Κουτσή γατούλα

iaswnas

Νεοφερμένο μέλος

Ο iaswnas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 57 μηνύματα.
Είδα μια γατούλα που ειχε μαζέψει το ποδαρά,ι τη και εετρεμε κι ολας-θα το ειχε χτυπήσει.Πηγα να τη παρω αγγαλιτσα να τη παω σε γιατρό αλλα μουθ εφευγε.Δεν επεμενα γιατι ανεβηκε σχετικα ψηλα και αν την βουταγα απο πανω υπηρχε κινδυνος να επεφτε και να χτυπαγε..κριμα..

Ξαναρωταω λοιπον-εχω ρωτησει και παλιοτερα....για αλλο θεμα.ΠΩΣ ΠΙΑΝΩ ΜΙΑ ΓΑΤΟΥΛΑ?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα σου πρότεινα να πάρεις μια κονσέρβα για να τη δελεάσεις και έτσι να την πιάσεις... αν και δεν πιάνει πάντα, είναι ο μόνος τρόπος με τον οποίο μπόρεσα να πιάσω μερικά γατάκια...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δοκίμασες το κόλπο με τη γατοφόρο; Δελεάζεις τη γάτα να πλησιάσει τη γατοφόρο (όπως είπε η Desdemona) και την κατάλληλη στιγμή τη χώνεις μέσα και τη σκεπάζεις με ένα σεντόνι για να μη φοβάται. Δεν το έχω δοκιμάσει προσωπικά, αλλά πολλοί το κάνουν με μεγάλη επιτυχία.

Καλύτερα μην δοκιμάσεις να την σηκώσεις στα χέρια σου - δεν σε ξέρει και θα αγριέψει.

Εξαρταται τη γάτα.
Εναν τον επίασε η κοπελα, ταϊζοντάς τον συστηματικά μέσα στη γατοφόρο.
Χθες μου ειπαν ενα πολύ ωραίο κολπο: με απόχη! :)
Ή της πετάς απο πάνω μια μεγάλη πετσέτα και την κάνεις πακέτο για να τη βάλεις στη γατοφορο.

Τωρα προσωπικα δεν εχω δοκιμάσει τίποτα απο ολα αυτα. Βλεποντας και κάνοντας αναλογα με το ποσο ηρεμη και φιλικη ιεναι η γατούλα.

Εναν τον επίασε η κοπελα, ταϊζοντάς τον συστηματικά μέσα στη γατοφόρο.

Αυτό νομίζω είναι το καλύτερο.:)

Γενικά πάντως μου φαίνεται ότι για να πιαστεί μια γάτα με τη μία και χωρίς επαγγελματικά μέσα (γατοπαγίδα, απόχη κ.λπ) πρέπει να είναι ή πολύ ήμερη ή λίγο χαϊβάνι.:redface:

.... ή να πονάει πολύ....

Έχεις δίκιο, και τα άρρωστα ζώα δύσκολα πλησιάζουν τον άνθρωπο.

Μιλαω παντα για γατουλες που βρισκω ΤΥΧΑΙΑ σο δρομο.Δε κουβαλαω αποχη μαζι μου! -παλια ειχα αλλα ηταν για τις γυναικες τωρα μεγαλωσααααα .Τι να κανω για αυτες τις γατουλες.

Υπομονή, αδιαφορία, καλή νόστιμη τροφή και γρήγορο πιασιμο απο το σβερκάκι αν δε πιασει τη μια φορα ξαναγυρνας με γατοφόρο

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back