ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ
Δραστήριο μέλος
και αυτό με το κλιματιστικό!!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ
Δραστήριο μέλος
Ένα γατί είχε κόλλημα με τα λεφτά!! Τα έπερνε, τα έκριβε κάτω απο το χαλί για να κάνει αποταμίευση και όταν του τα έπερναν τα αφεντικά του, εξαφανιζόταν απο το σπίτι για τρείς μέρες!
Το άλλο του φετίχ ήταν να διαβάζει εφημερίδα με το αφεντικό του αλλά όταν πήγαινε να αλλάξει ο άνθρωπος σελίδα του έβαζε το πόδι του για να "προλάβει να την διαβάσει και αυτός πρώτα"!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
ο Μπέκερ με ξυπνάει σπρώχνοντας με την μουρίτσα του το πρόσωπο μου, έρχεται πάντα να "βοηθήσει" όταν του καθαρίζω την άμμο και πάντα μου την αμολάει μετά γιανά τον βλέπω και να του λέω μπράβο.....
επίσης του αρέσει να κλέβει προσωπικά μου αντικείμενα και να τα κρύβει είτε στο κρεβάτι του είτε θάβοντάς τα όσο ποιο βαθιά γίνεται στην άμμο του…..
ανοίγει πόρτες, μου απαντάει όταν του μηλάω, μου φέρνει πίσω τα παιχνιδάκια που του πετάω και κάνει τούμπες όταν του το ζητάω
θα δοκιμάσω να δω αν θέλει και η Άρια να κάνει τούμπες,προς το παρών εκείνη το μόνο που κάνει είναι να με περιμένει πίσω από την πόρτα όταν γυρίζω από τη δουλειά και ο Μπέκερ το κάνει αυτό με την μόνη διαφορά το ότι ουρλιάζει από την στιγμή που θα με μυρίσει μέχρι να φτάσω σπίτι και να ανοίξω την πόρτα.
Η γάτα ενός φίλου μου είχε τρέλα με το κλιματιστικό, πάντα το άνοιγε μόνη της όποτε ήθελε πατώντας το κουμπί με το ποδαράκι της και ξάπλωνε μπροστά του…..![]()
Εγω θα επιμεινω οτι τα Σιαμ τελικα εχουν πολλαααα κοινά!!!

σαν να περιγραφεις περιπου τον Εκτορα!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Patoullina
Νεοφερμένο μέλος
μολις που τον προλαβα να μην το φαει. αν λειπω απο σπιτι και φαει κατι αλλο? 
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Παει και πινει το νερο που σταζει απο το σωληνακι της εξωτερικης μοναδας του κλιματιστικου.

Τωρα με το που κλεινω το κλιματιστικο και ανοιγω την μπαλκονοπορτα ,τρεχω αμεσως να αδειασω και να σκουπισω καλα το δοχειο που εχουμε να μαζευει το νερο.Αυτη παει αμεσως εκει το μυριζει και το γλυφει με τις ωρες
Μα τοση βλακεια πια
ruko
Διάσημο μέλος
Ειδικά τώρα το καλοκαίρι, το νερό στο μπολάκι 'μπαγιατεύει' γρήγορα, οπότε μπορεί αυτό να της θυμίζει περισσότερο το φρέσκο, τρεχούμενο νερό. Λέω τώρα...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Μήπως είναι πιο δροσερό;Ειδικά τώρα το καλοκαίρι, το νερό στο μπολάκι 'μπαγιατεύει' γρήγορα, οπότε μπορεί αυτό να της θυμίζει περισσότερο το φρέσκο, τρεχούμενο νερό. Λέω τώρα...
Το δικο της το νερακι το΄χω μες την κουζινα σε δροσερο μερος που δεν το βλεπει ηλιος.Της το ανανεωνω δυο φορες την ημερα με εμφιαλωμενο νερο θερμοκρασιας δωματιου.Αυτο που λες Ρουλα με εβαλε σε σκεψη,να το ανανεωνω συχνοτερα και να βαζω μισο-μισο με του ψυγειου?

Φοβομουν τωρα το καλοκαιρι να της βαλω νερακι απο ψυγειο μηπως την πειραξει
Αν ξερει κανεις ας μου πει
ruko
Διάσημο μέλος

rrrrr
Νεοφερμένο μέλος
εμενα παλι ο πισσας παει κ κοιματε πανω στα απλυτα ρουχα κυλιετε καμια ωρα επανω τους κ μετα κοιματε ο γρινιαρης πηδαει σαν κατσικι χωρις λογο κ αιτια ο λαμπις αγκαλιαζει τα δερματινα παπουτσια μου κ τις καλτσεσ μου κ τισ μυριζει λεσ κ πεφτει σε νιρβανα κ ζυλιτο αγριευει οταν μιλαω με τις ωρες στο σταθερο μου δαγκωνει το καλωδιο
αυτο ειναι αλιθεια ! ο Baby μου λατρεβη τα απλυτα ! και ειδικα τα παπουτσια μολις τα βγαζο.... Yiacks !
η Γριουλα μου της αρεσει να βγαζει απο το κατο μερος του καλοριφερ το σκονι - εκει που δεν φτανουμε ποτε (δεν μπορο να παραπονιεμε οτι δεν βοηθαε στη καθαριοτιτα του σπιτιου!)
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Υποθέτω μπορείς να βάλεις μια μικρή ποσότητα κρύο νερό ή εναλλακτικά να της βάζεις μερικά παγάκια στο μπολάκι για να διατηρείται δροσερό περισσότερη ώρα. Μισό-μισό θα το φοβόμουνα, γιατί αν είναι πολύ παγωμένο ίσως να την πειράξει. Δεν το έχω επιχειρήσει και ποτέ βέβαια...![]()
Ευχαριστω πολυ Ρουλα
Αυτο με τα παγακια θα το εφαρμοσω και θα σας γραψω αντιδρασεις
katerina10
Περιβόητο μέλος
Υποθέτω μπορείς να βάλεις μια μικρή ποσότητα κρύο νερό ή εναλλακτικά να της βάζεις μερικά παγάκια στο μπολάκι για να διατηρείται δροσερό περισσότερη ώρα. Μισό-μισό θα το φοβόμουνα, γιατί αν είναι πολύ παγωμένο ίσως να την πειράξει. Δεν το έχω επιχειρήσει και ποτέ βέβαια...![]()
Ρούλα εγώτους βάζω μισό μισό για να μην τους βάλω κατευθείαν από ψυγείο και το πίνουν μια χαρά...Κάνω άσχημα???

ruko
Διάσημο μέλος

prince
Διάσημο μέλος
Τον δικό μου σηνύθως τον έκλεινα έξω από την κρεβατοκάμαρα τα βράδυα. Όταν άρχισα να ζεσταίνομαι (άνθρωπος είμαι και γώ δεν αντέχω κλειδαμπαρωμένη σε ένα δωμάτιο) απόκτησε την τρέλα να ανεβαίνει στο πάνω από το κομωδίνο ραφι και να ξαπλώνει εκεί τα βράδια, γνωρίζοντας ότι αυτόματα εγώ τον κατέβαζα τον έβγαζα έξω από το δωμάτιο και έκλεινα και την πόρτα.. Κάποια στιγμή το πήρα απόφαση ότι θέλει να κοιμάται πιο ψηλά από μένα και του έβαλα το μαξιλάρι του από το καλάθι του (για να μην μου γρατζουνήσει το ραφάκι που είναι τμήμα του κρεβατιού)..... Δεν θα το πιστέψετε... Δεν ξανα ανέβηκε.... Πλέον αν τον ακουμπίσω στο μαξιλάρι πηδάει κάτω... Αντιθέτως πλέον κοιμάται στο σεμέν του κομωδίνου... Τι να πώ. αυτό το μαξιλάρι μάλλον το αντιπαθεί..
mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος

prince
Διάσημο μέλος
νια νια νια νια όταν δεν μας κάθεται η μύγα
μιαααααααααααααααου όταν θέλει να σηκωθώ από το κρεβάτι
μιαααααααααρ όταν πεινάει
κχχχχχ όταν τον πλησιάζω με ύπουλες διαθέσης (βλέπε σηκώνω στην αγκαλιά χωρίς να θέλει)
μιάαοοο όταν βαριέται στο μπαλκόνι και μπαίνει μέσα
νιαο νιααου όταν δεν με βλέπει...
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Αισίος έχω μάθει όλα τα νιαουρίσματα του Prince....
νια νια νια νια όταν δεν μας κάθεται η μύγα
μιαααααααααααααααου όταν θέλει να σηκωθώ από το κρεβάτι
μιαααααααααρ όταν πεινάει
κχχχχχ όταν τον πλησιάζω με ύπουλες διαθέσης (βλέπε σηκώνω στην αγκαλιά χωρίς να θέλει)
μιάαοοο όταν βαριέται στο μπαλκόνι και μπαίνει μέσα
νιαο νιααου όταν δεν με βλέπει...
Να εκδοσουμε ενα γατολεξικο υπο την αιγιδα του mycat

Οχι τιποτα αλλο, αλλα να συνενοουμαστε καλυτερα με τα γατονια μας

katerina10
Περιβόητο μέλος
Ειλικρινά δεν έχω ιδέα. Το είπα αυτό, επειδή ακόμα και το μισό μισό μπορεί να είναι αρκετά κρύο και δεν ξέρω τι αντοχές έχει ο λαιμός τους. Αλλά αφού το εφαρμόζεις χωρίς πρόβλημα, σημαίνει ότι είναι εντάξει και ότι εγώ είμαι ελαφρώς υπερπροστατευτική μαμά.![]()
Είναι που εγώ πίνω μόνο μισό μισό...Εγώ σαν άνθρωπος(ίσως δεν θα έπρεπε να είμαι) τουρτουρίζω στο λίγο κρύο και φοράω δύο μπλούζες το καλοκαίρι..Όταν χιονίζει....Αφήστε το καλύτερα..Μήπως θα έπρεπε να είμαι γάτα????Χμμμ

!!Το πρόβλημα ποιο θα ήταν...να βήχουν???Να φτερνίζονται???Τι???Προς το παρόν το πίνουν με πολύ όρεξη..Καλά κάνεις και είσαι υπερπροστατευτική μάνα...!!!!

ΕΥΓΕ!
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος

natalo9
Δραστήριο μέλος
Ποιος είπε οτι οι γάτες έρχονται μόνο για το φαγητό?Εδώ μέσα έχω διαβάσει τα απίστευτα κατορθώματα που σαν καινούργια γατομαμά τα βλέπω κ στο δικό μου το σκατό!!Τρελένεται να στριμώχνεται ανάμεσα στην πλάτη της καρέκλας και την πλάτη του καλού μου που ακουμπάει στην καρέκλα κ να αράζει με τις ώρες .Χαλαρώνει απίστευτα όταν ο καλός μου της παίζει μουσική με το μπαγλαμαδάκι(περί ορέξεως..).Αποφάσισε οτι το κρεβατάκι της είναι πολύ μικρό για την αφεντιά της και κοιμάται στον 3θέσιο καναπέ οριζοντίως και καθέτως.Δε γουστάρει να κουλουριάζεται καθόλου.Α και αν βαρεθεί να στριφογυρίζει στον καναπέ πάει και χύνεται στο τραπέζι του σαλονιού.Αφού περισσότερο μοιάζει με λαγό παρά με γατί.Τα τελευταία πρωινά βγαίνοντας απ'το δωμάτιο με τη τσιμπλα στο μάτι τη βλέπω πάνω στη μεταλλική μπάρα του πολυόργανου που είναι 2,00μέτρα να κάνει
παράπονα γιατί αργησα να σηκωθώ.πως ανεβαίνει το σκατό εκεί πάνω...Αυτά γίνονται τις 3 πρώτες βδόμαδες της συγκατοικησής μας.Τι να περιμένω?![]()
Πολλά περισσότερα....

Όρεξη να έχεις να παρκολουθείς το γατούλι σου σε ρόλο κομάντο..!!(Αυτο με το μπαγλαμαδάκι με άρεσε πολύ..θα αποκτήσει μουσική παιδεία το παιδί..)
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι ναι...απ'τα αλώνια στα σαλόνια.Ένα έχω να πω!!Την έχει κάνει σα τα μούτρα του..Υπολογιστή, ρεμπέτικα και ξαπλωθεραπείες.(αυτό πάει για τον καλό μου)Πολλά περισσότερα....Όρεξη να έχεις να παρκολουθείς το γατούλι σου σε ρόλο κομάντο..!!
(Αυτο με το μπαγλαμαδάκι με άρεσε πολύ..θα αποκτήσει μουσική παιδεία το παιδί..)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
προς το παρών εκείνη το μόνο που κάνει είναι να με περιμένει πίσω από την πόρτα όταν γυρίζω από τη δουλειά και ο Μπέκερ το κάνει αυτό με την μόνη διαφορά το ότι ουρλιάζει από την στιγμή που θα με μυρίσει μέχρι να φτάσω σπίτι και να ανοίξω την πόρτα.