Κουσούρια και κατορθώματα των γατιών μας

Χτες πήγα στο pet shop και πήρα ένα μικρό γατάκι (λούτρινο), που το πιέζεις και βγάζει έναν ήχο "νιάου νιάου" σαν να έρχεται από το υπερπέραν... Οταν το έφερα στο σπίτι...χέσ..ανε και τα δύο πάνω τους! Ειδικά η Αργυρώ δεν το πλησιάζει με τίποτα! Ο Σίβα όποτε το ακούει πετάγεται και το κοιτάζει με γουρλωμένες ματάρες!
Τελικά θα παίζω μόνη μου με το λούτρινο μου φαίνεται....:down:

Χε, χε, έπρεπε να το φανταστείς βρε Ισμήνη... Ακου λέει "ήχο νιαου απο το υπερπέραν"! Κι εγώ να ήμουν δεν θα το πλησίαζα...
Εμένα τα φοβάται αυτά που βγάζουν ήχους. Κι επειδή δεν το θέλω καθόλου να φοβάται γιατί γίνεται απο Ντόκτορ Τζέκυλ, Μίστερ Χάιντ, τα αποφεύγουμε 100%.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εμεις εδω παλευουμε με κετι μπαλες ενα προβατο κ ενα πρασινο ελεφαντακι που αμα το παρεις απο την πατουνα τα περνει στο κρανιο ειναι το μωρο της

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εμεις εδω παλευουμε με κετι μπαλες ενα προβατο κ ενα πρασινο ελεφαντακι που αμα το παρεις απο την πατουνα τα περνει στο κρανιο ειναι το μωρο της
Εχουν ήχους αυτά?
Πάντως το γατάκι αυτό που πήρα βασικά το πήρα για μένα....:redface:
Εχω κι ένα γουρούνι που κάνει ήχους όταν το πιέζεις!

μονο το προβατο κανει ηχο αυτο το γουρουνι το εχω κ εγω τελειο ειναι

Φρόσω, μήπως εννοείς ένα πρόβατο σαν αυτό;

Συνημμένα

• αρνί.jpg
    αρνί.jpg
    798,6 KB · Εμφανίσεις: 54
O αγαπημένος μου γάτος,ο Ρόκυ,πριν μας φύγει είχε μια συνήθεια να πηγαίνει και να γλύφει ένα κούτσουρο δίπλα στο τζάκι και έπειτα να χαΐδεύεται πάνω του και να κυλιέται.

Αυτό που κατάλαβα είναι οτι έτσι με το βρεγμένο κούτσουρο μπορούσε να γλυφτεί σε σημεία όπως το μέτωπο και η πλάτη οπου δεν τα πολυ κατάφερνε. :lol:

Ένα περίεργο με τη γάτα μου,τη δίνω πολύ απαλές και γρήγορες σφαλιαρίτσες στα κωλομέρια και γουστάρει. Γουργουρίζει,νιαουρίζει και πέρνει μια ύπουλη στάση,μήπως της ξυπνάω τίποτα "περίεργα" ένστικτα? Αλλά είναι στειρωμένη:confused:

Κι εγώ όταν τη χαιδεύω σε όλο της το σώμα, με το που φτάνει το χέρι μου στο πίσω μέρος της ραχούλας της παίρνει μια περίεργη στάση!!!
Επίσης τελευταία έχει γίνει πολύ ... γατόσκυλο. Μου φέρνει ξέμπαρκα κοκκαλάκια που βρίσκει εδώ κι εκεί και περιμένει να της το πετάξω μακριά και μου το φέρνει και φτου κι απ'την αρχή!!

Επίσης τελευταία έχει γίνει πολύ ... γατόσκυλο. Μου φέρνει ξέμπαρκα κοκκαλάκια που βρίσκει εδώ κι εκεί και περιμένει να της το πετάξω μακριά και μου το φέρνει και φτου κι απ'την αρχή!!
Κι άλλο γατόσκυλο?!!!:lol: Και η Αργυρώ τα ίδια!

Αλλη μια μανία της είναι να πίνει νερό από τα ποτήρια μας...
Φοβάμαι μήπως βρεθεί με σφηνωμένο το ποτήρι στη μούρη με το συνήθειο που έχει!
(Για να γελάσουμε λίγο...Διάβασα πολλά δυσάρεστα σήμερα και δεν αντέχω:()
CIMG0919.jpg

:lol::lol::lol:Αργυρώ Η "ποτηροκέφαλη"!!!

Να πάρετε πιο ανοιχτά ποτήρια να μην παιδεύεται το ζωντανό :lol:

Να πάρετε πιο ανοιχτά ποτήρια να μην παιδεύεται το ζωντανό :lol:
Σωστό κι αυτό!:P

Μετά πώς να μην είναι ολόσωστο αυτό που λέει η φράση "οι γάτες μας φιλοξενούν στο σπίτι μας";;; Μέχρι και ποτήρια αλλάζουμε για χάρη τους! :P
Εμένα τι έκανε η δικιά μου η ζαρζαβούλω χθες βράδυ; Ήμουν στον καναπέ και διάβαζα και τη βλέπω πηδάει πάνω μου και ήταν περίεργα βρεγμένη. Από κάτω από το σαγόνι της μέχρι τα μπροστινά ποδαράκια της...
Ακολουθώ τις πατημασιές... δεν οδηγούσαν στο νερο-πιατάκι (γιατί συνήθως εκεί κάνει το ντουζάκι της!). Διαπιστώνω έντρομη ότι ξεκινούσαν από... τη λεκάνη της τουαλέτας! Μάλιστα υπήρχαν και πατημασιές πάνω στο καπάκι! Ήταν από τις λίγες φορές που αφήσαμε την πόρτα ανοιχτή, γιατί έβαζε πλυντήριο ο φίλος μου εκείνη την ώρα και μπαινόβγαινε. Όπως ήταν, την αρπάξαμε και τη βάλαμε κάτω από τη ντουζιέρα και έπεσε γερό σαπούνισμα!!
Πάλι καλά που δεν είχαμε ξεχάσει και κανένα καζανάκι ατράβηχτο! :-P

Με τις υγείες σας Τζούλιαν! Της αρέσει κι αυτής το καθαρό νεράκι απο την πηγούλα, οπως του δικού μου. Προσέχετε να έχετε τα καπάκια συνέχεια κλειστά γιατί ο δικός μου συστηματικά ελέγχει τις τουαλετές μπας και αφήσαμε το καπάκι ανοιχτό να αρπάξει την ευκαιρία. Το βρωμόζωο!

Αυτό το έκανε και η δικιά μου,έπινε νερό απ' την τουαλέτα,δεν της άρεζε το καθαρό στο πιατάκι,μέχρι που τη μαλώσαμε 1-2 φορές και το κατάλαβε. Με τα ποτήρια πάλι, όταν πίνω γάλα ζεστό πίνει κι αυτή μαζί μου, εγώ απ' το καλαμάκι κι αυτή χώνει τη μουσούδα της στο ποτήρι.

Η διπλανή μου έχει τρελό έρωτα με τα ζώα,έχει στο σπίτι ένα σκυλάκι Maltez και τη φωνάζουν Snowy επειδή είναι άσπρη σαν χιόνι και μια υπέροχη γατούλα την Καμή,είναι μια ράτσα αμερικάνικη,δεν θυμάμε ποια μου είχε πει και έχει κόλλημα με τις σακούλες,τις γλύφει για ώρες, έχει πολύ πλάκα όταν την παρακολουθούμε

Φρόσω, μήπως εννοείς ένα πρόβατο σαν αυτό;

ναι καλς αυτοτο γουρουνι λεω εχουμε το ιδιο γουρουνι

Λοιπόν, ακούστε τώρα κάτι που κάνει η δική μου ψιψίνα και έχει απίστευτη πλάκα! Το έκανε από πάντα βασικά, αλλά τώρα τελευταία το προκαλώ κι εγώ και θέλω να τη βγάλω και video να το έχω να γελάω και εκτός σπιτιού:
πάει πχ στο γατο-δωμάτιο και περιμένει να πάω κι εγώ. Όμως αντί να μπω, στέκομαι στην πόρτα την κοιτάω-μετά κρύβομαι-μετά από 1-2 δευτερόλεπτα ξαναεμφανίζομαι (μόνο κεφάλι, υπόλοιπο σώμα κρυμμένο) και φτου κι απ'την αρχή. Αυτό το κρυφτό έχει ως αποτέλεσμα να με κοιτάει απορημένη (φυσιολογικό, σου λέει "κάτι ετοιμάζει αυτή εδώ, δε συμπεριφέρεται ως συνήθως!" :lol:) και επιπλέον να κάνει ένα περίεργο νιαούρισμα, χωρίς ήχο πολλές φορές, με τρεμάμενα χειλάκια, όχι από φόβο αλλά από αγωνία και προσμονή! Μιλάμε για πολύ γέλιο η κατάσταση!!!
Υποθέτω ότι και άλλες γατούλες το κάνουν αυτό. Επιφυλάσσομαι για videακι!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back