avvavo
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avvavo
Νεοφερμένο μέλος

gespa
Νεοφερμένο μέλος
Βρήκα το καλοκαίρι 2008 στις διακοπές ενα μικρό λευκό γατάκι στην παραλία. Επειδή κατάλαβα οτι το γατάκι ήταν κουφό το μάζεψα και το υιοθέτησα. Μόλις έγινε 8 μηνών άρχησε να παρουσιάσει κρίσεις επιληψίας. Περάσε 1 χρόνος άπο τότε και τουλάχιστον 2 φόρες κάθε μήνα έχουμε επιλήπτικα επισόδια.
Εχουμε κάνει τα πάντα άπο εξετάσεις χώρις να βρέθει κάτι και του δίνουμε φάρμακα σε κάθημερινη βάση.
Υπάρχει καποιός κτηνίατρος στην Αθήνα που να έιναι ειδικός σε θέματα επιληψίας ?????
Συνημμένα
fidele
Εκκολαπτόμενο μέλος
Βρήκα το καλοκαίρι 2008 στις διακοπές ενα μικρό λευκό γατάκι στην παραλία. Επειδή κατάλαβα οτι το γατάκι ήταν κουφό το μάζεψα και το υιοθέτησα. Μόλις έγινε 8 μηνών άρχησε να παρουσιάσει κρίσεις επιληψίας. Περάσε 1 χρόνος άπο τότε και τουλάχιστον 2 φόρες κάθε μήνα έχουμε επιλήπτικα επισόδια.
Εχουμε κάνει τα πάντα άπο εξετάσεις χώρις να βρέθει κάτι και του δίνουμε φάρμακα σε κάθημερινη βάση.
Υπάρχει καποιός κτηνίατρος στην Αθήνα που να έιναι ειδικός σε θέματα επιληψίας ?????
Εγω προσωπικα θα σου προτινα τον δικο μας o οποιος ειναι αρκετα εξειδικευμενος σε πολλα θεματα και ενημερωνεται συνεχως...δεν ειχαν τα γατακια μου τετοιο προβλημα αλλα γενικα ειναι πολυ εμπειρος(μου τον συστησε μια κοπελα απο το site η Ηλιαννα που τον εχει αρκετο καιρο)..Εγω εμεινα πολυ ευχαριστημενη απο τον γιο του που ασχολειται με την οδοντιατρικη στα ζωα ενω εδω κ μισο χρονο δεν εβρισκαν αλλοι κτηνιατροι τι εχει....Σου στελνω σε πμ τα στοιχεια του...

gespa
Νεοφερμένο μέλος
Meyo
Νεοφερμένο μέλος
Ειμαι καινούρια στο forum και εύχομαι σε όλους να χαίρεστε τους γατουλίνους σας! Με λένε Άννα και έχω εναν γάτο ημίαιμο Περσίας κόντα στα 2 έτη. Εμβόλια ομολογώ πως τα έκανε με καθυστέρηση και αποπαρασιτώσεις 3 με 4 μιας και περιορίζεται στο μπαλκόνι του 1ου ορόφου και δεν έχει καμιά επαφή με άλλα ζώα.Πιστεύω πως αν δει κάποια γάτα στο δρόμο δεν θα ξέρει οτι ανήκουν στο ίδιο είδος! Δεν είναι στειρωμένος γιατί δεν σας κρύβω οτι φοβάμαι τη νάρκωση όσο κι αν ακούγεται γελοίο.!!!
Κοιμόμαστε μαζί συνήθως μιας και ζω μόνη μου και ένα πρωί του Ιούνη αρχίζει ο Meyo να χτυπιέται πάνω στο κρεβάτι και να του φεύγουν ούρα.....δεν κατάλαβα τι συνέβαινε ακριβώς και μάλιστα τσατίστηκα κιόλας γιατί το έκανε πάνω στο κρεβάτι! Νόμιζα οτι ήταν εκδήλωση οίστρου και μόνο....σήμερα όμως κοιμόταν στη γωνία του κρεβατιού ξύπνησα απο το τράνταγμα και τον είδα να τρέμει ολόκληρος ....να είναι μέσα στα ούρα και να βγάζει σάλια απο το στόμα!Κράτησε περίπου 3 λεπτά και αμέσως μετά έφαγε και απομονώθηκε στην κρυψώνα του πίσω απο τον καναπέ.
Πήρα τον γιατρό τηλ. και του εξιστόρησα τι είχε συμβεί και μου είπε να μην κάνω τίποτα αλλά να τσεκάρω τη συχνότητα των κρίσεων και οτι μπορεί να προήλθε απο εμβολιακό νόσημα ή και απο κληρονομικότητα ...Θα ξανακάνει τα εμβόλια εκ νέου για να μπει σε μια σειρά...μήπως είναι απο αυτό αλλά και πάλι δεν είναι σίγουρο οτι μπαίνοντας σε σειρά δεν θα ξανακάνει κρίση και έπειτα να κάνει αιματολογικές...
Μήπως να του έκανα τώρα αιματολογικές? Πόσο κοστίζουν? Χρειάζεται αναισθησία για να γίνει η αιμοληψία? Λετε να προήλθε επειδή δεν είναι στειρωμένος? Βοηθήστε βρε παιδιά!!!! φιλάκια!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Καλησπερα και καλωσηρθες.
Μπορει να ειναι οτιδηποτε,κατι νευρολογικο,επιληψια...Οι γενικες αιματολογικες δεν κοστιζουν πολυ,και αν ειναι συνεργασιμος μπορει να του παρουν αιμα και χωρις ναρκωση.Παντως οπως και να εχει θα σε συμβουλευα να τον στειρωσεις,η επεμβαση στα αρσενικα ειναι παιχνιδακι,και ειναι κριμα να ταλαιπωρειται ο καημενος για εναν δικο σου φοβο...σκεψου το.
Περαστικα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fenaki12
Δραστήριο μέλος
Για το θεμα της στειρωσης μπορω να σου το πω και εγω,ειναι παιχνιδακι στα αρσενικα, μολις συνελθει απο την ναρκωση θα ειναι μια χαρα ουτε φροντιδα χρειάζεται παρα πανω οπως τα θηλυκά ουτε ραμματα θα εχει (στειρωσα ενα αρσενικο και ενα θηλυκό που ειναι τα δικα μου τα γατια και σο αρσενικο ηταν παιχνιδακι σε 2 ωρες επαιζε παλι)
Είναι και περσιας και ξερω οτι αυτη η ρατσα εχει πολλες κληρονομικες ασθενειες,οταν τον πειρατε δεν ξερατε τους γονεις?Ισως αν το πηρατε απο εκτροφείο και εχουν χαρτια οι γονεις ,δεν τα ξερω πολυ αυτα...αν κανω λαθος διορθώστε με.
Περαστικά σας,
moukelis
Επιφανές μέλος
Φενακι δεν ειναι περσιας ο γατουλης,διασταυρωση ειναι...και παλι ομως μπορει να εχει καποια κληρονομικη ή μεταδοτικη ασθενεια απο το ζευγαρωμα.
Meyo
Νεοφερμένο μέλος
Ερώτηση: Τώρα μετά απο αυτό που ήταν μέσα στα ούρα μπορώ να τον κάνω μπάνιο; Τριγυρίζει σε όλο το σπίτι ο φουκαράς!
Meyo
Νεοφερμένο μέλος
Φενακι δεν ειναι περσιας ο γατουλης,διασταυρωση ειναι...και παλι ομως μπορει να εχει καποια κληρονομικη ή μεταδοτικη ασθενεια απο το ζευγαρωμα.
Λες;! Άντε κληρονομική το δέχομαι αλλά μεταδοτική μετά απο 2 χρόνια σχεδόν ζωής;;;;
Τώρα εκδηλώνει συμπτώματα; Και αν είναι μεταδοτική ανιχνεύεται στις αιμοτολογικές; Υπάρχουν συγκεκριμένες αιματολογικές γι αυτό;
moukelis
Επιφανές μέλος
Τι να σου πω,δεν τον καθαριζεις με τιποτα μωρομαντιλα καλυτερα,να μην τον ταραξεις κι αλλο;Μια και η μαμα του ειναι καθαροαιμη,μηπως μπορειτε απο τα χαρτια της να αποκλεισετε καποιες κληρονομικες ασθενειες,και να εξεταστει για τις υπολοιπες;
moukelis
Επιφανές μέλος
Μπορει να ηταν φορεας καποιας ασθενειας και πλεον να νοσει...τι να σου πω,θα σου τα εξηγησει καλυτερα ο γιατρος σου.Υπαρχουν καποια τεστ για ασθενειες,οπως η λαιχαιμια,η λοιμωδης περιτονιτιδα,κτλ,αλλα δεν ξερω ποιας τα συμπτωματα ταιριαζουν με αυτα του γατου σου,κι αν ειναι οντως καποια απο αυτες...Λες;! Άντε κληρονομική το δέχομαι αλλά μεταδοτική μετά απο 2 χρόνια σχεδόν ζωής;;;;
Τώρα εκδηλώνει συμπτώματα; Και αν είναι μεταδοτική ανιχνεύεται στις αιμοτολογικές; Υπάρχουν συγκεκριμένες αιματολογικές γι αυτό;
Meyo
Νεοφερμένο μέλος
Θα το ψάξω σίγουρα και τη μαμά γιατι μου ήρθε κόλπος!!!!
Meyo
Νεοφερμένο μέλος

fenaki12
Δραστήριο μέλος
Πες μας και εμας γιατι εγω θελω πολυ να μαθω πως θα τα παει ο γατουλης σου,και κανε τις εξετασεις οσο πιο γρηγορα γινετα(γιατι δεν ξερω κιολας την κατασταση σου)
Ευχομαι οτι καλύτερο

sotiria-k
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο γιατρος θα σε κατατοπισει σιγουρα πολυ καλυτερα απ' οτι εμεις εδω...
Αν ειναι ηρεμος γενικα και εξοικειωμενος με το να πηγαινει στο γιατρο θα μπορεσουν να του παρουν αιμα χωρις ναρκωση. Παρ' ολα αυτα, θα σου προτεινα να σκεφτεις σοβαρα το ενδεχομενο της στειρωσης. Σκεψου οτι ειναι ενα ζωακι που ενω θελει να ζευγαρωσει ειναι παγιδευμενο μεσα σε ενα σπιτι. Εκτος απο το οτι μπορει να σου φυγει καμμια μερα, ειναι επωδυνο και το ιδιο να ειναι σε αυτη την κατασταση. Οπως ειπαν και τα κοριτσια πιο πανω, η στειρωση στα αρσενικα ειναι ευκολη υποθεση. Εγω εχω τρια αρσενικα και τα εχω στειρωσει και τα τρια απο μικρα και δεν υπηρξε κανενα απολυτως προβλημα. Αν ο γατος κανει τις απαραιτητες εξετασεις και ειναι υγιης τοτε δε θα εχει κανενα προβλημα με τη ναρκωση. Ειναι πραγματικα μια επεμβαση ρουτινας, δεν υπαρχει λογος να φοβασαι. Εξαλλου, παντα προσπαθουμε να προσφερουμε στα ζωα μας το καλυτερο γι' αυτα...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Meyo
Νεοφερμένο μέλος
Γατομανούλες γειά σας και πάλι! Έρχομαι από τον Κτηνίατρο και ο meyo θα κάνει στείρωση την Παρασκευή 10:30πμ. Παράλληλα θα κάνουμε και εξετάσεις αίματος...όσο για την επιληψία θα δω τη συχνότητα των κρίσεων και θα αρχίσει να παίρνει χάπια Gardenal 300mg νομίζω...άντε να δούμε τι θα γίνει γιατί έχω πολύ αγωνία.....η όλη υπόθεση κοστίζει 150 ευρώ..
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
να σε ρωτησω κατι...ειναι σιγουρο οτι εχει επιληψια..ή αναλογα με τον θα συνεχιστουν οι κρισεις,θα βγαλει ο γιατρος συμπερασμα;;;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool