Μυρίζει
απίστευτα άσχημα ........ Εσείς τι κάνετε ;
Αν σου φαινεται ακριβη παρε φρισκις αρωματική και μια εβερκλην και κανε αναμειξη θα σου κρατησουν περισσοτερο
Έχω όμως την εντύπωση ότι τα φίλτρα άνθρακα στις αμμολεκάνες "ποτίζουν" με τη μυρωδιά και βρωμάνε χειρότερα. Ίσως θέλουν καθάρισμα ή αλλαγή.
Τα φίλτρα υποτίθεται πρέπει να τα αλλάζεις κάθε 3 μήνες αλλά προσωπικά τα έβγαλα γιατί μου φαίνεται πως χωρίς αυτά αερίζεται καλύτερα το κουτί !
Yasmin > Αν ανακατέψεις friskies & everclean θα συνεχίζουν τα τσίσακια να γίνονται σβόλοι???
Λοιπόν, εγώ αναγκάστικα και κατήργησα το καπάκι! Και τώρα από το σκάψιμο, τα πετάει όλα έξω.
Έμπαινε μέσα ο γάτος και όταν έβγαινε βρωμούσε και ο ίδιος!!!

Για το φίλτρο δεν το συζητώ. Τραβάει αμέσως τη μυρωδιά και έτσι και κανεις το λάθος να το αφήσεις έστω και μια ημέρα, θα μπαίνεις στο σπίτι και θα πιάνεις τη μύτη σου.
Το έβγαλα και αεριζόταν καλύτερα η τουαλέτα. Αλλά και πάλι μυρίζει γιατί είναι κλειστή, οπότε κατήργησα το καπάκι τελείως.
Και είχα εώς τώρα εβερκλίν. Είναιο βέβαι λίγο καλύτερη από την απλή, αλλά πάλι μυρίζει.
Και επειδή το καμάρι μου έχει μια μανία, να σκάβει εώς τον πάτο της λεκάνης, οπότε δεν μπορούσαν να γίνουν σβόλοι όλες οι ακαθαρσίες, αφού από κάτω δεν υπήρχε άμμος, την ανάμιξα και με απλή άμμο.
Δεν γίνονται σβώλοι καθόλου. Σπάνε και είναι χειρότερα.
Έχω δοκιμάσει όλες τις άμμους και απλές και αρωματικές και έβερκλιν φρες και έβερκλιν-λεςς για μακρύτριχες...τίποτα.
Βρωμάει απαίσια και ας καθαρίζω κάθε ημέρα και όταν είμαι σπίτι, αμέσως μετά από κάθε χρήση.
Και τρώει τροφή καλή. Ξηρή Ρουαγιάλ κάνιν.
Έχω απογοητευτεί από τη χρήση της και από τα 27 ευρώ για να την πάρω.
Ειδικά τώρα που έχω 2 γατιά, δεν νομίζω να επιχειρήσω να βάλω το καπάκι της ξανά...