negative
Δραστήριο μέλος
Το εξής προβλημα,γιατι πια εχει γινει προβλημα μεγαλο για μενα, είναι ότι και οι δύο γάτες μου,κάνουν τα τσίσα τους πέρα από την άμμο τους και στον καναπέ πάνω,όπως και σε άλλα σημεία του σπιτιου,στο πατωμα και στα μαξιλαρακια του υπνου τους.Έχω αγοράσει για τον καναπε αδιάβροχα προστατευτικά φυσικά, άλλα είναι περίοδοι,οπως αυτη που διανίουμε τώρα που δεν προλαβένω να πλενω.Τί μπορω να κανω?δεν έχουν κανένα προβλημα υγειας....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
negative
Δραστήριο μέλος

Τις γατες αυτες δεν τις μεγαλωσα εγω.Ηταν γατες παραγωγης.τωρα πια στειρωμενες και πιθανοτατα μεγαλωμενες σε κλουβια.Η αμμος τους ειναι παντα καθαρη,το σπιτι επισης,αφου καθαριζω καθε μερα....στο καινουριο πια σπτιτι θα εφαρμοσω αυτο που ειπες περι περιορισμου χωρου αλλα πρεπει να ομολογισω οτι εχω κανει σχεδον τα παντα....μεχρι και δυο τουαλετες ειχα....
Ίρις
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το ιδιο εκανε και ο σκυλος μου(λίγο άσχετο) αλλα μου είπαν οτι ειναι από έλλειψη ασβεστίου. Στον κτηνίατρο το έχεις πει;Πολύ καλο ρουλα ευγε.
Μηπως ψαχνωντας διαβασες τιποτα για τις γατες που σκουπιζουν τον πωπο τους κατω, σε χαλακια? Σαν ανθρωποι καπως... και δεν γλυφονται???
Η καλυψουλα βρηκε ενα τετοιο συστημα και μετα την αμμο δεν γλυφεται ποτε, αλλα καθεται πανω στο χαλακι, και με ενα ακροβατικο, στηριζομενη στα μπροστα ποδια φερνει τα πισω στον αερα και σερνει τον πωπο της πανω στο χαλακι και ετσι σκουπιζεται...πρωτη φορα το ειδα σε γατα αυτο το συστημα... φυσικα μετα παω εγω και καθαριζω το χαλακι η το πλενω...![]()

gatoules-4-ever
Νεοφερμένο μέλος

christiankal
Νεοφερμένο μέλος
Επειδή η γατούλα μου έχει σοβαρό πρόβλημα συμπεριφοράς και λερώνει εκτός άμμου , θα δοκιμάσω ένα πρόγραμμα ομοιπαθητικής θεραπείας γιατί δεν θα ήθελα να της δώσω ψυχοτρόπα φάρμακα οπως μου πρότειναν.Οπότε θα σας ενημερώσω για το αποτέλεσμα πού ίσως να αποτελέσει και τη λύση στο συγκεκριμένο πρόβλημα για τις γατούλες πολλών από εμάς.
Χριστιάνα
moukelis
Επιφανές μέλος
Κι εμενα θα με ενδιέφερε κάτι τέτοιο...Επειδή η γατούλα μου έχει σοβαρό πρόβλημα συμπεριφοράς και λερώνει εκτός άμμου , θα δοκιμάσω ένα πρόγραμμα ομοιπαθητικής θεραπείας γιατί δεν θα ήθελα να της δώσω ψυχοτρόπα φάρμακα οπως μου πρότειναν.Οπότε θα σας ενημερώσω για το αποτέλεσμα πού ίσως να αποτελέσει και τη λύση στο συγκεκριμένο πρόβλημα για τις γατούλες πολλών από εμάς.
Χριστιάνα

christiankal
Νεοφερμένο μέλος
Χριστιάνα
moukelis
Επιφανές μέλος
nikosxeng
Εκκολαπτόμενο μέλος
ενώ το ψιλό το κάνει μέσα, τί είναι;
ruko
Διάσημο μέλος
rati
Νεοφερμένο μέλος
η γατουλα μου κανει κανονικα την αναγκη της αλλα δεν τα σκεπαζει με την αμμο κ προσπαθει με τον τοιχο η οτι αλλο βρισκεται γυρω απο τη λεκανη της εκτος απο την αμμο!

aris_kopros
Νεοφερμένο μέλος
ιβανα
Επιφανές μέλος
Γεια σας παιδια!! θέλω τη βοήθεια σας σε ένα δύσκολο θέμα.
εχω ένα ομορφο θηλυκο γατουλάκι 6 μηνών περίπου. Την έχω 2 μήνες και όλα ήταν καλα μέχρι μια εβδομάδα πριν, που είδα τσίσα δίπλα, έξω απο τη λεκάνη της. Της καθαρίζω συχνότερα την άμμο, (αν και είμαι ήδη τακτική στο κάθάρισμα), έχω και σκοπό να της πάρω άλλη άμμο μήπως τυχόν δεν της αρέσει η συγκεκριμένη, αλλα μέχρι τότε, πως να της συμπεριφέρομαι? τη μαλώνω, ή την αγνοώ και απλα κάνω υπομονή;;; Περιμένω γνώμες !!

aretha
Περιβόητο μέλος
lenia552
Νεοφερμένο μέλος
Καλημερα σε ολους εδω και λιγο καιρο η γατουλα μου εχει αποκτησει ενα ασχημο συνηθειο κανει τσισα της πανω στα μαξιλαρια του κρεβατιου μου ,η αμμος της ειναι καθαρη ειναι μαθημενη να κανει την αναγκη της εξω και δεν μπορω να καταλαβω γιατι το κανει ηδη εχω πεταξει ουτε και γω ξερω ποσα μαξιλαρια και 2 στρωματα τι να κανω????

aretha
Περιβόητο μέλος
Συγχώνευσα το θέμα σου με το αντίστοιχο άρθρο. Διάβασέ το και θα βρεις πολύ χρήσιμες συμβουλές για να καταλάβεις τις πιθανές αιτίες αυτής της συμπεριφοράς και να βρεις τρόπους να την αντιμετωπίσεις.τι να κανω????![]()
lenia552
Νεοφερμένο μέλος
stellak
Διάσημο μέλος
τι αλλο να κανω για να την απωθησω?????
Η περίπτωση να ξεκινήσεις να της κλείνεις την πόρτα του υπνοδωματίου σας υπάρχει κάπου στο μυαλό σου; Ίσως να της λείπετε, βέβαια... μήπως αυξήθηκαν οι ώρες που περνάτε μακριά της;
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool