Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
καλε η μπασσετ δεν θελει να της φυτεψεις γατοχορτο αλλα βελανιδια
(καλα τα καταπινει κιολας??)
Ναι, παιδί μου, τα καταπίνει τα μικρά κομματάκια. Μπορεί να έχει ψιλοκοψει και καταπιεί και μεγάλο κομμάτι, δεν ξέρω, γιατί το μεγάλο δεν το τρώει μονομιάς, κι έτσι, προλαβαίνω και της το αρπάζω, αλλά, ξέρω 'γω, δεν είμαι και πανταχού παρούσα!

Άει στο καλόΚι ομως δεν παθαινουν τιποτα τετοιο... Εχουν ανοσια φαινεται... Το μονο κακο ειναι οτι βρωμοκοπανε "ποδαριλα" μετα!![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon
Διάσημο μέλος

τι να πω μ αυτο το γατι η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα

ηξερα οτι κατα καιρους γλειφουν τους τοιχους αλλα με το φαγωμα των ξυλων εχω μεινει αφωνη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
goutouna
Νεοφερμένο μέλος
Μπορεί να έχει ψιλοκοψει και καταπιεί και μεγάλο κομμάτι, δεν ξέρω, γιατί το μεγάλο δεν το τρώει μονομιάς, κι έτσι, προλαβαίνω και της το αρπάζω, αλλά, ξέρω 'γω, δεν είμαι και πανταχού παρούσα!![]()
Δεν μου κανει εντυπωση.... Ο δικος μου δεν τρωει ξυλα. ακριβως, αλλα κομματακια απο καμμενα ξυλα που σκανε στο τζακι... Καρβουνακια δηλαδη!!!
Ξένια1712
Νεοφερμένο μέλος
Που ειχα αφησει στο κομοδινο.
Τωρα θα το κανει κακα της??? Η θα παθει κατι???
Ελεγα και εγω με τι παιζει και ειναι υσηχη.

Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος
Εμενα παλι εφαγε ενα πλαστικο κουμπωμα απο ενα σκουλαρικι μου.
Ελεγα και εγω με τι παιζει και ειναι υσηχη.![]()
Είσαι σίγουρη ότι το έφαγε? Μήπως έπαιζε και το έχασε κάπου?
Ο δικός μου κλέβει συνεχώς πράγματα αλλά δεν τα τρώει, τα δίνει στο σκύλο να τα φάει..

Αν πάλι το έφαγε σίγουρα και είναι καλά εως τώρα, θα διασχίσει το πεπτικό της και.. ψάξε στην αμμολεκάνη της. Εύχομαι να μην παθει τίποτα έτσι μικρούλα που είναι.

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Το πλαστικό κούμπωμα, δεν είναι τίποτα!! Το έχω γράψει σε άλλο θέμα "Κίνδυνοι στο σπίτι", η Μπασσέτ, πριν από δυό- τρεις μήνες (7 μηνών) έφαγε σε δυό δόσεις ένα υφασμάτινο κορδόνι παντελονιού φόρμας, συνολικού μήκους, τουλάχιστον 1 1/2 μέτρου!!!!Εμενα παλι εφαγε ενα πλαστικο κουμπωμα απο ενα σκουλαρικι μου.
Ελεγα και εγω με τι παιζει και ειναι υσηχη.![]()
Ούτε που το πήρα χαμπάρι. Το κατάπιε ΑΜΑΣΗΤΟ, και το έκανε εμετό σε δύο δόσεις, μετά από 10 ημέρες και βάλε
Τρελλάθηκα. Το είχαμε και έπαιζε, σαν φίδι δήθεν. Αυτός ο στόκος, το πίστεψε ,φαίνεται, ότι είναι φίδι, και ....κατάπιε το μισό. Βρήκα εγώ το υπόλοιπο, έψαχνα για το άλλο. Λέω "Θα το έκοψε στα δύο και κάπου έχωσε το άλλο κομμάτι" Δεν βρίσκω τίποτε. Σε δυό τρεις μέρες, εξαφανίσθηκε και το άλλο μισό. Ψάχνω πάλι, τίποτα "Βρε, λες να το έφαγε;Μπα, είναι τεράστιο. Κάπου θα το έβαλε η καθαρίστρια" Μετά από 10-15 μέρες, το ξέρασε σε δύο δόσεις!!!

Γι αυτό, το ότι τρώει κομματάκια ξύλου, το θεωρώ σαχλοχαζομαρίτσα, αλλά, έχω και το νου μου, μη σφηνώσει τίποτα στο έντερό της, κι αλλίμονό μας.

Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος
Ευτυχώς δηλαδή γιατί έχει κλέψει πράγματα που αν τα έτρωγε θα τρέχαμε ακόμα... παίρνει ότι σε στιλό κυκλοφορεί, αφιονίζετε αμα βλέπει να γράφω
με κοιτάει με τις ματάρες του μέχρι να το αφήσω κάπου, και μετά τσουπ! ανεβαίνει και με μια χαριτωμενιά το ρίχνει κάτω, ας μην μιλήσω για οτιδίποτε είναι μικρό πχ πετρούλες διακοσμητικές που είχα, τις μάζεψα
Και ακόμα κλαίω μια μινιατούρα λουλούδι σβαρόφσκι.. το έριξε κάτω το έσπασε και έπαιζε με τα κρυστάλλινα πέταλα!! Πριν μια εβδομάδα έριξε κάτω, ευτυχως στο χαλί, το κινιτό του άντρα μου, φαντάζεστε να το μασούλαγε????
Κλέφτης με τα όλα του, αλλά ευτυχώς με το κατάβρεγμα και τις φωνές το έκοψε λίγο, μόνο με τα στιλό έχει ακόμα εμμονή.
eirinaki84
Δραστήριο μέλος
κάθε άνθρωπος έχει κάποια χούγια ή αλλιώς ιδιαιτερότητες που τον κάνουν ιδιαίτερο!!!!

ποια είναι λοιπόν τα χούγια ή αλλιώς ιδιαιτερότητες των γατουλίνων σας????

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eirinaki84
Δραστήριο μέλος

μιλάμε για τρελή λιγούρο!!
σε πουλάει για μια μπουκιά ψωμί ....κανονικά όμως !!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Ααα μεγάλη συζήτηση άρχισες τώρα γιατί είμαι ΣΙΓΟΥΡΗ πως όλες οι γάτες έχουν τις ιδιοτροπίες τους..Αγάπη -----> Με το που σε δει να κάθεσαι στον καναπεδάκο σου με το laptopάκι σου να serfάρεις και εσύ σαν άνθρωπος, τρέχει σα σίφουνας και αρχίζει να ζυμώνει την κοιλιά σου..Ακολουθούν κουτουλιές στο πιγούνι και στη συνέχεια ξάπλες στο πολυαγαπημένο laptop..
"Βρε Αγάπη, όχι τώρα..Σε λιγάκι..Τώρα γράφω κάτι.."
Όοοοχι..Εάν δε τελειώσει το ζύμωμα.....ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ!
eirinaki84
Δραστήριο μέλος
Ααα μεγάλη συζήτηση άρχισες τώρα γιατί είμαι ΣΙΓΟΥΡΗ πως όλες οι γάτες έχουν τις ιδιοτροπίες τους..
Αγάπη -----> Με το που σε δει να κάθεσαι στον καναπεδάκο σου με το laptopάκι σου να serfάρεις και εσύ σαν άνθρωπος, τρέχει σα σίφουνας και αρχίζει να ζυμώνει την κοιλιά σου..Ακολουθούν κουτουλιές στο πιγούνι και στη συνέχεια ξάπλες στο πολυαγαπημένο laptop..
"Βρε Αγάπη, όχι τώρα..Σε λιγάκι..Τώρα γράφω κάτι.."
Όοοοχι..Εάν δε τελειώσει το ζύμωμα.....ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ!
χαχαχαχαχαχα!!!! είμαι μάρτυρας πάντως και της λιγουρίασης της Αγάπης που όταν την πιάσεις κάνει νιααου....
ύπουλα!!! χαχαχαχαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
χαχαχαχαχαχα!!!! είμαι μάρτυρας πάντως και της λιγουρίασης της Αγάπης που όταν την πιάσεις κάνει νιααου....ύπουλα!!! χαχαχαχα
Είδες? Γι'αυτό σου είπα ότι ξεκινάς μεγάλο θέμα..Σιγά μην έχει μόνο μια ιδιοτροπία κάθε γάτα

Μιας και το ανέφερες..Μετά από ένα φαγοπότι(
) μεταφέρω πράγματα από το σαλονάκι στο κουζινάκι..Πάω στην κουζίνα..Βλέπω την Αγάπη στον πάγκο να γλίφει ένα πιάτο (κρέμα γάλακτος ήταν)..Με το που πατάω το πόδι μου μέσα, γυρνάει με το πιο ένοχο βλέμμα EVER και κάνει το γνωστό πλέον σε εμάς "μιαμιαααου" και κατεβαίνει...
Το δοκιμάσαμε 4 φορές...ΚΑΙ τις 4 το ίδιο έκανε
eirinaki84
Δραστήριο μέλος
έχει μια αλλά γερή ιδιοτροπία είναι αυτό που λέμε η ΑΠΟΛΥΤΗ ντίβα!!!
καταλαβαίνετε...............

endorama
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Μουντζουρίτσα κουνά ζωηρά την ουρά λες κι είναι σκυλί, κάθε φορά που της μιλώ είτε με το όνομά της είτε με τα 6 υποκοριστικά της!
Η Σταχτοπούτα με ξυπνά το πρωί χαΪδεύοντάς με στο πρόσωπο δίχως να βγάζει νύχι, γλείφοντας με στο μάγουλο, κουτουλώντας με απαλά και νιαουρίζοντας σιγανά -όλα αυτά για να ξυπνήσω να πάω στη δουλειά! (μισώ το πρωινό ξύπνημα το ομολογώ)
Ο Σιλβέστρος στην εξοχή αποδείχθηκε μέγας κυνηγός, και ότι έπιανε μου το φερνε με καμάρι για να με ταΐσει : αρουραίους,οχιά ακόμα και ζωντανό ψάρι! (ναι τον είδα να το βγάζει από τη θάλασσα!( Και δεν πλησίαζε τα πουλιά της γειτόνισσας που ήταν στα κλουβιά στην αυλή, προτιμούσε πιο δύσκολα θηράματα.Ομολογώ πως δεν το περίμενα. Σπίτι είναι όλο ξάπλα και χουρχουρητό! Το περασμένο καλοκαίρι αποφάσισα όμως να τον κρατήσω μέσα, προς μεγάλη του δυσαρέσκεια φυσικά. Η τοπική πανίδα δε μου φταίει, άσε που κυκλοφορούν και φόλες
naysa89
Νεοφερμένο μέλος
1) μιλαει και μουρμουραει Σ-Υ-Ν-Ε-Χ-Ε-Ι-Α !!
2) βαζει τα παινχιδια μεσα στο νερο της κ τα πατουσακια της κ μουσκευει τον τοπο
3) οταν βαζω ηλεκτρικη και της παω κοντα το στομιο το σφαλιαριζει

4) εκει που καθεται εντελως ησυχη και χαλαρη , χωρις να συμβει τιποτα, πεταγεται πανω κ τρεχει σαν τσιταχ στο αλλο δωματιο .
Αν θυμηθω και προσεξω κατι αλλο θα το προσθεσω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Augustina
Νεοφερμένο μέλος
Ο Σβουράκος μου έχει μια μανία με τις αμπουλίτσες φυσιολογικού ορού της μάνας μου!!! Μη βρει ανοιχτή την πόρτα του δωματίου της, πηγαίνει στο κομοδίνο, τις πετάει κάτω και αρχίζει να παίζει! Το καλύτερο όμως, είναι που είχε καιρό να τις δει και κρατούσα μία για να του τη δώσω να παίξει!! Με το που την πήρε μυρωδιά, μου νιαούρισε και σηκώθηκε στα πίσω πόδια σα σκύλος!!! Μεγάλο φετίχ μ' αυτές τις αμπούλες!!! :p Επίσης, ως γνήσιος άντρας, δεν έχει καμία αίσθηση καθαριότητας (εκτός από το εσωτερικό της αμμολεκάνης του)!! Μην αφήσω κάτι σε μέρος ψηλότερο από ένα τραπεζάκι του καφέ... έχει ανέβει πάνω και το έχει πετάξει!! Αφού ολοκληρώσει την αποστολή του, φεύγει είτε υπερήφανος για το κατόρθωμά του, είτε τρομαγμένος αν κάνει θόρυβο!! Άλλωστε το παρατσούκλι του είναι παλικάρι!!
Σήμερα όμως έκανε κάτι για πρώτη φορά! Κοιτούσε έξω απ' τη σήτα τις γάτες που απεχθάνεται και του έκλεισα την πόρτα για να ησυχάσει. Τότε άρχισε να μυρίζει το πάτωμα και να γλύφει εκείνο ακριβώς το σημείο!!
Η συνέχεια όμως ήταν να γυρίζει τούμπα και ν' αρχίσει να τρίβει τη μούρη του στο σημείο που έγλυφε!!!!
Τελικά, αντί να καθαριστεί, έγινε μέσα στα μαυράκια, αφού φύσαγε αέρας και τα έφερε όλα μέσα!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
issallos
Νεοφερμένο μέλος
Καλημερα φορουμ και σε ολους σας.....

Λοιπον εχουμε παρεα μας δυο γατια μα τι γατια....!!! Ειναι αδερφακια ειναι 2-μιση μηνων τωρα και το ενα ειναι γκρι-ασπρο (αγορι) και το αλλο ειναι ενα παρδαλο (κοριτσι) και σιγα σιγα μας δειχνουν τα κουσουρια τους....!!!!
Πρωτα απο ολα μαζεύτηκε οτι καλωδιο κρεμονταν απο τους υπολογιστες αφου πηγε υπερ πιστεως ενας φορτιστης κινητου...με τεμαχισμο του καλωδιου του σε μικρα κομματακια....

Μετα ανακαλυφθηκε η κουρτινα....
και χει πλεον ομορφες σουρες , της φυγαν οι ποντοι, χαμηλα απο τις νυχιες....τωρα την αγνοουν και απλα παιζουν κρυφτο το ενα πισω και το αλλο μπροστα απο την κουρτινα.... και ορμανε να πετυχουν ...τελειως στα χαμενα ...που κρυβεται το αλλο..........πραγματικο τσιρκο μπροστα στο παραθυρο

το γριζο- ασπρο...που σαν αρσενικο ειναι λιγο κεφαλας μονιμα θελει κατι να γλυφει... απο παπουτσι μεχρι πατουσα..κι οταν τον παιρνουμε αγκαλια μολις χαλαρωσει...και αρχισει τα χρρρρ χρρρρρ.... αρχιναει το σλουρπ σλουρπ με αποτελεσμα να σταματει η αγκαλια αν συνεχιζει ........σκεφτομαστε να τον βαφτισουμε "succer".....
γιατι εκτος απο εμας......ακουστε τι κανει....μιλαμε για παρακρουση.....αυτο το γατι !!!
οταν βρισκει ευκαιρια και ξαπλωνουν στο μαξιλαρι τους μαζι με το παρδαλο (θυλικο) μας ....ξαφνικα παει και της γλυφει μετα μανιας τα αυτια......εκεινη καθεται στην αρχη ....αλλα σε λιγο επιδη γινεται με τοσο παθος το γλυψιμο..... νευριαζει και παει και καθεται μοναχη της αλλου...μπας και ησυχασει απο τον αδερφο της το κανει ακομα κι οταν τρωει εκεινη μιας κι ειναι απασχολημενη με τις λιχουδιες....Οσες φορες τον σταματησα επι τοπου παρουσιαζε μια τελειως γελια εικονα
...μεγαλα ματια και η ακρη της γλωσσας του να ειναι απ εξω απο το στομα του .....αν τον αφησω με βουλιμια ξαναρχιζει το γλυψιμο

μεχρι να τον σιχτηρισει το θυλικο.......η οποια κυκλοφορει σε μονιμη βαση με βρεμενα αυτια απο το γλυψιμο...!!!!!
το παρδαλο μας το γατι τωρα ειναι μια κυρια εξ οψεως...εχει πιο μικρο κεφαλι απο τον αλλον μονιμα γλυμενα αυτια....και πιο στρογγυλα ματακια αλλα ειναι ριζα της σκανταλιας.......και ειναι λιγο πιο μεγαλοσωμη απο τον ιδιας ηλικιας αδερφο της.....αυτη τωρα, εχει ανακαλυψει ολες τις κρυψωνες του σπιτιου πρωτη.... τελευταια συχναζει κατω απο μια καρεκλα τυπου λουδοβικου που την βρηκαμε ..... και ειπαμε να η θεση των γατιων..... αυτη λοιπον καθεται απο κατω απο την καρεκλα εννοω μεσα στις σουστες τις καρεκλας που τρυπωνει εκει απο μια τρυπα που εχει κατω απο το καθισμα .....ο αλλος χοροπηδαει απο πανω της και οταν μπει απο κατω κι αυτος βλεπεις απο τις χιαστι σουστες τις καρεκλας να κρεμονται ποδαρακια και παιχνιδιαρικες ουρες!!!!!!!
Εμ τωρα τελευταια το παρδαλο μας το γατι ανακαλυψε το καλαθακι απορριματων του wc....το παταει και ανοιγει...και μεχρι να κλεισει χωνεται μεσα.....και παιζει με την σακουλα...........εμεις πηραμε αλλο καλαθι βεβαια πιο ψιλο και πιο βαρυ........ και αφου βγαλει την σακκουλα παιζουν ατετλειωτες ωρες με τον θορυβο που κανει και μπαινοντας μεσα της και περπαταν μαζι μ αυτη και κυλιουντια και τα δυο.............
αυτα......κανουν τα γατια μας προς το παρον ......... τι ειναι αυτο με το γλυψιμο.... ??????
[B οποιος ξερει τι ειναι αυτο..... ας μου πει.......[/B]
εχουν οι θηλυκες γατες ορμονες στ αυτια απο τοσο μικρες? Αυτο που κανει ο χαζος ο αρσενικος ειναι ενστικτο? ....ή ακομα βυζαινει οτι βρει μπροστα του?....
καλημερα σε ολους

helonitsa1965
Νεοφερμένο μέλος
και σηκώνεται στα δύο της πισινά πόδια και με μπροστινά τη σπρώχνει αλλά η γυναίκα ούτε που κουνήθηκε. Τότε σκέφτεται ότι δεν φτάνουν τα δύο ποδαράκια της και βάζει δύναμη και με το κεφάλι την έσπρωχνε με το κούτελό της. Τίποτε και πάλι. Στο τέλος εφαρμόζει την πετυχημένη συνταγή της - δίνει μιά και κάθεται στην αγκαλιά της αναγκάζοντας την να σηκωθεί γιατί η γειτόνισσα δεν αγαπά πολύ τις γάτες.
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Θεϊκή η γάτα!

Ο επιμένων νικά και στην περίπτωση της ίσχυσε!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool