Κρίσεις επιληψίας!

Παιδιά, σας ευχαριστώ όλους για τη συμπαράσταση!

Αυτή τη στιγμή τον έχουμε σπίτι, από χτες το μεσημέρι, δεν έχει πάθει κάτι. Βέβαια είναι και υπό την επήρεια των ηρεμιστικών. Από σήμερα του ξεκινήσαμε θεραπεία με αντιβίωση για τοξοπλάσμωση και άλλες πιθανές λοιμώξεις. 'Ενα χαπάκι το πρωί κι ένα το βράδυ για έναν μήνα και συγχρόνως ξεκινάμε και κορτιζόνη (Πρεζολόν), τρία χαπάκια την ημέρα για την πρώτη εβδομάδα,λιγότερη δόση τη δεύτερη, λιγότερη την τρίτη και ακόμα λιγότερη την τέταρτη εβδομάδα και θα δούμε πώς θα πάει.

Δεν μου έδωσαν κάτι σε ηρεμιστικό για πιθανές κρίσεις και θα το ρωτήσω αυτό.

Πάντως είναι λίγο ζαλισμένος και πολύ φοβισμένος. Ψάχνει συνεχώς κάπου να κρυφτεί. Κουνά το κεφάλι του πάνω κάτω σαν να μυρίζει τον αέρα και κάποιες άλλες κινησούλες που δεν έκανε πριν φοβάμαι μην εξελιχθούν σε κρίση, αλλά προσπαθώ να τον ηρεμώ και να του βρίσκω κρυψώνες που τον κάνουν να νιώθει ασφαλής. π.χ. όπως είπε και η φίλη πιο πάνω, όταν ερχόταν σπίτι ξένος, πάντα κρυβόταν κάτω από έπιπλα και συνήθως, το πιο απλό, κάτω απ'τα σκεπάσματά μου. Έτσι και τώρα μόλις που τον είδα ανήσυχο να ψάχνεται τον έβαλα κάτω από το πάπλωμα και τώρα νομίζω κάθεται.

Από μικρό ήταν πολύ φοβισμένο με κάθε θόρυβο, απότομη κίνηση, με το κουδούνι της κάτω πόρτας και τους ξένους. Δεν ξέρω αν τελικά ήταν γι' αυτό.

Πάντως είμαι πολύ ευχαριστημένη που τρώει φαγάκι, έστω και λίγο τώρα στην αρχή. Ποτέ δεν έτρωγε πολύ με μιάς, τρώει λίγο και συνέχεια. Ανέβηκε στα πόδια μου όπως έκανε πάντα όταν πήγα στην κουζίνα να φάω και μου ζήταγε από αυτό που έτρωγα. Οκ, του έδωσα ένα ψίχουλο από το ψωμί μου... Σόρι, δεν άντεχα να μην του κάνω το χατήρι!! Μετά του έβαλα και λίγη κονσέρβα και έφαγε. Επίσης από χτες πηγαίνει κανονικά στην άμμο του, που έχω στο δωμάτιό μου σε μια γωνιά για να μην βγαίνει στη βεράντα και χαθεί. Έχει κάνει δυο τρεις φορές τσίσα του και το πρωί έκανε και κακά του.

Ελπίζω να πάνε όλα καλά και σας ευχαριστώ και πάλι.
Όσο για τη στείρωση, ό,τι μας πουν οι γιατροί. Τώρα θα τον πηγαίνω μόνο στην κλινική. Τελικά δεν ήταν μεγάλο το κόστος νοσηλείας όπως περιμέναμε γιατί δεν έγιναν όλες οι εξετάσεις καθώς μας είπε ο γιατρός ότι δεν χρειάζονται προς το παρόν (μαγνητική, αξονική, εγκεφαλογράφημα). Επίσης δεν χρειάστηκε να τον ναρκώσουν με αναισθησία για να ηρεμήσει γιατί τελικά παρέμεινε ήρεμος σ' όλη τη διάρκεια νοσηλείας του εκτός από δυο κρίσεις που παρουσίασε το πρωί που τον πήγαμε.

Απέκλεισαν την ιδιοπαθή επιληψία και υποθέτουν ότι μπορεί να είναι νεόπλασμα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παιδιά, σας ευχαριστώ όλους για τη συμπαράσταση!

Αυτή τη στιγμή τον έχουμε σπίτι, από χτες το μεσημέρι, δεν έχει πάθει κάτι. Βέβαια είναι και υπό την επήρεια των ηρεμιστικών. Από σήμερα του ξεκινήσαμε θεραπεία με αντιβίωση για τοξοπλάσμωση και άλλες πιθανές λοιμώξεις. 'Ενα χαπάκι το πρωί κι ένα το βράδυ για έναν μήνα και συγχρόνως ξεκινάμε και κορτιζόνη (Πρεζολόν), τρία χαπάκια την ημέρα για την πρώτη εβδομάδα,λιγότερη δόση τη δεύτερη, λιγότερη την τρίτη και ακόμα λιγότερη την τέταρτη εβδομάδα και θα δούμε πώς θα πάει.

Δεν μου έδωσαν κάτι σε ηρεμιστικό για πιθανές κρίσεις και θα το ρωτήσω αυτό.

Πάντως είναι λίγο ζαλισμένος και πολύ φοβισμένος. Ψάχνει συνεχώς κάπου να κρυφτεί. Κουνά το κεφάλι του πάνω κάτω σαν να μυρίζει τον αέρα και κάποιες άλλες κινησούλες που δεν έκανε πριν φοβάμαι μην εξελιχθούν σε κρίση, αλλά προσπαθώ να τον ηρεμώ και να του βρίσκω κρυψώνες που τον κάνουν να νιώθει ασφαλής. π.χ. όπως είπε και η φίλη πιο πάνω, όταν ερχόταν σπίτι ξένος, πάντα κρυβόταν κάτω από έπιπλα και συνήθως, το πιο απλό, κάτω απ'τα σκεπάσματά μου. Έτσι και τώρα μόλις που τον είδα ανήσυχο να ψάχνεται τον έβαλα κάτω από το πάπλωμα και τώρα νομίζω κάθεται.

Από μικρό ήταν πολύ φοβισμένο με κάθε θόρυβο, απότομη κίνηση, με το κουδούνι της κάτω πόρτας και τους ξένους. Δεν ξέρω αν τελικά ήταν γι' αυτό.

Πάντως είμαι πολύ ευχαριστημένη που τρώει φαγάκι, έστω και λίγο τώρα στην αρχή. Ποτέ δεν έτρωγε πολύ με μιάς, τρώει λίγο και συνέχεια. Ανέβηκε στα πόδια μου όπως έκανε πάντα όταν πήγα στην κουζίνα να φάω και μου ζήταγε από αυτό που έτρωγα. Οκ, του έδωσα ένα ψίχουλο από το ψωμί μου... Σόρι, δεν άντεχα να μην του κάνω το χατήρι!! Μετά του έβαλα και λίγη κονσέρβα και έφαγε. Επίσης από χτες πηγαίνει κανονικά στην άμμο του, που έχω στο δωμάτιό μου σε μια γωνιά για να μην βγαίνει στη βεράντα και χαθεί. Έχει κάνει δυο τρεις φορές τσίσα του και το πρωί έκανε και κακά του.

Ελπίζω να πάνε όλα καλά και σας ευχαριστώ και πάλι.
Όσο για τη στείρωση, ό,τι μας πουν οι γιατροί. Τώρα θα τον πηγαίνω μόνο στην κλινική. Τελικά δεν ήταν μεγάλο το κόστος νοσηλείας όπως περιμέναμε γιατί δεν έγιναν όλες οι εξετάσεις καθώς μας είπε ο γιατρός ότι δεν χρειάζονται προς το παρόν (μαγνητική, αξονική, εγκεφαλογράφημα). Επίσης δεν χρειάστηκε να τον ναρκώσουν με αναισθησία για να ηρεμήσει γιατί τελικά παρέμεινε ήρεμος σ' όλη τη διάρκεια νοσηλείας του εκτός από δυο κρίσεις που παρουσίασε το πρωί που τον πήγαμε.

Απέκλεισαν την ιδιοπαθή επιληψία και υποθέτουν ότι μπορεί να είναι νεόπλασμα.
περαστικα στον γατουλι σου. τωρα ειναι και εκεινος ευτυχησμενος που γειρησε στο σπιτι. ευχωμαι καλα να ειναι παντα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελικά ο γάτος παρουσίασε πάλι κρίσεις ανά μισάωρο και τον πήγαμε πάλι στην κλινική για να του κάνουν τη δόση εφόδου και να ηρεμήσει.

Του κάναμε και μαγνητική και βγήκε καθαρή και αφού έχουν αποκλείσει τώρα τον όγκο στον εγκέφαλο, η τελική διάγνωση είναι ιδιοπαθής επιληψία...

Θα τον πάρουμε αύριο σπίτι και θα του δίνουμε φάρμακο για την επιληψία εφ όρου ζωής. Ο γιατρός περιμένει ότι θα πάει καλά και θα είμαστε ευχαριστημένοι να μην παρουσιάσει ξανά κρίσεις, όχι πολύ συχνά τουλάχιστον.

Ευχαριστώ για τη συμπαράσταση και εύχομαι σε όλους καλή υγεία και μακροζωία στα γατουλίνια σας!

Η περιπέτεια του υπομονετικού πλην φοβιτσιάρη γατούλη Φρόντου συνεχίζεται, ευτυχώς όλα δείχνουν ότι πλησιάζει στο τέλος της και η υγεία του καλυτερεύει!

Χθες που πήγαμε να τον πάρουμε απ' την κλινική, ο γιατρός μας είπε ότι στις τελευταίες εξ. αίματος που έγιναν παρατήρησαν απότομη πτώση του αιματοκρίτη του και καθώς είχε και λίγο πυρετό το προηγούμενο βράδυ, άρχισαν να υποψιάζονται ότι δεν είναι επιληψία, αλλά κάποια άλλη ασθένεια.

Είναι ένας μικροοργανισμός που πιθανόν πέρασε στο αίμα του γάτου από κατάποση ψύλλου!! Μάλλον λέγεται αιμομπαρτονέλλωση, δεν είμαι σίγουρη για την ονομασία, αλλά αυτό προκαλεί την αναιμία. Με θεραπεία για αυτό το παράσιτο ο γατούλης θα γίνει εντελώς καλά και δεν θα ξαναπαρουσιάσει κρίσεις. Σήμερα μας είπαν ότι πηγαίνει ήδη καλύτερα και του έκαναν και στείρωση και έχει συνέλθει, αλλά θα τον πάρουμε το Σάββατο.

Έχω πολλή αγωνία και ελπίζω να είναι αυτό τελικά και να γίνει τελείως καλά.

Έχετε ακούσει εσείς για αυτό το μικρόβιο - παράσιτο;

Δεν μου είχε εξηγήσει ποτέ κανένας γιατρός ότι μπορεί να προκληθεί τόσο σοβαρό πρόβλημα από ψύλλο και ότι γι' αυτό πρέπει να αποπαρασιτώνεται το ζώο είτε βγαίνει έξω από το σπίτι είτε όχι και το έχω πάνω από 6 μήνες χωρίς να του είχα βάλει κάποιο φάρμακο για ψύλλους, αλλά δεν είχα προσέξει να ξύνεται και συνεχώς το χτενίζω, κ.λπ.

Ο γιατρός είπε ότι μπορεί να ήταν ένας μόνο ψύλλος και τον έφαγε ο γάτος και έκανε αυτό το πρόβλημα! Μπορεί να τον φέραμε εμείς στο σπίτι τον ψύλλο με τα παπούτσια μας από τον δρόμο! Ή να υπήρχε σε κάποιο από τα φυτά μας στο μπαλκόνι. Γι' αυτό πολλή προσοχή στα ζωάκια σας και στους βρομο-ψύλλους!

Πάντως από ό,τι κατάλαβα αυτή η περίπτωση και εφόσον θεραπεύεται πλήρως είναι καλύτερη από το να είχε επιληψία.

Ευχαριστώ και πάλι όσους μου στέλνουν πι εμ συμπαράστασης! Να είστε καλά, παιδιά!

Κατερίνα

Η περιπέτεια του υπομονετικού πλην φοβιτσιάρη γατούλη Φρόντου συνεχίζεται, ευτυχώς όλα δείχνουν ότι πλησιάζει στο τέλος της και η υγεία του καλυτερεύει!

Χθες που πήγαμε να τον πάρουμε απ' την κλινική, ο γιατρός μας είπε ότι στις τελευταίες εξ. αίματος που έγιναν παρατήρησαν απότομη πτώση του αιματοκρίτη του και καθώς είχε και λίγο πυρετό το προηγούμενο βράδυ, άρχισαν να υποψιάζονται ότι δεν είναι επιληψία, αλλά κάποια άλλη ασθένεια.

Είναι ένας μικροοργανισμός που πιθανόν πέρασε στο αίμα του γάτου από κατάποση ψύλλου!! Μάλλον λέγεται αιμομπαρτονέλλωση, δεν είμαι σίγουρη για την ονομασία, αλλά αυτό προκαλεί την αναιμία. Με θεραπεία για αυτό το παράσιτο ο γατούλης θα γίνει εντελώς καλά και δεν θα ξαναπαρουσιάσει κρίσεις. Σήμερα μας είπαν ότι πηγαίνει ήδη καλύτερα και του έκαναν και στείρωση και έχει συνέλθει, αλλά θα τον πάρουμε το Σάββατο.

Έχω πολλή αγωνία και ελπίζω να είναι αυτό τελικά και να γίνει τελείως καλά.

Έχετε ακούσει εσείς για αυτό το μικρόβιο - παράσιτο;

Δεν μου είχε εξηγήσει ποτέ κανένας γιατρός ότι μπορεί να προκληθεί τόσο σοβαρό πρόβλημα από ψύλλο και ότι γι' αυτό πρέπει να αποπαρασιτώνεται το ζώο είτε βγαίνει έξω από το σπίτι είτε όχι και το έχω πάνω από 6 μήνες χωρίς να του είχα βάλει κάποιο φάρμακο για ψύλλους, αλλά δεν είχα προσέξει να ξύνεται και συνεχώς το χτενίζω, κ.λπ.

Ο γιατρός είπε ότι μπορεί να ήταν ένας μόνο ψύλλος και τον έφαγε ο γάτος και έκανε αυτό το πρόβλημα! Μπορεί να τον φέραμε εμείς στο σπίτι τον ψύλλο με τα παπούτσια μας από τον δρόμο! Ή να υπήρχε σε κάποιο από τα φυτά μας στο μπαλκόνι. Γι' αυτό πολλή προσοχή στα ζωάκια σας και στους βρομο-ψύλλους!

Πάντως από ό,τι κατάλαβα αυτή η περίπτωση και εφόσον θεραπεύεται πλήρως είναι καλύτερη από το να είχε επιληψία.

Ευχαριστώ και πάλι όσους μου στέλνουν πι εμ συμπαράστασης! Να είστε καλά, παιδιά!

Κατερίνα
Φυσικα και καλυτερα απο επιληψια!Προσωπικα δεν εχω ακουστα αυτο το μικροβιο αλλα σιγουρα παρουσιαζει κρισεις αυτη η ασθενεια?Δεν εχω ξαναξουσει κατι παρομοιο... Περαστικα στο γατουλη σου και σιδερενιος!

url=https://mycat.e-steki.gr/gallery/showimage.php?i=9924&c=favorites]
DSC00034-1_thumb.jpg
[/url]Πολύ ευχάριστα τα νέα του γατούλη σου.Ταλαιπωρήθηκε ο καημενούλης αλλά τέλος καλό όλα καλά.Εύχομαι στο εξής να είναι γερός και σιδερένιος:up::up:.

Ευχαριστώ, αν και μας έκανε πάλι κρίσεις στην κλινική και τον κρατάνε ακόμα... Φοβάμαι πως δεν θα 'χουμε καλά ξεμπερδέματα, αλλά ελπίζω ακόμα.

Πώς τα πάτε;;;;:)

Χάλια... Το γατί κάνει ακόμα κρίσεις παρότι βρίσκεται σε συνεχή καταστολή με ισχυρά ηρεμιστικά...! Πήγα και το είδα προχθές, δεν άντεχα, κι όταν με είδε παρά τα ηρεμιστικά, ξύπνησε κι άρχισε πάλι να φωνάζει όπως όταν κάνει κρίση και πήγα και φώναξα τις γιατρούς και με έπιασε η καρδιά μου να το βλέπω έτσι στο κλουβάκι με τον ορό αβοήθητο... Δεν ξέρω πια τι άλλο να κάνω... Ο γιατρός είπε ότι θα περιμένει και ώς αύριο το πολύ μεθαύριο και αν κάνει ακόμα κρίσεις, θα πρέπει να το κοιμίσουμε.

Πήρα τηλέφωνο και στον Αίλουρο και είπα όλη την ιστορία και μου είπαν κι από 'κει ότι μάλλον είναι κάτι πολύ σπάνιο που το έχει το γατί στο DNA του και δεν γίνεται καλά...

Είναι πολύ δύσκολο να χάνω έναν τέτοιο γάτο και τόσο νωρίς και βασικά, έτσι ξαφνικά! Χωρίς να έχει δείξει πριν κάνει τις πρώτες κρίσεις ότι ήταν άρρωστος! Προσπαθώ από τότε που μας είπε ο γιατρός ότι δεν βελτιώνεται, να το συνειδητοποιήσω ότι θα τον χάσω, αλλά δεν μπορώ. Δεν μπορώ να έρθω σπίτι και να μην είναι αυτός εδώ. Είναι ό,τι χειρότερο έχω περάσει στη ζωή μου ώς τώρα και συγγνώμη αν παρεκκλίνω του θέματος, αλλά δεν ξέρω τι άλλο να πω.

μην απελπιζεσαι , και εμενα στη ζιζη μου στην αρχη δεν μπορουσαμε να ελεγξουμε τις κρισεις τις , αργησαμε λιγο αλλα τα καταφεραμε ,ειμαι σιγουροι οτι θα τα καταφερετε και εσεις , να σκεφτεσαι θετικα οτι ολα θα πανε καλα θα τα καταφερετε

Υακίνθη, για πες μου λεπτομέρειες, αν θες. Δηλαδή πόσες κρίσεις έκανε το δικό σας και με τι συχνότητα; Μόνοι σας το ρυθμίζατε τη δόση ή σε συνεργασία με το γιατρό και πώς; Τι ακριβώς του δίνατε; Εμάς είναι ακόμα στην κλινική πάνω από μια εβδομάδα και όταν πάνε να του μειώσουν τη δόση κάνει κρίσεις, ενώ όταν του την αυξάνουν είναι συνεχώς ναρκωμένο. Επίσης έχουν δοκιμάσει και συνδυασμό φαρμάκων από ό,τι μου είπε ο γιατρός.

Κι εγώ διαβασα σε ξένα σάιτ ότι είναι πολύ δύσκολο να ρυθμιστεί η δόση της φαινοβαρβιτάλης στις γάτες, και ότι είναι πολύ σπάνιο σε γάτες το όλο θέμα γενικότερα και ότι πολλές γάτες δεν αντιδρούν σ' αυτό το φάρμακο και τότε χρειάζεται να πάρουν άλλο, το diazepam (Valium).

Σήμερα που θα μιλήσω με τον γιατρό θα του το πω... να του το πω; Μα θα του πω εγώ πώς να κάνει τη δουλειά του;

Ευχαριστώ όλους όσους μου στέλνουν πι εμ συμπαράστασης.

μην απελπιζεσαι , και εμενα στη ζιζη μου στην αρχη δεν μπορουσαμε να ελεγξουμε τις κρισεις τις , αργησαμε λιγο αλλα τα καταφεραμε ,ειμαι σιγουροι οτι θα τα καταφερετε και εσεις , να σκεφτεσαι θετικα οτι ολα θα πανε καλα θα τα καταφερετε

Επίσης, βρήκατε τελικά αν ήταν (Primary) ιδιοπαθής ή (secondary) δευτερογενής; Αν ήταν το δεύτερο βρήκατε την αιτία που το προκαλούσε;

εμάς του κάνουν ήδη παράλληλη θεραπεία για την άλλη περίπτωση που υποπτεύονται.

Κρίμα μωρέ, τί να πω:(.
Ελπίζω πραγματικά να γίνει ότι καλύτερο για τον γατούλη, για να μην ταλαιπωριέται χωρίς νόημα. Ψάξτο όσο μπορείς και αν δεις ότι δεν έχει γιατρειά, τότε δυστυχώς θα πρέπει να το απαλλάξεις απ'τον πόνο.:/:
Απ'ότι κατάλαβα δεν είναι σίγουροι για το τί έχει, οπότε ίσως με παραπάνω εξετάσεις να βρουν και να γίνει καλά ο μικρός σου:)

Βρε παιδιά, του έχουν κάνει όλες τις εξετάσεις που έπρεπε να γίνουν! Από ό,τι μου είπαν δεν είναι πάντα εύκολο να βρεθεί η αιτία παρά τις εξετάσεις. Κι εμένα αυτό με προβληματίζει, μα δεν μπορώ να κάνω τον γιατρό.

:(:(:(:(:(:( Φανταστιτε να το παθαινε ενα αδεσποτο γατακι στο δρομο αυτο....Πολυ κριμα....Μα τι μπορει να ειναι αυτη η καταρα ρε παιδια? Ψαξτε το λιγο ακομα παντως....

η ζιζη μου ηταν σκυλος , πρωτη φορα που το επαθε νομιζα οτι πεθαινε και την πηρα αγκαλια και την πηγα στο γιατρο ,μου εδωσε ενα φαρμακο ειδικο για επιληψιες ανθρωπινο δεν το θυμαμαι και στεντον επαιρνε ενα χαπι απο αυτο καθε μερα και συμπληρωματικα στεντον και στην αρχη εκανε κρισεις μολις μειωναμε λιγο το στεντον ,σιγα σιγα ομως καθιερωσαμε να παιρνει μονο το χαπι και επαιρνε στεντον μονο οταν εκανε κρισεις και ταυτοχρονως αυξαναμε την δοση του χαπιου για την επιληψια , εγω ποτε δεν δινω ουτε χαμομηλι αν δεν μου το πει ο γιατρος , θα ρωτησω αυριο την μαγισα κτηνιατρο που εχω, σου στελνω pm το τηλεφωνο μου να μου πεις λεπτομερειες και να σου πω την γνωμη της , εγω παντως πιστευω οτι δεν θα επρεπε το ζωο να μενει στην κλινικη, στρεσαρετε περισσοτερο μακρια απο το σπιτι του και απο εσας και ξερεις οτι εγω πιστευω οτι η ζιζη εκανε κρισεις οταν ταραζοταν απο κατι , δεν υπαρχει τροπος να τον νοσηλευσεις στο σπιτι σε ενα απολυτα ημερο περιβαλλον για λιγο να δεις πως θα αντιδρασει ?? σκεψου και αυτην την πιθανοτητα και τα λεμε αυριο

η ζιζη μου ηταν σκυλος , πρωτη φορα που το επαθε νομιζα οτι πεθαινε και την πηρα αγκαλια και την πηγα στο γιατρο ,μου εδωσε ενα φαρμακο ειδικο για επιληψιες ανθρωπινο δεν το θυμαμαι και στεντον επαιρνε ενα χαπι απο αυτο καθε μερα και συμπληρωματικα στεντον και στην αρχη εκανε κρισεις μολις μειωναμε λιγο το στεντον ,σιγα σιγα ομως καθιερωσαμε να παιρνει μονο το χαπι και επαιρνε στεντον μονο οταν εκανε κρισεις και ταυτοχρονως αυξαναμε την δοση του χαπιου για την επιληψια , εγω ποτε δεν δινω ουτε χαμομηλι αν δεν μου το πει ο γιατρος , θα ρωτησω αυριο την μαγισα κτηνιατρο που εχω, σου στελνω pm το τηλεφωνο μου να μου πεις λεπτομερειες και να σου πω την γνωμη της , εγω παντως πιστευω οτι δεν θα επρεπε το ζωο να μενει στην κλινικη, στρεσαρετε περισσοτερο μακρια απο το σπιτι του και απο εσας και ξερεις οτι εγω πιστευω οτι η ζιζη εκανε κρισεις οταν ταραζοταν απο κατι , δεν υπαρχει τροπος να τον νοσηλευσεις στο σπιτι σε ενα απολυτα ημερο περιβαλλον για λιγο να δεις πως θα αντιδρασει ?? σκεψου και αυτην την πιθανοτητα και τα λεμε αυριο
ζητω συγνωμη που επεμβενω αλλα πειστευω πως εχει δηκιο η ΥΑΚΙΝΘΗ. το βρισκω πολλυ λογικο αυτο που λεει.αν και δεν εχω ευτυχος προσωπικη εμπηρια για την ασθενια και γιαυτο ζητω συγνωμη και παλι για την παρεμβαση μου στο σχολιο της φιλης μας ΥΑΚΙΝΘΗ

Παιδιά, τον έχασα τελικά. Πρέπει να είχε αιμοραγία στον εγκέφαλο γι' αυτό και δεν γινόταν κάτι παραπάνω. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες. Μακάρι να ήταν αλλιώς τα πράγματα, αλλά τώρα έτσι είναι. Μου είναι ήδη αρκετά δύσκολο να το αντιμετωπίσω, παρακαλώ μην το κάνετε ακόμα πιο δύσκολο με τι "θα μπορούσε να είχε γίνει" και γιατί δεν έκανα το ένα ή το αλλο. Ήταν μια δύσκολη περίπτωση, έκανα ό,τι περνούσε από το χέρι μου. Τον γατούλη μου τον αγαπούσα σαν παιδί μου και θέλω να πιστεύω ότι δεν έκανα κάτι λάθος και ότι και οι γιατροί έκαναν τα πάντα για να το σώσουν. Η κάθε περίπτωση είναι μοναδική και ακόμα και αν κάποιοι άλλοι με κρίσεις κατάφεραν να σώσουν τις γάτες τους, στη δική μου περίπτωση δεν τα κατάφερα.

Ευχαριστώ πολύ για τη συμπαράσταση και τις συμβουλές.

Κατερίνα

Κρίμα...
Καλό ταξίδι στον γατούλη.
Κουράγιο Κατερίνα:(

κριμα για το γατακι σου ΚΑΤΕΡΙΝΑ πολλυ στεναχωριθηκα. η αληθεια ειναι οτι πραγματικα εκανες οτι μπωρουσες και οτι ηταν ανθρωπηνος δυνατον.να τον θυμασε παντα με αγαπη. τα ειληκρηνη συληπητηρια μου. εχω βρεθει στην θεση σου πριν 2 μηνες και ξερω πως νοιωθεις.κανε κουραγιο

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back