ΑΝΝΑ
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος
Περαστικα στο γατακι σου
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος
Όταν τον ρώτησα, πόσο στοιχίζει η στείρωση, μου είπε για τα αρσενικά 120 και για τα θηλυκά 150.Το δικό σας τί είναι;
Θεός ο γιατρός!
mimikaki
Διάσημο μέλος
anabou
Διάσημο μέλος

mimikaki
Διάσημο μέλος
Ευτυχώς που δεν πήγα εγώ με τον Σάκη εκεί δηλαδή! Προβλέπω τετραψήφιο αριθμό για την τιμή![]()

Lora
Νεοφερμένο μέλος
Σε κανονικό εμβολισμό + εξέταση παίρνει 20 ευρώ, και μια φορά που έκανε 2 εμβόλια 25. Αυτά. Απλά ο δικός μου είναι εκτός πολης.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ορφεας13587
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ο μικρούλης Περσέας είναι κούκλος. Μου θυμίζει πολύ το bobo όταν ήταν μικρός. Λοιπόν δε θυμάμαι ακριβώς την τροφή. Σήμερα όμως που θα πάμε για εμβόλιο θα ρωτήσω την κτηνίατρο και αύριο θα σου απαντήσω.
emma
Εκκολαπτόμενο μέλος
A μαλιστα... Γιατι οσο το εψαξα δειχνουν τις Σιαμ με σχεδον καθολου τριχωμα, ενω εμενα εχουν αρκετο και απο μαδημα ειναι πρωτες. Χαμος γινεται απο τριχες.
Ο γιατρος της μου ειπε οτι θελει 40? για τα εμβολι της. Ειναι λογικη τιμη για ενα εμβολιο?
Επεισης τη στειρωση για μια γατα ΚΑΙ αυτος την εχει 120 ? ενω για 2 γατες 200?.
Που ειναι τα 60? που μου ειπε μια κοπελα? Εχω παρει πανω απο 10 γιατρους και κατω απο 160? δεν εχω βρει ακομα. Μεχρι και εξω απο την Αθηνα τοσο ειναι..
Αμα γνωριζεται καποιον με καλυτερη τιμη ας μου πειτε..
Ευχαριστω!!
Raisa
Περιβόητο μέλος

zorica
Διάσημο μέλος
Την πρωτη φορε τη ζευγαρωσα με Σιαμ γατο και βγηκε η Μινη.
Τη δευτερη φορα τη ξαναζευγαρωσα με Σιαμ αλλα δεν εμεινε εγκυος και απο μονη της ζευγαρωσε με εναν κεραμυδογατο που ειναι εδω γυρω και παλι τωρα την 3η φορα με τον κεραμυδογατο ζευγαρωσε. Χαλασε και η ρατσα αλλα τι να τους κανω.... Δε τη προλαβα. Εγω προσεχα μην βγει εξω και η μανα μου αφηνε τη πορτα ανοιχτη με αποτελεσμα ο γατος να ερχεται μεσα στο σπιτι... Ε τι να πω....
Αυτο το θεωρω απαραδεκτο απο τους κτηνιατρους...ακου 300 ευρω για στειρωση...τοσα τους ελειπαν?Τεσπα και η δικη μου εδω ζηταει 350 (εχει μονοπολιο βλεπεις)Ναι δεν εκφράστηκα καλά κ συγνώμη αυτό εννοούσα οταν έλεγα δεν εχουν χαρτια κ οτι κ από εκτροφείο τα χαρτια τα πληρώνεις έξτρα. Μάλλον δεν το εξήγησα καλα. Αυτό το παραδειγμα όμως ειναι ακόμα καλύτερο κ ο Σεβαχ αλλά κ ο π.χ ο Γκριζλι είναι εξήσου Βρετανοί ασχετα με το αν οι γονεις επέλεξαν να πληρώσουν τα χαρτιά τους ή όχι. Συγνώμη για το λάθος μουΌσο για τη στείρωση ειναι πραγματικα παρα πολύ καλή στιγμή αν σκεφτείς ότι εγώ την πλήρωσα 300 ευρώ την μία. Τα εμβολια τα κάνουμε με 30ε. το καθένα
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Η στείρωση μου είπε 120 ευρώ και μου φάνηκαν πολλά.

emma
Εκκολαπτόμενο μέλος
Παλι καλα μονο ενας μου ειπε 300? τη μια. Κοντεψα να τον βρισω..Αυτο το θεωρω απαραδεκτο απο τους κτηνιατρους...ακου 300 ευρω για στειρωση...τοσα τους ελειπαν?Τεσπα και η δικη μου εδω ζηταει 350 (εχει μονοπολιο βλεπεις)
Αλλα και τα 160 πολλα ειναι απο τη στιγμη που αλλοι εδωσαν 60 ?. Δεν ειναι μικρη η διαφορα αλλα και τι να κανεις.
zorica
Διάσημο μέλος
Εγω να σου πω τι εκανα...επιασα τον συλλογο και τουσ τα ειπα...και ειπα απλα οτι ΔΕΝ γουσταρω να σκασω αυτα τα χρηματα με το ετσι θελω στην κτινιατρο...και αμα καποτε θελησω...θα με δεχτουν (λιγο παρανομα επειδι στειρωνουν μονο τα αδεσποτα εκει)αμα χρειαστει...ακομα το σκεφτομαι ομως...Παλι καλα μονο ενας μου ειπε 300? τη μια. Κοντεψα να τον βρισω..
Αλλα και τα 160 πολλα ειναι απο τη στιγμη που αλλοι εδωσαν 60 ?. Δεν ειναι μικρη η διαφορα αλλα και τι να κανεις.

julia
Διακεκριμένο μέλος
Είναι υπόθεση μισής ώρας, και ρουτίνα χειρουργείο. Στο χέρι μας είναι να υποκείψουμε ή οχι.... πάρτε το αυτοκίνητο και πηγαίντε λιγο πιο μακριά... zorica, αξίζει.. ψάξτο!.

Οσο υπάρχουν θύμματα, θα υπάρχουν και οι εξυπνοι!

elvenstar
Επιφανές μέλος
:cry::cry::cry::cry:Ναι, αλλά ως τότε έχω ακόμα πολύυυυυ καιρό να σας πειράζω!!!![]()
Πάντως το κοντό είναι φέτος στη μόδα

Παντως παιδια στην επαρχία μη νομίζεται ότι έχουμε κ πολλές επιλογές εγω κοίταξα να πάω σ αυτον που μου φαινόταν καλύτερος γιατι φοβόμουν για το ζωάκι μου, οι υπόλοιποι ασχολουνται με σκυλια προβατα κ αλογα που να πήγαινα; Ειναι περιορισμένες οι επιλογες, δεν ειναι μονο στο χέρι μας οπως είπε η ΤζουλιαΕτσι ακριβως Τζουλ...
zorica
Διάσημο μέλος
Αυτο εννουσα οταν ειπα εχει το μονοπωλειο...οχι οτι δεν υπαρχουν αλλοι αλλα ασχολουνται μα τα αλλα ζωα...:cry::cry::cry::cry:
Πάντως το κοντό είναι φέτος στη μόδα
Παντως παιδια στην επαρχία μη νομίζεται ότι έχουμε κ πολλές επιλογές εγω κοίταξα να πάω σ αυτον που μου φαινόταν καλύτερος γιατι φοβόμουν για το ζωάκι μου, οι υπόλοιποι ασχολουνται με σκυλια προβατα κ αλογα που να πήγαινα; Ειναι περιορισμένες οι επιλογες, δεν ειναι μονο στο χέρι μας οπως είπε η Τζουλια
julia
Διακεκριμένο μέλος
Αυτο εννουσα οταν ειπα εχει το μονοπωλειο...οχι οτι δεν υπαρχουν αλλοι αλλα ασχολουνται μα τα αλλα ζωα...![]()
Ζω πλέον σε ΧΩΡΙΟ... με εναν αγροτικό Κτηνίατρο που ερχεται κάθε Τετάρτη, και βλέπει γάτα και γελάει, και έναν ιδιωτικό που έρχεται κάθε Τρίτη. Όταν του πήγα μια θηλυκή αδέσποτη, έχοντας πει, ότι είναι αδέσποτη και έχω και άλλα 10 θηλυκά το λιγότερο, με χρέωσε 80ε... Δεν με ξαναείδε.
Πάω και αγοράζω τις τροφές... αυτό.Για τα 10 θηλυκά και Ν αρσενικά βρήκα άλλη λύση... σχεδόν στην μισή τιμή!

Παιδιά, κάντε ΠΑΖΑΡΙΑ... και ψάξτε, zorica, πήγαινε Κόρινθο- και γύρω γύρω... πάρε τηλέφωνα.. δεν χάνεις κάτι!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
Όσο για τη στείρωση ειναι πραγματικα παρα πολύ καλή στιγμή αν σκεφτείς ότι εγώ την πλήρωσα 300 ευρώ την μία. Τα εμβολια τα κάνουμε με 30ε. το καθένα