθετείται στρατηγικά έτσι ώστε να μην μπορείς να ασχοληθείς με ο,τιδήποτε άλλο εκτός από αυτήν! :lol:

Σωστά....
:/::/:

Είναι απίστευτο πώς καταφέρνουν να μας αποσπούν την προσοχή πάντως. Εντοπίζουν αυτό με το οποίο ασχολούμαστε και το 'κατακτούν'.

Από πού να ξεκινήσω..

1)Πίνει κανονικά νερό από τη βρύση.Μαλιστά τελευταία μόλις ακούσει νερό να τρέχει, τι και αν είναι στο μπαλκόνι, τρέχει ανεβαίνει στο νιπτήρα και πίνει νεράκι:bleh:...Επίσης όταν καταλαβαίνει ότι πάμε στο μπάνιο μπαίνει μέσα και τσουπ... πάνω στον νιπτήρα απαιτώντας να ανοίξουμε την βρύση.
Συνηθίζει να πίνει νερό βρέχοντας και μετά γλείφοντας τα πατουσάκια της.
Και όταν πίνει από τη βρύση αλλά και από το μπολάκι της:rolleyes:

2)Σχετικά με το παιχνίδι..
Όσα μπαλάκια έχει τα παίρνει με το στόμα της και τα ανεβάζει σε καναπέδες, πολυθρόνες, κρεβάτια..κάθεται πάνω τους και τα φυλάει μη της τα πάρουμε:blink: αφού βέβαια γίνει πτώμα από το παίξιμο.

Αγαπημένο της παιχνίδι είναι το swiffer, το οποίο επίσης ανεβάζει σε κρεβάτια, καρέκλες και τα συναφή... αλλά και τα πλαστικά λουλούδια.

Και δεν πρέπει να ξεχάσω και το πώμα της μπανιέρας (δεν ξέρω πως λέγεται ακριβώς είναι κάτι σαν δίχτυ που κρατάει τα σκουπιδάκια για να μην βουλώσει το λούκι) το οποίο παίρνει συνέχεια και παίζει και το βρίσκουμε στο διάδρομο, στο σαλόνι, ακόμα και στο μπαλκόνι!!

3)
Το χειρότερο χούι των δικών μου είναι ότι αποφασίζουν να πάνε τουαλέτα ή να σκάψουν μετά μανίας ακριβώς τη στιγμή που πάω να καθαρίσω την άμμο.:down:
Αυτό το κάνει και η δικιά μου.Και όταν της βάλλω καινούρια άμμο μετά από σκάψιμο μετα μανίας...ξαπλώνει και κυλιέται πάνω της:blink:

4)Και τελευταίο πιστεύω... Όπου βρει κουβέρτα fleece, ή κάποιο ρηχτάρι ή πλεκτό πουλόβερ..πάει και το βυζαίνει... :confused:Μάλιστα είναι και η μόνη περίπτωση που γουργουρίζει.Τι χάδια της κάνουμε όλοι μας, μόνο όταν ανεβαινεί στο κρεβάτι μου και βυζαίνει την κουβέρτα μου γουργουρίζει.
Τι να πει κανείς...Άβυσσος η ψυχή της γάτας.!:happy:

Πάντως η κτηνίατρος μου έχει πει ότι το κάνει γιατί τη άφησε πολύ μικρή η μαμά της (15 ημερών τη βρήκα εγώ, αποστεομένη και τελέιως αδύναμη αφού φώναζει επί 2 μερόνυχτα να έρθει η μαμά της να την ταίσει...:down: αλλά αυτή προτίμουσε να φλερτάρει με τους γάτους της περιοχής...:down::down:) αλλά συνεχίζει και το κάνει ακόμα και σήμερα που είναι 5 μηνών κοπελάρα....:confused:

Επίσης όταν καταλαβαίνει ότι πάμε στο μπάνιο μπαίνει μέσα και τσουπ... πάνω στον νιπτήρα απαιτώντας να ανοίξουμε την βρύση.

Κλασικό! Πού να δεις τι ελιγμούς πρέπει να κάνω για να πλύνω τα δόντια μου...:down:

Όπου βρει κουβέρτα fleece, ή κάποιο ρηχτάρι ή πλεκτό πουλόβερ..πάει και το βυζαίνει...

Τα δικά μου πάλι παθαίνουν ΑΜΟΚ με το fleece. Είχα πάρει ένα πολύ ωραίο μαξιλαράκι, fleece απ' τη μία και σουέτ απ' την άλλη, το οποίο φυσικά δεν έχει βγει ποτέ απ' τη ντουλάπα, γιατί θα το κάνουν φύλλο και φτερό.:rolleyes:

τι κακο αυτο με το νερο!!!! μολις ανοιξει η πορτα του μπανιου τσουοπ η κυρια στην μπανιερα, δεν θελει να βραχει αλλα θελει να πιει. επισης εμεις κυνηγαμε και τη σταγονα προσπαθουμε να την πιασουμε με το ποδαρακι. και οταν βγαινουμε αφηνουμε πατουσακια πατουσακια σε ολο το σπιτι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μην αρχισω με την αμμο μολις βαλεις την καθαρη να την σκαψει να τη σκορπισει ολη εξω!!!!!

κατα καιρους ολα τα καπακια απο τα σιφωνια κυκλοφορουν μεσα στο σπιτι.
κλεβει τα παντα και τα κρυβει κατω απο τους καναπεδες κουκλακια, καλτσες, σουτιεν μια ζακετα καινουρια της μητερας μου την περιποιηθηκε μια χαρα!!!

και βεβαια το αγαπημενο της, ερχεται και τριβει τη μουρη της στη μουρη σου την ωρα που αποφασιζει οτι πρεπει να ξυπνησεις και γουργουριζει!!!!!!!!!!!!! αλλα αυτο το αγαπω οποτε δεν γκρινιαζω...:D

Κλασικό! Πού να δεις τι ελιγμούς πρέπει να κάνω για να πλύνω τα δόντια μου...:down:
Κι εγώ!! Εμείς έχουμε καθιερώσει και σχετική ιεροτελεστία: όταν πλένω τα δόντια μου, η Αρήθα ανεβαίνει στο νιπτήρα και βολτάρει πάνω κάτω στο μπροστινό χείλος του, κολλητά δηλαδή στην κοιλιά μου. Έχει και την ουρίτσα της όρθια και μου γαργαλάει τα μπράτσα! :greycat::inlove:
Είναι από τα λίγα χαδάκια που μου κάνει (γιατί γενικά είναι λίγο αγέρωχη, τι να κάνουμε) και το απολαμβάνω πολύ! :happy:

Εγώ έχω παρατηρήσει τα εξής περίεργα συνήθεια το τελευταίο διάστημα:
1) Από τότε που τους άλλαξα άμμο (πήρα την EverClean) κάθε πρωί το πιατάκι τους με το νερό είναι σχεδόν άδειο (ενώ το βράδυ το αφήνω γεμάτο) κι έχει μέσα τριχάκια και πετραδάκια (για νιπτήρα το πέρασαν τα χαζά;;:lol:)

2) Όταν η μικρή παίζει κυνηγητό με κάποιο από τα κοκκαλάκια μου και τυχαίνει έχοντάς το στο στόμα να περνάει δίπλα από τον άλλον, του κάνει γρρρρρρρ (και καλά "μην τολμήσεις να μου πάρεις αυτό που κουβαλάω, σε έσκισα!!!")

3) Δύο φορές τελευταία άφησα την πόρτα μισάνοιχτη, κι ενώ παλιά η μικρή δεν πλησίαζε καν να δει τον... έξω κόσμο, τώρα τρέχουν να βγουν! Μάλλον καλόμαθαν που τα βγάζω στο μπαλκόνι μερικές φορές την εβδομάδα... Ο μικρός όμως είναι που την παρασύρει! Και εκείνει τον ακολουθεί. Όταν δεν τα πιάνω να τα φέρω μέσα, η καρδούλα τους...ταμπούρλο!!! Η αγωνία της απόδρασης! :lol::lol:

4) Η μικρή ως γνωστή λιχούδω τελειώνει πρώτη το φαγητό της. Και όταν γίνεται αυτό πηγαίνει κατευθείαν στο πιάτο που τρώει ο άλλος. Αλλά όταν ακούει να της κάνω γρρρρρ (γιατί ο άλλος μηδέν αντίσταση,την αφήνει να του τρώει το φαγητό - μήπως είναι θύμα κατά βάθος ή απλώς την αγαπάει τόσο πολύ;;;) γίνεται καπνός!!!

όταν πλένω τα δόντια μου, η Αρήθα ανεβαίνει στο νιπτήρα και βολτάρει πάνω κάτω στο μπροστινό χείλος του
Οι περισσότερες γάτες έχουν μανία με το νιπτήρα όντως.
Η Αργυρώ πρωτοτυπεί...προτιμάει το νεροχύτη!:/:
CIMG0891.jpg

Τέλειος συνδυασμός το ασημο-γκρί με τα κόκκινα πλακάκια!! :D
Να και μία φωτογραφία της Αρήθας στο νεροχύτη (εμείς δεν κάνουμε τέτοιες διακρίσεις: νιπτήρες, μπανιέρες, νεροχύτες, λάστιχα ποτίσματος... Νερό να'χει κι ό,τι να'ναι!!) :rolleyes:

Συνημμένα

• DSCN0561.JPG
    DSCN0561.JPG
    84,3 KB · Εμφανίσεις: 61
Τέλειος συνδυασμός το ασημο-γκρί με τα κόκκινα πλακάκια!! :D
Να και μία φωτογραφία της Αρήθας στο νεροχύτη (εμείς δεν κάνουμε τέτοιες διακρίσεις: νιπτήρες, μπανιέρες, νεροχύτες, λάστιχα ποτίσματος... Νερό να'χει κι ό,τι να'ναι!!) :rolleyes:

Aλίκη έχεις κι εσυ τη μανία να βγάζεις τις ετικέτες απο τα απορυπαντικά?:hmm:

Aλίκη έχεις κι εσυ τη μανία να βγάζεις τις ετικέτες απο τα απορυπαντικά?:hmm:
Μπα, όχι, μάλλον θα 'χε ξεκολλήσει απ' τα νερά...;)
Γιατί, εσύ τις βγάζεις συστηματικά;

Μπα, όχι, μάλλον θα 'χε ξεκολλήσει απ' τα νερά...;)
Γιατί, εσύ τις βγάζεις συστηματικά;
Μερικές που κάνουν ΜΠΑΜ ναι!:rolleyes:

Μερικές που κάνουν ΜΠΑΜ ναι!:rolleyes:

Εμένα με εκνευρίζουν γενικός τα μπουκάλια των απορρυπαντικών και της κουζίνας για να μην μου χαλαει την αισθητική το μεταφέρω σε άλλο μπουκαλάκι με ντισπένσερ:P:P:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back