06-11-13
17:56
Περσι η κορη μου και ο ανηψιος μου επαιζαν στον κηπο με 5 μωρα αδεσποτακια που ειχαν μυκητες. Μετα απο 20 μερες ειχαν γεμισει και οι δυο τους με μυκητες που τους εφεραν σε ολα τα παιδια της οικογενειας. Απο λαθος διαγνωση της δερματολογου τα παιδια επερναν αντιβιωση για 2 μηνες και τα σπυρια γινοντουσαν περισσοτερα μεχρι που ο παιδιατρος αφου μας κατσαδιασε που δεν πηγαμε πρωτα σε αυτο μας ειπε οτι ειναι μυκητες απο γατα.Τους εφωσε μοο μια αλοιφη (dactarin) και μετα απο 2 εβδομαδες τα παιδια ηταν κατακαθαρα.
Ο γατουλης μας που ειναι τωρα 7 μηνων οταν ηταν 2.5 παρουσιασε ενα κενο στο τριχωμα του.Ο πρωτος γιατρος που πηγαμε μας εδωσε την dactarin.Δεν εκανε τιποτα.Ο δευτερος κτηνιατρος μας ειπε πως η αλοιφη αυτη ειναι τοξικη για την γατα και του δωσαμε σιροπι intradrops.Πολυ δυνατο και ακριβο αλλα ο γατουλης μεσα σε 5 μερες ηταν μια χαρα. Δεν κολυσε κανενας μας παρολο που κοιμομασταν αγκαλια του και τον φυλαγαμε συνεχεια !!!
Ο γατουλης μας που ειναι τωρα 7 μηνων οταν ηταν 2.5 παρουσιασε ενα κενο στο τριχωμα του.Ο πρωτος γιατρος που πηγαμε μας εδωσε την dactarin.Δεν εκανε τιποτα.Ο δευτερος κτηνιατρος μας ειπε πως η αλοιφη αυτη ειναι τοξικη για την γατα και του δωσαμε σιροπι intradrops.Πολυ δυνατο και ακριβο αλλα ο γατουλης μεσα σε 5 μερες ηταν μια χαρα. Δεν κολυσε κανενας μας παρολο που κοιμομασταν αγκαλια του και τον φυλαγαμε συνεχεια !!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
08-11-13
10:58
Κι εμένα η αλήθεια είναι ότι ο γατούλης τον είχα 1 ή 2 μέρες πριν τον πάω στον κτηνίατρο στο σπίτι είχα δει ότι του λείπει τρίχωμα...ήξερα ότι είχε κάτι δηλαδή αλλά όχι ακριβώς τι.... όταν τον πήγα του έδωσε σιροπάκι ο γιατρός και το αγόρασα κι εγώ για να του κάνω τη θεραπεία!!!
μου είπε ότι κολλάει στον άνθρωπο αλλά από τη στιγμή που δεν έχω δει τίποτα και αφού παίρνει την αντιβίωση δεν έχω θέμα....
το σιρόπι μου είπε να το δίνω για 35 μέρες.... ε στην 30στή μέρα άρχισα να βγάζω τα σημαδάκια...
((
βεβαίως αμέσως κατάλαβα ότι ήταν από αυτό.....πήγα στο νοσοκομείο και μου έδωσαν ένα σπρέυ και αλοιφή να βάζω για 15 μέρες...
την Δευτέρα θα πάω και στον κτηνίατρο γιατί τελειώνει η θεραπεία του, να κάνουμε και το 1ο εμβόλιο...
αχχχχχχχχχχχχχ εντάξει οκ δε με τρομάζει και τόσο πολύ που κόλλησα, ξέρω ότι θα φύγουν και δεν είναι τόσο σοβαρό.....
αλλά την ντουλάπα όλη ποιός την πλένει???????????????????????????????????????????????χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχααχχαχ
ευχαριστώ πάντως!!! κάθε εμπειρία σας βοήθεια μου!!!! να είστε καλά!!!!
μου είπε ότι κολλάει στον άνθρωπο αλλά από τη στιγμή που δεν έχω δει τίποτα και αφού παίρνει την αντιβίωση δεν έχω θέμα....
το σιρόπι μου είπε να το δίνω για 35 μέρες.... ε στην 30στή μέρα άρχισα να βγάζω τα σημαδάκια...
((βεβαίως αμέσως κατάλαβα ότι ήταν από αυτό.....πήγα στο νοσοκομείο και μου έδωσαν ένα σπρέυ και αλοιφή να βάζω για 15 μέρες...
την Δευτέρα θα πάω και στον κτηνίατρο γιατί τελειώνει η θεραπεία του, να κάνουμε και το 1ο εμβόλιο...
αχχχχχχχχχχχχχ εντάξει οκ δε με τρομάζει και τόσο πολύ που κόλλησα, ξέρω ότι θα φύγουν και δεν είναι τόσο σοβαρό.....
αλλά την ντουλάπα όλη ποιός την πλένει???????????????????????????????????????????????χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχααχχαχ
ευχαριστώ πάντως!!! κάθε εμπειρία σας βοήθεια μου!!!! να είστε καλά!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
09-11-13
07:13
Εμενα παντως ο γιατρος οταν ο γατούλης μας ειχε γεμισει μυκητες , και γεμισε και το παιδι μου ο γιατρός συνεστησε LAMISIL ...ετσι καθαρισαμε και σε μικρο χρονικο διαστημα ...( Καλου κακου κανε μια εξεταση αιματος η ιδια.. ο ανθρωπος κολλαει μυκητες απο τα γατια του μονο οταν εχει ο ιδιος πεσμενο ανοσοποιητικο ..)
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki