Λείπει τρίχωμα!

xaroula

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η xaroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 206 μηνύματα.
Μολις πριν απο λιγο την ωρα που παιζανε τα μικρα μου προσεξα οτι στην 4,5 μηνων γατουλα μου λειπουν τριχες στην ακρη της ουρας ετσι ωστε να φαινεται περιπου ενα εκατοστο γυμνης ουρας(το θεαμα δεν ειναι καθολου ωραιο)και αναρωτιεμαι αν ειναι απο το πολυ παιξιμο με τα αλλα(δαγκωματιες)η μηπως ειναι κατι πιο πολυ σοβαρο και πρεπει να αρχισω να ανησυχω!!Επισεις δεν το χα προσεξει αν το ειχε αλλες μερες...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κοιτα, δε νομίζω να είναι τίποτα σοβαρό, το πιο πιθανό είναι να ξεμαλλιάστηκε την ώρα του παιχνιδιού ή λόγω της ηλικίας της να είναι μήκυτες. Δε χάνεις τίποτα να το κοιτάξεις πάντως...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν δεν επανελθει το τριχωμα τοτε καλο ειναι να δει κανεις κι αλλα σεναρια... Το πιθανοτερο παντως ειναι να "ξεμαλλιαστηκε" :lol::lol:

Και γω θα σου πρότεινα να το πας βλέποντας και κάνοντας. Αν δεις ότι δεν επανέρχεται το τρίχωμα ή αν εμφανιστούν κι άλλες απώλειες, τότε πήγαινέ την στο γιατρό.
Αν και μάλλον τα μικρά την έκαναν τη δουλειά.:D

ναι μπορει....αλλα αμα βλεπεις οτι η κατασταση γινετε χηροτερη...κτηνιατρο αμεσως

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back