1/ Έχετε παιδιά; και
2/ Πως λένε τη δασκάλα, ας πούμε του σχολείου του παιδιού του και εαν ξέρει όνομα, ρωτήσε τον πως είναι.
Άντε μη τα πάρω, όχι με εσένα εννοείται!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
Και γραφω δυστυχως γιατι ειναι το πιο ενοχλητικο γατι που μου εχει τυχει στον υπνο. Αυτο γιατι:
1. Θελει να κοιμαται αναμεσα μας στο υψος του κεφαλιου.
2. Μεχρι να βολευτει κανει 10 αργες στροφες στη μουρη μας
3. Αν δεν παρουμε τη σταση που τον βολευει, μας τραβαει τα μαλλια
4. Εαν τον κλεισουμε εξω φωναζει (και δεν θελουμε και να τον καταπιεζουμε)
5. Παντα οταν ειναι να κοιμηθουμε το βραδυ, αφου σιγουρευτει οτι ξαπλωσαμε (κανει συντομο ελεγχο πανω μας), πηγαινει και τρωει, μετα πηγαινει στην αμμο - για κακα - και ερχεται ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ στο κρεββατι (καλπαζοντας).....μυριζοντας θε
σπεσια....6. Ο Δημος για να κοιμαται ανετα ο Σιβα αφηνει ενα τεραστιο κενο με αποτελεσμα εγω να μισοκρεμομαι απο το κρεββατι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εχω το καλύτερο κοιμάμαι με την Μπέμπα μου αγκαλία και έχω διώξει τον άντρα.Παιδιά ήταν τόσο τραυματική εμπειρία που η ζωοφιλία μου σταματάει σε αυτό το είδος.
Τα μόνα αρσενικά σπίτι περιορίζονται στους γιούς μου και στους φίλους τους.Μόνο μην βγάλουν παπούτσια

Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
Και μεις κοιμομαστε με το Σιβα δυστυχως.
Και γραφω δυστυχως γιατι ειναι το πιο ενοχλητικο γατι που μου εχει τυχει στον υπνο. Αυτο γιατι:
1. Θελει να κοιμαται αναμεσα μας στο υψος του κεφαλιου.
2. Μεχρι να βολευτει κανει 10 αργες στροφες στη μουρη μας
3. Αν δεν παρουμε τη σταση που τον βολευει, μας τραβαει τα μαλλια
4. Εαν τον κλεισουμε εξω φωναζει (και δεν θελουμε και να τον καταπιεζουμε)
5. Παντα οταν ειναι να κοιμηθουμε το βραδυ, αφου σιγουρευτει οτι ξαπλωσαμε (κανει συντομο ελεγχο πανω μας), πηγαινει και τρωει, μετα πηγαινει στην αμμο - για κακα - και ερχεται ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ στο κρεββατι (καλπαζοντας).....μυριζοντας θεσπεσια....
6. Ο Δημος για να κοιμαται ανετα ο Σιβα αφηνει ενα τεραστιο κενο με αποτελεσμα εγω να μισοκρεμομαι απο το κρεββατι.

Τελικά έχει πλάκα αυτό το θέμα...
Ismini
Διάσημο μέλος
Παντως εγω θελω να κοιμαμαι και με τους δυο κι ας λενε οτι "στους δυο τριτος δε χωρει" και "δεν υπαρχει ευτυχια που να κοβεται στα τρια" κτλ για τα τριγωνα!!!
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι εχει πλακα!!!!
Παντως εγω θελω να κοιμαμαι και με τους δυο κι ας λενε οτι "στους δυο τριτος δε χωρει" και "δεν υπαρχει ευτυχια που να κοβεται στα τρια" κτλ για τα τριγωνα!!!
Από τρίγωνα μόνο Πανοράματος χρυσή μου!
Για τα άλλα, δεν εννοούν τις γάτες μας!!!

Οταν ξυπνησα, κοιμοταν το πλαι με το κεφαλι της παλι πανω στο μαξιλαρι!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
λες?Από τρίγωνα μόνο Πανοράματος χρυσή μου!
Για τα άλλα, δεν εννοούν τις γάτες μας!!!![]()
(παντως αυτον τον καλπασμο του γατου (μιλαμε για βολιδα) μετα το χ@@@@@@ο δεν τον καταλαβαινω......αφου οταν τον ακουμε να σκαβει μανιασμενα δινουμε σημα συναγερμου: Kαλυφθειτε!!!!!!!)
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
η Τσικι εχει πολλα κρεβατια να διαλεξει,αν και καμια φορα προτιμα να κοιμαται σ'ενα καλαθακι κατω απο το κρεβατι(το αγαπημενο της σημειο)εμενα στον υπνο δε με πολυπροτιμαει γιατι κλωτσαω πολυ και την καταπλακωνω...

Elrik
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
Αλλο ενα ψεμα λοιπον....
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
Εχω διαβασει οτι οι γατες αντιπαθουν την ανθρωπινη ανασα και αποφευγουν να πλησιαζουν το προσωπο.
Αλλο ενα ψεμα λοιπον....
Μύθος πες...
Όπως ο γνωστός μύθος "οι γάτες είναι αχάριστες" που μου είπε ένας παλιός φίλος που μας θυμήθηκε για χρόνια πολλά και δεν ήξερε ότι έχουμε τη Νιάρα. Την άκουσε και ρώτησε.
Είναι εργένης (δεν αντιπαθεί τις γάτες, δεν το είπε με κακία, απλό κλισέ είναι) και του είπα πως καλή παρέα θα του'κανε κι εκείνου ένα γατάκι. Δε διαφώνησε...

Του είπα με ενθουσιασμο την ιστορία της Νιάρας και του άρεσε!
Όταν βρεθούμε για καφέ θα του πάω και φωτο. Λέτε να τον πείσω να μπει "στο club"???
Του είπα με ενθουσιασμο την ιστορία της Νιάρας και του άρεσε!
Όταν βρεθούμε για καφέ θα του πάω και φωτο. Λέτε να τον πείσω να μπει "στο club"???
Μακαρι. Τοσα αδεσποτα ψαχνουν σπιτι....
Ismini
Διάσημο μέλος
Και οι δυο χαρακτηρισμοι ειναι ανθρωπινες ανοησιες!
Το οτι ανταποδιδουν την αγαπη τους και τα δυο ειδη ειναι εμφανεστατο, αρκει κανεις να ΘΕΛΕΙ και να το δει!
Ο δικος μας σκυλος, ειναι γατοσκυλος, γιατι εχει μεγαλωσει με τις γατες του κηπου. Τρωει μαζι τους, κοιμουνται ολα μαζι μεσα στο σπιτι του...Μαλιστα, μια φορα ειχε βοηθησει μια τυφλη γατα να γεννησει. Και προστατευε τα μωρα της απο τις αλλες γατες. Φετος το καλοκαιρι, μια γατα που εκανε 6 μωρα, τα μετεφερε στον Ηρακλη, για να μην παει κανενας αρσενικος και σκοτωσει τα αρσενικα της.
Ειναι τοσο ωραιο να βλεπεις σκυλους και γατες μαζι!!!!

Ismini
Διάσημο μέλος
Θα βαλω φωτο καποια στιγμη αλλα ειναι παλια και λιγο χαλια σαν φωτογραφια.
Συμφωνω οτι υπαρχουν και γατοσκυλα και σκυλογατα αλλα αλλο ειναι η γατα αλλο ο σκυλος!
αλλα αλλο ειναι η γατα αλλο ο σκυλος!
Αυτο εννοειται. Εκτος απο τις διαφορες στο χαρακτηρα, εχουν και πιο ουσιαστικες διαφορες!!!
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Κι εμένα αυτό είναι που μου αρέσει. Η ανεξαρτησία τους (γι αυτό και είμαι λίγο πιο κολλημένη με τον Ποκίτο που είναι πιο ανεξάρτητος - ενώ ο Πεπε είναι πιο "μαμακιας"!)Εμενα παλι αυτο το ανεξαρτητο με τραβαει δεν θελω υποκουο ,αυτη η ανεξαρτησια και η αισθηση του οτι θελει να ειναι μαζι μας με τρελενει Αγαπω αυτη ακριβως την ανεξαρτησια τους
Elrik
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ωστόσο, πολλές φορές πάνω στα χάδια, κι όταν τις διακατέχει μεγάλη τρυφερότητα, έρχονται μόνες τους κ τρίβονται στο πρόσωπό μου κ μυρίζουν το στόμα μου σαν να μου δίνουν φιλάκι, κι αυτό πάντα όταν είμαι ξαπλωμένη.
Τώρα τελευταία ανακάλυψα πως στη Sil αρέσει πολύ να της τραγουδάω, αντιθέτως με την Νταίζη, απαλά βέβαια, έκοψα τις όπερες
, κ όταν το κάνω γουργουρίζει πολύ δυνατά κ έρχεται στο πρόσωπό μου για τρυφερίτσες.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool