drusilia
Διάσημο μέλος
Εγώ στη θέση σου θα αγόραζα και κάποια ποσότητα Light Hills ή άλλη καλή μάρκα και θα τους έδινα εναλλαξ.
Γενικά στο γάτο μου έχω ταυτόχρονα και του βάζω ποτε τη μια και ποτε την άλλη τροφή, διαφορετικές μάρκες light, γιατι βαριούνται συνέχεια το ίδιο και το ίδιο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος
μάρκα είναι, παίζει να σου έδωσαν αυτές.όσο για το ότι οι γάτες σου δεν τις τρώνε μετά μανίας λογικό είναι, το ίδιο είναι το Greek souvlak με τζατζικάκι του και ένα πιάτο φακές?

όλα τα light προϊόντα χάλια είναι
αλλά όταν πεινάς τρως ότι βρίσκεις...... θα τις μάθουν και αυτές τα γατάκια σου
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP
Διάσημο μέλος
Η γάτα που στειρώθηκε πρέπει να τρώει τροφή για στειρωμένες γάτες, η kitten είναι πλέον πάρα πολύ παχυντική για τις ανάγκες της και επιπλέον δεν την προστατεύει από την ουρολιθίαση.
Η μικρή πρέπει να συνεχίσει την kitten μέχρι να στειρωθεί κι εκείνη, οπότε θ' αρχίσει κι αυτή την τροφή για στειρωμένες.
Επομένως, υπομονή και προσοχή για 3-4 μήνες ακόμα, μετά θα τρώνε και οι δύο την ίδια τροφή.![]()
πηγα στο πετ σοπ και ζητησα τη royal canin για στειρωμενες γατουλες και ο πωλητης μου εδωσε την royal την μωβ (sensitive λεει πανω).μου εδωσε τη σωστή???
drusilia
Διάσημο μέλος

Της royal δεν τις ξέρω καλά ομως...
sotiria12871
Νεοφερμένο μέλος

drusilia
Διάσημο μέλος
Δεν ξέρρω τιμάρκα ηταν αλλα δεν το ρισκαρω ξανα. Ο κτηνιατρος μου ειχε πει καλύτερα συσκευασμένες γιατι καμια φορα οι χύμα μπορει να ειναι και ληγμένες... Τι να πωΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stelpas
Νεοφερμένο μέλος
Οι Hills είναι γενικά καλές κροκέτες. Ειδικά για τους στειρωμένους γάτους υπάρχουν οι Hills c/d. Μπορείς να τους δίνεις αυτές για καλύτερα.
Υπαρχει καποιο site να τις παραγγειλω? Εδω που ειμαι δεν υπαρχουν....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος
Να προσθέσω ότι hills c/d αντίστοιχα και οι hills neutered young cat (υπάρχει και η αντίστοιχη από 7 ετών και πάνω) είναι λίγο πιο "τσιμπημένες "στην τιμή (και πιο δυσεύρετες) καθότι θεωρούνται κτηνιατρικές και πιο εξειδικευμένες, εγώ δίνω στα γατιδάκια μου που είναι και τα δύο στειρωμένα, ή hills light ή royal canin light που θεωρουνται καλές τροφές. Τώρα βεβαια είναι δικό σου ζήτημα...το τι τροφή θα επιλέξεις για τον γατούλη σου
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stelpas
Νεοφερμένο μέλος
dimmik
Εκκολαπτόμενο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
dimmik
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οκ. Αλλά έχω και κάποια αποθέματα τροφής junior. Να της δώσω κι απ' αυτά λες για να τελειώσουν ή καλύτερα όχι;Μην ανησυχείς, η τροφή που σου έδωσε ο κτηνίατρος καλύπτει όλες τις ανάγκες της. Αυτήν δίνω κι εγώ στην Αρήθα από τότε που στειρώθηκε (8 μηνών). Οι kitten κροκέτες είναι για τους πρώτους 12 μήνες της ζωής ή μέχρι τη στείρωση.![]()
drusilia
Διάσημο μέλος
dimmik
Εκκολαπτόμενο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος

toulis
Εκκολαπτόμενο μέλος
stelpas ένα πετσοπ που στέλνει σε όλη την Ελλάδα είναι το https://www.e-pet.gr/ το οποίο έχει τροφές hills αλλά δεν ξέρω εαν έχουν το συγκεκριμένο τύπο που ψάχνεις. Σε συμβουλεύω να ρωτήσεις τον κτηνιάτρο πριν δώσεις τέτοια τροφή γιατί έχω την εντύπωση ότι η c/d δεν είναι για πρόληψη αλλά για θεραπεία ουρόλιθων.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool