Olivia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
(*)Sofia(*)
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cleopatra
Δραστήριο μέλος
Δεν του έχω δώσει βέβαια ποτέ κονσέρβα και δεν ξέρω πόσο πρέπει να της δίνεις. Δεν είναι καλύτερο να της δίνεις ξηρά τροφή? Είναι πιο εύκολο να μετρήσεις την ποσότητα και είναι καλύτερο και για τα δοντάκια τους απ'οτι ξέρω.
χριστινα
Διάσημο μέλος
Απλά θελω να εχουν τακτικές ώρες.
Πάντα όμως εχουν ξηρα τροφή στη διαθεση τους (που ειναι και η βασική τους τροφή)
xtina
Νεοφερμένο μέλος
Κανονικά η ποσότητα της τροφής πάει ανάλογα με τα κιλά της γατούλας και οι περοσσότερες συσκευασίες λένε πόσα γραμμάρια αντιστοιχούν στα κιλά τους.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Δωστε τροφή στα γαααατουλίνιααα
Τό γα-τί α-παιτεί τη δι-κή του την τρο-φή νιαου μιου νιαου μιου

χριστινα
Διάσημο μέλος
Θαναση ο δικός μου εχει γινει σαν βουβάλι!!!! Μια νηστεια καλό θα του κάνει!!!!! Και η γατα εχει άφθονα παχάκια!!! Αν βάλω ολοκληρη κονσέρβα, θα παχύνουν πάρα πολύ
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλημέρα Θανάση τι όμορφη γατούλα είναι αυτή;Πάντως ο δικός μου έχει βγεί πολύ λιτοδίαιτος.Αν του ανοίξω μικρή κονσέρβα και του αλλάζω συνέχεια γεύσεις γιατί δεν δείχνει να τρελαίνετε με καμία θα φάει τη μισή και μετά δεν ξαναπλησιάζει.Το βράδυ πάλι τρώει γώρω στα 50-60γρμ.ξηρά τροφή.Από κίνηση άλλο τίποτα τις περισότες ώρες τρέχει σαν χαμστεράκι από δω και από κει.Δεν είναι λίγο; μήπως τον έχει βαρέσει ο έρωτας κατακούτελα;

Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Έχω κι άλλες γατοφωτο αν πατήσεις τα κόκκινα γράμματα.
Σουπερ γάτες όλες !αλλά η πιο ωραία, είναι αυτή που έχει από πίσω της θάλασσα.Αν λές τώρα για το δικό μου γάτο πιο μίζερο γατί στο θέμα του φαγητού δεν έχω γνωρίσει.Ούτε να τα μυρίσει,πόσο μάλλον να τα δοκιμάσει.Τι να πω ίσως γιατί τον έχουμε μόνο 15μερες;ίσως γιατί είναι μεγάλος;18 μηνών!Πάντως με το μόνο πράγμα που πραγματικά τη βρίσκεις μέσα στο σπίτι είναι το πλυντήριο των πίατων,από την ώρα που θα αρχίσει μέχρι να τελειώσει κάθετε από κάτω και μυρίζει και άλλα παλαβά
΄Αβυσος η ψυχή της κάθε γάτας.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Olivia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Την ξηρά τροφή η αλήθεια είναι πως δεν την πολυπροτιμάει, τρώει αρκετά αλλά κάποια στιγμή σταματάει...μήπως να της σταματήσω τις κονσέρβες και να της δίνω μόνο ξηρά τροφή και μερικές φορές κονσέρβα?
Olivia καλύτερα θα ΄ταν η ξηρή τρόφη και την κονσερβούλα σε έκτακτες περιπτώσεις,σαν λιχούδια,αλλά και λίγο μαγειρεμένο φαγάκι από σένα για κείνη αν έχεις ώρα είναι ακόμα καλύτερα.Σήμερα έφτιαξα λίγο κοτοπουλάκι βραστό για την μανούλα από κάτω και μόνο που δεν μου έφαγε τα χέρια,ο Όμορφος βέβαια ούτε να το μυρίσει.
Αυτός χάνει.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Μα καμιά δεν έχει θάλασσα καλέΣουπερ γάτες όλες !αλλά η πιο ωραία, είναι αυτή που έχει από πίσω της θάλασσα.
Μα αφού δεν πολυπροτιμάει την ξηρά τροφή πως θα σταματήσεις την κονσέρβα και θα της δίνεις ξηρά;Την ξηρά τροφή η αλήθεια είναι πως δεν την πολυπροτιμάει, τρώει αρκετά αλλά κάποια στιγμή σταματάει...μήπως να της σταματήσω τις κονσέρβες και να της δίνω μόνο ξηρά τροφή και μερικές φορές κονσέρβα?
Μα καμιά δεν έχει θάλασσα .........
![]()
![]()
![]()
Αυτή που έχει το copyf0002_2 τι είναι από πίσω;
Olivia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν θα την σταματήσω και τελείως την κονσέρβα αλλά απ' όσα έχω διαβάσει δεν είναι και τόσο καλό να τρώει μόνο από ένα είδος τροφής!Ένας συνδυασμός είναι καλύτερα, από την άλλη,είναι καλό να μαθαίνει να τρώει και κροκέτες,στις περιπτώσεις που λείπω μέρες από το σπίτι, σωστά?
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
![]()
![]()
![]()
Αυτή που έχει το copyf0002_2 τι είναι από πίσω;
Πίσω της είναι ένα κομματάκι της αυλής τσιμενταρισμένο και μπροστά της φαίνεται το πανί πάνω στο οποίο έχει ξαπλώσει.
Χμ ναι άμα δεν είναι κάποιος να την ταΐζει…Ένας συνδυασμός είναι καλύτερα, από την άλλη,είναι καλό να μαθαίνει να τρώει και κροκέτες,στις περιπτώσεις που λείπω μέρες από το σπίτι, σωστά?
Πίσω της είναι ένα κομματάκι της αυλής τσιμενταρισμένο και μπροστά της φαίνεται το πανί πάνω στο οποίο έχει ξαπλώσει.
![]()
![]()
![]()
![]()
Η αλήθεια είναι ότι αύριο έχω κλείσει του μικρού ραντεβού με τον οφθαλμίατρο,τελικά μάλλον θα τον χρειαστω και'γω
![]()
![]()
![]()
![]()
alexia
Εκκολαπτόμενο μέλος
(*)Sofia(*)
Νεοφερμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool