Κουσούρια και κατορθώματα των γατιών μας

Λοιπόν, ακούστε τώρα κάτι που κάνει η δική μου ψιψίνα και έχει απίστευτη πλάκα! Το έκανε από πάντα βασικά, αλλά τώρα τελευταία το προκαλώ κι εγώ και θέλω να τη βγάλω και video να το έχω να γελάω και εκτός σπιτιού:
πάει πχ στο γατο-δωμάτιο και περιμένει να πάω κι εγώ. Όμως αντί να μπω, στέκομαι στην πόρτα την κοιτάω-μετά κρύβομαι-μετά από 1-2 δευτερόλεπτα ξαναεμφανίζομαι (μόνο κεφάλι, υπόλοιπο σώμα κρυμμένο) και φτου κι απ'την αρχή. Αυτό το κρυφτό έχει ως αποτέλεσμα να με κοιτάει απορημένη (φυσιολογικό, σου λέει "κάτι ετοιμάζει αυτή εδώ, δε συμπεριφέρεται ως συνήθως!" :lol:) και επιπλέον να κάνει ένα περίεργο νιαούρισμα, χωρίς ήχο πολλές φορές, με τρεμάμενα χειλάκια, όχι από φόβο αλλά από αγωνία και προσμονή! Μιλάμε για πολύ γέλιο η κατάσταση!!!
Υποθέτω ότι και άλλες γατούλες το κάνουν αυτό. Επιφυλάσσομαι για videακι!!
Julian ρίξε μια ματιά εδω.;)

Την Παρασκευή συνέβει το εξής κουφό. Πήρα το παιχνιδάκι γατάκι και άρχισα να το πιέζω για να βγάζει αυτά τα περίεργα "Νιάου".
Τρέχει λοιπόν το δίδυμο Αργυρώ-Σίβα δίπλα μου. Ξαφνικά, ενώ συνεχίζω να πιέζω το παιχνιδάκι, αρπαζει ο Σίβα την Αργυρώ από το σβέρκο και αρχίζει να προσπαθεί να ζευγαρώσει!!!!:blink:
Η μικρή δεν κατάλαβε τίποτα και καθόταν σαν χαζό...
Ο δε Σίβα είναι τόσα χρόνια στειρωμένος, δεν έχει δείξει επιθυμία για ζευγάρωμα ΠΟΤΕ και κάτι του ξύπνησε με το παιχνιδάκι αυτό!:blink:
Για να πω την αλήθεια στεναχωρήθηκα πολύ με το θέαμα...:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:(:(:( αφου δεν του εχει ξανασυμβει ενταξει, απλα το παιχνιδακι θελει εξαφανιση...Αβυσσος η ψυχη της γατας:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:(:(:( αφου δεν του εχει ξανασυμβει ενταξει, απλα το παιχνιδακι θελει εξαφανιση...Αβυσσος η ψυχη της γατας:hmm:
Ναι το εξαφάνισα....:(:( Αυτό δεν είναι παιχνιδάκι για γάτες! Ερωτικό αξεσουάρ είναι!:P

Άχου τον καημενούλη το Σίβα!!!... :( Ποιος ξέρει τι συνειρμό του έκανε το νιάου από το παιχνιδάκι/γατάκι! Ίσως το νιαούρισμα να ακούστηκε σαν "κάλεσμα", τι να πω...:hmm:
Ναι το εξαφάνισα....:(:( Αυτό δεν είναι παιχνιδάκι για γάτες! Ερωτικό αξεσουάρ είναι!:P
Μη το πετάξεις! Θυμάσαι που η airosky Προσπαθούσε να ζευγαρώσει την Oprah και δεν της καθόταν ο αρσενικός? Αν είχαν κάτι τέτοιο, κάτι θα γινόταν!:P Άστο, δεν ξέρεις πότε θα χρειαστεί...;)

Ίσως το νιαούρισμα να ακούστηκε σαν "κάλεσμα", τι να πω...:hmm:
Ναι αυτό συνέβει!:( Κι εγω που νόμιζα ότι το "Νιάου" ήταν από το υπεπέραν!....

Σε πετ σοπ το πηρες η σεξ σοπ????:lol::lol::lol:

Ναι αυτό συνέβει!:( Κι εγω που νόμιζα ότι το "Νιάου" ήταν από το υπεπέραν!....
Απλά της Αργυρώς καθότι θυληκό δεν τηης έκανε αίσθηση, ενώ του Σίβα κάτι του θύμιζε.... κάτι του θύμιζε....:hmm: Στο τέλος κατάλαβε τι!:blink::blink::blink:
Σε πετ σοπ το πηρες η σεξ σοπ????:lol::lol::lol:
Ναι, γατοsex shop, το "Black Pussycat" στην Λεωφ.Συγγρού....:rolleyes::lol::lol::lol: Είχε επίσης μαστίγιο με 9 σκυλίσιες ουρές και χειροπέδες extra-extra small για γάτες με leopar γουνίτσα...

Μπορεί να ήταν "σατανικό" παιχνίδι που περνάει κρυφά μηνύματα στις γάτες : "κάνε σεξ-κάνε σεξ-κάνε σεξ" κάτι σαν τους δίσκους που τους παίζεις ανάποδα....:hmm::lol::lol::lol::lol:

Μπορεί να ήταν "σατανικό" παιχνίδι που περνάει κρυφά μηνύματα στις γάτες : "κάνε σεξ-κάνε σεξ-κάνε σεξ" κάτι σαν τους δίσκους που τους παίζεις ανάποδα....:hmm::lol::lol::lol::lol:
Δεν είναι κακό....:hmm: Βγαίνει και σε ανθρώπινο ή μόνο σε νιάου έκδοση?:rolleyes:

:lol::lol::lol::lol:
Αχ μωρέ τον καημένο....Κρίμα! Μερικές φορές το μετανιώνω που τον στείρωσα γιατί θα έκανε παιδάκια σαν αυτά!:/:
Βέβαια αστείτωτος θα την είχε κοπανήσει στο προηγούμενο σπίτι....

Δεν είναι κακό....:hmm: Βγαίνει και σε ανθρώπινο ή μόνο σε νιάου έκδοση?:rolleyes:
Βγαίνει και σε κουκουβάγια ("κουκουβάου") καθώς και σε άλλα ζωάκια. Απο το γνωστό μας pet shop, στο Κολωνάκι το πήρα Ασπασία. Τα έχει σε ένα καλάθι όλα, δεξιά, όπως κοιτάζουμε το ταμείο.

:(:( Σε καταλαβαίνω Ισμήνη... Εδώ εγώ στεναχωριέμαι που δεν θα δώ ποτέ παιδάκια από τον φρού, να κρατήσω και έναν απόγονο..Και δεν θα βγαίναν και τόσο όμορφα όπως του Σίβα σου...:inlove::bleh:

Βγαίνει και σε κουκουβάγια ("κουκουβάου") καθώς και σε άλλα ζωάκια. Απο το γνωστό μας pet shop, στο Κολωνάκι το πήρα Ασπασία. Τα έχει σε ένα καλάθι όλα, δεξιά, όπως κοιτάζουμε το ταμείο.
Με παρεξήγησες..... Εγώ μίλησα για ανθρώπινη έκδοση παιχνιδιού που να μη λέει νιαου ("κάνε σεξ-κάνε σεξ-κάνε σεξ" στα γατικά) αλλά κανονικά...:redface::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Εγώ πάλι θέλω ένα αντίστιχο που να λέει :" πάρτης δώρα-πάρτης δωρα-πάρτης δώρα" :lol::lol::lol::lol:

Εγώ πάλι θέλω ένα αντίστιχο που να λέει :" πάρτης δώρα-πάρτης δωρα-πάρτης δώρα" :lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol: Τελειο!!!! θελω και εγωωωωω

Με παρεξήγησες..... Εγώ μίλησα για ανθρώπινη έκδοση παιχνιδιού που να μη λέει νιαου ("κάνε σεξ-κάνε σεξ-κάνε σεξ" στα γατικά) αλλά κανονικά...:redface::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Εγω προτείνω να τα πάρουμε όλα και να δοκιμάζουμε!
Που ξέρεις πώς μπορεί να τα μεταφράσει ο ανθρώπινος εγκέφαλος!:hmm:
Πάντως μην πάρετε το γατάκι και το γουρούνι! Εχουν τα αντίθετα αποτελέσματα στους ανθρώπους...:down:

Εγω προτείνω να τα πάρουμε όλα και να δοκιμάζουμε!
Που ξέρεις πώς μπορεί να τα μεταφράσει ο ανθρώπινος εγκέφαλος!:hmm:
Πάντως μην πάρετε το γατάκι και το γουρούνι! Εχουν τα αντίθετα αποτελέσματα στους ανθρώπους...:down:
Να πάρουμε την κουκουβάγια που ως σοφή μπορεί να τους δώσει φώτιση?:hmm::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Κουκουβάάάάουουουου!!!!:confused:

Να πάρουμε την κουκουβάγια που ως σοφή μπορεί να τους δώσει φώτιση?:hmm::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Κουκουβάάάάουουουου!!!!:confused:
:lol::lol::lol::lol:
Ασπασία προσοχή ότι κι αν πάρεις, μην "ξυπνήσει" ο Πίπης, γιατί δεν τον βλέπω καλά το Χιόνη!:rolleyes:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back