drusilia
Διάσημο μέλος
Χτες πήγα στο pet shop και πήρα ένα μικρό γατάκι (λούτρινο), που το πιέζεις και βγάζει έναν ήχο "νιάου νιάου" σαν να έρχεται από το υπερπέραν... Οταν το έφερα στο σπίτι...χέσ..ανε και τα δύο πάνω τους! Ειδικά η Αργυρώ δεν το πλησιάζει με τίποτα! Ο Σίβα όποτε το ακούει πετάγεται και το κοιτάζει με γουρλωμένες ματάρες!
Τελικά θα παίζω μόνη μου με το λούτρινο μου φαίνεται....![]()
Χε, χε, έπρεπε να το φανταστείς βρε Ισμήνη... Ακου λέει "ήχο νιαου απο το υπερπέραν"! Κι εγώ να ήμουν δεν θα το πλησίαζα...
Εμένα τα φοβάται αυτά που βγάζουν ήχους. Κι επειδή δεν το θέλω καθόλου να φοβάται γιατί γίνεται απο Ντόκτορ Τζέκυλ, Μίστερ Χάιντ, τα αποφεύγουμε 100%.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
Εχουν ήχους αυτά?εμεις εδω παλευουμε με κετι μπαλες ενα προβατο κ ενα πρασινο ελεφαντακι που αμα το παρεις απο την πατουνα τα περνει στο κρανιο ειναι το μωρο της
Πάντως το γατάκι αυτό που πήρα βασικά το πήρα για μένα....

Εχω κι ένα γουρούνι που κάνει ήχους όταν το πιέζεις!
ladycat
Διάσημο μέλος
ruko
Διάσημο μέλος
pappous_soulis
Νεοφερμένο μέλος
Αυτό που κατάλαβα είναι οτι έτσι με το βρεγμένο κούτσουρο μπορούσε να γλυφτεί σε σημεία όπως το μέτωπο και η πλάτη οπου δεν τα πολυ κατάφερνε.

Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος

Επίσης τελευταία έχει γίνει πολύ ... γατόσκυλο. Μου φέρνει ξέμπαρκα κοκκαλάκια που βρίσκει εδώ κι εκεί και περιμένει να της το πετάξω μακριά και μου το φέρνει και φτου κι απ'την αρχή!!
Ismini
Διάσημο μέλος
Κι άλλο γατόσκυλο?!!!Επίσης τελευταία έχει γίνει πολύ ... γατόσκυλο. Μου φέρνει ξέμπαρκα κοκκαλάκια που βρίσκει εδώ κι εκεί και περιμένει να της το πετάξω μακριά και μου το φέρνει και φτου κι απ'την αρχή!!
Και η Αργυρώ τα ίδια!Αλλη μια μανία της είναι να πίνει νερό από τα ποτήρια μας...
Φοβάμαι μήπως βρεθεί με σφηνωμένο το ποτήρι στη μούρη με το συνήθειο που έχει!
(Για να γελάσουμε λίγο...Διάβασα πολλά δυσάρεστα σήμερα και δεν αντέχω
)
mimikaki
Διάσημο μέλος

Αργυρώ Η "ποτηροκέφαλη"!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
anabou
Διάσημο μέλος

Ismini
Διάσημο μέλος
Σωστό κι αυτό!Να πάρετε πιο ανοιχτά ποτήρια να μην παιδεύεται το ζωντανό![]()

Εμένα τι έκανε η δικιά μου η ζαρζαβούλω χθες βράδυ; Ήμουν στον καναπέ και διάβαζα και τη βλέπω πηδάει πάνω μου και ήταν περίεργα βρεγμένη. Από κάτω από το σαγόνι της μέχρι τα μπροστινά ποδαράκια της...
Ακολουθώ τις πατημασιές... δεν οδηγούσαν στο νερο-πιατάκι (γιατί συνήθως εκεί κάνει το ντουζάκι της!). Διαπιστώνω έντρομη ότι ξεκινούσαν από... τη λεκάνη της τουαλέτας! Μάλιστα υπήρχαν και πατημασιές πάνω στο καπάκι! Ήταν από τις λίγες φορές που αφήσαμε την πόρτα ανοιχτή, γιατί έβαζε πλυντήριο ο φίλος μου εκείνη την ώρα και μπαινόβγαινε. Όπως ήταν, την αρπάξαμε και τη βάλαμε κάτω από τη ντουζιέρα και έπεσε γερό σαπούνισμα!!
Πάλι καλά που δεν είχαμε ξεχάσει και κανένα καζανάκι ατράβηχτο! :-P
marfot75
Δραστήριο μέλος
Αργυρώ Η "ποτηροκέφαλη"!!!

Γειά σου, Αργυρώ!!!!!!!!!!!

drusilia
Διάσημο μέλος
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
ladycat
Διάσημο μέλος
Φρόσω, μήπως εννοείς ένα πρόβατο σαν αυτό;
ναι καλς αυτοτο γουρουνι λεω εχουμε το ιδιο γουρουνι
πάει πχ στο γατο-δωμάτιο και περιμένει να πάω κι εγώ. Όμως αντί να μπω, στέκομαι στην πόρτα την κοιτάω-μετά κρύβομαι-μετά από 1-2 δευτερόλεπτα ξαναεμφανίζομαι (μόνο κεφάλι, υπόλοιπο σώμα κρυμμένο) και φτου κι απ'την αρχή. Αυτό το κρυφτό έχει ως αποτέλεσμα να με κοιτάει απορημένη (φυσιολογικό, σου λέει "κάτι ετοιμάζει αυτή εδώ, δε συμπεριφέρεται ως συνήθως!"
) και επιπλέον να κάνει ένα περίεργο νιαούρισμα, χωρίς ήχο πολλές φορές, με τρεμάμενα χειλάκια, όχι από φόβο αλλά από αγωνία και προσμονή! Μιλάμε για πολύ γέλιο η κατάσταση!!! Υποθέτω ότι και άλλες γατούλες το κάνουν αυτό. Επιφυλάσσομαι για videακι!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool