zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Αφού σε εσάς είναι όλα καλά, κάτι άλλο θα φταίει τότε κορίτσια.
Αλλά δεν μπορώ να βρω τι...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Αρωματικό δεν μπορώ να βάλω γιατί δεν μπορώ να ανασάνω.
Αφού σε εσάς είναι όλα καλά, κάτι άλλο θα φταίει τότε κορίτσια.Αλλά δεν μπορώ να βρω τι...
![]()
Μάλλον δεν ρωτάς και τον γιατρό σου μήπως σου πει τίποτα και αυτός????

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Οχι καταλαβα απλα γραψαμε ταυτοχρονα και δεν προλαβα να απαντησω στο μηνυμα σου.Δεν ξερω παντως εγω την εχω στο μπανιο την τουαλετα,που ειναι στα ενδοτερα του σπιτιου,και με φιλτρα και την αμμο που προανεφερα,δεν μυριζε τιποτα απολυτως,ακομα κι οταν ειχα μισανοιχτο το πορτακι για να το συνηθισει ο Σειριος.Και μαλιστα δεν παιρνω αυτη που ειναι για δυο γατουλες,παιρνω τη fresh guard.
Και εγω αυτην χρησιμοποιω τελευταια. Και σε σχεση με την catsan, τωρα που εχω δυο γατες, ειναι πολυ αισθητη η διαφορα.Την καθαριζω δυο η τρεις φορες την ημερα, προσθετω καινουργια καθε δυο μερες και την αλλαζω ολοκληρη καθε δυο βδομαδες.Παρ'ολο που το μπανιο μου δεν εχει παραθυρο παρα μονο εξαερισμο(με μοτερακι), δεν μυριζει καθολου.Με την catsan, που την αλλαζα ολοκληρη καθε βδομαδα, προς το τελος της βδομαδας μυριζε το μπανιο.

Εχω κλειστη τουαλετα,εχω βγαλει το πορτακι, γιατι εμποδιζε την Μυρτουλα να γυριζει ανετα μεσα, και το φιλτρο ανθρακα το πλενω καθε τρεις μηνες.Δεν ξερω αν κανει αλλα δεν βρηκα αλλο τροπο να το καθαρισω.

zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Όταν είχα το πορτάκι , μύριζε άσχημα.
Πλέον έχω βγάλει το καπάκι και έχω μόνο το κάτω μέρος της λεκάνης. Οπότε, η μισή άμμος ( που λέει ο λόγος) είναι έξω από το σκάψιμο.
Η heavy duty Δώρα είναι η μωβ της έβερκλιν; Αυτή δεν είναι η πολύ ψιλή που είναι για γάτες που αγαπούν το πολύ σκάψιμο, όπως ο δικός μου;

Είναι αρωματική και είναι για 2 γάτες, οπότε δεν μυρίζει;
Τώρα δοκιμάζω μια απλή και έχω πάρει και ένα κουτί κόκκινη έβερκλιν.
Είναι πεταμένα λεφτά όμως η έβερκλιν για τα δικά μου, μια που ο Όλιο σκάβει ως τον πάτο και δεν γίνονται οι σβόλοι, οπότε γιατί να την πληρώνω τόσο ακριβά;
Μου το είπε και η κτηνίατρος αυτό, ότι είναι άχρηστη τότε και είναι όντως κρίμα, γιατί μου είπε ότι είναι η καλύτερη.
Δεν μου αρέσει επίσης που κολλάνε οι πετρούλες στα πόδια του και τα γλύφει! Ενώ με τις απλές, τις χοντρόκοκκες δεν γίνεται αυτό.
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Εχω κλειστη τουαλετα,εχω βγαλει το πορτακι, γιατι εμποδιζε την Μυρτουλα να γυριζει ανετα μεσα, και το φιλτρο ανθρακα το πλενω καθε τρεις μηνες.Δεν ξερω αν κανει αλλα δεν βρηκα αλλο τροπο να το καθαρισω.![]()
Γιατί δεν το αλλάζεις; Και αν είναι ακριβό, πάρε φίλτρο απορροφητήρα και κόψ΄το σε κομμάτια ίσια με το φίλτρο του άνθρακα και άλλαζέ το 2 φορές την εβδομάδα.
Έτσι είχα σκοπό να κάνω, αν με βόλευε η λεκάνη.
moukelis
Επιφανές μέλος
mandeson
Εκκολαπτόμενο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Μα μυριζε με το καπακι,το πορτακι και το φιλτρο,και δε θα μυριζει ξεσκεπαστη;Λοιπόν, μάλλον σας μπέρδεψα.
Όταν είχα το πορτάκι , μύριζε άσχημα.
Πλέον έχω βγάλει το καπάκι και έχω μόνο το κάτω μέρος της λεκάνης. Οπότε, η μισή άμμος ( που λέει ο λόγος) είναι έξω από το σκάψιμο.
Η heavy duty Δώρα είναι η μωβ της έβερκλιν; Αυτή δεν είναι η πολύ ψιλή που είναι για γάτες που αγαπούν το πολύ σκάψιμο, όπως ο δικός μου;
Είναι αρωματική και είναι για 2 γάτες, οπότε δεν μυρίζει;
Τώρα δοκιμάζω μια απλή και έχω πάρει και ένα κουτί κόκκινη έβερκλιν.
Είναι πεταμένα λεφτά όμως η έβερκλιν για τα δικά μου, μια που ο Όλιο σκάβει ως τον πάτο και δεν γίνονται οι σβόλοι, οπότε γιατί να την πληρώνω τόσο ακριβά;
Μου το είπε και η κτηνίατρος αυτό, ότι είναι άχρηστη τότε και είναι όντως κρίμα, γιατί μου είπε ότι είναι η καλύτερη.
Δεν μου αρέσει επίσης που κολλάνε οι πετρούλες στα πόδια του και τα γλύφει! Ενώ με τις απλές, τις χοντρόκοκκες δεν γίνεται αυτό.

Δεν ξερω ποια ειναι ακριβως,γιατι εδω εχουμε μονο αυτη τη fresh guard...Παντως κι εμενα ακομα κι αν φτασει στον πατο απο το σκαψιμο,εξακολουθει να κανει καλους σβωλους και να μη λερωνεται η υπολοιπη αμμος.
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Μα μυριζε με το καπακι,το πορτακι και το φιλτρο,και δε θα μυριζει ξεσκεπαστη;
Δεν ξερω ποια ειναι ακριβως,γιατι εδω εχουμε μονο αυτη τη fresh guard...Παντως κι εμενα ακομα κι αν φτασει στον πατο απο το σκαψιμο,εξακολουθει να κανει καλους σβωλους και να μη λερωνεται η υπολοιπη αμμος.
Δώρα και τώρα μυρίζει αλλά λίγο, γιατί αερίζεται αφού είναι και το παράθυρο ανοιχτό συνεχώς.
Μα όταν σκάβουν τόσο ώστε να μην υπάρχει άμμος από κάτω, τα ούρα πέφτουν στο πλαστκό της λεκάνης και πέφτοντας από πάνω η άμμος που ρίχνουν για να τα σκεπάσουν, γίνονται κάτω - κάτω λάσπη και μόνο το πάνω μέρος σβώλος. Και όταν πας να τα αφαιρέσεις, σπάνε.

Για τα κόπρανα τι να πω, που λερώνουν τη λεκάνη όταν σκάβουν τόσο ώστε να μην υπάρχει άμμος από κάτω; Αηδία στο καθάρισμα. Τα μαζέυω γρήγορα και δεν τα αφήνω να ξεραθούν, γιατί βρωμάνε.

Πάντως είναι καλύτερη από τις άλλες άμμους, αδιαμφισβήτητα.
chryssa
Διάσημο μέλος
Το φίλτρο του άνθρακα μου είπαν και εμένα να το αλλάζω κάθε 3 μήνες περίπου.
Εγώ χρησιμοποιώ την everclean odour control, μου είπαν στο πετ σοπ ότι και καλά έχει μέσα σιλικόνη και είναι πιο συγκολλητική από τις άλλες! Το μόνο που με εκνευρίζει είναι ότι χώνεται στα πατουσάκια της και την σκορπάει σε όλο το σπίτι, αν και αυτό βελτιώθηκε αρκετά με ένα χαλάκι στην έξοδο της τουαλέτας! Της αρέσει και ακονίζει τα νύχια της εκεί και φεύγουν και μερικοί κόκκοι!

Και μένα σκάβει να βρει πάτο και δεν είναι όλα σβώλος, αλλά έχω πάρει ένα φτυαράκι με πολύ λεπτά κενά και μαζεύει και τα πιο μικρά κομμάτια! Πριν είχα ένα με μεγάλες τρύπες και τα μισά έπεφταν πάλι μέσα! Παίζει και το *****φτυαρο το ρόλο του!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool