iaswnas
Νεοφερμένο μέλος
Ξαναρωταω λοιπον-εχω ρωτησει και παλιοτερα....για αλλο θεμα.ΠΩΣ ΠΙΑΝΩ ΜΙΑ ΓΑΤΟΥΛΑ?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος
Καλύτερα μην δοκιμάσεις να την σηκώσεις στα χέρια σου - δεν σε ξέρει και θα αγριέψει.
drusilia
Διάσημο μέλος
Εναν τον επίασε η κοπελα, ταϊζοντάς τον συστηματικά μέσα στη γατοφόρο.
Χθες μου ειπαν ενα πολύ ωραίο κολπο: με απόχη!

Ή της πετάς απο πάνω μια μεγάλη πετσέτα και την κάνεις πακέτο για να τη βάλεις στη γατοφορο.
Τωρα προσωπικα δεν εχω δοκιμάσει τίποτα απο ολα αυτα. Βλεποντας και κάνοντας αναλογα με το ποσο ηρεμη και φιλικη ιεναι η γατούλα.
ruko
Διάσημο μέλος
Εναν τον επίασε η κοπελα, ταϊζοντάς τον συστηματικά μέσα στη γατοφόρο.
Αυτό νομίζω είναι το καλύτερο.

Γενικά πάντως μου φαίνεται ότι για να πιαστεί μια γάτα με τη μία και χωρίς επαγγελματικά μέσα (γατοπαγίδα, απόχη κ.λπ) πρέπει να είναι ή πολύ ήμερη ή λίγο χαϊβάνι.

Tara
Εκκολαπτόμενο μέλος
ruko
Διάσημο μέλος
iaswnas
Νεοφερμένο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool