ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 00:52 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #21 08-05-08 00:52 Ωραιο άρθρο και οι έλεγχοι που πρέπει να κάνουμε. Για το Betadine μου είπανε να το χρησιμοποιώ με βρεγμένο σε νερό βαμβάκι, κι απο λίγο, γιατί τα δικά μου τους φέρνει κνησμό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 01:06 Η Raisa έγραψε: #22 08-05-08 01:06 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Ωραιο άρθρο και οι έλεγχοι που πρέπει να κάνουμε. Για το Betadine μου είπανε να το χρησιμοποιώ με βρεγμένο σε νερό βαμβάκι, κι απο λίγο, γιατί τα δικά μου τους φέρνει κνησμό. Click για ανάπτυξη... Και γω διάβασα ότι το betadine δεν κάνει στις γάτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:41 Η ruko έγραψε: #23 08-05-08 09:41 Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις, αλλά αραιωμένο με νερό ή με τον τρόπο που περιέγραψε η Ζήνα πιο πάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eirstei2 Νεοφερμένο μέλος Η eirstei2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 11:45 Η eirstei2 έγραψε: #24 22-05-08 11:45 Συγχαρητήρια και από μένα!!! Πολύ καλή δουλειά. Όσο για το που χρησιμεύει το καθένα το μόνο που ξέρω είναι για το σιροπάκι το vibramicin. Είναι ιδανικό για ζώα με αναπνευστικά προβλήματα ( συνάχι, τσίμπλες στα μάτια κ.λ.π.). Αυτό συμβαίνει συχνά στα νεογέννητα μωρά όταν η μάνα έχει ήδη προσβληθεί από τη συγκεκριμένη ασθένεια και την κολλάει στα μικρά της. Είναι πολύ επικίνδυνη για τα νεογέννητα και λίγα είναι αυτά που καταφέρνουν να επιζήσουν. Όσο για τη δοσολογία 0,4 mg αν δεν κάνω λάθος καιμπορεί να αραιωθεί σε γάλα. ΥΓ: Το έχω δοκιμάσει στις αδέσποτες της γειτονιάς και πραγματικά κάνει θαύματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. penny Chatzidaki Νεοφερμένο μέλος Η penny Chatzidaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 11:49 Η penny Chatzidaki: #25 17-06-08 11:49 Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr: Δεν εχω την δυνατοτητα επεξεργασιας του αρθρου για να βγαλω το Betadine παιδια. Ειναι οντως αμφιλεγομενο εγω το εχω χρησιμοποιησει με συμβουλη γιατρου ενω αλλοι το απαγορευουν τα ιδια και το χαμομηλι στα ματια. Click για ανάπτυξη... καλημέρα! Μία απορία...Γιατί απαγορεύεται το χαμομήλι στα μάτια? Εγώ το χρησιμοποιώ για να καθαρίζω τα μάτια της γατούλας, προσεκτικά βέβαια, να μη μπει μέσα στο μάτι...Σήμερα θα ξεκινήσει και η θεραπεία με tobrex. Να σταματήσω το χαμομήλι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 16:09 Η aretha έγραψε: #26 18-06-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από penny Chatzidaki: Γιατί απαγορεύεται το χαμομήλι στα μάτια? Click για ανάπτυξη... Το χαμομήλι, παρόλο που έχει όντως αντισηπτικές ιδιότητες, οι πιο πολλοί γιατροί έχουν σταματήσει πια να το συνιστούν. Επειδή είναι φυτικό, μπορεί να προκαλέσει αλλεργία και να επιδεινώσει την κατάσταση. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις φυσιολογικό ορό για να καθαρίσεις τα μάτια της γατούλας σου, είναι αποτελεσματικός και ακίνδυνος. Πρόσεξε επίσης να μη χρησιμοποιήσεις βαμβάκι γιατί οι ίνες του μπορεί να ερεθίσουν τα μάτια. Προτίμησε ένα μαλακό, καθαρό ύφασμα ή ένα κομμάτι αποστειρωμένη γάζα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ήρα_Κατερίνα Νεοφερμένο μέλος Η Ήρα_Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Καταστάρι (Ζάκυνθος). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 16 Ιανουαρίου 2010 στις 21:26 Η Ήρα_Κατερίνα: #27 16-01-10 21:26 Καλησπέρα!!!!Πολυ ωραίο το άρθρο σας!!! Όσον αφορά το ξύδι,επίσης βοηθάει στην πρόκληση εμετού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. penyamy Νεοφερμένο μέλος Η penyamy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Γλυκή (Θεσπρωτία). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 10 Μαΐου 2010 στις 14:33 Η penyamy έγραψε: #28 10-05-10 14:33 Η ασπιρίνη δεν είναι θανατηφόρα για τις γάτες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 10 Μαΐου 2010 στις 15:42 Η evelynkar: #29 10-05-10 15:42 Αρχική Δημοσίευση από penyamy: Η ασπιρίνη δεν είναι θανατηφόρα για τις γάτες??? Click για ανάπτυξη... ναι ειναι τοξικη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: alexiabariemai gattina Γατέχων Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ωραιο άρθρο και οι έλεγχοι που πρέπει να κάνουμε. Για το Betadine μου είπανε να το χρησιμοποιώ με βρεγμένο σε νερό βαμβάκι, κι απο λίγο, γιατί τα δικά μου τους φέρνει κνησμό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 01:06 Η Raisa έγραψε: #22 08-05-08 01:06 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Ωραιο άρθρο και οι έλεγχοι που πρέπει να κάνουμε. Για το Betadine μου είπανε να το χρησιμοποιώ με βρεγμένο σε νερό βαμβάκι, κι απο λίγο, γιατί τα δικά μου τους φέρνει κνησμό. Click για ανάπτυξη... Και γω διάβασα ότι το betadine δεν κάνει στις γάτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:41 Η ruko έγραψε: #23 08-05-08 09:41 Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις, αλλά αραιωμένο με νερό ή με τον τρόπο που περιέγραψε η Ζήνα πιο πάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eirstei2 Νεοφερμένο μέλος Η eirstei2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 11:45 Η eirstei2 έγραψε: #24 22-05-08 11:45 Συγχαρητήρια και από μένα!!! Πολύ καλή δουλειά. Όσο για το που χρησιμεύει το καθένα το μόνο που ξέρω είναι για το σιροπάκι το vibramicin. Είναι ιδανικό για ζώα με αναπνευστικά προβλήματα ( συνάχι, τσίμπλες στα μάτια κ.λ.π.). Αυτό συμβαίνει συχνά στα νεογέννητα μωρά όταν η μάνα έχει ήδη προσβληθεί από τη συγκεκριμένη ασθένεια και την κολλάει στα μικρά της. Είναι πολύ επικίνδυνη για τα νεογέννητα και λίγα είναι αυτά που καταφέρνουν να επιζήσουν. Όσο για τη δοσολογία 0,4 mg αν δεν κάνω λάθος καιμπορεί να αραιωθεί σε γάλα. ΥΓ: Το έχω δοκιμάσει στις αδέσποτες της γειτονιάς και πραγματικά κάνει θαύματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. penny Chatzidaki Νεοφερμένο μέλος Η penny Chatzidaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 11:49 Η penny Chatzidaki: #25 17-06-08 11:49 Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr: Δεν εχω την δυνατοτητα επεξεργασιας του αρθρου για να βγαλω το Betadine παιδια. Ειναι οντως αμφιλεγομενο εγω το εχω χρησιμοποιησει με συμβουλη γιατρου ενω αλλοι το απαγορευουν τα ιδια και το χαμομηλι στα ματια. Click για ανάπτυξη... καλημέρα! Μία απορία...Γιατί απαγορεύεται το χαμομήλι στα μάτια? Εγώ το χρησιμοποιώ για να καθαρίζω τα μάτια της γατούλας, προσεκτικά βέβαια, να μη μπει μέσα στο μάτι...Σήμερα θα ξεκινήσει και η θεραπεία με tobrex. Να σταματήσω το χαμομήλι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 16:09 Η aretha έγραψε: #26 18-06-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από penny Chatzidaki: Γιατί απαγορεύεται το χαμομήλι στα μάτια? Click για ανάπτυξη... Το χαμομήλι, παρόλο που έχει όντως αντισηπτικές ιδιότητες, οι πιο πολλοί γιατροί έχουν σταματήσει πια να το συνιστούν. Επειδή είναι φυτικό, μπορεί να προκαλέσει αλλεργία και να επιδεινώσει την κατάσταση. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις φυσιολογικό ορό για να καθαρίσεις τα μάτια της γατούλας σου, είναι αποτελεσματικός και ακίνδυνος. Πρόσεξε επίσης να μη χρησιμοποιήσεις βαμβάκι γιατί οι ίνες του μπορεί να ερεθίσουν τα μάτια. Προτίμησε ένα μαλακό, καθαρό ύφασμα ή ένα κομμάτι αποστειρωμένη γάζα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ήρα_Κατερίνα Νεοφερμένο μέλος Η Ήρα_Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Καταστάρι (Ζάκυνθος). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 16 Ιανουαρίου 2010 στις 21:26 Η Ήρα_Κατερίνα: #27 16-01-10 21:26 Καλησπέρα!!!!Πολυ ωραίο το άρθρο σας!!! Όσον αφορά το ξύδι,επίσης βοηθάει στην πρόκληση εμετού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. penyamy Νεοφερμένο μέλος Η penyamy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Γλυκή (Θεσπρωτία). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 10 Μαΐου 2010 στις 14:33 Η penyamy έγραψε: #28 10-05-10 14:33 Η ασπιρίνη δεν είναι θανατηφόρα για τις γάτες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 10 Μαΐου 2010 στις 15:42 Η evelynkar: #29 10-05-10 15:42 Αρχική Δημοσίευση από penyamy: Η ασπιρίνη δεν είναι θανατηφόρα για τις γάτες??? Click για ανάπτυξη... ναι ειναι τοξικη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: alexiabariemai gattina Γατέχων Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Ωραιο άρθρο και οι έλεγχοι που πρέπει να κάνουμε. Για το Betadine μου είπανε να το χρησιμοποιώ με βρεγμένο σε νερό βαμβάκι, κι απο λίγο, γιατί τα δικά μου τους φέρνει κνησμό. Click για ανάπτυξη... Και γω διάβασα ότι το betadine δεν κάνει στις γάτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:41 Η ruko έγραψε: #23 08-05-08 09:41 Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις, αλλά αραιωμένο με νερό ή με τον τρόπο που περιέγραψε η Ζήνα πιο πάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eirstei2 Νεοφερμένο μέλος Η eirstei2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 11:45 Η eirstei2 έγραψε: #24 22-05-08 11:45 Συγχαρητήρια και από μένα!!! Πολύ καλή δουλειά. Όσο για το που χρησιμεύει το καθένα το μόνο που ξέρω είναι για το σιροπάκι το vibramicin. Είναι ιδανικό για ζώα με αναπνευστικά προβλήματα ( συνάχι, τσίμπλες στα μάτια κ.λ.π.). Αυτό συμβαίνει συχνά στα νεογέννητα μωρά όταν η μάνα έχει ήδη προσβληθεί από τη συγκεκριμένη ασθένεια και την κολλάει στα μικρά της. Είναι πολύ επικίνδυνη για τα νεογέννητα και λίγα είναι αυτά που καταφέρνουν να επιζήσουν. Όσο για τη δοσολογία 0,4 mg αν δεν κάνω λάθος καιμπορεί να αραιωθεί σε γάλα. ΥΓ: Το έχω δοκιμάσει στις αδέσποτες της γειτονιάς και πραγματικά κάνει θαύματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. penny Chatzidaki Νεοφερμένο μέλος Η penny Chatzidaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 11:49 Η penny Chatzidaki: #25 17-06-08 11:49 Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr: Δεν εχω την δυνατοτητα επεξεργασιας του αρθρου για να βγαλω το Betadine παιδια. Ειναι οντως αμφιλεγομενο εγω το εχω χρησιμοποιησει με συμβουλη γιατρου ενω αλλοι το απαγορευουν τα ιδια και το χαμομηλι στα ματια. Click για ανάπτυξη... καλημέρα! Μία απορία...Γιατί απαγορεύεται το χαμομήλι στα μάτια? Εγώ το χρησιμοποιώ για να καθαρίζω τα μάτια της γατούλας, προσεκτικά βέβαια, να μη μπει μέσα στο μάτι...Σήμερα θα ξεκινήσει και η θεραπεία με tobrex. Να σταματήσω το χαμομήλι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 16:09 Η aretha έγραψε: #26 18-06-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από penny Chatzidaki: Γιατί απαγορεύεται το χαμομήλι στα μάτια? Click για ανάπτυξη... Το χαμομήλι, παρόλο που έχει όντως αντισηπτικές ιδιότητες, οι πιο πολλοί γιατροί έχουν σταματήσει πια να το συνιστούν. Επειδή είναι φυτικό, μπορεί να προκαλέσει αλλεργία και να επιδεινώσει την κατάσταση. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις φυσιολογικό ορό για να καθαρίσεις τα μάτια της γατούλας σου, είναι αποτελεσματικός και ακίνδυνος. Πρόσεξε επίσης να μη χρησιμοποιήσεις βαμβάκι γιατί οι ίνες του μπορεί να ερεθίσουν τα μάτια. Προτίμησε ένα μαλακό, καθαρό ύφασμα ή ένα κομμάτι αποστειρωμένη γάζα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ήρα_Κατερίνα Νεοφερμένο μέλος Η Ήρα_Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Καταστάρι (Ζάκυνθος). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 16 Ιανουαρίου 2010 στις 21:26 Η Ήρα_Κατερίνα: #27 16-01-10 21:26 Καλησπέρα!!!!Πολυ ωραίο το άρθρο σας!!! Όσον αφορά το ξύδι,επίσης βοηθάει στην πρόκληση εμετού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. penyamy Νεοφερμένο μέλος Η penyamy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Γλυκή (Θεσπρωτία). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 10 Μαΐου 2010 στις 14:33 Η penyamy έγραψε: #28 10-05-10 14:33 Η ασπιρίνη δεν είναι θανατηφόρα για τις γάτες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 10 Μαΐου 2010 στις 15:42 Η evelynkar: #29 10-05-10 15:42 Αρχική Δημοσίευση από penyamy: Η ασπιρίνη δεν είναι θανατηφόρα για τις γάτες??? Click για ανάπτυξη... ναι ειναι τοξικη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: alexiabariemai gattina Γατέχων Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις, αλλά αραιωμένο με νερό ή με τον τρόπο που περιέγραψε η Ζήνα πιο πάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eirstei2 Νεοφερμένο μέλος Η eirstei2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 11:45 Η eirstei2 έγραψε: #24 22-05-08 11:45 Συγχαρητήρια και από μένα!!! Πολύ καλή δουλειά. Όσο για το που χρησιμεύει το καθένα το μόνο που ξέρω είναι για το σιροπάκι το vibramicin. Είναι ιδανικό για ζώα με αναπνευστικά προβλήματα ( συνάχι, τσίμπλες στα μάτια κ.λ.π.). Αυτό συμβαίνει συχνά στα νεογέννητα μωρά όταν η μάνα έχει ήδη προσβληθεί από τη συγκεκριμένη ασθένεια και την κολλάει στα μικρά της. Είναι πολύ επικίνδυνη για τα νεογέννητα και λίγα είναι αυτά που καταφέρνουν να επιζήσουν. Όσο για τη δοσολογία 0,4 mg αν δεν κάνω λάθος καιμπορεί να αραιωθεί σε γάλα. ΥΓ: Το έχω δοκιμάσει στις αδέσποτες της γειτονιάς και πραγματικά κάνει θαύματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. penny Chatzidaki Νεοφερμένο μέλος Η penny Chatzidaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 11:49 Η penny Chatzidaki: #25 17-06-08 11:49 Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr: Δεν εχω την δυνατοτητα επεξεργασιας του αρθρου για να βγαλω το Betadine παιδια. Ειναι οντως αμφιλεγομενο εγω το εχω χρησιμοποιησει με συμβουλη γιατρου ενω αλλοι το απαγορευουν τα ιδια και το χαμομηλι στα ματια. Click για ανάπτυξη... καλημέρα! Μία απορία...Γιατί απαγορεύεται το χαμομήλι στα μάτια? Εγώ το χρησιμοποιώ για να καθαρίζω τα μάτια της γατούλας, προσεκτικά βέβαια, να μη μπει μέσα στο μάτι...Σήμερα θα ξεκινήσει και η θεραπεία με tobrex. Να σταματήσω το χαμομήλι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 16:09 Η aretha έγραψε: #26 18-06-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από penny Chatzidaki: Γιατί απαγορεύεται το χαμομήλι στα μάτια? Click για ανάπτυξη... Το χαμομήλι, παρόλο που έχει όντως αντισηπτικές ιδιότητες, οι πιο πολλοί γιατροί έχουν σταματήσει πια να το συνιστούν. Επειδή είναι φυτικό, μπορεί να προκαλέσει αλλεργία και να επιδεινώσει την κατάσταση. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις φυσιολογικό ορό για να καθαρίσεις τα μάτια της γατούλας σου, είναι αποτελεσματικός και ακίνδυνος. Πρόσεξε επίσης να μη χρησιμοποιήσεις βαμβάκι γιατί οι ίνες του μπορεί να ερεθίσουν τα μάτια. Προτίμησε ένα μαλακό, καθαρό ύφασμα ή ένα κομμάτι αποστειρωμένη γάζα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ήρα_Κατερίνα Νεοφερμένο μέλος Η Ήρα_Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Καταστάρι (Ζάκυνθος). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 16 Ιανουαρίου 2010 στις 21:26 Η Ήρα_Κατερίνα: #27 16-01-10 21:26 Καλησπέρα!!!!Πολυ ωραίο το άρθρο σας!!! Όσον αφορά το ξύδι,επίσης βοηθάει στην πρόκληση εμετού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. penyamy Νεοφερμένο μέλος Η penyamy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Γλυκή (Θεσπρωτία). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 10 Μαΐου 2010 στις 14:33 Η penyamy έγραψε: #28 10-05-10 14:33 Η ασπιρίνη δεν είναι θανατηφόρα για τις γάτες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 10 Μαΐου 2010 στις 15:42 Η evelynkar: #29 10-05-10 15:42 Αρχική Δημοσίευση από penyamy: Η ασπιρίνη δεν είναι θανατηφόρα για τις γάτες??? Click για ανάπτυξη... ναι ειναι τοξικη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: alexiabariemai gattina Γατέχων Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Συγχαρητήρια και από μένα!!! Πολύ καλή δουλειά. Όσο για το που χρησιμεύει το καθένα το μόνο που ξέρω είναι για το σιροπάκι το vibramicin. Είναι ιδανικό για ζώα με αναπνευστικά προβλήματα ( συνάχι, τσίμπλες στα μάτια κ.λ.π.). Αυτό συμβαίνει συχνά στα νεογέννητα μωρά όταν η μάνα έχει ήδη προσβληθεί από τη συγκεκριμένη ασθένεια και την κολλάει στα μικρά της. Είναι πολύ επικίνδυνη για τα νεογέννητα και λίγα είναι αυτά που καταφέρνουν να επιζήσουν. Όσο για τη δοσολογία 0,4 mg αν δεν κάνω λάθος καιμπορεί να αραιωθεί σε γάλα. ΥΓ: Το έχω δοκιμάσει στις αδέσποτες της γειτονιάς και πραγματικά κάνει θαύματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
penny Chatzidaki Νεοφερμένο μέλος Η penny Chatzidaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 11:49 Η penny Chatzidaki: #25 17-06-08 11:49 Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr: Δεν εχω την δυνατοτητα επεξεργασιας του αρθρου για να βγαλω το Betadine παιδια. Ειναι οντως αμφιλεγομενο εγω το εχω χρησιμοποιησει με συμβουλη γιατρου ενω αλλοι το απαγορευουν τα ιδια και το χαμομηλι στα ματια. Click για ανάπτυξη... καλημέρα! Μία απορία...Γιατί απαγορεύεται το χαμομήλι στα μάτια? Εγώ το χρησιμοποιώ για να καθαρίζω τα μάτια της γατούλας, προσεκτικά βέβαια, να μη μπει μέσα στο μάτι...Σήμερα θα ξεκινήσει και η θεραπεία με tobrex. Να σταματήσω το χαμομήλι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 16:09 Η aretha έγραψε: #26 18-06-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από penny Chatzidaki: Γιατί απαγορεύεται το χαμομήλι στα μάτια? Click για ανάπτυξη... Το χαμομήλι, παρόλο που έχει όντως αντισηπτικές ιδιότητες, οι πιο πολλοί γιατροί έχουν σταματήσει πια να το συνιστούν. Επειδή είναι φυτικό, μπορεί να προκαλέσει αλλεργία και να επιδεινώσει την κατάσταση. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις φυσιολογικό ορό για να καθαρίσεις τα μάτια της γατούλας σου, είναι αποτελεσματικός και ακίνδυνος. Πρόσεξε επίσης να μη χρησιμοποιήσεις βαμβάκι γιατί οι ίνες του μπορεί να ερεθίσουν τα μάτια. Προτίμησε ένα μαλακό, καθαρό ύφασμα ή ένα κομμάτι αποστειρωμένη γάζα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ήρα_Κατερίνα Νεοφερμένο μέλος Η Ήρα_Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Καταστάρι (Ζάκυνθος). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 16 Ιανουαρίου 2010 στις 21:26 Η Ήρα_Κατερίνα: #27 16-01-10 21:26 Καλησπέρα!!!!Πολυ ωραίο το άρθρο σας!!! Όσον αφορά το ξύδι,επίσης βοηθάει στην πρόκληση εμετού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. penyamy Νεοφερμένο μέλος Η penyamy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Γλυκή (Θεσπρωτία). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 10 Μαΐου 2010 στις 14:33 Η penyamy έγραψε: #28 10-05-10 14:33 Η ασπιρίνη δεν είναι θανατηφόρα για τις γάτες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 10 Μαΐου 2010 στις 15:42 Η evelynkar: #29 10-05-10 15:42 Αρχική Δημοσίευση από penyamy: Η ασπιρίνη δεν είναι θανατηφόρα για τις γάτες??? Click για ανάπτυξη... ναι ειναι τοξικη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: alexiabariemai gattina Γατέχων Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr: Δεν εχω την δυνατοτητα επεξεργασιας του αρθρου για να βγαλω το Betadine παιδια. Ειναι οντως αμφιλεγομενο εγω το εχω χρησιμοποιησει με συμβουλη γιατρου ενω αλλοι το απαγορευουν τα ιδια και το χαμομηλι στα ματια. Click για ανάπτυξη... καλημέρα! Μία απορία...Γιατί απαγορεύεται το χαμομήλι στα μάτια? Εγώ το χρησιμοποιώ για να καθαρίζω τα μάτια της γατούλας, προσεκτικά βέβαια, να μη μπει μέσα στο μάτι...Σήμερα θα ξεκινήσει και η θεραπεία με tobrex. Να σταματήσω το χαμομήλι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 16:09 Η aretha έγραψε: #26 18-06-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από penny Chatzidaki: Γιατί απαγορεύεται το χαμομήλι στα μάτια? Click για ανάπτυξη... Το χαμομήλι, παρόλο που έχει όντως αντισηπτικές ιδιότητες, οι πιο πολλοί γιατροί έχουν σταματήσει πια να το συνιστούν. Επειδή είναι φυτικό, μπορεί να προκαλέσει αλλεργία και να επιδεινώσει την κατάσταση. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις φυσιολογικό ορό για να καθαρίσεις τα μάτια της γατούλας σου, είναι αποτελεσματικός και ακίνδυνος. Πρόσεξε επίσης να μη χρησιμοποιήσεις βαμβάκι γιατί οι ίνες του μπορεί να ερεθίσουν τα μάτια. Προτίμησε ένα μαλακό, καθαρό ύφασμα ή ένα κομμάτι αποστειρωμένη γάζα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ήρα_Κατερίνα Νεοφερμένο μέλος Η Ήρα_Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Καταστάρι (Ζάκυνθος). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 16 Ιανουαρίου 2010 στις 21:26 Η Ήρα_Κατερίνα: #27 16-01-10 21:26 Καλησπέρα!!!!Πολυ ωραίο το άρθρο σας!!! Όσον αφορά το ξύδι,επίσης βοηθάει στην πρόκληση εμετού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. penyamy Νεοφερμένο μέλος Η penyamy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Γλυκή (Θεσπρωτία). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 10 Μαΐου 2010 στις 14:33 Η penyamy έγραψε: #28 10-05-10 14:33 Η ασπιρίνη δεν είναι θανατηφόρα για τις γάτες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 10 Μαΐου 2010 στις 15:42 Η evelynkar: #29 10-05-10 15:42 Αρχική Δημοσίευση από penyamy: Η ασπιρίνη δεν είναι θανατηφόρα για τις γάτες??? Click για ανάπτυξη... ναι ειναι τοξικη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: alexiabariemai gattina Γατέχων Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από penny Chatzidaki: Γιατί απαγορεύεται το χαμομήλι στα μάτια? Click για ανάπτυξη... Το χαμομήλι, παρόλο που έχει όντως αντισηπτικές ιδιότητες, οι πιο πολλοί γιατροί έχουν σταματήσει πια να το συνιστούν. Επειδή είναι φυτικό, μπορεί να προκαλέσει αλλεργία και να επιδεινώσει την κατάσταση. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις φυσιολογικό ορό για να καθαρίσεις τα μάτια της γατούλας σου, είναι αποτελεσματικός και ακίνδυνος. Πρόσεξε επίσης να μη χρησιμοποιήσεις βαμβάκι γιατί οι ίνες του μπορεί να ερεθίσουν τα μάτια. Προτίμησε ένα μαλακό, καθαρό ύφασμα ή ένα κομμάτι αποστειρωμένη γάζα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ήρα_Κατερίνα Νεοφερμένο μέλος Η Ήρα_Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Καταστάρι (Ζάκυνθος). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 16 Ιανουαρίου 2010 στις 21:26 Η Ήρα_Κατερίνα: #27 16-01-10 21:26 Καλησπέρα!!!!Πολυ ωραίο το άρθρο σας!!! Όσον αφορά το ξύδι,επίσης βοηθάει στην πρόκληση εμετού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. penyamy Νεοφερμένο μέλος Η penyamy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Γλυκή (Θεσπρωτία). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 10 Μαΐου 2010 στις 14:33 Η penyamy έγραψε: #28 10-05-10 14:33 Η ασπιρίνη δεν είναι θανατηφόρα για τις γάτες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 10 Μαΐου 2010 στις 15:42 Η evelynkar: #29 10-05-10 15:42 Αρχική Δημοσίευση από penyamy: Η ασπιρίνη δεν είναι θανατηφόρα για τις γάτες??? Click για ανάπτυξη... ναι ειναι τοξικη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: alexiabariemai gattina Γατέχων Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπέρα!!!!Πολυ ωραίο το άρθρο σας!!! Όσον αφορά το ξύδι,επίσης βοηθάει στην πρόκληση εμετού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
penyamy Νεοφερμένο μέλος Η penyamy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Γλυκή (Θεσπρωτία). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 10 Μαΐου 2010 στις 14:33 Η penyamy έγραψε: #28 10-05-10 14:33 Η ασπιρίνη δεν είναι θανατηφόρα για τις γάτες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 10 Μαΐου 2010 στις 15:42 Η evelynkar: #29 10-05-10 15:42 Αρχική Δημοσίευση από penyamy: Η ασπιρίνη δεν είναι θανατηφόρα για τις γάτες??? Click για ανάπτυξη... ναι ειναι τοξικη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Η ασπιρίνη δεν είναι θανατηφόρα για τις γάτες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 10 Μαΐου 2010 στις 15:42 Η evelynkar: #29 10-05-10 15:42 Αρχική Δημοσίευση από penyamy: Η ασπιρίνη δεν είναι θανατηφόρα για τις γάτες??? Click για ανάπτυξη... ναι ειναι τοξικη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από penyamy: Η ασπιρίνη δεν είναι θανατηφόρα για τις γάτες??? Click για ανάπτυξη... ναι ειναι τοξικη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.