LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
τι κανει κανεις σε αναλογη περιπτωση?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Κυριολεκτικά μου αρπάζει την τροφή μέσα από το στόμα!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Προχθες βουτηξε ολοκληρος στο πιατο μου και αρπαξε ενα καροτακι απο τον αρακα
το φαγε...Αφου οταν με ρωταει κανεις τι τρωει ξες τι απαντηση δινω ''μεχρι και σκτ'' Ακομα και να πινεις κατι ορμαει...Τερατακι
Ωχ τι παθαμε
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

εχει πολυ πλακα ετσι οπως το περιγραφετε κοριτσια

αλλα μαλλον για σας δεν ειναι και τοσο αστειο..

mimikaki
Διάσημο μέλος
Ίσως το ένστικτο της επιβίωσης τα κάνει έτσι...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος

Συγγνώμη που γελάω αλλά πραγματικά ακούγεται αστείο!!!!
Ο Πιου Μίου ευτυχώς δεν ορμούσε στο στόμα, αλλα μας γραντζουνούσε τα πόδια για να πάρει μερίδιο.... Τελικά, καταλήξαμε όποτε το έκανε να τον κλείνουμε εκτός κουζίνας και κάπως το έχει μειώσει.
marestros
Δραστήριο μέλος
Elunitta
Εκκολαπτόμενο μέλος
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος
marigo173
Δραστήριο μέλος

Κι εμείς με την Ντάλια τα ίδια περνούσαμε (και εγώ και η Λουκρητία), μην τυχόν και εντοπίσει ξένο πιάτο, ορμούσε! Σταδιακά βέβαια έμαθε ότι απαγορεύεται να ανεβαίνει στο τραπέζι αλλά ανέπτυξε άλλη τεχνική, ανέβαινε πρώτα στα γόνατα γουργούριζε κανένα 5λεπτο και όταν πια χαλάρωνες και έλεγες δες το τερατάκι που έμαθε να χαϊδεύεται κιόλας, ορμούσε στον στόχο της! Απ' ότι ακούω εφαρμόζει την τακτική με μεγάλη επιτυχία και στο καινούριο της σπίτι
Στην αρχή το έκανε η γάτα μου αυτό,αργότερα το ξεπέρασε,εκείνο όμως που μου κάνει εντύπωση,είναι το κόλλημα με τα La vas quire (αν γράφεται κιόλας έτσι,αλλά πιστεύω ότι καταλάβαται τι εννοώ!!!)μόλις ακούσει τον ήχο απ'το περιτύλιγμα τρέχει και ορμάει
La vache qui rit(η αγελαδα που γελαει στα ελληνικα), ειναι τα αγαπημενα μου τυρακια....

Εχω να φαω παρα πολυ καιρο!!!!

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Οταν το γατακι παει να μου το αρπαξει το απομακρυνω και το ψεκαζω και μετα παλι χαδι μετα του δινω εγω να φαει και το χαιδευω κα του λεω καλα πραγματα... μετα παλι ξαναπροσπαθω α φαω εγω κι οταν παει να χυμηξει ψεκασμα, μετα παμι ταισμα και χαδι και καλα λογια ετσι ωστε να μαθει οτι το σωστο ειναι να το ταιζω εγω ( το ιδιο μπορει να γινει κι αν το κατεβαζει κανεις μπροστα στο πιατακι του που εχει τα ιδια πραγματα) .
Εχω δει πολυ καλα αποτελεσματα με αυτες τις μεθοδους.Δεν χρειαζεται να ειναι κανεις αγριος , .. απλα πολυ σταθερος .
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Θελω πισω το καροτο μου:cry:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος

marestros
Δραστήριο μέλος
Μα να μου αρπαξει το καροτο μεσα απο τον αρακα?Τι το δελεαστικο βρηκεΘελω πισω το καροτο μου:cry:
Που'ν'το καρότο? Οέοοο?![]()

χριστινα
Διάσημο μέλος

ΜΑ κι εσύ...... Να φτιάχνεις αρακά χωρίς καρότα!!! Έχουμε και γατάκια σπίτι!!!

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Ειδες,δεν το ειχα σκεφτει...Τελικα μαλλον εγω φταιω
ΜΑ κι εσύ...... Να φτιάχνεις αρακά χωρίς καρότα!!! Έχουμε και γατάκια σπίτι!!!![]()

ladycat
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool