ΖΗΝΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
Για το Betadine μου είπανε να το χρησιμοποιώ με βρεγμένο σε νερό βαμβάκι, κι απο λίγο, γιατί τα δικά μου τους φέρνει κνησμό.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος
Ωραιο άρθρο και οι έλεγχοι που πρέπει να κάνουμε.Για το Betadine μου είπανε να το χρησιμοποιώ με βρεγμένο σε νερό βαμβάκι, κι απο λίγο, γιατί τα δικά μου τους φέρνει κνησμό.
![]()
Και γω διάβασα ότι το betadine δεν κάνει στις γάτες

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος

Όσο για τη δοσολογία 0,4 mg αν δεν κάνω λάθος καιμπορεί να αραιωθεί σε γάλα.
ΥΓ: Το έχω δοκιμάσει στις αδέσποτες της γειτονιάς και πραγματικά κάνει θαύματα.
penny Chatzidaki
Νεοφερμένο μέλος
Δεν εχω την δυνατοτητα επεξεργασιας του αρθρου για να βγαλω το Betadine παιδια. Ειναι οντως αμφιλεγομενο εγω το εχω χρησιμοποιησει με συμβουλη γιατρου ενω αλλοι το απαγορευουν τα ιδια και το χαμομηλι στα ματια.
καλημέρα! Μία απορία...Γιατί απαγορεύεται το χαμομήλι στα μάτια? Εγώ το χρησιμοποιώ για να καθαρίζω τα μάτια της γατούλας, προσεκτικά βέβαια, να μη μπει μέσα στο μάτι...Σήμερα θα ξεκινήσει και η θεραπεία με tobrex. Να σταματήσω το χαμομήλι?
aretha
Περιβόητο μέλος
Το χαμομήλι, παρόλο που έχει όντως αντισηπτικές ιδιότητες, οι πιο πολλοί γιατροί έχουν σταματήσει πια να το συνιστούν. Επειδή είναι φυτικό, μπορεί να προκαλέσει αλλεργία και να επιδεινώσει την κατάσταση.Γιατί απαγορεύεται το χαμομήλι στα μάτια?
Μπορείς να χρησιμοποιήσεις φυσιολογικό ορό για να καθαρίσεις τα μάτια της γατούλας σου, είναι αποτελεσματικός και ακίνδυνος.
Πρόσεξε επίσης να μη χρησιμοποιήσεις βαμβάκι γιατί οι ίνες του μπορεί να ερεθίσουν τα μάτια. Προτίμησε ένα μαλακό, καθαρό ύφασμα ή ένα κομμάτι αποστειρωμένη γάζα.
Ήρα_Κατερίνα
Νεοφερμένο μέλος
Όσον αφορά το ξύδι,επίσης βοηθάει στην πρόκληση εμετού.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
penyamy
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
ναι ειναι τοξικη..Η ασπιρίνη δεν είναι θανατηφόρα για τις γάτες???
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool