xaroula
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η xaroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 206 μηνύματα.
05-09-07
17:20
Μολις πριν απο λιγο την ωρα που παιζανε τα μικρα μου προσεξα οτι στην 4,5 μηνων γατουλα μου λειπουν τριχες στην ακρη της ουρας ετσι ωστε να φαινεται περιπου ενα εκατοστο γυμνης ουρας(το θεαμα δεν ειναι καθολου ωραιο)και αναρωτιεμαι αν ειναι απο το πολυ παιξιμο με τα αλλα(δαγκωματιες)η μηπως ειναι κατι πιο πολυ σοβαρο και πρεπει να αρχισω να ανησυχω!!Επισεις δεν το χα προσεξει αν το ειχε αλλες μερες...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ioanna_g
Δραστήριο μέλος
Η ioanna_g αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 506 μηνύματα.
05-09-07
20:33
Κοιτα, δε νομίζω να είναι τίποτα σοβαρό, το πιο πιθανό είναι να ξεμαλλιάστηκε την ώρα του παιχνιδιού ή λόγω της ηλικίας της να είναι μήκυτες. Δε χάνεις τίποτα να το κοιτάξεις πάντως...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος
Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα.
06-09-07
01:43
Αν δεν επανελθει το τριχωμα τοτε καλο ειναι να δει κανεις κι αλλα σεναρια... Το πιθανοτερο παντως ειναι να "ξεμαλλιαστηκε" 

ruko
Διάσημο μέλος
Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα.
06-09-07
02:01
Και γω θα σου πρότεινα να το πας βλέποντας και κάνοντας. Αν δεις ότι δεν επανέρχεται το τρίχωμα ή αν εμφανιστούν κι άλλες απώλειες, τότε πήγαινέ την στο γιατρό.
Αν και μάλλον τα μικρά την έκαναν τη δουλειά.
Αν και μάλλον τα μικρά την έκαναν τη δουλειά.

Ψιψίνος
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Ψιψίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 120 μηνύματα.
07-09-07
01:10
ναι μπορει....αλλα αμα βλεπεις οτι η κατασταση γινετε χηροτερη...κτηνιατρο αμεσως
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum