aspasiapef
Διάσημο μέλος
Θέλω να πω ότι νοιώθω θαυμασμό για το θάρρος σας
Δεν θεωρώ αυτό που έκανα τοτε αξιοθαύμαστο Θανάση. Άξιο θαυμασμού ήταν πως γλύτωσε το λιντσάρισμα από τον κόσμο που είχε μαζευτεί και κοίταζε τα ταλαίπωρα τα σκυλάκια και το τρίτο που είχε πεθάνει.... Είχα θυμώσει τόσο πολύ εκείνη την ώρα κι έγώ κι΄ο υπόλοιπος κόσμος που, κατέβασε το κεφάλι "δηθεν" στεναχωρημένος και μας άκουγε να τον βρίζουμε. Ας έλεγε τίποτα, σηκωτό θα τον έπαιρναν....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
isavvas
Λέκτορας Κτηνιατρικής Αναισθησιολογίας ΑΠΘ
Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr:Να ενα ακομη θεμα που συμφωνω με τον isavva ( για δες και δε το περιμενα να το πω αυτο)!!!
Never say never again, dear!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
δε μενει παρα να συμφωνησει και ο isavvas με την ψυχαναλυση και θα τα χω δει ολα κι εγω ααχαχαχαχα

Στη Χιο σχεδον ολοι οι συνομιληκοι μου κυνηγανε. Αλλα οταν ενας τραυματιστηκε και εχασε το ματι του απο τα σκαγια του φιλου του, σχεδον το σταματησαν.
Να σας πω την αληθεια ποτε δεν εκατσα να σκεφτω τι γινεται στο κυνηγι. Οτι ξερω για αυτο, ειναι απο τις ιστοριες που μου ελεγαν μικρη και την τηλεοραση. Αλλοι τρελαινονται, περιμενουν ποτε θα ερθει η εποχη του κηνυγιου, και αλλοι παρακαλανε να γινει κατι και να απαγορευτει αυτο το αθλιο σπορ. Για εμενα ειναι επικινδυνο ακομα και για τους ιδιους τους κυνηγους, οπως στην περιπτωση του φιλου μου, που εχασε το ματι του.
Ολα ειναι θεμα μυαλου....
isavvas
Λέκτορας Κτηνιατρικής Αναισθησιολογίας ΑΠΘ
Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr:δε μενει παρα να συμφωνησει και ο isavvas με την ψυχαναλυση και θα τα χω δει ολα κι εγω ααχαχαχαχα
Don't push your luck, dear!
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
, αν κρινω απο το "dear",ολα ειναι πιθανα, αλλωστε η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια ( και των ζωων και των φιλοζωων)
n'est pas'?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
memy
Νεοφερμένο μέλος
να πω και εγώ την άποψη μου, δεν καταδικάζω το κυνήγι, καταδικάζω τους αιομοβόρους κυνηγούς που πανε οργανωμένα και ρημάζουν πολλά ζώα και μετα γελάνε και τα παρουσι=άζουν στους φίλους, αγιοράζουν όπλα , καλύτερα όπλα απο πριν και τα επιδεικνύουν, και εγώ είμαι κυνηγός αλλά πηγαίνω μόνος μου για κυνήγι, βαράω πουλια.
Σ'αυτό αναφερόμουν γιατρέ, όχι σε σας. Δεν ήξερα καν ότι σας λένε Γιάννη!
memy
Νεοφερμένο μέλος
giannisvitara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και παρόλα αυτά ο συγκεκριμένος Γιάννης δεν έχει μπει καν στον κόπο να μας απαντήσει...
Λοιπόν memy, να απαντήσω , το έκανα παλιά που ήμουνα 15 χρονών και πήγαινα με ένα θείο μου, τότε δεν είχα μυαλό, την έβρισκα,και μετά που τα σκότωνα τα έτρωγα , δεν τα πέταγα. ή να τα αφήσω τραυματισμένα, ένα που το τραυμάτισα στο τέλοσ το σκότωσα για να μην μείνει τραυματισμένο και υποφέρει.Τώρα που το σκέφτομαι δεν έχω το χρόνο να πηγαίνω, έχω αλλές ασχολίες.

Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος

memy
Νεοφερμένο μέλος

Γωγω
Δραστήριο μέλος
ναι μεν σαν χομπυ δεν το επικροτω, αλλα κακα τα ψεμματα υπαρχουν ΑΚΟΜΗ ανθρωποι οι οποιοι τρεφονται με αυτο..
μη κρινετε ετσι αβιαστα, γιατι εμεις ολοι ζουμε σε μεγαλουπολεις...
Εγω απο την εμπειρια μου, ειμαι απο την Κερκυρα, ξερω παρα πολλους ανθρωπους οι οποιοι και καλοι οικογενειαρχες ειναι, και φερονται πολυ καλα σε ολους, αλλα και κυνηγουν πουλια και ψαρευουν ψαρια και εχουν γουρουνακια στην αυλη τους τα οποια τα σφαζουν για να τα φανε και κοτουλες και απο ολα..
ειναι πολλοι λιγοι αυτοι οι οποιοι αγοραζουν κρεας για να το φανε, και οσοι ειναι, ειναι στην Πολη της Κερκυρας...
μια χαρα ειναι τα πουλακια...νοστιμοτατα..

Petrcat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Υποκρισία κι εδώ.
Με τους κακούς κυνηγούς τα βάζει και ο Κυνηγετικός Σύλλογος.
Το κυνήγι έχει όρους, ακολουθούνται οι φυσικοί νόμοι, οι εποχές, οι μέρες. Δίνεται ευκαιρία στα ζώα και δεν είναι κυνήγι το να αμολα΄ς μια αλεπού (το βρετανικό δεν είναι αυτό
. Εδώ πας στο δάσος, στο χώρο που ξέρουν και ζουν και μπορούν να κρυφτιούν να διαφύγουν κλπ.
Τέλος πάντων, δεν είανι αυτό το θέμα. Δεν είμαι κυνηγός ούετ κανείς γνωστός μου. Αλλα υπάρχει νόμιμος σύλλογος και είναι πολλοί οι κυνηγοί. Για τους λόγους τους. Δε μ'ενδιαφέρει, αρκεί να είναι νόμιμοι και σωστοί.
Γιατί την πέφτετε όμως έτσι στο giannipolo;
Αν βγάλει ένα λαγό και τον φάνε μετά με την οικογένεια τι σας πειράζει;
Κάθε ζωή είναι σεβαστή, απλώς αυτή που θυσιάζει ο χασάπης δε σας νοιάζει (στις κρεοφάγες μιλώ, μη μου την πέσουν οι χορτοφάγες τώρα).
ΟΚ, κι εγώ πιστεύω ότι είναι κρίμα για το ελεύθερο ζώο, το σέβομαι περισσότερο από το άτυχο εκτρεφόμενο. Αλλά δε μου πέφτει λόγος!
Δεν μπορούμε να απαγορεψουμε ούτε το κυνήγι ούτε το ψάρεμα.
Απλώς θεσπίζονται κανόνες και πρέπει να τιμωρούνται οι παραβάτες.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Αλλά ο Πέτρος εχει ένα δίκιο...θα τα βάλουμε και με τους ψαράδες μετά? Και σας πληροφορώ ότι οι ψαράδες κάνουν απίστευτο κακό με τις απαράδεκτες μεθόδους που χρησιμοποιούν (δυναμίτη κλπ).
rotonda
Δραστήριο μέλος
memy
Νεοφερμένο μέλος
Τι θα γινοταν, αν ολα αυτα τα ψαρια που βρισκονται στο πιατο μας(και οχι μονο), βρισκοταν στη θαλασσα?
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
giannisvitara
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool