Κούρεμα

Πολυ χαιρομαι που είναι καλύτερα!Ώστε έτσι ο κοιλιόδουλος,Philadelfia ε;:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λίγο επείγον... Κούρεμα;

Παιδια σε 3 ωρες θα παμε το μινωακι για κουρεμα...Ο κτηνιατρος το προτεινε.Εγω δε ξερω ανησυχω λιγο!Κουρευονται οι γατες?δεν ειναι ρατσας...Πως θα νιωθει μετα?θα ξαναβγουνε οι τριχες?Βεβαια βγαζει παρα πολλες τριχες και ο αρ/κος μου επιμενει αλλα...εχω λιγο αγχος!Εχετε ξανακουσει κατι τετοιο?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μην ανησυχείς... γίνεται ειδικά στις μακρύτριχες..... :)
Θα ξαλαφρώσει.. με την ζέστη και θα ξαναβγούν μην φοβάσαι!! ;)

Ευχαριστω αλλα δεν ειναι μακρυτριχη...και δηλαδη θα γινει γουλι???ΣΑΝ τις σφιγκς???χιχι?

Ανάλογα ... την σκάλα της μηχανής!!!!!:cool:.....

Μπορεί να χρειαστεί να την ναρκώσει.... και αυτό μέσα στο πρόγραμμα είναι.. και εξαρτάται από τον χαρακτήρα της γάτας...;)

Συγγνώμη για τη χαζή ερώτηση, αλλά ακόμα κι αν τον ξυρίσετε τον καημένο, δεν θα συνεχίσει να μαδάει;:blink: Θα είναι βέβαια πιο κοντές οι τρίχες που θα πέφτουν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα σταματήσουν να πέφτουν....
Επιπλέον, έχω την εντύπωση ότι το τρίχωμα στις γάτες (όπως και στα περισσότερα ζώα) λειτουργεί ως μονωτικό, σε περιπτώσεις μεγάλης ζέστης δηλαδή τις κρατάει πιο δροσερές, δεν τις επιβαρύνει. Εξάλλου, οι γάτες είναι ζώα που προέρχονται από πολύ θερμά κλίματα, κάποιο λόγο ύπαρξης θα έχει το τρίχωμα, διαφορετικά θα έπεφτε εντελώς το καλοκαίρι.:hmm:

Γιατι το προτεινε σε κοντοτριχη??? Χανει τριχεσ? αν ναι εχει το γλαβαντερμ το λαδακι να πινει κα να μη της πεφτουν

Επιπλέον, έχω την εντύπωση ότι το τρίχωμα στις γάτες (όπως και στα περισσότερα ζώα) λειτουργεί ως μονωτικό, σε περιπτώσεις μεγάλης ζέστης δηλαδή τις κρατάει πιο δροσερές, δεν τις επιβαρύνει.

Αυτό ισχύει.... και είναι και ο λόγος που το ΣΥΝΗΘΕΣ είναι να κουρεύονται μόνο οι μαρκύτριχες...;)

Τώρα εσείς τί και πως..... :/::/:

ωχ μη μου λετε τετοια...θα τον ρωτησω πριν κανουμε τπτ...δε το ηξερα αυτο για τη μονωση!Δηλαδη καμια απο εσας δε το εχει κανει ποτε?

Eγω δεν θα το εκανα στον δικο μου με τπτ.Αλλα εγω εχω και μια μανια με τα μαλλιαρα:redface::redface::redface:;)

Ο δικός μου είναι ημιμακρύτριχος (ημίαιμος Αγκύρας), τον κούρεψα πριν κανα μήνα και:
α) ησύχασα από τρίχα
β) ο ψυχάκος ζωντάνεψε, καμμία σχέση με άλλα καλοκαίρια που υπέφερε και ήταν όλη μέρα τέζα στα πλακάκια με τη γλώσσα έξω. Τώρα παίζει, έχει όρεξη, άσε που καμαρώνει σα γύφτικο σκεπάρνι(το σκατό)
γ) έγινε κούκλος(εμένα πάντως μ'άρεσε!!)
Εχω προσπαθήσει να ανεβάσω φωτό αλλά δεν τα καταφέρνω, θα ξαναπροσπαθήσω αφού τις ξαναμικρύνω...

Βρε παιδιά, στο μέγεθος είναι Ο.Κ, γιατί δεν τις δέχεται και μου βγάζει the page cannot be displayed?

Αντε να δουμε τον ξαδερφο.Εμεις ειμαστε Αγκυρας-Περσιας...:up:

Βρε παιδιά, στο μέγεθος είναι Ο.Κ, γιατί δεν τις δέχεται και μου βγάζει the page cannot be displayed?
Εχεις επεξεργασει τη φωτο για μεγεθος και ποσο?

Τα κατάφερα?

Συνημμένα

• Χρρρ.jpg
    Χρρρ.jpg
    104,8 KB · Εμφανίσεις: 191
  • Άσπρη κοιλίτσα1.jpg
    Άσπρη κοιλίτσα1.jpg
    101,3 KB · Εμφανίσεις: 164
Ναιαιαιαια!!!:up:
Το πριν και το μετά!!! Κοιλίτσα για φίλημα ε? Τις άλλες λέτε να μη τις παίρνει γιατί είναι όρθιες? Μήπως βγαίνουν ψηλές?

Κι άλλη απόπειρα (τώρα που το βρήκα ε?)
Στην πρώτη η μυτούλα είναι λίγο λερωμένη γιατί μόλις είχε φάει και δεν είχε προλάβει να πλυθεί, μη μας κακοχαρακτηρίσετε...

Συνημμένα

• Ομορφος1.jpg
    Ομορφος1.jpg
    70,4 KB · Εμφανίσεις: 102
  • Είμαι κούκλος1.jpg
    Είμαι κούκλος1.jpg
    79,7 KB · Εμφανίσεις: 84
Την ξέρετε την παροιμία "Είπαν στο λωλό να χ..σει κι έκατσε και ξεκολώθηκε"??
Ε, αυτό είμαι κι εγώ!!!

Συνημμένα

• Πλενοκοιμόμαστε7.jpg
    Πλενοκοιμόμαστε7.jpg
    111,1 KB · Εμφανίσεις: 179
  • Τανιέέέμαι3.jpg
    Τανιέέέμαι3.jpg
    90,7 KB · Εμφανίσεις: 110
Catia μου θα ήθελα να σου πω τι γνώμη μου γιατί να βάζεις την γατούλα σου σε τέτοια διαδικασία αφου δεν είναι μακρύτριχη; Εμένα έχουν πιάσει ένα σωρό κόμπους κ φοβάμαι να τα πάω για κούρεμα. Να ξέρεις ότι κάθε φορα που γίνεται νάρκωση υπάρχει επικινδυνότητα, καθώς κ κίνδυνος άπνοιας, επισής με κάθε ολική καταστρέφονται κ εγκεφαλικά κύτταρα, κ μπορεί η γατούλα σου να μη θέλει να πάρει ντοκτορά αλλά νομίζω ότι κάποια επίπτωση θα έχει στο ζώο κάτι τέτοιο. Νομίζω λοιπόν ότι δεν πρέπει οι κτηνίατροι να προτείνουν κάτι τέτοιο τη στιγμή μάλιστα που δεν υπάρχει λόγος για κάτι τέτοιο

Όπως έχω ήδη γράψει και στο θέμα που είχα ανοίξει τότε, δεν του έκανε νάρκωση, μια ηρεμιστική του έκανε μόνο. Ευτυχώς είναι ήσυχος ο καλούλης μου, το αντίθετο του Σείριου, είπαμε!!! Και βλέποντας τη διαφορά του από τις άλλες χρονιές θα το κάνω κάθε καλοκαίρι, είναι άλλος γάτος φέτος. 3 μήνες ήταν σαν άρρωστος, δεν γίνεται σύγκριση...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back