Desdemona
Διάσημο μέλος
Αυτό το κορίτσι πια... δεν τολμάω να πω τίποτα, τσουπ! τσκ τσκ...Η άνεση του "παλιού"...![]()
Ευχαριστουμε,τουλαχιστον η γατομανα δεν ειναι σε κατασταση πανικου.Περιμενω να στειρωθει η μικρη για να την παθω την κριση!
Μπα, θα έχεις πάρει το κολάι από το μικρό
(Αλίκη σους είπα)Σας ευχαριστούμε πολύ, δίποδους και τετράποδους :kiss:Άντε το σοκ του πρώτου έρωτα και του πρώτου ραντεβού το γλίτωσες ...... δεν θα θα μπει άλλη γυναίκα ανάμεσα σας
Αλλά για τα Λοκ σε βλέπω με κόκκινη σκηνή(βαθύ πιστέυω το χρώμα) και ΑΜΟΚ δεδομένο..
Και καλή ανάρωση και την αγάπή από όλους μας τους 2ποδους και 4ποδους εννοείτε....
Φιλάκια....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona
Διάσημο μέλος
Όλα θα πάνε καλά, Δώρα μου, μην ανησυχείςΑγορακια εχω ξαναστειρωσει,κοριτσακι ποτε και θα ειναι η πρωτη μου.Αλλα ελπιζω να ειμαι ηρεμη.
. Εδώ θα 'μαστε και θα τα λέμε παρεΐτσα 
tzoutzou
Διάσημο μέλος
Εμεις κλεισαμε ραντεβου για την αλλη Παρασκευη και το σκεφτομαι απο τωρα!!!Οπως και η μουκελις,πρωτη φορα στειρωνω θηλυκο και η αληθεια ειναι οτι μια ανησυχια την εχω...Μολις παθω το αμοκ(δηλαδη την αλλη Τεταρτη περιπου) θα σας γραψω κι εγω τον πονο μου!!
Desdemona
Διάσημο μέλος
tzoutzou
Διάσημο μέλος
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Αγορακια εχω ξαναστειρωσει,κοριτσακι ποτε και θα ειναι η πρωτη μου.Αλλα ελπιζω να ειμαι ηρεμη.
Οπως και η μουκελις,πρωτη φορα στειρωνω θηλυκο και η αληθεια ειναι οτι μια ανησυχια την εχω...
Κορίτσια, να μην ανησυχείτε. Γεγονός είναι ότι στα θηλυκά η επέμβαση είναι πιο μεγάλη, δεν χοροπηδάνε δηλαδή από την πρώτη μέρα. Να είστε προετοιμασμένες στο εξής: την πρώτη μέρα η ψιψίνα δείχνει γενικά αδιάθετη και μπορεί να μη θέλει να φάει κιόλας. Την δεύτερη μέρα όμως είναι σαφώς καλύτερα. Την τρίτη μέρα σκαρφαλώνει σαν το κατσίκι!
Εγώ και στις δύο θηλυκές που στείρωσα παράγγειλα στον γιατρό να τους δώσει με ένεση αντιβιοτικά και παυσίπονα ώστε να μη χρειαστεί να τους δώσω εγώ τίποτα στο σπίτι. Επίσης τους κάναμε ράμματα από αυτά που απορροφούνται μόνα τους. Αυτά πληρώνονται εξτρά, φυσικά, αλλά τι να κάνω που δεν ήθελα να ταλαιπωρήσω προσωπικά τις πριγκίπισσες!
Μόνο να μου τις προσέχετε να μην παχύνουν!

tzoutzou
Διάσημο μέλος
Desdemona
Διάσημο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος

tzoutzou
Διάσημο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
tzoutzou
Διάσημο μέλος
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Κι εσυ το ιδιο αδερφουλη!!!Πες πως ηταν για να ξερω ποσα κιλα μουτρα θα κανω στη μαμα μου...
Μην ανησυχείς μωρέ και εμείς το περάσαμε αλλά μην κάνεις μούτρα στην καημένη την μαμά σου γιατί εγώ που το είχα στο πρόγραμμα μόλις την είδα μεσα στην αγωνία την λυπήθηκα την καημένη

Άντε με το καλό !!!!!!
avtwvia
Διάσημο μέλος
Εμ γι αυτο κανονισα το ραντεβου Παρασκευη,για να ειμαι σπιτι και να την προσεχω..Χρησιμες οι επισημανσεις σου zbeebz ,θα της πω στον αιλορογιατρο οταν ερθει εκεινη η ωρα..
Eγω ενα θα σου πω! Θα παραλαβεις το ιδιο γατι που πηρες! Ουτε κοιμισμενη θα ειναι ουτε τιποτα!! Και ιδια με πριν!
Θυμησου το αυτο που σου λεω.. Μακαρι να μπορουσα και εγω τη στειρωση του Χαρουλη να την κανω στον ιδιο γιατρο..
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

efterpi
Νεοφερμένο μέλος

με συνοδεια πιανου φυσικα ^^
Orion1
Νεοφερμένο μέλος
Επίσης, σκέφτομαι να πάρω και κανένα θηλυκούλι..

Είδα ένα στο κτηνιατρείο που με φώναζε με τα μάτια του...

tzoutzou
Διάσημο μέλος
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Δεν μπορείς να φανταστείς με τι ευκολία τα εντοπίζουν! Όποτε είναι να πάω τα δικά μου στον κτηνίατρο, πρέπει να κλείνω κρεβατοκάμαρα (γιατί χώνονται κάτω απ' το διπλό κρεβάτι ακριβώς στη μέση) και κουζίνα (γιατί ανεβαίνουν πάνω στα ντουλάπια και θέλει σκάλα για να τα κατεβάσεις)!...και αυτη βρηκε το μονο μερος που δεν εχω προσβαση και χωθηκε εκει!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool