Κρύα νύχτα σήμερα...

σπυρο....εχεις αγκαλια την χιονα η χιονουλα η αννα η οπψς αλλιως κ δεν σ αφηνει να πληκρολογησεις???τοχω παθει κι εγω!!!Πεσμας τα νεα σας....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπερα Σπυρο.νιωθω οτι την ερωτευτηκες τη μικρουλα.Και αφου ξερει και απο συγκατοικηση γιατι δεν την κρατας? Θα εκπλαγεις με το ποσο ωραια θα νιωθεις που σε υιοθετησε μια γατουλα....Ετσι ειναι.Εκεινα μας διαλεγουν.:rolleyes:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

συμφωνω κι επικροτω μαριλου...αλλα θα χαρω να μας το επιβεβαιωσει κι ο φιλος μας ο σπυρος!!!!εν αναμονη!!!

Τι εγιναν αυτοι οι δυο?

κανενα νεο?

μπράβο σπύρο που πρόσφερες ζεστασιά και θαλπωρή στο γατσουλίνι.πολύ τυχερό ήταν αλλά και εσύ τυχερός που σε διάλεξε.μήπως θα ισχύσει το ουδέν μονιμότερον του προσωρινού?:D

Τελικα δεν το ειχα προσεξει αλλα γατος ειναι. Τις 2 πρωτες νυχτες τον τα'ι'σα, τον χα΄ι'δεψα, τον αφησα στο σαλονι κι ολα ηταν μια χαρα. Χθες και σημερα τον τα'ι'σα και τον χα'ι'δεψα αλλα μετα ηθελε να βγει εξω. Κοιμαται στην αυλη της γειτονησας μου η οποια και τον τα'ι'ζει. Το προβλημα που εχω ειναι, οτι μετα τα χαδια μαλλον θελει να παιξει και αρχιζει να γρατζουναει και μαλιστα παραλιγο να μου ριξει μια στο προσωπο... Σημερα του εδινα το φαγητο του σιγα σιγα λεγοντας του να κατσει και καταλαβε γρηγορα τι πρεπει να κανει. Δεν ξερω τι πρεπει να κανω για να μην με δαγκωνει και γρατζουναει.. δοκιμασα να κανω οτι ποναω και να σταματαω για λιγο να τον χα'ι'δευω αλλα εκεινος καταλαβαινε το αντιθετο. Χθες πριν να κοιμηθω τον φωναξα απο το μπαλκονι μπας και μου διξει οτι ηθελε να μπει μεσα, αλλα απλος με κοιταξε καθιστος (ειχε και παρεουλα μια αλλη γατα).

Είναι ελεύθερο πνεύμα ο κύριος!:D

Όσο για το γρατζούνισμα, πολλές γάτες υπερδιεγείρονται με τα χάδια και επιτίθενται, όχι άγρια βέβαια. Δεν είναι όλες χαδιάρες, η κάθε μια έχει τα όρια της, τα οποία πρέπει να σεβόμαστε or else.:cool: Περισσότερα μπορείς να διαβάσεις εδώ.

Απ' ό,τι βλέπω πάντως, έχετε ήδη αναπτύξη μια πολύ φιλική σχέση.

Καταρχάς το καθε ζωο εχει το οριο του στο χαδι και μετα εκνευρίζεται αυτο ομως συμβαινει ακομα πιο εντονα στα αστειρωτα ζωα γι αυτο και οταν επιλέγουμε ενα κατοικίδιο για να μην ταλαιπωρειται ουτε αυτό και καταληγει εκνευρισμενο κι επιθετικο ουτε κι εμεις γιατι μετα απο πολλες γρατσουνιες το αποφευγουμε η το θεωρουμε κακο το στειρωνουμε κι ετσι ζει κι αυτο και εμεις μια χαρα. H στειρωση γίνεται και για αλλους λόγους.

Όσο για το γρατζούνισμα, πολλές γάτες υπερδιεγείρονται με τα χάδια και επιτίθενται, όχι άγρια βέβαια. Δεν είναι όλες χαδιάρες, η κάθε μια έχει τα όρια της, τα οποία πρέπει να σεβόμαστε or else.:cool: Περισσότερα μπορείς να διαβάσεις εδώ.

Απ' ό,τι βλέπω πάντως, έχετε ήδη αναπτύξη μια πολύ φιλική σχέση.

Το διαβασα και καταλαβα πολλα. Θα διορθωθω :) και η σχεση μας θα γινει ακομα καλητερη.

Εχω καλα νεα. Εχει γινει πλεον μια ομορφη, γλυκια και υπακοη γατουλα. Δεν ηταν ολα ευχαριστα. Ειδικα την πρωτη φορα που πηγα να την κανω μπανιο (και απετυχα), μετα μου εκλαιγε σαν μικρο παιδι και μου ραγισε την καρδουλα:/:. Την δευτερη φορα ημουν πιο αποφασηστικος και τα καταφερα. Της εβαλα αντιπαρασιτικο. Τωρα πρεπει να νιωθει πολυ καλητερα και πλεον δεν με γρατζουναει (ελα ομως που θελω να την χαιδευω περισοτερο...) ουτε εχει επιθετικο-νευρικο χαρακτηρα απεναντι μου (γιατι ξερει ποιος ειναι ο πιο δυνατος ε?? :D). Φαινετε οτι καταλαβαινει το "κατσε κατω", το "ελα(!!!)" και μαθαινει σιγα σιγα το "οχι" ;). Δεν εχω βρει παιχνιδια που να της αρεσουν αλλα μπορει και να μην θελει να παιξει .. α'ι' ντοντ νοου. Ειναι πολυ ηρεμη και μου κανει κατι φατσουλες οταν της χα'ι'δευω την κοιλια... :rolleyes:

Σκευτομαι να την παω σε κανεναν κτηνιατρο αν και μου φαινετε μια χαρα. Μπορω να ξερω με το ματι αν ειναι στηρωμενος η οχι?

Σκευτομαι να την παω σε κανεναν κτηνιατρο αν και μου φαινετε μια χαρα. Μπορω να ξερω με το ματι αν ειναι στηρωμενος η οχι?
Αν στειρώθηκε ως αδέσποτο (δύσκολο) θα έχει ελαφρώς κομμένη την άκρη από το ένα του αυτάκι. Αλλιώς μπορείς να το δεις προσέχοντας τους όρχεις του, στα στειρωμένα αρσενικά δεν είναι φουσκωτοί, υπάρχει μόνο ο σάκος που κάποτε τους φιλοξενούσε ;):happy:

Τελικα ειναι θυληκη η αρσενικη??? μπερδευτικα λεσ μια για θυληκια μια για αρσενικο... ενα παιχνιδι που θα της- του αεσει σιγουρα ειναι ενα ελεφαντακι δεμενο με κορδονι ελαστικο απο καλαμι ψαρεματοσ ειναι σε ολα τα πετ σοπ πηδανε μανιασμενα για να το πιασουν

Αρσενικη με τα ολα της :/:

Πάντως για παιχνιδάκι η ψιψι έχει έρωτα με τα κορδόνια από μωρό,ειδικά ανάμεσα σε μαξιλάρια:lol::lol: και με λεϊζεράκι, αν δει λέιζερ στο πάτωμα, τελείωσε, είναι ικανή να γκρεμίσει και το σπίτι:D

Ο Πρέστο έχει αλλάξει κάθετα γνώμη για το λέιζερ. Ενώ παλιά το κυνηγούσε, τώρα τον εκνευρίζει πάρα πολύ μάλλον γιατί το' χει πιάσει το υπονοούμενο ότι δεν πρόκειται να το τσακώσει ποτέ! Βγάζει κάτι φωνές...
Αλλά οκ, το δικό μου το γατί δεν είναι δείγμα προς σύγκριση.
Μάλλον είναι μεταλλαγμένο.

Ο Πρέστο έχει αλλάξει κάθετα γνώμη για το λέιζερ. Ενώ παλιά το κυνηγούσε, τώρα τον εκνευρίζει πάρα πολύ μάλλον γιατί το' χει πιάσει το υπονοούμενο ότι δεν πρόκειται να το τσακώσει ποτέ! Βγάζει κάτι φωνές...
Αλλά οκ, το δικό μου το γατί δεν είναι δείγμα προς σύγκριση.
Μάλλον είναι μεταλλαγμένο.

Η ψιψι συνεχίζει να τρελαίνεται!! Όπως και οι σκιές την τρελαίνουν :lol::lol::lol:

Η Ζιζέλ μου ανακάλυψε τα λαστιχάκια στην αποθήκη, τα οποία αφού τα πέταξε στο πάτωμα άρχισε να τα σκορπάει ένα-ένα σε όλο το σπίτι. Αλλά σταθερή αξία παραμένει το χάρτινο μπαλάκι που της το πετάμε ψηλά και κάνει τρελά πηδήματα για να το πιάσει. Φυσικά πάνω στο κρεβάτι γιατί προσγειώνεται λίγο άσχημα συνήθως.

Εχθές συνέβει το απίστευτο, η ψιψι ερωτεύτηκε το ποντικάκι της Ασημίνας!! Συνήθως δεν παίζει με τέτοια,αλλά το τέρας τρελάθηκε!:blink::blink:

Κανένα νέο από τον γατούλη;Τον κράτησες;Διάβασα όλη του την ιστορία,και πολύ συγκινήθηκα που έδειξες τόση θέληση για το ζωάκι.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back