Λέμφωμα

Δυστυχώς κάποιες φορές πρέπει να πάρουμε κάποιες τόσο δύσκολες αποφάσεις.
Εσύ ξέρεις την γατούλα σου καλύτερα απ' όλους, αν την βλέπεις να ταλαιπωριέται πολύ και η γιατρός σου σε διαβεβαιώνει ότι δεν θα συνέλθει τότε θα πρέπει να της χαρίσεις ξεκούραση:(.
Θα συμφωνήσω με τις υπόλοιπες κοπέλες, καλύτερα σε ένα κήπο, ένα δάσος κ.τ.λ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η διαδικασια της ευθανασιας περιλαμβανει την ηρεμιση του ζωου και μετα την ενδοφλεβια χορηγηση του ειδικου φαρμακου μεχρι να σταματησει η καρδια της:(. Αποτεφρωτηρας υπαρχει μονο στο σχιστο και κοστιζει 500 ευρω το μαξιμουμ γιατι μπορει να παρει μεχρι 4 ζωα τη φορα και μοιραζεται το κοστος:hmm:.
Καλλο κουραγιο σου ευχομαι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά για την στήριξη.......μάλλον θα κάνω αυτό που μου λέτε με το δάσος......στην ατιμη Αθήνα που ζω δύσκολο βέβαια αλλά θα βρω μια λύση.....Και πάλι σας ευχαριστώ.........

Να σου πω κι εγώ ότι καταλαβαίνω πόσο δύσκολο είναι αλλά πρέεπι να κάνεις ότι είναι καλύτερο για το ζωάκι, όπως έκανες μέχρι τώρα.
Γνώμη μου κι εμένα είναι να την θάψεις σε ένα χώρο που θα έχεις πρόσβαση και αν παρ'ελπίδα μπορείς να διαθέσεις ένα τετοιο ποσό, δώστο για να σώσεις μερικά άλλα ζωάκια.

Λυπάμαι για την αγαπούλα σου.... Το μόνο που μπορω να σου πω είναι να είσαι κοντά της και να την χαϊδευεις διαρκώς αυτες τις ώρες... Αν δεν μπορεις να κάνεις διαφορετικά τότε ίσως ειναι αυτη η λύση... Καλη δύναμη κοπέλα μου και κουράγιο!:(

Λυπάμαι πολύ... καλό κουράγιο.
Να θυμάσαι ότι όσο δύσκολο και αν είναι για σένα, αν το ζωάκι υποφέρει, είναι μια ύστατη πράξη αγάπης για αυτό.

Θέλω να σου ευχηθώ κι εγώ, κουράγιο και καλή δύναμη να έχεις... :(

Καλο κουραγιο,να την κρατας αγκαλιτσα μεχρι το τελος...:(

Λυπάμαι πολύ.Κουράγιο και κάνε ό,τι είναι καλύτερο για την γατούλα σου.

καλημερα...πως ειναι η γατουλα σου ? :/:

Καλημέρα Ιβανα, συγνώμη που δεν απάντησα χθεσ αλλά δεν πρόλαβω να συνδεθώ καθόλου όλη μερα. Τα πράγματα δεν είναι καλά...καθόλου καλά....έχουμε μπει στην τελική ευθεία της ευθανασίας......Αύριο τέτοια ώρα θα είμαστε στο δρόμο για την κτηνίατρο.........είμαι πολύ χάλια, κλαίω συνέχεια....την ονειρεύομαι κάθε φορά που κοιμάμαι ότι απλώνει τα χεράκια της ......άστα, χάλια....τι να σου πω.......Σ'ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, ήταν πολύ γλυκό εκ μέρους σου.

σε καταλαβαινω απολυτα, το εχω περασει κ ξερω ακριβως ποσο τραγικα δυσκολο ειναι....:(
να εχεις καποιον μαζι σου αυριο, να μην πας μονη...καλο κουραγιο κοριτσι μου, και οτι χρειαστεις εδω ειμαστε :(:(

Να σκέφτεσαι ότι γίνει θα γίνει από αγάπη και τίποτα άλλο.
Καλό κουράγιο:/:

Πάρε μια βαθειά ανάσα, κάνε την καρδιά σου πέτρα και πάρε την δύσκολη αποφαση. Αχ καλό μου δεν ξέρεις πόσο λυπάμαι. Δεν είναι ευκολο το ξερω, αλλά κάνεις ό,τι καλύτερο γινεται. Ευτυχώς τα ζώα, σε αντίθεση με τους ανθρώπους, ξέρουν να εκτιμούν συναισθήματα και όχι μόνο αποτελεσματα και να είσαι σίγουρη ότι η γατούλα σου ξέρει ότι έκανες τα πάντα γι'αυτην.
Ο χρόνος θα γλυκάνει τον πόνο σου και θα ξεκουράσει την γατούλα σου.

Σας ευχαριστώ πολύ....πραγματικά εδώ μέσα έχω βρεί ανθρώπους με το α κεφαλαίο. Δεν μπορεί ο περίγυρος μου ούτε να διανοηθεί πόσο δύσκολο μου είναι.....τους λεω ότι νοιώθω ότι χάνω το παιδάκι μου και με κοιτούν παράξενα.....ίσως να έχουν δίκαιο αλλά εμένα αυτή τη στιγμή το μόνο που με νοιάζει είναι η μικρή μου που φεύγει..........θα τα πούμε ξανά όταν θα βρω το κουράγιο μετά το αυριανό.......σας ευχαριστώ και πάλι.

:cry::cry::cry::cry:Σε καταλαβαίνουμε όσο δεν φαντάζεσαι.
Λυπάμαι πολύ!
Σε τέτοιες περιπτώσεις τα λόγια είναι φτωχά και νοιώθουμε τόσο ''μικροί''.
Κουράγιο.

λθπαμαι παρα πολυ και δεν εχω λογια να σου πω.

Σε καταλαβαινω απολυτα πως νιωθεις.Τι να σου πω για να σε κανω να νιωσεις χειροτερα. Το να μπαινεις σε αυτη τη διαδικασια να πηγαινεις το ζωακι σου στον κτηνιατρο για ευθανασια ειναι το χειροτερο στον κοσμο. Να ξερεις οτι κανεις το καλυτερο για τη γατα σου και η ιδια το ξερεις. Πρεπει να την ανακουφησεις γιατι τωρα βασανιζεται η καημενουλα.
Κουραγιο

Κουράγιο, κουράγιο... Έκανες ό,τι μπορούσες για τη γατούλα, εξάντλησες όλα τα περιθώρια. Κι αυτό το δύσκολο που καλείσαι να κάνεις τώρα είναι η ύστατη πράξη αγάπης προς ένα ζωντανό πλασματάκι που υποφέρει. Δεν ξέρω τι άλλο να σου πω, τα λόγια είναι φτωχά σε τέτοιες περιπτώσεις. Πάντως να το ξέρεις πως όλοι εδώ μέσα θα σας σκεφτόμαστε και θα συμπάσχουμε μαζί σου. :(:cry:

Καλή δύναμη κι από εμένα. Ειλικρινά σε καταλαβαίνουμε κι έχουμε βρεθεί στη θέση σου. Ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι :(
Το μόνο που μπορώ να πω είναι καλή δύναμη και υπομονή. Όσο κι αν δεν το βλέπεις παροντικά (και είναι λογικό) ο χρόνος θα βοηθήσει.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back