Λέρωμα εκτός αμμολεκάνης

alcyone ευτυχώς την στειρώσαμε η ωοθήκες ήταν διογκωμένες για αυτό είχαμε "περίεργο" οίστρο και στάμπαρε εκτός άμμου πάλι καλά γλυτώσαμε πυομητρα!! βασικά έχω καλή κτηνίατρο και με έχει καθησυχάσει για την σημερινή νύχτα βέβαια μου είπε ότι είχε οίστρο ακόμη και μέχρι να φύγουν η ορμόνες τελείως από τον οργανισμό θα πάρει 21 μέρες για να ηρεμήσει τελείως οπότε μπορεί να έχουμε ατυχήματα για αυτές της μέρες.. ΦΛΩΡΑ έχω κλειστή αμμολεκάνη δεν είναι ότι δεν πήγαινε άπλα έκανε και εκτός!! πριν την πάρω είχα ψάξει πολύ οπότε θέλω να πιστεύω ότι έχω κάνει πολύ πιο σωστά σε σχέση με την ομορφούλα που ήταν η πρώτη μου γάτα και μάλλον αυτήν είδες :) ναι ήταν όμορφη την χάρηκα 17,5 χρονιά :D Και για να μην αδικώ και το νέο μέλος την Ίρις θα κάνω στα νέα μελή να μας γνωρίσετε Σας ευχαριστώ πολύ όλους!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χαίρομαι που όλα πήγαν καλά και στο τσακ γλυτώσατε και την πυόμητρα. Για την ώρα δεν μένει παρά να ευχηθώ "σιδερένια" η μικρή και να την καλωσορίσω στο... κλαμπ των στειρωμένων
t09032.gif

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back