Ireth
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Γενικα καλο ειναι να προμηθευτεις κροκετουλες κιττεν καλης ποιοτητας γιατι χτιζεται το σωματακι του τωρα και η καλη διατροφη τωρα θα το προστατεψει απο προβληματα μετα πχ hills, royal, science plan
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ireth
Νεοφερμένο μέλος
ladycat
Διάσημο μέλος
ioanna_g
Δραστήριο μέλος
Γι'αυτό να σκέψου ότι εκτός απ'όλα τ'άλλα πιο πολύ χρειάζεται αγάπη και πολλα χαδάκια για να νιώσει σα στο σπίτι του!

Ireth
Νεοφερμένο μέλος
Μόλις του έδωσα λίγο Pro Plan Mousse Kitten και το έφαγε! Μέσα σε 5-6 ώρες η βελτίωση είναι απίστευτη! Μόνο το πρώτο 24ωρο ήταν παράξενο το μανάρι μου! Σύντομα θα έχω ωραίες φωτογραφίες από τον κυριούλη!
Καλή νύχτα σε όλους και πολλά-πολλά ευχαριστώ.Είστε υπέροχοι άνθρωποι πραγματικά!!!
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Να συμπληρωσω σε όσα είπαν ήδη τα κορίτσια να το πας σύντομα στον κτηνίατρο να το δει και να κανονίσει τα εμβόλιά του. Μιας και έχεις και άλλη γατουλα είναι καλύτερο να είσαι βέβαιη ότι το γατάκι είναι υγιές!!!
Να σου ζήσει!
χριστινα
Διάσημο μέλος
Ο τελευταιος δικος μου που ειναι ακομη εξαιρετικα φοβιτσιαρης οταν τον εφερα σπιτι εκανε 2 μερες να μετακινηθει απο εκει που τον ακουμπησα
Ουτε τσισα ουτε νερο ουτε τιποτα.... Αλλα μετα το πηρε αποφαση πως θα ηταν κριμα να σκασει η κυστη του!!!!
Φοβουνται μωρε τα μικρουλια!!!
Να σου ζησει και παλι!!!!
georgia-odysseas
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ireth
Νεοφερμένο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
:greycat: Να το χαίρεσαι!!Μια συμβουλή: αν η λεκάνη στη δεύτερη φωτογραφία είναι η τουαλέτα του, θα ήταν καλύτερα να απομακρύνεις λίγο τα δοχεία με την τροφή και το νερό ή το γάλα του... Δεν κάνει να είναι κοντά-κοντά αυτά

χριστινα
Διάσημο μέλος
Πανεμορφο το κουκλακι. Κι εχω αδυναμια στα μαυρα!!!!
Να σου ζησει!!!
Κείρα
Δραστήριο μέλος
Να σου ζήσει.Ονομα του διαλεξες; Υπαρχουν εδώ στο φορουμ κατι γατονονές μουρλια. Που απ'οτι καταλαβα πανε και δωρα ποντικο-κατσαριδο-γατοτουνελ-λαμπάδες.

Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Eισαι πολύ καλή γατομαμά. Mονο μην του ξαναδώσεις γάλα. Mονο διάρροια μπορεί να του κάνει. Ξηρά και πάλι ξηρά τροφή 
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Με φώναξε κανείς?Πολύ φατσούλι είναι. Γλύκα![]()
![]()
Να σου ζήσει.
Ονομα του διαλεξες; Υπαρχουν εδώ στο φορουμ κατι γατονονές μουρλια. Που απ'οτι καταλαβα πανε και δωρα ποντικο-κατσαριδο-γατοτουνελ-λαμπάδες.![]()

ioanna_g
Δραστήριο μέλος

;;; Φτου του!!! Και μου φαίνεται πολύ χαδιάρης, ε;
Τώρα φαίνεται όντως πιο μικρόςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ireth
Νεοφερμένο μέλος
Όσο για την απόσταση τουαλέτας-φαγητού,ευχαριστώ που μου το υπενθυμίσατε,διάβασα τόσα πολλά που τα μπέρδεψα λίγο και το ξέχασα!
@aspasiapef: Γίνεται να μην βγουν καλές οι φωτογραφίες με τέτοιο μοντέλο?!!! lol
@Kείρα: Τον λένε Friday! Για 3 λογους...Ο 1ος είναι γιατί μου τον χάρισαν Παρασκευή, ο δεύτερος είναι γιατί με πήραν τηλέφωνο να με ενημερώσουν για το ΄πότε να περάσω να τον πάρω ενώ ήμουν στα Fridays (sorry για την διαφήμιση) και ο 3ος είναι πως Friday λεγόταν ο φίλος του μοναχικού Ροβ.Κρούσσου άρα και της Εσίλας μου...

mimikaki
Διάσημο μέλος

Κείρα
Δραστήριο μέλος
Βρε τον Friday! Μ'αρεσει που το ονομα το εχεις βαλει τιτλο και στο θεμα κι εγω δεν πηρα χαμπαριΝαι,είναι πολύ χαδιαρης αλλά πάνω απ'όλα καλά στην υγεία του!Και αυτό το οφείλω σε εσάς!![]()
Όσο για την απόσταση τουαλέτας-φαγητού,ευχαριστώ που μου το υπενθυμίσατε,διάβασα τόσα πολλά που τα μπέρδεψα λίγο και το ξέχασα!
@aspasiapef: Γίνεται να μην βγουν καλές οι φωτογραφίες με τέτοιο μοντέλο?!!! lol
@Kείρα: Τον λένε Friday! Για 3 λογους...Ο 1ος είναι γιατί μου τον χάρισαν Παρασκευή, ο δεύτερος είναι γιατί με πήραν τηλέφωνο να με ενημερώσουν για το ΄πότε να περάσω να τον πάρω ενώ ήμουν στα Fridays (sorry για την διαφήμιση) και ο 3ος είναι πως Friday λεγόταν ο φίλος του μοναχικού Ροβ.Κρούσσου άρα και της Εσίλας μου...![]()
Ελπιζω να μη με παρεξηγησε ο γατούλης σου.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool