Λαίμαργες γάτες

μα που με βρηκε?:blink::blink::P:lol::lol: σε μενα την τρελη πηγε και επεσε?:confused::P:lol::lol:
Για να ενώσετε τις τρέλες σας!!!:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ έχω παρατηρήσει τα εξής, πριν την στείρωση έβγαινε και έκοβε και βόλτες στην γειτονιά, ανέβαινε σε δεντράκια κ.α, μετά την στείρωση δεν μας αποχωρίζετε παρά μόνον για να πάει να κάνη την ανάγκη της.
Νιώθει να περνά γάτα η γάτος κάτω από το σπίτι και μας φεύγει για να πάει να ορμήσει, το Σάββατο που μας πέρασε ξύπνησα στης 3 το βράδυ από κάτι περίεργους ήχους, βγήκα έξω και είδα την γάτα μου να έχει στριμώξει σε μια γωνία της αυλής μια ατσίδα-νυφίτσα και η νυφίτσα φώναζε από τον φόβο της χωρίς καν να την ακουμπήσει η γάτα μου, την είχε στριμώξει, την κοίταζε και απλά δεν την άφηνε να φύγει, τρελάθηκα, όσες γάτες τα έχουν βάλει με νυφίτσες βρεθήκαν πνιγμένες, η νυφίτσες είναι πιο γυμνασμένα ζώα λόγο που είναι ακόμα άγρια.
Πέρσι της έβλεπε (γιατί τα βράδια βολτάρουν και μέσα από το χωριό) και κρυβόταν, μάλλον θα την είχε πατήσει καμία μέρα, τώρα δεν κολλάει ούτε στης νυφίτσες.
Την εβδομάδα που μας πέρασε ανέβηκε στην κρεβατίνα μας σιγά σιγά και πήγε να πιάσει μια κουκουβάγια αμέριμνη στο μέγεθος της.
Τουτέστιν, έχει ξεφύγει τελείως μετά την στείρωση, δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί της, τρώει σαν γουρούνι, ρίχνει κάτι ύπνους ξεγυρισμένους και δεν μας αποχωρίζετε σχεδόν καθόλου.
Αυτό για την
light τροφή δεν το ήξερα, θα ψάξω να την βρω να της την πάρω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τι την ταιζεις τωρα??

τι την ταιζεις τωρα??

Βασικά ότι και πριν την στείρωση, πρωί μεσημέρι και βράδυ την ταΐζω, ανά τρις μέρες αλλάζω την υφή του φαγητού, την μια ξηρή και την άλλη κονσέρβα.

και τι μαρκα αν επιτρεπεται ειναι η ξηρη τροφη?

και τι μαρκα αν επιτρεπεται ειναι η ξηρη τροφη?

Η Whiskas η Friskies, έτσι κι’αλιος δεν τρώει άλλες.

Τοτε κατα τη γνωμη μου λογικο ειναι να πειναει...οι τροφες αυτες απλα τη φουσκωνουν για λιγο,αλλα δεν καλυπτουν τις αναγκες της,οποτε πειναει σε πολυ συντομο χρονικο διαστημα.

ναι, αυτο ετοιμαζομουνα να πω..οτι γι αυτο πειναει..και παντα μετα την στειρωση τους δινουμε τροφη για στειρωμενα για να μην δημιουργηθουν προβληματα στο μελλον και για να μην παρουν βαρος..

Τοτε κατα τη γνωμη μου λογικο ειναι να πειναει...οι τροφες αυτες απλα τη φουσκωνουν για λιγο,αλλα δεν καλυπτουν τις αναγκες της,οποτε πειναει σε πολυ συντομο χρονικο διαστημα.

ο Λουκουμας που τρωει rc sterlized για πειναει συνεχεια??:/::/::hmm:

εμενα παντως η δικια μου με την RC τρωει πολυ λιγοτερο αποσο πρεπει, αλλα ειναι μια χαρα στα κιλα της.

εμενα παντως η δικια μου με την RC τρωει πολυ λιγοτερο αποσο πρεπει, αλλα ειναι μια χαρα στα κιλα της.
Θα συμφωνήσω απόλυτα Έβελυν!!!:):):)

μονο το δικο μου γατι ειναι ανωμαλο??:blink::blink::redface::redface:

Τι έχετε να μου προτείνετε εσείς;
Πια ξηρή να της παίρνω, πιες κονσέρβες και πια εταιρία βγάζει lighit τροφή για γάτες;
Για την ακρίβεια θα προτιμούσα να μου προτείνετε μια εταιρία που να παρέχει καλής ποιότητας και ξηρή και κονσέρβα και να έχει και
lighit ξηρή.

Κι εμενα με τη young male τρωνε λιγο λιγοτερο απο τη συνιστωμενη αλλα ειναι μια χαρα.
Σιμωνη εχει κανει αιματολογικες ο μικρος;Για θυρεοειδη;

Κι εμενα με τη young male τρωνε λιγο λιγοτερο απο τη συνιστωμενη αλλα ειναι μια χαρα.
Σιμωνη εχει κανει αιματολογικες ο μικρος;Για θυρεοειδη;

οχι..:hmm::hmm: πρεπει ε??:hmm::hmm: πριν λιγο μου το ειπε η Ιωαννα αλλα δεν ηταν σιγουρη αν ισχυει ο θυρεοειδης και στα γατια!

Τι έχετε να μου προτείνετε εσείς;
Πια ξηρή να της παίρνω, πιες κονσέρβες και πια εταιρία βγάζει lighitτροφή για γάτες;
Για την ακρίβεια θα προτιμούσα να μου προτείνετε μια εταιρία που να παρέχει καλής ποιότητας και ξηρή και κονσέρβα και να έχει και
lighitξηρή.
Εγω παιρνω τη young male royal canin και ειμαι πολυ ευχαριστημενη.Εχει και φακελακια.Η ιδια εταιρια εχει και λαιτ τροφη,αλλα θα σου ελεγα να ξεκινησεις με την τροφη για στειρωμενα στη συνιστωμενη ημερησια ποσοτητα,να δεις πως παει,και αν χρειαστει να της παρεις λαιτ.

μια απο τις καλυτερες εταιριες ειναι η Royal Canin.
αν ειναι υπερβαρη η γατα , εχει τροφη light
αν ειναι κανονικα κιλα αλλα πειναει πολύ, να της παρεις ή την young female(απο κτηνιατρο) ή την sterilised ( απο πετ σοπ)
εχει φακελακια επισης ultra light νομιζω λεγονται

οχι..:hmm::hmm: πρεπει ε??:hmm::hmm: πριν λιγο μου το ειπε η Ιωαννα αλλα δεν ηταν σιγουρη αν ισχυει ο θυρεοειδης και στα γατια!
γιατι να μην ισχυει??:confused::confused: ο υπερθυροειδισμος της γατας τι ειναι τοτε?;)

γιατι να μην ισχυει??:confused::confused: ο υπερθυροειδισμος της γατας τι ειναι τοτε?;)

σωστα..:redface::redface: αλλα μπορει να ειναι και απο αυτο ε?:hmm::hmm: εκτος αν ειναι τοσο πειναλας!:blink::rolleyes::lol:

δεν νομιζω να ειναι υπερθυροειδισμος ειναι πολυ μικρος..νομιζω απλα ειναι λαιμαργος..αν συνεχισει να τρωει ετσι πρεπει να την γυρισεις σε light τροφη..καλο βεβαια ειναι να του κανεις και εξετασεις αιματος..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back