Κρεβατο-κουβερτο διαφωνία

Μπα σε καλο να μου βγει... :lol: :lol: . Καθομαι και γελάω τοση ωρα με όσα διαβάζω (θα αναρωτιούνται τα παιδια τι στο καλο επαθε η καθηγήτριά τους η χαζοχαρούμενη) Παντως κι εμενα προτου κατλήξουν, αφού ξαπλώσω θα κανουν μια γυρα χωμα νερό φαγητό, λες κι όλη την προηγούμενη ώρα τα είχα κρυμμένα. Κι εγω το εχω μοιράσει, 4,5 βραδια με γάτες, 2,3 με τον αρραβωνιαστικό μου, μεσημέρια με γατακια κι ετσι βολευόμαστε. Παντως όταν ο αρραβωνιαστικός μου ανεφερε πως αφήνω τις γάτες σε συναδέλφους με κοιταξαν κι εμένα σαν να είπα πως κοιμάμοαι με τη λεκάνη μου αγκαλια :down: . Το θεώρησαν απαράδεκτο. Οπότε είπα στον αρραβωνιαστικό μου να σταματήσει να το λέει γιατι με εκνευρίζει αυτη η αντίδραση. Ο καθένας κάνει ότι νομίζει, δεν χρειαζονται περιφρονιτικά σχόλια.
Πιστεύω πως οι γάτες δένονται απίστευτα πολύ με τους ανθρώπους, εστω και διαφορετικά απο τα σκυλιά. Το αν ειναι υπάκουες ή όχι ή ο βαθμός ανεξαρτησίας είναι θέμα χαρακτήρα. Κι εμενα μου τα έχουν πει αυτα πως οι γάτες είναι ψυχρές κι αχαριστες κλπ. Αρκεί όμως να ζήσει λίγο κανείς μαζί τους και θα δει πόσο πλούσιο συναίσθημα έχουν και πόσο εκδηλωτικές είναι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Όταν ξαπλώσουμε η Νιάρα δε σηκώνεται! Βολεύεται και κοιμάται ή χουζουρεύει ήσυχα ήσυχα! Σπανίως έχει πάει για νερό (σχεδόν ποτέ για τουαλέτα). Και το έχω ξαναπεί: το πρωί περιμένει να ξυπνήσουμε για να κάνει οποιοδήποτε θόρυβο!
Εγώ δεν κοιμόμουν ποτέ με λούτρινο αρκουδάκι! Τώρα έχω το ζωντανό μου "λούτρινο"!!! :up: Και είναι πολύ καλύτερο, πιο ζεστό και πιο απαλό...

Νιάρα μου, γλυκιά μου Νιάρα!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

** Παντως όταν ο αρραβωνιαστικός μου ανεφερε πως αφήνω τις γάτες σε συναδέλφους με κοιταξαν κι εμένα σαν να είπα πως κοιμάμοαι με τη λεκάνη μου αγκαλια :down: . Το θεώρησαν απαράδεκτο. **

Παραδόξως κανείς δεν είπε τίποτε "χοντρό" γι'αυτό (μπροστά μας τουλάχιστον, :hmm:). Αφού τους λέμε τι καλό και ήσυχο και καθαρό που είναι, τι να πουν;;;

Το μόνο δύσκολο στην περίπτωσή σου είναι αυτό:

**Κι εγω το εχω μοιράσει, 4,5 βραδια με γάτες, 2,3 με τον αρραβωνιαστικό μου, μεσημέρια με γατακια κι ετσι βολευόμαστε. **

Με κάνατε και γέλασα πάλι! Ο Σάκης όταν σηκωθώ το βράδυ για να πάω τουαλέτα ή για να πιω νερό βρίσκει ευκαιρία και απλώνεται σε όλο το κρεβάτι. Όταν επιστρέφω και τον μετακινώ για να κοιμηθώ με στραβοκοιτά που τον ξεβολεύω!

Παραδόξως κανείς δεν είπε τίποτε "χοντρό" γι'αυτό (μπροστά μας τουλάχιστον, :hmm:). Αφού τους λέμε τι καλό και ήσυχο και καθαρό που είναι, τι να πουν;;;
Το μόνο δύσκολο στην περίπτωσή σου είναι αυτό:
Δινουμε ζωτικό χωρο στη σχέση μας? :rolleyes: Εντάξει καθόμαστε μαζί μεχρι αργά... Ο αρραβωνιαστικός μου βλέπει τηλεόραση μεχρι τα χαραματα κι εμενα με ενοχλεί. Οπότε εχει λειτουργήσει σαν συστημα

Αυτο με την ανθρωπινη ανασα, καπου το ειχα διαβασει σχετικα με τις γατες και τα μωρα. Οτι δηλαδη δεν πλησιαζουν τα μωρα γι αυτο το λογο στην κουνια τους. Τελοσπαντων δεν ξερω......

Aαα, έγω έχω ακούσει ακριβώς το αντίθετο Iσμήνη.
Ότι οι γάτες λατρεύουν την αναπνοή του μωρού γι'αυτό και είναι πολύ πιθανόν να πάνε να ξαπλώσουν μέσα στην κούνια του και ιδίως ΠANΩ στο κεφάλι του, με αποτέλεσμα να το σκάσουν. :blink:
Tί άλλο θα ακούσω Θεέ μου;
Iδίως τώρα με τον ερχομό του μωρού, έχω ακούσει τα πιο κουλά...

https://www.messybeast.com/cat_baby.htm
Bρηκα αυτο το κειμενο σχετικα με τις γατες και τα μωρα μονο που ειναι στα αγγλικα.
Isavva μηπως θα μπορουσες να βοηθησεις? Αν και το θεμα δεν ειναι ιατρικο.
Επισης και αυτο https://www.messybeast.com/urbancat1.htm περιλαμβανει διαφορους μυθους για τις γατες.

Που να ακουσεις τι μου ελεγε μια θεια μου τις προαλλες....:|
Παντως ο Σιβα οταν βλεπει παιδακι εξαφανιζεται!
Κι ο Σάκης το κάνει αυτό. Υπάρχει κάποια εξήγηση; Πριν εξαφανιστεί έχει ένα κατατρομαγμένο ύφος :hmm:

Ειχα βαλει και θεμα "γατες και μικρα παιδια" ψαξε το.

Μαλιστα μερικες φορες που ο ενας απο τους δυο κοιμαται στον καναπε (ο Δημος συνηθως γιατι εκει ειναι η Τv) ο Σιβα ερχεται ποτε στο κρεββατι ποτε στον καναπε και φωναζει. Θελει να κοιμομαστε ΟΛΟΙ μαζι!:)
:up: :up: :D :D
Εμάς πάλι κανα απόγευμα που μοιραζόμαστε στους καναπέδες πάει ο ένας στον καλό μου και ο άλλος σε μένα και μετά αλλάζουν και θέσεις! :D :D :D
Αν και συνήθως είμαστε οι τρεις μας αγκαλιά (εγώ και οι γάτοι) ο καλός μου θέλει το κρεβατάκι του ακόμα και το μεσημέρι!!!

Εμας ο γατος μας ενωνει!:) Οχι μονο μας θελει μαζι στο κρεββατι αλλα και οταν ανεβαζουμε τονους στεκεται μπροστα απο τον ενα ή τον αλλο και κανει το χαρακτηριστικο του "αααααααααχχχχχχχχχ" δηλαδη "κοφτε το!!!!":up:
**

Όταν εμείς "ανεβάζουμε τόνους" (το λέμε ευγενικά τώρα...), η καημένη η Νιάρα τρομοκρατείται και εξαφανίζεται!

Σε εμάς πάλι συμβαίνει το αντίθετο, η απόλυτη ησυχία ειδικά όταν είναι τα παιδιά σπίτι του δημιουργεί ανασφάλεια, κοιτάει συνέχεια γύρω του ψάχνοντας να βρεί απο που θα του 'ρθει!:rolleyes:

Σε εμάς πάλι συμβαίνει το αντίθετο, η απόλυτη ησυχία ειδικά όταν είναι τα παιδιά σπίτι του δημιουργεί ανασφάλεια, κοιτάει συνέχεια γύρω του ψάχνοντας να βρεί απο που θα του 'ρθει!:rolleyes:
Δεν εχει κι αδικο! Η ησυχια ειναι υποπτη αν εχει συνηθισει σε φασαρια!
Εμεις περιμενουμε αυριο επισκεψη ενα παιδακι σιφουνα. Παλι θα κρυφτει ο Σιβα και θα τον ψαχνει!:lol: :lol:

Κόλπο:
1ο βήμα: Απομακρύνουμε όλα τα εύθραυστα υλικά απο τη κοινή θέα.
2ο Βήμα: Αφήνουμε τον Σίβα νηστικό μια μέρα.
3ο βήμα: Τελείως "τυχαία" μας πέφτει πάνω στο παιδάκι (στην ουσία το περιλούζουμε) με πολτοποιημένη την αγαπημένη κονσέρβα του Σίβα.
4ο βήμα: Αφήνουμε το Σίβα ελεύθερο. Και να μην αγαπηθούν θα περάσουν υπέροχα και οι δύο. Ο σίφουνας θα τρέχει σαν σίφουνας και ο Σίβα θα πάψει να φοβάται τα παιδιά "σίφουνες".
Γιατί τα πάντα είναι θέμα διαπαιδαγώγησης (δεν είπα εκπαίδευσης).....:redface:

χαχαχαχααχχαχα βρε μαμα τι τελιες ιδεες ειναι αυτες? χαχαχα θελω να ειμαι απο μια πλευρα κ νατις βλεπω

Οχι !!!!! Καμια σχεση Νερινα! Το παιδακι σιφουνας αγαπαει πολυ τις γατες! Ετσι παρολο που φωναζει (δεν διαθετει χαμηλη ενταση) αρχισε να ψιθυριζει για να μην τον ενοχλει!
Αλλο: θελησε να τον χτενισει και το εκανε (5 χρονων ο μικρος) πολλυυυυυυ μαλακα και ωραια.
Αλλο: Παιδια δεν εχω ξανακουσει παιδι και μαλιστα αγριο αγορακι να μιλαει με τετοια τρυφεροτητα σε γατο:up: .
Αλλο: Μας εβαλε χοντρο χερι στην ταβερνα που ταϊσαμε κοκκαλο σε αδεσποτο γατακι " ΜΗΗΗΗΗΗΗΗ ΘΑ ΠΝΙΓΕΙ"
Τελος παντων το καημενο αγαπαει τις γατες πολυ αλλα ο Σιβα δε γουσταρει ανθρωπους σε small size μαλλον!
(Επισης μου εκανε παρατηρηση που δεν παιρνουμε μια "πριγκησσα" για τον "πριγκηπα Σιβα":redface: ).
Ναι τα παντα σχεδον (γιατι παιζει κι ο χαρακτηρας λιγο) ειναι θεμα διαπαιδαγωσης! Κι οι γονεις του ειναι πολυ καλοι!
YS. Εαν ενοεις διαπαιδαγωγιση του γατου συμφωνω. Εμεις του το λεμε(;) ) οτι τα παιδακια ειναι καλα αλλα αυτος δεν τα εχει συνηθισει και δεν τα πολυεμπιστευεται ακομη.

Μα δεν μιλούσα μόνο για διαπαιδαγώγηση του παιδιού αλλά και του γάτου. Αύριο μεθαύριο εαν θες βέβαια και όποτε σου κάτσει μπορεί να γίνεις μάνα. Των φρονίμων τα παιδιά πριν γεννήσουν διαπαιδαγωγούν γατιά (φωτολαική σοφία):rolleyes:

εμεις παλι που καναμε το πειραμα με ενα μωρο που φιλοξενησαμε για ενα μηνα το μονο τους προβλημα ηταν μολις το μωρο παταγε τα κλαμματα ως δια μαγειας ολοι εξαφανιζοταν εκτος απο τον πισσα που ερχοταν κ μας νιαουριζε εντονα σε στυλ ''αντε σηκω το μωρο κλαει'' κ μου δαγκωνε την παντοφλα

Παιδιά με μέτρο, είπαμε να τα διαπαιδαγωγήσουμε όχι να συνδικαλιστούνε κιόλας μεταξύ τους!:rolleyes:
Να στειρωθεί ο Πίσσας πάραυτα. Αναλαμβάνω τα έξοδα. Είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω για μια εν δυνάμει μάνα!

Το εγραψα για διαπαιδαγωγιση γατου σε ys. Το καλο με τα ανθρωπινα παιδια ειναι οτι καταλαβαινουν τα ανθρωπολογια (κι ετσι διαπαιδαγωγουνται ευκολοτερα)!
Ο γατος βασιζεται περισσοτερο σε αυτα που συνηθιζει. Εμεις δεν εχουμε πολλα παιδακια που να ερχονται στο σπιτι, γι αυτο κι εκεινος μαλλον τα βλεπει σαν εξωγηινους!:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back