Λαίμαργες γάτες

Εμένα κινείται σχεδόν όλη τη μέρα!Αλλά είναι πολύ λιγούρα τελικά!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

βρε παιδιά διαβάζω τις ποσότητες που τρώνε τα γατουλίνια σας έχω λίγο ανησυχήσει!!ο δικός μου είναι 4 κιλά και τρώει μόνο κροκέτα nutra gold 50 gr. τη μέρα...δοκίμασα όλες τις κονσέρβες αλλά μόνο τις γλύφει..τρελαίνεται για γάλα και του δίνω 1 κουταλάκι απλά για τη γεύση...
alexia μου μην ανυσηχείς καθόλου ο γατούλης σου είναι και στα σωστά κιλά και τρώει την σωστή ποσότητα ξηράς για τα κιλά του. Μπράβο σου που ζυγίζεις την ξηρά που του δίνεις, έτσι τον βοηθάς να μην παχύνει που απ'ότι βλέπω το έχεις καταφέρει ήδη.
Συμβουλή προς όλους και όλες:
Αν είναι δυνατόν, τουλάχιστον για εκείνους/ες που έχουν λίγες γάτες ή μία, να ζυγίζετε την ξηρά που τους δίνετε κάθε μέρα, και καλό είναι να την βάζετε σε ένα νάυλον σακουλάκι, και να τους τη δίνετε σε 3 μέρη:πρωί μεσημέρι βράδυ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν ξέρω τι να κάνω με αυτά τα γατιά πια. Τρώνε όλη την ώρα. Όποτε είναι κάποιος στην κουζίνα πάνε και κλαίνε για να τα ταϊσει. Και μιλάμε για τρελά καραγκιοζιλίκια. Πέφτουν κάτω, τρίβονται, τσαντίζονται, κλαίνε.... Μεγάλα νούμερα. Και τώρα το ίδιο ξεκινάει και η τρίτη της οικογένειας η Χαρά. Ο Χωσούλης είναι σχεδόν 7 κιλά (τον σώζει ότι είναι μεγαλόσωμος γενικά), η Μελίνα είναι 6 κιλά και η Χαρά είναι σχετικά αδύνατη αλλά δεν έχει στειρωθει ακόμα. Τρώνε 3-4 φόρες την μέρα από μία χούφτα ξηρά τροφή για ενήλικα γατιά και ότι άλλο προλάβουν να κλέψουν ή καταφέρουν κάποιον να τους δώσει.
Για να τολμήσω να ανοίξω κονσέρβα τόνου στο σπίτι πρέπει να κάνει κάποιος αντιπερισπασμό για να μην την ακούσουν. Τρώω συνήθως όρθια γιατί όπου και να κάτσω ανεβαίνουν πάνω μου και μου παίρνουν ευθαρσώς το φαγητό μου μέσα από το πιάτο!
Ακόμα και σε άλλο δωμάτιο να πάω πηδάει ο Χωσούλης πάνω στο πόμολο της πόρτας και την ανοίγει:(
Μόνο αν είναι ήδη ταϊσμένα όταν τρώμε, δεν ενοχλούν.
Λιγούρια. ΜΕΓΑΑΑΑΑΑΑΑΛΑ ΛΙΓΟΥΡΙΑ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τα έχεις κακομάθει μου φαίνεται!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

συγνωμη που γελαω, εσυ μπορει να υποφερεις αλλα εγω εχω ξεραθει γιατι τα φανταζομαι. καλα τρελοι πειναλες ε? :lol::lol:

τα ίδια και χειρότερα περνάω και σε καταλαβαίνω:lol::lol:έρχονται οι φίλοι μου και φοβάμαι να τους κεράσω το οτιδήποτε γτ θα σκαρφαλώσει πάνω τους ο Φοίβος και θα ζητήσει το μερίδιό του...και μένα μου λένε οτι τα έχω κακομάθει αλλά δεν καταλαβαίνω που έκανα λάθος:redface:και η μεγάλη μου τα ίδια έχει συνδέσει οποιαδήποτε κονσέρβα με το μεζέ της και ακόμα και γάλα να ανοίξω προσπαθεί να σκαρφαλώσει πάνω μου για να το πάρει και τα παντελόνια μου όλα είναι γεμάτα νυχιές...ορίστε και τα αποδεικτικά στοιχεία:redface::redface:
3290298337_6b587f244f.jpg

τα ίδια και χειρότερα περνάω και σε καταλαβαίνω:lol::lol:έρχονται οι φίλοι μου και φοβάμαι να τους κεράσω το οτιδήποτε γτ θα σκαρφαλώσει πάνω τους ο Φοίβος και θα ζητήσει το μερίδιό του...και μένα μου λένε οτι τα έχω κακομάθει αλλά δεν καταλαβαίνω που έκανα λάθος:redface:και η μεγάλη μου τα ίδια έχει συνδέσει οποιαδήποτε κονσέρβα με το μεζέ της και ακόμα και γάλα να ανοίξω προσπαθεί να σκαρφαλώσει πάνω μου για να το πάρει και τα παντελόνια μου όλα είναι γεμάτα νυχιές...ορίστε και τα αποδεικτικά στοιχεία:redface::redface:

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ετσι ετσι!! Το γατακι παντως φαινεται πολυ ησυχο, εχει και αγγελικο προσωπακι και δεν μπορω να το φανταστω με τιποτα να κανει τετοια!!!

Οταν ειμαι στον καναπε και παρω κατι να φαω, θα ερθει απο πισω, οπως ακριβως κανει και το δικο σου, και θα φαγωθει να μυρισει τι τρωω. Αλλα ως εκει, θα μυρισει και θα φυγει :cry: Εχει φτασει σε σημειο να μην τρωει τιποτα αλλο εκτος απο την κονσερβα του και φυσικα δεν τρωει αν του εχω μετακινησει το πιατο. Αν κανει κανενας αποπειρα να του δωσει φολα, θα αποτυχει :lol:

έχει συνδέσει οποιαδήποτε κονσέρβα με το μεζέ της

Καλέ ακόμα και κονσέρβα με μανιτάρια να ανοίξω τρέχουν όλα σαν να έχει σημάνει συναγερμός. Αν δεν τους την δώσω να την μυρίσουν για να καταλάβουν ότι δεν τους ενδιαφέρει το περιεχόμενο είναι ικανοί να κάθονται έκει και να χτυπιούνται μέχρι το επόμενο πρωί.
Τι γατιά έχω φτιάξει Θεέ μου;;;;;

Βρε ελεγχει ο Φοιβος,μην φας τιποτα που ειναι χαλασμενο...Αχαριστες γατομαμαδες...

Βρε ελεγχει ο Φοιβος,μην φας τιποτα που ειναι χαλασμενο...Αχαριστες γατομαμαδες...
:lol::lol: τώρα το είδα...ναι μωρέ το καημένο γι'αυτό το κάνει θυσιάζεται και εγώ τον φωνάζω ''γουρουνάκι'' τι κακιά που είμαι:redface:
είχα βάλει και φωτογραφία του Φοίβου να παραφυλάει το πιάτο μου αλλά δεν την εμφανίζει δεν ξέρω γτ,θα ξαναπροσπαθήσω...:)

χαχαχαχαχαχα.......Λοιπον ο Μεγαλος Πιναλας Rory σας φιλα..
τρωω τα παντα,θελω να τρωω ολη μερα ακομα και οταν κοιμαμε οτι τρωω βλεπω στα ονειρα μου..πρεπει να βρεθουμε με τα γατονια σας..εγω ειμαι πολυ καλο γατοπαιδακι..ποτε δεν θα ανεβω σε τραπεζι η θα ενοχλησω τη μαμα και το μπαμπα οταν τρωνε...εχω κανει εξασκηση στο βλεμα παπουτσομενου γατου στο shrek..αμ τη..δεν μπορει να μου αντισταθει κανενας..τωρα τελευταια το εφαρμοζω και στη Luna οταν τρωει και δεν κανει ακρη να φαω και εγω (απο το πιατο της ,το δικο μου ειναι παντα αδιο) και να δειτε αμεσως πως με αφηνει η καλη μου Luna...εχω γινει τεραστιος ειμαι περιπου 9 κιλα και ΟΧΙ χοντρος...απλα τα περνω μποι γιαυτο τρωω τοσο...:D
η γιατρος μου παντως ειπε στη μαμα και στο μπαμπα οτι θα μεγαλωσω και αλλο...η δε γιαγια τωρα με λεει 2 μετρα γατο...οποτε μη κανετε σαν λιγουρια ..γατες ειμαστε ...παρτε ενα θλιβερο πιναλικο βλεμα καθηστε καλα παιδια δυπλα τους και αμεσως θα δειτε αποτελεσμα....εγω το εχω κανει επαγκελμα πλεων..
καμαρωστε με
https://photo.missbimbo.com/1/123/gd/97754.jpg
https://photo.missbimbo.com/1/123/gd/97758.jpg
https://photo.missbimbo.com/1/177/gd/140867.jpg

Κακια μαμα,που δεν εκτιμας το παιδι που θυσιαζεται για σενα...Εξαλλου καλοκαιρι ερχεται,ελεγχει τη διατροφη σου για να βγεις ασπροπροσωπη στην παραλια!

:lol::lol::lol::lol:η τελευταία είναι όλα τα λεφτά πραγματικά!Το πιο γελοίο που κάνουν είναι που καρφώνουν με τα μάτια την μπουκιά μου και την ακολουθούν μετά με το κεφάλι και πραγματικά νιώθω τύψεις που καταπίνω,κοιτάει με απορία:blink::blink:''που πήγε;;Ήμουν σίγουρος οτι την είχα καταφέρει και θα το έπαιρνα!'':mad::mad:

Μα βρε παιδιά.Δε θέλει κόπο,τρόπο θέλει.1)Για τη βιαστική που τρώει όρθια στην κουζίνα:Την παίρνεις στο κατόπι από τη στιγμή που ετοιμάζει το γεύμα.Της μιλάς συνεχώς.Ανεβαίνεις στον πάγκο και πλησιάζεις το πιάτο.Την ακολουθείς παντού μέχρι να καταλάβει ότι αν δε φας απ'αυτό που τρώει δε θα σταματήσεις.Ε ένα σνάκ θα το τσιμπήσεις.
2)Για όσες τρώνε στο τραπέζι ή μπροστά σε τηλεόραση:Πας δίπλα της σιγά σιγά.Θα σε διώξει.Μια δυο τρείς.Δε παραδίδεις.Πας από την άλλη.Πας από μπροστά.Σηκώνεις ποδαράκι να βγάλεις το μεζέ,χώνεις τα μουστάκια σου, νευριάζει αφήνει κάτω το πιάτο και..βουρ στο πατσά.Οτι προλάβεις.
3)Κρατάει ψηλά το πιάτο?Περνάς αδιάφορη από κάτω.Σταματάς.Κάνεις πρώτη κίνηση στα δυο πόδια μπας και φτάσεις τίποτα.Οχι?Την ουρά τούρλα και ξεσκονίζεις το πιάτο.Ε το κομμάτι που έχει τις τρίχες σου το δικαιούσε.Αν δε τα καταφέρεις πας στο μπαμπά που τρώει απέναντι και σου δίνει ότι θέλεις.
Και τέλος όταν έρχονται καλεσμένοι δείχνουμε καλό χαρακτήρα.Περιμένουμε να σηκωθούν για το ξεπροβόδισμα των ξένων,δίνουμε ένα σάλτο στο τραπέζι με τα φαγητά και αναστενάζουν οι μασέλες.:up::up::up:
Η παθούσα και μαθούσα Maisel

:lol::lol::lol:

Το καλοκαιρι παρτε τα παιδια και ελατε διακοπες στη Μυτιληνη να συμπληρωθει η Φαταολα ομαδα!
Οι δικοι μου μου εχουν σπασει τα νευρα σε σημειο να περιμενω συντομα να μου κανουν παρατηρηση οι γειτονες για το νιαουρισμα... :(

Το μεγαλο λαθος μου ηταν που αρχισα να τους βαζω γαλατακι το πρωι. Τωρα μας ξυπνανε απο τις 7 χαλωντας τον κοσμο! Σταματησα να τους δινω φυσικα, αλλα συνεχιζουν 1 μηνα τωρα!

Για κλεψιες αστα, δεν αφηνουμε τιποτα σε μερος που να φτανουν να πανε γιατι εχει χαθει σε χρονο dt!

Τα κιλα μας, πολλα..... :blink::blink::redface:

Και μια παρατηρηση, ο μεγαλος ηταν απο μικρος φαγανας. Ο μικρος δεν ηταν αλλα με τον καιρο, επειδη του ετρωγε το φαι ο αλλος, εγινε ΑΚΟΜΑ χειροτερος!!! Ουτε μασαει πια! ολα κατω πανε αμασητα με μανια!!!

Αν δεν ξερεις την κατασταση και ερθεις σπιτι μας θα πεις οτι τα εχουμε και πεθαινουν της πεινας τα "καημενα"!

Φεύγουμε!!Πάμε σε άλλο νήμα.Δεν ανήκουμε εδώ:|Πού είναι το θέμα για τις μίζερες, πλην ολοστρόγγυλες γάτες; :D:D:DΝα σας γράψω εγώ γατοϊδιοτροπίες....:lol:

χμμμμμμμμ καλη ιδεα! Παω να ανοιξω ενα τετοιο θεμα :lol:

:lol::lol::lol:

Το μεγαλο λαθος μου ηταν που αρχισα να τους βαζω γαλατακι το πρωι. Τωρα μας ξυπνανε απο τις 7 χαλωντας τον κοσμο! Σταματησα να τους δινω φυσικα, αλλα συνεχιζουν 1 μηνα τωρα!

Για κλεψιες αστα, δεν αφηνουμε τιποτα σε μερος που να φτανουν να πανε γιατι εχει χαθει σε χρονο dt!

7 το λές αργά;;;;
Εμένα έχουν μάθει να τρώνε από τις 6 και όταν κάποιος κάνει το λάθος να κοιμηθεί λιγάκι παραπάνω αρχίζουν οι ξεδιάντροπες διεκδικήσεις.
Ανεβαίνουν αρχικά πάνω μας. Μετά αν δεν έχει αποτέλεσμα αρχιζουν το δάγκωμα ή το γλυψημο ή και τα δυο εναλλάξ. Μετά το νιαούρισμα και αν δεν έχουμε ενδώσει ως τότε αρχίζουν τα σιχαμένα και ξυνονται πάνω από το κεφάλι μας. Που θα πάει σου λέει, θα ξυπνήσεις, που θα πάει.

Και όσον αφορά τις κλεψιές, έχω αναφέρει και στο παρελθόν, ότι πηγαίνουν και στα διπλανά σπίτια από το μπαλκόνι και τα βλέπω και βγαίνουν από την κουζίνα τους μασώντας κάτι.... Τώρα τι έιναι αυτό το κάτι, μόνο αυτοί που το έχασαν ξέρουν.
Μια φορά είχα δει τον μεγάλο μου με ένα μπουτάκι κοτόπουλου στο στόμα:up::up::up:
Αρπακτικό παιδί μου:lol: Κυνηγός:D

σιγουρα αυτα τα πλασματακια που εχεις ειναι γατες; :lol: Εξακολουθω να ζηλευω γιατι ο δικος μου ειναι τελειως γλαστρα!

Παιδιά, ωραία γελάμε, αλλά επειδή έχω φάει όρθια για να γλιτώσω το πιάτο μου και μου έκατσε στο στομάχι, δε γελούσα καθόλου και της το έκοψα το χούι της δικιάς μου. Έχω ένα ψεκαστήρι πάντα δίπλα από το τραπέζι και όταν παρεκτρέπεται, της το δείχνω! Παλιά την ψέκαζα αλλά τώρα το έχει πιάσει το νόημα. Αυτό που κάνω είναι να την ταΐζω πριν φάμε εμείς για να μην την πεινάει πολύ. Συνήθως ανεβαίνει σε κάποιο ντουλάπι γύρω μας και μας μετράει τις μπουκιές, αλλά δεν κλέβει όταν καθόμαστε στο τραπέζι.
Βέβαια, τα δικά σου Raktia είναι πολλά και ξεσηκώνουν το ένα το άλλο και είναι πιο δύσκολο να τα νουθετήσεις. Εγώ στη θέση σου θα κλείδωνα την πόρτα της κουζίνας!;) Είπαμε, τις αγαπάμε, τις λατρεύουμε, αλλά ένα πιάτο φαΐ να το φάμε με την ησυχία μας!:lol:
Πάντως χτες με τύλιξε κι εμένα η άτιμη. Είπα να φάω ένα σοκοφρετάκι και της μύρισε και άρχισε να γουργουρίζει σαν τρελή και μόνο που δεν το δαγκώσαμε παρέα! Της έδωσα ένα ψίχουλο γκοφρέτας και το υπόλοιπο το κατάπια με μια μπουκιά για να καταλάβει ότι δεν έχει άλλο, αλλά δεν το ευχαριστήθηκα και μετά την είχα να με κοιτάει με ένα περίλυπο ύφος...:(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back