Κόντρα τενόρος

Η άνεση του "παλιού"... :P
Αυτό το κορίτσι πια... δεν τολμάω να πω τίποτα, τσουπ! τσκ τσκ...

Ευχαριστουμε,τουλαχιστον η γατομανα δεν ειναι σε κατασταση πανικου.Περιμενω να στειρωθει η μικρη για να την παθω την κριση!

Μπα, θα έχεις πάρει το κολάι από το μικρό ;) (Αλίκη σους είπα)
Άντε το σοκ του πρώτου έρωτα και του πρώτου ραντεβού το γλίτωσες ...... δεν θα θα μπει άλλη γυναίκα ανάμεσα σας:P:P:lol::lol::lol::lol:

Αλλά για τα Λοκ σε βλέπω με κόκκινη σκηνή(βαθύ πιστέυω το χρώμα) και ΑΜΟΚ δεδομένο..:lol::lol::lol::lol::lol:

Και καλή ανάρωση και την αγάπή από όλους μας τους 2ποδους και 4ποδους εννοείτε....
Φιλάκια....
Σας ευχαριστούμε πολύ, δίποδους και τετράποδους :kiss:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αγορακια εχω ξαναστειρωσει,κοριτσακι ποτε και θα ειναι η πρωτη μου.Αλλα ελπιζω να ειμαι ηρεμη.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αγορακια εχω ξαναστειρωσει,κοριτσακι ποτε και θα ειναι η πρωτη μου.Αλλα ελπιζω να ειμαι ηρεμη.
Όλα θα πάνε καλά, Δώρα μου, μην ανησυχείς :). Εδώ θα 'μαστε και θα τα λέμε παρεΐτσα :happy:

Prestoooo!!!!!Εγινες αντρας?Μπραβο μπραβο!!!!!!Αντε τωρα και στα δικα μας οι γεννημενοι την ιδια χρονια!!!!!!
Εμεις κλεισαμε ραντεβου για την αλλη Παρασκευη και το σκεφτομαι απο τωρα!!!Οπως και η μουκελις,πρωτη φορα στειρωνω θηλυκο και η αληθεια ειναι οτι μια ανησυχια την εχω...Μολις παθω το αμοκ(δηλαδη την αλλη Τεταρτη περιπου) θα σας γραψω κι εγω τον πονο μου!!

Ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές! Θα στειρώσεις τη Leia?

Ω,ναι!!!Θα παει ΚΑΙ αυτη για στειρωση(οπως ολα τα φετινα γατια εδω μεσα)!!Και με εχει πιασει κατι,εδω που τα λεμε,αλλα θα το ξεπερασω που θα παει...

Οπως και η μουκελις,πρωτη φορα στειρωνω θηλυκο και η αληθεια ειναι οτι μια ανησυχια την εχω...

Κορίτσια, να μην ανησυχείτε. Γεγονός είναι ότι στα θηλυκά η επέμβαση είναι πιο μεγάλη, δεν χοροπηδάνε δηλαδή από την πρώτη μέρα. Να είστε προετοιμασμένες στο εξής: την πρώτη μέρα η ψιψίνα δείχνει γενικά αδιάθετη και μπορεί να μη θέλει να φάει κιόλας. Την δεύτερη μέρα όμως είναι σαφώς καλύτερα. Την τρίτη μέρα σκαρφαλώνει σαν το κατσίκι!
Εγώ και στις δύο θηλυκές που στείρωσα παράγγειλα στον γιατρό να τους δώσει με ένεση αντιβιοτικά και παυσίπονα ώστε να μη χρειαστεί να τους δώσω εγώ τίποτα στο σπίτι. Επίσης τους κάναμε ράμματα από αυτά που απορροφούνται μόνα τους. Αυτά πληρώνονται εξτρά, φυσικά, αλλά τι να κάνω που δεν ήθελα να ταλαιπωρήσω προσωπικά τις πριγκίπισσες!
Μόνο να μου τις προσέχετε να μην παχύνουν! :)

Εμ γι αυτο κανονισα το ραντεβου Παρασκευη,για να ειμαι σπιτι και να την προσεχω..Χρησιμες οι επισημανσεις σου zbeebz ,θα της πω στον αιλορογιατρο οταν ερθει εκεινη η ωρα..

Καλή επιτυχία στη Leia, με το καλό να μπει στο κλαμπ των μεγάλων κοριτσιών! :)

Ναι και για τον Σειριο την Παρασκευη με ενεση θα κανουμε την αντιβιωση,το συζητησα με τη γιατρο και δε θελω να τον ταλαιπωρησω.Καλα εμας η πριγκηπεσσα μας μπορει να αργησει,θα δειξει...:whistle::whistle::whistle:

Ευχαριστουμε,ευχαριστουμε!!Παει...μεγαλωσε και το στριτζογατο...ελπιζω οτι τωρα που θα στειρωθει θα ηραμησει και σα χαρακτηρας λιγο..τωρα θα φανει αν η στριτζοσυνη της ειναι εμφυτη ή λογω ορμονων

Με το καλο αδερφουλα!Ολα θα πάνε μια χαρα!

Κι εσυ το ιδιο αδερφουλη!!!Πες πως ηταν για να ξερω ποσα κιλα μουτρα θα κανω στη μαμα μου...

Κι εσυ το ιδιο αδερφουλη!!!Πες πως ηταν για να ξερω ποσα κιλα μουτρα θα κανω στη μαμα μου...

Μην ανησυχείς μωρέ και εμείς το περάσαμε αλλά μην κάνεις μούτρα στην καημένη την μαμά σου γιατί εγώ που το είχα στο πρόγραμμα μόλις την είδα μεσα στην αγωνία την λυπήθηκα την καημένη:lol::lol::lol::lol:

Άντε με το καλό !!!!!!

Εμ γι αυτο κανονισα το ραντεβου Παρασκευη,για να ειμαι σπιτι και να την προσεχω..Χρησιμες οι επισημανσεις σου zbeebz ,θα της πω στον αιλορογιατρο οταν ερθει εκεινη η ωρα..

Eγω ενα θα σου πω! Θα παραλαβεις το ιδιο γατι που πηρες! Ουτε κοιμισμενη θα ειναι ουτε τιποτα!! Και ιδια με πριν! :)Θυμησου το αυτο που σου λεω.. Μακαρι να μπορουσα και εγω τη στειρωση του Χαρουλη να την κανω στον ιδιο γιατρο..:(

Καλη επιτυχια σε ολα τα υποψηφια μελη του κλαμπ των ενηλικων γατιων.:D:D:D

εγω ειπα να βαλλουμε τους καστρατο μας να κανουν ντουετο...να καλεσουμε και τον Χουτου να κανουν τριο :D:D
με συνοδεια πιανου φυσικα ^^

Ανακοινώνω κι εγώ ότι εφόσον τα δικά μου έκλεισαν το εξάμηνο, θα τα πάω για στείρωση, γιατί με τα γατάκια που φέρνω σπίτι για φιλοξενία επιδεικνύουν (ειδικά ο Ωρίωνας) μεγάλη επιθετικότητα.
Επίσης, σκέφτομαι να πάρω και κανένα θηλυκούλι.. :happy:
Είδα ένα στο κτηνιατρείο που με φώναζε με τα μάτια του... :blink:

Μπηκαμε και εμεις επισημως στο κλαμπ των στειρωμενων γατιων!!!!!!Στο τσακ προλαβαμε!!!!Σε 15-20 μερες θα ειχαμε οιστρο!!!!Φυσικα τωρα κραταμε μουτρα στη δολια μανα,η οποια ανησυχει αλλα το παιζει κουλ!!Το χαμενο εχει κρυφτει πισω απο τον καναπε(οπου δεν τη φτανω) και το παιζει ψοφιος κοριος!!!Αμ κι εγω δεν την αφηνα σε ησυχια (την απασχολουσα για να μη γλυφεται) και αυτη βρηκε το μονο μερος που δεν εχω προσβαση και χωθηκε εκει!!!Αλλα αμα δεν τη δω να βγαινει,θα εχουμε μετακομισεις βραδυατικα!!!

...και αυτη βρηκε το μονο μερος που δεν εχω προσβαση και χωθηκε εκει!!!
Δεν μπορείς να φανταστείς με τι ευκολία τα εντοπίζουν! Όποτε είναι να πάω τα δικά μου στον κτηνίατρο, πρέπει να κλείνω κρεβατοκάμαρα (γιατί χώνονται κάτω απ' το διπλό κρεβάτι ακριβώς στη μέση) και κουζίνα (γιατί ανεβαίνουν πάνω στα ντουλάπια και θέλει σκάλα για να τα κατεβάσεις)! :lol::lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back