Κόψιμο νυχιών

Ναι μαυρόγατο είναι. Έχω και μαύρα έπιπλα και χάνεται στον φόντο. Τον χάνουμε μπροστά στα μάτια μας :P

Τα μπροστινά νυχάκια του είναι πεντακάθαρα.
Στα πίσω του το έχω παρατηρήσει κι εγώ και εντάξει επειδή είμαι περίεργος ( τι; μόνο αυτός θα είναι περίεργος δηλαδή;; ) ακούμπήσα λίγο αυτή την ουσία με μια οδοντογλυφίδα.

Δεν πόνεσε όταν το ακούμπησα, και η μορφή της ήταν σαν καλά κολλημένη λάσπη.
Δεν πειραματίστηκα περισσότερο αλλά δύσκολα μπορεί να το ξεπλύνει με την γλώσσα του και ακόμα δεν κατάλαβα αν είναι το φυσικό του.
Πάντως δεν φαίνεται να τον ενοχλεί.

Προτιμώ να το δει η γιατρός στην έπομενη επίσκεψη να μου λύση την απορία

Nάτο το μοντέλο
255p8v6.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:worship: Κούκλος με υπέροχο γυαλιστερό τρίχωμα, με αινιγματικά μάτια που μαγνητίζουν (όπως μόνο τα μαυρόγατα μπορούν) και..
άρχοντας!:pfff: Ιδιαίτερα έτσι όπως ποζάρει στην "προεδρική" θέση! :clapping:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι μαυρόγατο είναι. Έχω και μαύρα έπιπλα και χάνεται στον φόντο. Τον χάνουμε μπροστά στα μάτια μας :P

Χαχαχα:P μόνο εμείς με τα μαυρόγατα απολαμβάνουμε τέτοιες στιγμές

τρελό μαύρο πανθηράκι κουκλί το μοντέλο:worship:

έχω τύχει κι εγώ να ψάχνω ώρα τη δικια μου και να κοιτάω όλες τις κρυψώνες και η κυρία να κάθεται στην ίδιου χρώματος καρέκλα γραφείου, ίδια με τη δική σου (δεν έχω καν μαξιλάρι να κάνει αντίθεση και πέφτει η μαύρη μαυρίλα παντού) και να με χαζεύει :whistle: δεν είναι λίγες οι φορές που πήγα να κάτσω και πάνω της, πως αποφύγαμε τη σύγκρουση είναι θαύμα :redface:

Ωωωωχ κούκλε μου!! Απίστευτος! Πάντως, αν αποτελεί παρηγοριά για κάποιον, κι εγώ έχω "καθίσει" πολλές φορές πάνω στα τσιτσίνια, κι ας μην είναι ίδιο χρώμα με τις καρέκλες! :P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back