Λαίμαργο γατί, χώνεται μες τα πιάτα μας!!

LIFE

Πολύ δραστήριο μέλος

Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα.
Μια,δυο,τρεις...ε,παραγινε το κακο μας..μη δει καποιον να τρωει ο μικρος και ορμαει σαν πιτ-μπουλ και με νυχια και με δοντια αρπαζει οτι μπορει...Στην αρχη ειπαμε,οτι του εμεινε η ανασφαλεια για την εξασφαλιση τροφης...μετα απλα βαζαμε και σε εκεινον το φαγητο του,αλλα ως χλαπατσας τρωει το δικο του και μετα ορμαει σε εμας..ακομα και απο το στομα προσπαθει να το βγαλει...βρε τι φυγε,τι φωνη,τι τον σπρωχνω τιποτα:hmm:τι κανει κανεις σε αναλογη περιπτωση?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το έχω ξαναναφέρει στο θέμα Χιόνης και Πίπης ότι ο μικρός μας τρώει το καταπέτασμα! Τρώει αντί για 60 γραμμάρια kitten την ημερα 200+ κλέβει το φαϊ του Χιόνη και μπαίνει σε κάθε ευκαιρία στην κουζίνα μέσα σε ταψιά, κατσαρόλες, πιάτα και όπου μπορέσει να κλέψει φαγητό! Ο γιατρός μας το λέει "κατοχικό σύνδρομο" επειδή το μαζέψαμε πεινασμένο από το δρόμο. Συνεχίζει κι ας έχουν περάσει 3,5 μήνες!!!:confused: Κυριολεκτικά μου αρπάζει την τροφή μέσα από το στόμα!!!:blink::blink::blink:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μα το εχει παρακανει...μεχρι και το τσιγαρο που θα παω να αναψω θα ρθει να το μυρισει πρωτα..σου λεει για να το βαζει αυτη στο στομα θα τρωγεται μαλλον:blink:Προχθες βουτηξε ολοκληρος στο πιατο μου και αρπαξε ενα καροτακι απο τον αρακα:blink:το φαγε...Αφου οταν με ρωταει κανεις τι τρωει ξες τι απαντηση δινω ''μεχρι και σκτ'' Ακομα και να πινεις κατι ορμαει...Τερατακι:rolleyes:Ωχ τι παθαμε:hmm:

:lol::lol::lol:εχει πολυ πλακα ετσι οπως το περιγραφετε κοριτσια:lol::lol:
αλλα μαλλον για σας δεν ειναι και τοσο αστειο..:redface::redface:

Πάντως τα μικρά γατάκια είναι γενικώς λαίμαργα...:hmm: Ίσως το ένστικτο της επιβίωσης τα κάνει έτσι...

:lol::lol::lol::lol:
Συγγνώμη που γελάω αλλά πραγματικά ακούγεται αστείο!!!!
Ο Πιου Μίου ευτυχώς δεν ορμούσε στο στόμα, αλλα μας γραντζουνούσε τα πόδια για να πάρει μερίδιο.... Τελικά, καταλήξαμε όποτε το έκανε να τον κλείνουμε εκτός κουζίνας και κάπως το έχει μειώσει.

πωπω!!! πακετακι ετσι? εμεις δεν εχουμε φτασει σε τετοιο σημειο αλλα παντα προσπαθει να μυρισει το πιατο μου και μερικες φορες ειναι πανω στο τραπεζι, στα μαρμαρα και ψαχνει...

Σας συμπονώ κορίτσια... Θέλει υπομονή και επιμονή πιστεύω Ο Μολυβάκος μου είναι περίπτωση πάντως... Μπορεί να σαβουρώνει και το φαί της φουκαριάρας της Μπαλού αλλά με το δικό μας το φαγητό είναι κύριος. Ποτέ μα ποτέ δεν ανεβαίνει σε πάγκους δεν πειράζει κατσαρόλες πιάτα κλπ. Όταν σερβίρουμε όπως και όσο και να μυρίζει το φαγητό καταλαμβάνει ο κύριος μια καρέκλα και κοιτάζει το πιάτο έντονα. Δεν απλώνει πάντως ούτε ποδαράκι στο τραπέζι.. Κοιτάει όμως τόσο λιμασμένα που στο τέλος του δίνουμε καμμιά μπουκίτσα. Του έχουμε αδυναμία!! Κατα τ΄αλλα πάντως ολόκληρος γαιδουρόγατος ακόμα τις κροκέτες kitten της Μπαλού κλέβει.

Στην αρχή το έκανε η γάτα μου αυτό,αργότερα το ξεπέρασε,εκείνο όμως που μου κάνει εντύπωση,είναι το κόλλημα με τα La vas quire (αν γράφεται κιόλας έτσι,αλλά πιστεύω ότι καταλάβαται τι εννοώ!!!)μόλις ακούσει τον ήχο απ'το περιτύλιγμα τρέχει και ορμάει

Διαβάστε εδώ, εδώ κι εδώ για να καταλάβετε τι περνάω! Δεν έχει φτάσει τυχαία 3,650 ο μικρός σε ηλικία 4 μηνών! Τώρα που θα ξαναπάμε για το επαναλειπτικό της λευχαιμίας να δω πόσο θα έχει πάει πάλι το τερατάκι!!!:confused:

:lol::lol: Κι εμείς με την Ντάλια τα ίδια περνούσαμε (και εγώ και η Λουκρητία), μην τυχόν και εντοπίσει ξένο πιάτο, ορμούσε! Σταδιακά βέβαια έμαθε ότι απαγορεύεται να ανεβαίνει στο τραπέζι αλλά ανέπτυξε άλλη τεχνική, ανέβαινε πρώτα στα γόνατα γουργούριζε κανένα 5λεπτο και όταν πια χαλάρωνες και έλεγες δες το τερατάκι που έμαθε να χαϊδεύεται κιόλας, ορμούσε στον στόχο της! Απ' ότι ακούω εφαρμόζει την τακτική με μεγάλη επιτυχία και στο καινούριο της σπίτι:P

Στην αρχή το έκανε η γάτα μου αυτό,αργότερα το ξεπέρασε,εκείνο όμως που μου κάνει εντύπωση,είναι το κόλλημα με τα La vas quire (αν γράφεται κιόλας έτσι,αλλά πιστεύω ότι καταλάβαται τι εννοώ!!!)μόλις ακούσει τον ήχο απ'το περιτύλιγμα τρέχει και ορμάει

La vache qui rit(η αγελαδα που γελαει στα ελληνικα), ειναι τα αγαπημενα μου τυρακια....:up::up::up:
Εχω να φαω παρα πολυ καιρο!!!!:blink::happy:

Η λυση ειναι μία για μένα, οταν εχουν τετοια προβληματα τα ταιζω πρωτα μετα τα παιρνω αγγαλια ηρεμα, και βαζω διπλα καπου λιγο ζαμπον η διαφορα αλλα κι ενα ψεκαστηρι . τα κραταω και τα χαιδευω και οταν χαλαρωσουν αρχιζω να κανω οτι τρωω αυτο το πραγμα... ( αυτα τα εκανα πριν που δεν ημουν χορτοφαγος ομολογω οτι απο τοτε δεν μου ξανατυχε τωρα δεν ξερω με τι θα τα δελεαζα... πατατεσ μαλλον...).

Οταν το γατακι παει να μου το αρπαξει το απομακρυνω και το ψεκαζω και μετα παλι χαδι μετα του δινω εγω να φαει και το χαιδευω κα του λεω καλα πραγματα... μετα παλι ξαναπροσπαθω α φαω εγω κι οταν παει να χυμηξει ψεκασμα, μετα παμι ταισμα και χαδι και καλα λογια ετσι ωστε να μαθει οτι το σωστο ειναι να το ταιζω εγω ( το ιδιο μπορει να γινει κι αν το κατεβαζει κανεις μπροστα στο πιατακι του που εχει τα ιδια πραγματα) .

Εχω δει πολυ καλα αποτελεσματα με αυτες τις μεθοδους.Δεν χρειαζεται να ειναι κανεις αγριος , .. απλα πολυ σταθερος .

Αχ μπράβο και δεν μπορούσα να θυμηθώ πως γράφεται!! Κι εμένα είναι τα αγαπημένα μου όπως και της ψιψι!!!!

Μα να μου αρπαξει το καροτο μεσα απο τον αρακα?Τι το δελεαστικο βρηκε:mad:Θελω πισω το καροτο μου:cry:

Που'ν'το καρότο? Οέοοο?:blink::blink::blink::lol::lol::lol::lol:

Μα να μου αρπαξει το καροτο μεσα απο τον αρακα?Τι το δελεαστικο βρηκε:mad:Θελω πισω το καροτο μου:cry:

Που'ν'το καρότο? Οέοοο?:blink::blink::blink::lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::blink:

:lol::lol::lol::lol::lol:
ΜΑ κι εσύ...... Να φτιάχνεις αρακά χωρίς καρότα!!! Έχουμε και γατάκια σπίτι!!! :blink::blink:

:lol::lol::lol::lol::lol:
ΜΑ κι εσύ...... Να φτιάχνεις αρακά χωρίς καρότα!!! Έχουμε και γατάκια σπίτι!!! :blink::blink:
Ειδες,δεν το ειχα σκεφτει...Τελικα μαλλον εγω φταιω:hmm:

μου θυμιζει την πατουνα μεχρι κ σπορακια τρωει

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back