Λίγες συμβουλές για τον Friday...;

• Thread starter Thread starter Ireth
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας! Την ερχόμενη Δευτέρα ή Τρίτη θα τον πάω στον κτηνίατρο οπότε θα μου πει πόσο είναι! Αρνιόταν να φάει για 2-3 μέρες μου είπε αυτός που τον βρήκε αλλά τώρα τρώει λίγο γάλα(με το ζόρι βέβαια). Ελπίζω να κάνω ότι χρειάζεται...Σας ευχαριστώ και πάλι!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τί γαλά??Καλο ειναι να του βαλεις κροκετουλες κιττεν μεσα σε γαλα εβαπορε light η γαλα γατας απο πετσοπ, κροκετουλες σκετες, κονσερβουλα και να δεις τι θα φαει απο μονο του.
Γενικα καλο ειναι να προμηθευτεις κροκετουλες κιττεν καλης ποιοτητας γιατι χτιζεται το σωματακι του τωρα και η καλη διατροφη τωρα θα το προστατεψει απο προβληματα μετα πχ hills, royal, science plan

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν αρχισει να τρώει μονο του ξέρω τι να του δίνω γιατί μεγάλωσα και την Εσιλούλα...Αλλά τώρα του δίνω γάλα εβαπορέ light και του αρέσει! Αλλά πόσο να του δίνω ανά ημέρα?! Τώρα που μου λέτε ότι είναι μεγαλύτερο θα χρειάζεται πιο πολύ! Σήμερα έφαγε περίπου 15 ml μόνο...

χμμμ 5 εβδομαδων γατακι μπορει να φαει φαγητο αλλα προσεχε λιγο με το γαλα μη το πιασει κανενα κοψιμο εκτος αυτου δοκιμασε λιγο κοτοπουλακι ψαχνο σε μικρα κομματακια η αλεσμενο

Άχου το μωρε, τι κουκλί που είναι!!! Οι μάυρες ψιψίνες πάντα με τρέλλαιναν... Πάντως μην ανησυχείς είτε 5 εβδομάδων είτε μεγαλύτερο είναι λογικό να έχει ταραχτεί από την αλλαγή περιβάλλοντος και απ'όσα πέρασε το καημένο.

Γι'αυτό να σκέψου ότι εκτός απ'όλα τ'άλλα πιο πολύ χρειάζεται αγάπη και πολλα χαδάκια για να νιώσει σα στο σπίτι του!:happy:

Σας ευχαριστώ πολύ!Όντως είναι κουκλί!
Μόλις του έδωσα λίγο Pro Plan Mousse Kitten και το έφαγε! Μέσα σε 5-6 ώρες η βελτίωση είναι απίστευτη! Μόνο το πρώτο 24ωρο ήταν παράξενο το μανάρι μου! Σύντομα θα έχω ωραίες φωτογραφίες από τον κυριούλη!
Καλή νύχτα σε όλους και πολλά-πολλά ευχαριστώ.Είστε υπέροχοι άνθρωποι πραγματικά!!!

Καταρχήν καλως ήρθες και μπράβο σου που πήρεςτο γατάκι. Πρώτον έσωσες μια ψυχούλα και δεύτερον η γατούλα σου τώρα θα έχει παρείτσα και θα είναι πολύ πιο χαρούμενη. Όταν συνηθίσει το μικρούλι εχουν να κάνουν ρελά παιχνίδια, δεν θα βαριέσαι να τα χαζεύεις!!!! :up:
Να συμπληρωσω σε όσα είπαν ήδη τα κορίτσια να το πας σύντομα στον κτηνίατρο να το δει και να κανονίσει τα εμβόλιά του. Μιας και έχεις και άλλη γατουλα είναι καλύτερο να είσαι βέβαιη ότι το γατάκι είναι υγιές!!!
Να σου ζήσει!

Να σου ζησει το γατακι!!! Πανεμορφο!!!!
Ο τελευταιος δικος μου που ειναι ακομη εξαιρετικα φοβιτσιαρης οταν τον εφερα σπιτι εκανε 2 μερες να μετακινηθει απο εκει που τον ακουμπησα
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ουτε τσισα ουτε νερο ουτε τιποτα.... Αλλα μετα το πηρε αποφαση πως θα ηταν κριμα να σκασει η κυστη του!!!!
Φοβουνται μωρε τα μικρουλια!!!
Να σου ζησει και παλι!!!!

να σου ζησει το νεο γατακι και καλως ηρθατε :up:

Σας ευχαριστώ! Πέρασαν 2 μέρες και δεν τον αναγνωρίζω! Παίζει με την Εσίλα,μου γουργουρίζει,κοιμομαστε μαζι...! Τον πήγα και στον κτηνίατρο σήμερα και αρχίσαμε τα εμβολια! Τελικά είχατε δίκιο,είναι περίπου 2 μηνών!
friday1.jpg

Fridayintoilet.jpg

Κούκλος ο γατούλης και με φωτογένεια! Επίσης πολύ ωραίες οι φωτογραφίες που βγάζεις....

