Λέμφωμα

ναι ρε παιδι μου εγω σου λεω γι αυτον..κοιτα δεν θελω να τον κανω θεο αλλα εμενα η φλαφυ ειναι μια χαρα τωρα..αλλα και ο αντρεας που εχει παθει τοσα πολλα δεν ειχα ποτε παραπονο..εμενα η φλαφυ το ειχε ενα χρονο αυτο στα δοντια της και η καημενουλα δεν ειχε παραπονεθει ποτε..μια χαρα ετρωγε και απολα..απλα εξυνε πολυ συχνα τα δοντια της..:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ξεχασα να σου πω στο προηγουμενο ποστ οτι γι αυτο τον λογο και εγω δεν την ετρεξα την φλαφυ νωριτερα γιατι ο αλλος ο μ******ς μου ειχε πει οτι δεν ειναι τιποτα και η φλαφυ ετρωγε μια χαρα..δεν μου εδειξε δηλαδη οτι δεν μπορει να φαει κλπ για να ανησυχησω..οκ ισως εκανα βλακεια που το αφησα ενα χρονο αλλα ο αλλος μου ειχε πει ολα καλα και ειχα κανει και τοτε το επαναληπτικο εμβολιο οποτε την ξαναπηγα μετα απο 1 χρονο για γενικο ελεγχο και το εμβολιο:redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κοιτα για να εχει τοση δουλεια σιγουρα ειναι καλος.....και γενικα ειναι αυτο που εψαχνα....γιατι οι κτηνιατροι ειναι σαν τους δικους μας παθολογους στο περιπου....δεν εξειδικευονται σε καποιο συγκεκριμενο τομεα.....ενω αυτος σιγουρα θα ξερει κατι παραπανω...και βεβαια παιζει ρολο και η εμπειρια.....αν δεν εχεις δουλεια ποση εμπειρια να εχεις;;;μη λεω μεγαλα λογια αλλα ειμαι πιο αισιοδοξη αυτη τη φορα:)

απλα ξερεις τι μου αρεσει εκει?αυτος εχει 2 παιδια..οταν ειχα παει την φλαφυ ετυχε να ειναι η κορη του η οποια κανει γκρουμινγκ..και κοιταξε τα δοντια της και μου κανει φαινεται οτι εχει πετρα αλλα εγω ξερω μονο τα βασικα για τα δοντια και δεν μπορω να σου πω περισσοτερα..καλυτερα να ξαναρθεις τριτη που θα ειναι ο γιωργος εδω..ή αλλη μια φορα που ειχα παει τον αντρεα(εχει μυκητα)τον ειχε δει ο γιωργος μου ειπε την γνωμη του αλλα μου λεει καλυτερα να ερθεις την ταδε μερα που θα ειναι ο πατερας μου που εχει μια εμπειρια παραπανω και για να εισαι και εσυ σιγουρη..(εννοειται οτι τα παιδια κανουν πολυ καλα την δουλεια τους αλλα επειδη πριν λιγα χρονια αρχισαν να δουλευουν θελουν το καλυτερο και γι αυτο η μια με παρεπεμψε στον γιωργο και την αλλη φορα ο γιωργος στον πατερα του..)μπορει σε καποιους να φαινεται οτι γινεται μπαλακι αλλα εγω ειμαι σιγουρη οτι υπαρχουν 3 εκει και ο καθενας ειναι καλος στον τομεα του και η γατα μου εχει το καλυτερο..και φυσικα τα παιδια ακομα μαθαινουν απο τον πατερα τους..και αυτο που μου αρεσει ειναι οτι ουτε παει καποιο απο τα παιδια να το παιξουν εξυπνοι οτι ξερουν τα παντα κλπ αλλα και ειναι ειλικρινης και σου λενε δεν το γνωριζω αυτο γιατι θελει μια παραπανω εξιδεικευση καλυτερα να σε δει ο αλλος που το ξερει πολυ καλυτερα(μιλαω για τον αντρεα που εχει βγαλει τα πιο περιεργα προβληματα και την φλαφυ που ηθελε καθαρισμο..αλλιως και εκεινα μια χαρα αντιμετωπιζουν καταστασεις)..σαν να του κανω διαφημιση ειναι:lol::lol:

βρε σε καταλαβαινω....πας σε καποιον γιατρο που του εμπιστευεσαι μια ζωουλα και περιμενεις να κανει σωστα τη δουλεια του.....που εμεις ειχαμε τον αλλο φαντασου 20 χρονια απο τον προηγουμενο γατουλη και δεν ηξερε τι του γινοταν...το γατι δε μπορουσε να φαει ουτε να πληθει απο την πετρα και μονο κορτιζονη του εκανε ο ηλιθιος και βεβαια δεν του περναγε....ουτε καν καθαρισμο δεν εκανε....το γατι εκλεγε και ελεγε σιγα μωρε ενταξει.......

οχι μου δινεις ελπιδα οτι υπαρχουν και καλοι κτηνιατροι.....ειλικρινα ειχα απογοητευει....:(

με ανησυχει πολυ η γενικευμενη/υποσυνειδητη υποψια/ διαπιστωση πως ο μεσος κτηνιατρος φροντιζει τα γατουλινια μας πολυ ανεπαρκεστερα σε σχεση με τον -οποιο- γατογονιο καθηγητη ΣΟΒΑΡΗΣ κτηνιατρικης σχολης!!
και δεν φταιει 100% ο κτηνιατρος ως προσωπικοτης αλλα ειναι γενικοτερο το προβλημα:hmm:
με αλλα λογια τα γατακια θα μπορουσαν να σωζονταν αν ειχαν τον σωστο γατογονιο!!ο Αποστολης της regina λχ :(:(:(
μωρε ας γινομουν 1 μερα το μηνα δρ Ντουλιτλ και ας μου ελειπε ο καθηγηταρας!!

το θεμα ειναι οτι απο τον προηγουμενο ειχα ξενερωσει γιατι εκανε τεραστιες βλακειες που υπηρχε περιπτωση ο αντρεας να μην ζουσε πια..(τον ειχα βρει σε τραγικη κατασταση)..και ειχα την απαιτηση αυτος που θα παω να ειναι καλος..εψαξα αρκετους αλλα σαν αυτον δεν βρηκα..και το καλο ειναι οτι οκ καποια στιγμη αυτος θα σταματησει..τα παιδια του εξελισσονται σε πολυ καλους κτηνιατρους..να φανταστεις οτι οταν ειδαμε τον μυκητα του αντρεα τον πηγαμε σε εναν κτηνιατρο επειδη τρομαξαμε και δεν ηθελα να περιμενω να παω σε αυτον και μου λεει δεν ειναι τιποτα χτυπησε:mad:γιατρος τωρα μεγαλος με πειρα υποτιθεται..και τον παω στην κατερινα(την κορη του) και μου λεει αυτο ουτε καν δειγμα για καλλιεργεια δεν χρειαζεται να παρουμε..καραμπινατος μυκητας..οτι να ναι..

με ανησυχει πολυ η γενικευμενη/υποσυνειδητη υποψια/ διαπιστωση πως ο μεσος κτηνιατρος φροντιζει τα γατουλινια μας πολυ ανεπαρκεστερα σε σχεση με τον -οποιο- γατογονιο καθηγητη ΣΟΒΑΡΗΣ κτηνιατρικης σχολης!!
και δεν φταιει 100% ο κτηνιατρος ως προσωπικοτης αλλα ειναι γενικοτερο το προβλημα:hmm:
με αλλα λογια τα γατακια θα μπορουσαν να σωζονταν αν ειχαν τον σωστο γατογονιο!!ο Αποστολης της regina λχ :(:(:(
μωρε ας γινομουν 1 μερα το μηνα δρ Ντουλιτλ και ας μου ελειπε ο καθηγηταρας!!

εγω δεν συμφωνω με αυτη την αποψη οτι δεν φροντιζουν σωστα τα γατακια μας..ισα ισα που ξερω κτηνιατρους που απλα εχουν τελειωσει την κτηνιατρικη σχολη και ειναι αψογοι..απλα αυτος που το κανει καθαρα για λεφτα δεν θεωρειται κατα την αποψη μου καλος κτηνιατρος..την ιδια αποψη εχω και για τους γιατρους..και εννοειται οτι οταν υπαρχουν καλοι γατογονεις και με τις οδηγειες του κτηνιατρου τα γατακια μια χαρα τα καταφερνουν ;)

πιστευω οτι η κτηνιατρικη δεν εχει εξειδικευτει στην ελλαδα οσο στις αλλες χωρες οπως σουηδια,ολλανδια κλπ...μα εινααι σαν να παμε εμεις σε εναν παθολογο να μας κοιταξει τα δοντια:)

οπως και να εχει αυτη ειναι η κατασταση γι αυτο ψαχνουμε να βρουμε το καλυτερο για τα γατουλια μας..:happy:

πιστευω οτι η κτηνιατρικη δεν εχει εξειδικευτει στην ελλαδα οσο στις αλλες χωρες οπως σουηδια,ολλανδια κλπ...μα εινααι σαν να παμε εμεις σε εναν παθολογο να μας κοιταξει τα δοντια:)

εμ δεν θελει και πολυ μυαλο...σοβαροι να ειμαστε..αν δεν εχεις την τελεια καταρτιση/εξειδικευση δεν βοηθανε και πολυ οι καλες προθεσεις..αν δλδ καποιος θελει ως αριστουχος να μπει ιατρικη (δεν μου ετυχε τετοιος) και του κανω βιολογια κατευθυνσης εγω ο φυσικος..πιθανοτατα δεν θα χαντακωθει ενα κατιτις ;
δυο χρονια εγραφα σε ιατρικο φορουμ και κατι σκαμπαζω

μωρε περιμενετε να βεβαιωθουμε τι φυλο ειναι το γατακι μου και τα ξαναλεμε!

το μεγαλυτερο μειον ειναι που δεν μπορει να μας μιλησει το γατακι για τα ακριβη συμπτωματα του
ο ανθρωπος σου τα λεει και λαμβανεις τα μετρα σου

https://www.vet.auth.gr/eduprog_el.htm

https://www.vet.auth.gr/eduprog_el.htm#2

αντε μετα να παιξεις ολες τις γατορατσες και τα προβληματα τους στα δακτυλα

συμφωνω........πολλες φορες οι γατες δεν εκδηλωνουνν το προβλημα τους απο την αρχη οποτε ο γατογονιος πηγαινει την γατουλα του στο κτηνιατρο που εμπιστευεται ταχτικα για εμβολια κτλ και ο κτηνιατρος λεει αρλουμπες......θα προτιμουσα να μου λενε δεν ξερω δε μου εχει ξανατυχει τετοιο περιστατικο παρα να μου λενε οτι δεν εχει τιποτα και εγω να καθομαι ησυχη....και το γατουλινι μου να υποφερει

εμ δεν θελει και πολυ μυαλο...σοβαροι να ειμαστε..αν δεν εχεις την τελεια καταρτιση/εξειδικευση δεν βοηθανε και πολυ οι καλες προθεσεις..αν δλδ καποιος θελει ως αριστουχος να μπει ιατρικη (δεν μου ετυχε τετοιος) και του κανω βιολογια κατευθυνσης εγω ο φυσικος..πιθανοτατα δεν θα χαντακωθει ενα κατιτις ;
δυο χρονια εγραφα σε ιατρικο φορουμ και κατι σκαμπαζω

μωρε περιμενετε να βεβαιωθουμε τι φυλο ειναι το γατακι μου και τα ξαναλεμε!

:lol::lol::lol::lol:το διαβασα και αυτο σε αλλο τοπικ..:lol::lol:

συμφωνω........πολλες φορες οι γατες δεν εκδηλωνουνν το προβλημα τους απο την αρχη οποτε ο γατογονιος πηγαινει την γατουλα του στο κτηνιατρο που εμπιστευεται ταχτικα για εμβολια κτλ και ο κτηνιατρος λεει αρλουμπες......θα προτιμουσα να μου λενε δεν ξερω δε μου εχει ξανατυχει τετοιο περιστατικο παρα να μου λενε οτι δεν εχει τιποτα και εγω να καθομαι ησυχη....και το γατουλινι μου να υποφερει

γι αυτο και εγω την πατησα με τον προηγουμενο και γι αυτο εμπιστευομαι αυτον γιατι τα παιδια του δεν κωλωνουν να πουν αυτο δεν το ξερω να το πεις ή στον μπαμπα μου ή στον-στην αδερφο-η μου..φαινεται οτι τουλαχιστον ειναι ειλικρινης..

εμενα εκτος των αλλων με ανησυχει η σκεψη μηπως ο κτηνιατρος (καποιων απο ) μας διαβαζει εδω και υποψιαστει κατι
εμ!αν τον βρουμε λαθος.,.ας προσεχε,,μιλαμε ανωνυμα παντα..δεν "φωτογραφιζουμε"

εμενα προσωπικα δεν με νοιαζει..αστο δει να δει και τα χαλια του..:mad:αν και αφου μιλαμε ανωνυμα δεν υπαρχει προβλημα πιστευω..ουτε εχω διαβασει να απογορευεται απο το φορουμ:hmm:ελπιζω να μην κανω λαθος:redface:

ε δε νομιζω ετσι κι αλλιως δεν κανουμε δυσφημιση σε καποιον συγκεκριμενο ονομαστικα....μακαρι να τα διαβαζανε μπας και καταλαβαιναν οτι πρεπει να σταματησουν να δουλευουν.......

εμενα προσωπικα δεν με νοιαζει..αστο δει να δει και τα χαλια του..:mad:αν και αφου μιλαμε ανωνυμα δεν υπαρχει προβλημα πιστευω..ουτε εχω διαβασει να απογορευεται απο το φορουμ:hmm:ελπιζω να μην κανω λαθος:redface:
ε δε νομιζω ετσι κι αλλιως δεν κανουμε δυσφημιση σε καποιον συγκεκριμενο ονομαστικα....μακαρι να τα διαβαζανε μπας και καταλαβαιναν οτι πρεπει να σταματησουν να δουλευουν.......

αν δεν τον στοχοποιεις δεν θα εχεις εδω προβλημα εκτος και αν οι εκφρασεις ειναι ακραιες...
διοτι δεν μπορει λχ κανεις να ξεφτιλιζει τον ταδε ειδικο ιατρο μιας ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ πολης/περιφερειας χωρις να λεει τ΄ονομα του και αυτος να ειναι μονο ενας!
ως χρηστης παντως ευκολα στοχοποιουμαι διοτι οι αρρενες ειμαστε ολιγοι εδω

νομιζω οτι η συζητηση εχει ξεφυγει αρκετα.....να λυσουμε το προβλημα της ιατρικης εδω λιγο δυσκολο.......το θεμα ειναι ο γατουλης μου:):):)

νομιζω οτι η συζητηση εχει ξεφυγει αρκετα.....να λυσουμε το προβλημα της ιατρικης εδω λιγο δυσκολο.......το θεμα ειναι ο γατουλης μου:):):)

Σε αναλογες περιπτωσεις ανθρωπων καταφευγουμε σε ειδικευμενο ,εμπειρο και ευσυνειδητο καθηγητη πανεπιστημιου και εν αναγκη ζητουμε και ιατρικο συμβουλιο!
εγω αυτο θα εκανα στη θεση σου..οταν διαβασα τον επικηδειο για τον Αποστολη της regina που εφυγε 15ετης απο θρομβωση κυστης και επακολουθες επιπλοκες εκλαιγα με λυγμους για 2,5 ωρες το πρωτο βραδυ καθως και τα επομενο τεσσερα καμποσο...(φοβερα μεταλλαγμενος ετσι;μαλλον κατι θα πηγε στραβα στο χρωμοσωμα Y)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back