Το μικρούλικο γατάκι μου ( εχθές το παρέλαβα), έμαθε αμέσως να πηγαίνει στην λεκάνη με την άμμο, αν και λίγο ψηλούλα για το μέγεθός του.
Σήμερα το έπιασα 2 φορές να σκάβει σε άσχετα σημεία και γωνιές το πάτωμα και το έβαλα αμέσω ςστη λεκάνη, όπου είχε διάρροια.
Ανακάλυψα δε και 2 σημεία με ούρα, εκτός του δωματίου με την άμμο. Ένα ακριβώς κάτω από τη γωνία του καναπέ και δίπλα και ένα μισό μέτρο πιο δίπλα πάνω στο πόδι από το τραπεζάκι και μέσα στη μέση του δωματίου.

Σκέφτομαι 2 λόγους που το έκανε. Όταν κάνει τα κακάκια του, επειδή ακουμπάει την ουρίτσα του επάνω και πασαλίβεται, το σκουπίζω με ένα βρεγμένο πετσετάκι από πίσω, γιατί μου λέρωσε την κουβερτούλα του και τα ρούχα μου την πρώτη φορά. Αλλά δεν θέλει, δεν του αρέσει. Το κάνω με το ζόρι και μετά του δίνω φιλάκια και χαδάκια.
Ο 2ος λόγος που νομίζω είναι ότι επειδή δεν έχει συνηθίσει ακόμη το σπίτι και όταν είμαι εκεί, το αφήνω και γυρίζει όλους τους χώρους, να έχει μπερδευτεί και να τα κάνει όπου να' ναι. Αν και έσκαβε δίπλα από τη λεκάνη μια φορά που το έβαλα εγώ μέσα.

Στα σημεία που ούρησε, θα πηγαίνει συνέχεια; ( τα έκανα με αραιωμένη χλωρίνη). Αν ναι, τι να ρίξω για να το απωθεί; Εννοώ κάτι μη χημικό. Μήπως ξύδι;
Ποια η γνώμη σας και τι θα μπορούσα να κάνω;
Διάβασα το άρθρο που υπάρχει, αλλά γράφει - αναλύει μόνο τους ιατρικούς λόγους.