Κουκλάκι το μαυράκι!! :inlove: :greycat: Να το χαίρεσαι!!
Μια συμβουλή: αν η λεκάνη στη δεύτερη φωτογραφία είναι η τουαλέτα του, θα ήταν καλύτερα να απομακρύνεις λίγο τα δοχεία με την τροφή και το νερό ή το γάλα του... Δεν κάνει να είναι κοντά-κοντά αυτά ;)

:inlove: :baby: :inlove: :inlove: :baby:
Πανεμορφο το κουκλακι. Κι εχω αδυναμια στα μαυρα!!!!
Να σου ζησει!!!

Πολύ φατσούλι είναι. Γλύκα:redface: :redface: :redface: Να σου ζήσει.
Ονομα του διαλεξες; Υπαρχουν εδώ στο φορουμ κατι γατονονές μουρλια. Που απ'οτι καταλαβα πανε και δωρα ποντικο-κατσαριδο-γατοτουνελ-λαμπάδες. :lol:

Kαλως ήρθες και μπράβο κι απο μένα και για την αποφαση να το σώσεις και για να έχει παρέα η γατο'υλα σου :) Eισαι πολύ καλή γατομαμά. Mονο μην του ξαναδώσεις γάλα. Mονο διάρροια μπορεί να του κάνει. Ξηρά και πάλι ξηρά τροφή :)

Πολύ φατσούλι είναι. Γλύκα:redface: :redface: :redface: Να σου ζήσει.
Ονομα του διαλεξες; Υπαρχουν εδώ στο φορουμ κατι γατονονές μουρλια. Που απ'οτι καταλαβα πανε και δωρα ποντικο-κατσαριδο-γατοτουνελ-λαμπάδες. :lol:
Με φώναξε κανείς?:blink: :confused: :rolleyes:

Καλέ, τι ζουζουνίτσος είναι αυτός:inlove::inlove::inlove:;;; Φτου του!!! Και μου φαίνεται πολύ χαδιάρης, ε;:happy: Τώρα φαίνεται όντως πιο μικρός

Ναι,είναι πολύ χαδιαρης αλλά πάνω απ'όλα καλά στην υγεία του!Και αυτό το οφείλω σε εσάς!:D
Όσο για την απόσταση τουαλέτας-φαγητού,ευχαριστώ που μου το υπενθυμίσατε,διάβασα τόσα πολλά που τα μπέρδεψα λίγο και το ξέχασα!
@aspasiapef: Γίνεται να μην βγουν καλές οι φωτογραφίες με τέτοιο μοντέλο?!!! lol
@Kείρα: Τον λένε Friday! Για 3 λογους...Ο 1ος είναι γιατί μου τον χάρισαν Παρασκευή, ο δεύτερος είναι γιατί με πήραν τηλέφωνο να με ενημερώσουν για το ΄πότε να περάσω να τον πάρω ενώ ήμουν στα Fridays (sorry για την διαφήμιση) και ο 3ος είναι πως Friday λεγόταν ο φίλος του μοναχικού Ροβ.Κρούσσου άρα και της Εσίλας μου...:redface:

να σου ζησει ειναι κουκλος ο παρασκευας!!!:inlove: :inlove: :inlove:

Ναι,είναι πολύ χαδιαρης αλλά πάνω απ'όλα καλά στην υγεία του!Και αυτό το οφείλω σε εσάς!:D
Όσο για την απόσταση τουαλέτας-φαγητού,ευχαριστώ που μου το υπενθυμίσατε,διάβασα τόσα πολλά που τα μπέρδεψα λίγο και το ξέχασα!
@aspasiapef: Γίνεται να μην βγουν καλές οι φωτογραφίες με τέτοιο μοντέλο?!!! lol
@Kείρα: Τον λένε Friday! Για 3 λογους...Ο 1ος είναι γιατί μου τον χάρισαν Παρασκευή, ο δεύτερος είναι γιατί με πήραν τηλέφωνο να με ενημερώσουν για το ΄πότε να περάσω να τον πάρω ενώ ήμουν στα Fridays (sorry για την διαφήμιση) και ο 3ος είναι πως Friday λεγόταν ο φίλος του μοναχικού Ροβ.Κρούσσου άρα και της Εσίλας μου...:redface:
Βρε τον Friday! Μ'αρεσει που το ονομα το εχεις βαλει τιτλο και στο θεμα κι εγω δεν πηρα χαμπαρι:blink: Ελπιζω να μη με παρεξηγησε ο γατούλης σου.:redface:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back