frankie_thess
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikolll
Πολύ δραστήριο μέλος
Με την κρυσταλλικη αμμο αφαιρεις μονο τα κακακια, τα τσισα τα αποροφαει, πρπει ομως να την ανακατευεις καθημερινα, οταν θα σου μυρισει καπως ή θα αλλαξει το χρωμα των κρυσταλλων θα ειναι για πεταμα. Συνηθως πανω στη συσκευασια γραφει ποσο καιρο κραταει η αμμος.
Επειδη δε μας γραφεις ποια μαρκα πηρες δεν μπορω να σου πω κατι παραπανω. Ειναι μικρουλα ακομα παντως, πιστευω και με μια συμβατικη αμμο θα πηγαινει στην αμμολεκανη, να την κρατας καθαρη και αν τυχον στα αφηνει απο εξω να την πηγαινεις στην αμμολεκανη και να της δειχνεις την αμμο.
Αυτα στην περιπτωση που ειναι κανονικα τα κακακια της, εαν ειναι διαρροια μπορει να μην προλαβαινει να παει στην αμμο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
frankie_thess
Νεοφερμένο μέλος
Ευτυχως δεν ειχε διαρροια.Μου ειπε η κτηνιατρος να της σταματησω για λιγο το γαλα γιατι με το εμβολιο μπορει να εκανε διαρροια η εμετο.magic clean λεγεται η αμμος.Απλα δεν γραφει οδηγιες κλπ στα ελληνικα και δεν μπορω να καταλαβω...Τα τσισα της τα ανακατευει και μονη της καθε φορα που πηγαινει
τωρα της ανανεωσα λιγο την αμμο πεταξα με ενα φτιαρακη την κιτρινι (οσο μπορουσα) και εριξα λιγο ακομα 
nikolll
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν την γνωριζω τη συγκερκιμενη αμμο δυστυχως.
Αλλα νομιζω οτι με τον τροπο που περιγραφεις πιο πανω θα εισαι μια χαρα

Και το γαλα 2 μηνων νομιζω οτι μπορεις να της το σταματησεις. Δεν εχει αρχισει να τρωει τροφη ακομα?
frankie_thess
Νεοφερμένο μέλος
Ναι τρωει κανονικα μια χαρα
.Απλα η κτηνιατρος μου ειπε οτι αργοτερα μπορω να της ξαναδωσω

Eυχαριστω πολυ παντως

mulan1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η κρυσταλική που έπαιρνα εγώ έγραφε ότι κρατάει ένα μήνα με συχνό καθάρισμα και ανακάτεμα. Αλλά προς το τέλος βρομούσε πολύ, οπότε στην ουσία μου κρατούσε (με μια γάτα) 3 το πολύ εβδομάδες.
frankie_thess
Νεοφερμένο μέλος
Απο οτι καταλαβα δεν συμφερει και πολυ ετσι?

Η αληθεια ειναι οτι η συσκευασια που πηρα μου κοστισε 12ευρω και φτανει μονο για δυο γεμισματα.δηλαδη να πεταξω εντελως την παλια και να βαλω καινουρια.Την εχω σχεδον 2 βδομαδες η λιλη την χρησιμοποιει μια βδομαδα και η μιση εχει γινει κιτρινη.Ακομη ομως δεν μου εχει μυρισει ασχημα...
nikolll
Πολύ δραστήριο μέλος
Υπαρχει σε κρυσταλλικη αυτη, κοστιζει 8,70 και λεει οτι κραταει εως ενα μηνα για μια γατα και το βρισκω πιθανο.Την εχω χρησιμοποιησει, η ποιοτητα της ειναι τρομερη, απλα λογω 2 γατων τη θεωρησα αντιοικονομικη.
Μπορεις να τη δοκιμασεις, παντως γεγονος οτι οι κρυσταλλικες ειναι ακριβουτσικες.
frankie_thess
Νεοφερμένο μέλος

MAYROULIS
Περιβόητο μέλος
οι κρυσταλικές αρέσουν περισσότερο στις γάτες;
mulan1
Εκκολαπτόμενο μέλος
MAYROULIS
Περιβόητο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
frankie_thess
Νεοφερμένο μέλος

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool