aporw
Διακεκριμένο μέλος
απλα να σου πω οτι μαλλον η συμπεριφορα του ειναι τετοια επειδη ακομα οι ορμονες προσπαθουν αν ηρεμησουν..ειναι λιγο καιρο στειρωμενος!! εμενα ο γατος μου μια εβδομαδα μετα την στειρωση ξεκινησε σχεδον καθημερινα να μου κατουραει παπλωμα, μαξιλαρια, ρουχα.. και ολα αυτα για 2-3 μηνες!! πλεον εχει ηρεμησει..
ε το θυμαται που και που..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλημέρα σε όλους.Ο γατος μου εδώ και 3 μέρες κάνει κακά εκτός αμμολεκάνης σε διάφορα σημεία...φοβάμαι μην του γίνει συνήθεια...τι λέτε να φταίει??
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Γενικά, σκέψου τι μπορεί να έχει αλλάξει τελευταία στην καθημερινότητά του: στο περιβάλλον, τη διατροφή, το πρόγραμμα, οτιδήποτε...
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
δεν το ειχα διαβασει το αρθρο..ευχαριστω...το περιεργο ειναι οτι τα τσισα του τα κανει στην αμμο..κακα κανει μονο εκτος!δεν μπορω να καταλαβω γιατι..χθες μαλιστα τον στειρωσα κιολας αλλα και παλι σημερα κακα ειχε κανει αλλου...
aretha
Περιβόητο μέλος
Πόσων μηνών είναι; Μήπως χρησιμοποιούσε τα κακά του για να μαρκάρει;

Αφού τα τσίσα του τα κάνει κανονικά στην αμμολεκάνη, δοκίμασε να του βάλεις και μια δεύτερη, χωριστή, μήπως κάνει εκεί τα κακά του. Μερικές γάτες θέλουν άλλη λεκάνη για το #1 και άλλη για το #2

ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
εδω και 3 μερες το κανει..οχι παραπανω..μαρκαρει με τα τσισα του κανονικα αλλα οταν θελει να κατουρησει παει στη λεκανη...ξερω οτι δεν θα αλλαξει συμπεριφορα αμεσως απλα δεν ξερω τη αιτια που το ξεκινησε...θα βαλω αμα ειναι αλλη μια αμμολεκανει μηπως και γινει θαυμα!!
ligeri
Νεοφερμένο μέλος
Το εχω παθει κ εγω!!!!! Κ πηγα να τρελλαθω!!!
Ο δικος μου μαλλον ειχε σιχαθει την αμμο του ενω ειχε παει μολις μια 2 φορες αρχισα μετα και του την αλλαζα εντελως καθε 2 μερες κ ελυσα το προβλημα!
Κ μαλιστα εμενα το εκανε διπλα στη λεκανη του πανω στο χαλι του μπανιου ασε! 3 χαλακια αλλαξα!!!

Δοκιμασε να του την αναννεωνεις πιο συχνα μηπως κ εχουμε το ιδιο προβλημα....
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Ή να του αλλάξεις μάρκα άμμου
Κάτι τον ενοχλεί. Έτσι παστρικός είναι και ο δικός μου. Θέλει καθαρό περιβάλλον για να τα κάνειΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
ναι ναι, 2 λεκανες! Ο δικος μου θελει 2
Επισης ο δικος μου εκανε 2-3 φορες τα κακακια του εκτος αμμολεκανης επειδη η λεκανη ηταν σχετικα μικρη γι' αυτον και δεν βολευοταν. Παιζει να το κανει αυτο επειδη ειναι επηρεασμενοι οι πρωκτικοι του αδενες ή επειδη ειναι δυσκοιλιος; Ψαξε και αυτες τις περιπτωσεις.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
φοβαμαι μηπως ειναι και λογω αλλαγης περιβαλλοντος γιατι τωρα το καλοκαιρι τα εχω στο σπιτι του παππου μου...θα βαλω αυριο αλλη μια λεκανη...για την μαρκα της αμμου δεν τιθεται θεμα γιατι γενικα αλλαζω συχνα και οσες παιρνω τις εχω παρει και στο παρελθον χωρις να εχει προβλημα ο γατος..αυριο το πρωι θα παω να παρω μια λεκανη μηπως δω αλλαγη..ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας!!
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
μπορει να ειναι και αυτο η αιτια
Αν τον βλεπεις να ετοιμαζεται να τα κανει εκτος, να τον πιανεις επι τοπου και να τον πηγαινεις στην λεκανη του.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
καλημερα.σημερα που πηγα δεν ειδα να εχει κανει καπου κακακια που σημαινει οτι μαλλον τα εκανε στην λεκανη..δυστυχως δεν ειμαι πολλες ωρες μαζι του και δεν μπορω να τον επιβλεπω..δεν προλαβα να αγορασω 2η λεκανη αλλα αμα το ξανακανει σιγουρα θα παρω..προβλημα δεν εχει με αδενες η κατι αλλο αρα μαλλον οφειλεται σε καποιο κουνημα του εγκεφαλου!!ελπιζω τουλαχιστον με τη στειρωση να σταματησει το μαρκαρισμα..ξερετε περιπτωσεις που να το συνεχιζουν και μετα τη στειρωση??
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
ξερω μια περιπτωση που το συνεχισε και μετα την στειρωση
Το θετικο ειναι οτι το 80 με 95% το σταματουν.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mrniceguy
Εκκολαπτόμενο μέλος
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
δικιο εχεις απλα μου εκανε εντυπωση οτι τα τσισα του τα εκανε στην λεκανη και μονο κακα εκανε εκτος...ευτυχως ομως δεν ξαναβρηκα τιποτα..δεν ξερω γιατι 2 μερες το εκανε αυτο...αμα δεν εχετε και εσεις κατι να προσθεσετε μπορει να κλειδωθει το θεμα...ελπιζω μονο να μην ξαναβρω τιποτε ακαθαρσιες και δεν εχω που να γραψω!!χα χα
Όλγα18774
Δραστήριο μέλος

Η Μπιζού μας είναι στειρωμένη εδώ και 9 μήνες. Στο διάστημα που λείψαμε διακοπές κατούρησε ( χίλιοκατούρησε) το μαξιλάρι του άντρα μου και τότε το συσχετίσαμε με το ότι λείπαμε (παρότι πήγαινε η μαμά μου 2 φορές την μέρα να την ταΐσει, καθαρίσει , και να παίξει μαζί της) !!!
Σήμερα το πρωί και ενώ έχουμε γυρίσει 1 μήνα από διακοπές και έχουμε μπει ξανά στους νορμάλ ρυθμούς μας, η κυρία

πήγε και ξανακατούρησε σε πολλά σημεία σε έναν καναπέ καθώς επίσης και στο χαλάκι της αμμολεκάνης της....

Έχω σκάσει γιατί δεν είχαμε εδώ και 1 1/2 χρόνο ποτέ τέτοιο θέμα ... τι έγινε ξαφνικά?Στειρωμένη είναι, το πρόγραμμά μας είναι πλέον νορμάλ, δεν έχει λόγο να στρεσαριστεί τουλάχιστον δεν μπορώ να καταλάβω αυτή την στιγμή εγώ το τι της φταίει γιατί δεν υπάρχει καμιά αλλαγή εκ μέρους μας!
Πείτε καμιά σκέψη γιατί έχω φρικάρει.... δεν ξέρω τι να κάνω

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Καλημέρα Όλγα.
Σίγουρα δεν μπορώ να ξέρω τι φταίει,όμως όταν αποκλείονται λόγοι υγείας και στρες,έχω κατασταλάξει στο ότι καποια γατιά δεν χάνουν αυτή τη συνήθεια και κατά διαστήματα το κάνουν αυτό.Μιλάω εκ πείρας γιατί αυτό μου το κάνει και η πούπυ.Το είχε ξεκινήσει πριν τη στείρωση ,στειρωθήκαμε κα ήταν όλα οκ..μέχρι που είδα ότι τελικά ποτέ δεν την έκοψε αυτή τη συνήθεια εντελώς..δηλαδή περίπου κάθε 2 μήνες θα έχουμε τέτοια περιστατικά.Αυτή κατουράει συνήθως τα μαξιλάρια του μπουκάκου,ή εξω ακριβως απο την τουαλέτα..το κανει για κανα δυό μέρες και μετά σταματάει..μπορει να περάσουν και 3 μήνες και να μην το ξανακάνει...αλλά κάποια στιγμή επανέρχεται..τι να σου πω..Πρόβλημα υγείας είναι σίγουρα αποκλεισμένο;Τα πολλά σημεία λίγο με προβληματίζουν με την έννοια μήπως έχει κάποια ακράτεια ή δεν προλαβαίνει να πάει στην αμμολεκάνη της..εμένα η πουπυ τα κάνει ΠΑΝΤΑ στο ίδιο σημείο..οπότε ξέρω ότι σιγουρα δεν είναι θέμα υγείας..
..Βασικά εγώ θα ενημέρωνα πρώτα το γιατρό και θα του περιέγραφα ακριβως πως έχουν τα πράγματα..τουλάχιστον να αποκλείσουμε την περίπτωση προβλήματος υγείαςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Όλγα18774
Δραστήριο μέλος
Έφη μου καλημέρα!
Εκτός του καναπέ που το είχε κάνει και όσο λείπαμε διακοπές τα έκανε έξω από την τουαλέτα της στο χαλάκι της!
Εχθές το μεσημέρι της καθάρισα την τουαλέτα και της άλλαξα την άμμο. Σήμερα το πρωί βρήκα τσίσα και μέσα στην τουαλέτα της και σε όλα τα άλλα σημεία που έγραφα πριν.Για ακράτεια μου κάνει λίγο απίθανο γιατί για να πάει στον καναπέ πρέπει να περάσει μπροστά από την τουαλέτα της!!!Προς το παρόν έχω βάλει πλυντήριο με πρόπλυση στους 90 βαθμούς γιατί βρώμαγε ο τόπος!!!
Marilis
Νεοφερμένο μέλος
Για να μας πουν οι έμπειρες τι μπορεί να γίνει με το ζήτημα.
Να΄σαι καλά που το ξεκίνησες!
Όλγα18774
Δραστήριο μέλος
Χθες από το πρωί που έφυγα από το σπίτι ως σήμερα το πρωί το κοριτσάκι μου ήταν κυρία...αλλά ζω με το άγχος...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool