Λιάκος, ο στρίγγλος που έγινε αρνάκι!

Εγώ είχα φάει μεγάλη ήττα με το αντιλυσσικό όταν έμαθα τί γίνεται. Αυτή η βρώμα για τα σαρκώματα είχε βγει κοντά στο '93 αν θυμάμαι καλά, κι εγώ τη γάτα την είχα πάρει το '92! Δηλαδή αν το έψαχνα τότε, αν ήμουνα ψυλλιασμένη να μην εμπιστεύομαι, δε θα το είχα καταδικάσει το ζώο που το εμβολίαζα κάθε χρόνο!
Μην κατηγορεις τον εαυτο σου καρδουλα μου..πως ηταν δυνατον να γνωριζεις κατι τετοιο;; και εγω..απο εδω τα εμαθα..και μετα ψυλιαστηκα και αρχισα να διαβαζω...:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εντάξει, δεν μπορώ να πω ακριβώς ότι κατηγορώ τον εαυτό μου. Απλά είπαμε να είμαστε "σωστοί και τυπικοί" και τελικά βάλαμε τα χέρια μας και βγάλαμε τα μάτια μας. Και όχι τίποτε άλλο, την πλήρωσε η άλλη η δόλια που δεν είχε και λόγο σε όλο αυτό το φιάσκο.

Τελικά η άγνοια έχει και τα καλά της, δεν μπορώ να πω.:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλά είναι φάτσας !!Δεν υπάρχει!!Ο δικός μου είναι περίπου στην ηλικία του και αλητάκος!!Τον έχω ήδη κάνει μπάνιο.Χρησιμοποίησα χλιαρό νερό σε μια λεκάνη όπου έβαλα και σαμπουάν -timotei συγκεκριμένα-και έκανα αφρό.τον έβαλα απαλά μέσα και του έκανα μασάζ.Βέβαια τα παράπονα έδιναν και έπαιρναν αλλά πρέπει να μείνεις σταθερή στη θέση σου!!Στη συνέχεια το ξέπλυνα με το τηλέφωνο του μπάνιου κρατώντας το με το ένα χέρι κάτω από τις μασχαλίτσες του!Επίσης για πρώτη φορά πιστεύω πως θα ήταν καλό να μην χρησιμοποιήσεις πιστολάκι.Είναι πολύ μικρό και ο ήχος θα το τρομάξει.Εγώ το τύλιξα και το σκούπισα καλά με μια πετσέτα.Τέλος το έβαλα να κάτσει στη ζέστη μέχρι να στεγνώσει τελείως!Ελπίζω να σε βοήθησα!Καλή τύχη!

Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές. :)

Δυστυχώς δεν έχω χρόνο, είμαι πολύ στο τρέξιμο, αλλά μπήκα μόνο και μόνο για να σας πω ότι αυτό το πλασματάκι είναι σα μια ευχή μου που πραγματοποιήθηκε! Τα κάνει όλα λάθος (το παλιοτόμαρο) αλλά έχει αλλάξει τη ζωή μας με το Μαρθόνι μου, τον έχουμε λατρέψει και οι δυο! :inlove:

Επιστρέφω μόλις θα έχω χρόνο να σας πω για το κάθαρμα. Που το ξαναβαφτίσαμε, πλέον τον λένε Βλάσση για να ταιριάζει με τη Μάρθα, και πιστεύω ότι μαθαίνει σιγά σιγά το όνομά του.

148335_1506954759238_1395372645_31341977_1629093_n.jpg

148645_1507141403904_1395372645_31342315_2053307_n.jpg

ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ!! Γατα σκυλος παρεακι:clapup: Τι καλη που ειναι η Μαρθα σου ομως:redface:

Είδες η γλυκιά μου; :inlove:

Καταρχην η γλυκια σου φαινεται τρομερος χαρακτηρας (μπραβο σε εσενα δηλαδη που την ανεθρεψες σωστα:P)
Τωρα ο Λιακος-Βλασσης ειναι μεγαλο μουτρο κι ευτυχως που το καταλαβες και θα τον κρατησεις (επισης προφανως και πολυ κωλοφαρδος οταν διαλεγε αμαξι), ειναι κι αυτες οι ατιμες τουφιτσες στα αυτακια...
υ.γ. η Μαρθα τι ρατσα ειναι?
υ.γ.2 ονειρο το εχω το γατοσκυλοπαρεακι...

πωπω...απιστευτα ειναι και τα δυο...φοβερη σχεση!!!!!!!!!!!!!:clapup::clapup::clapup:

Η Μάρθα είναι shar pei, και αυτά τα σκυλιά έχουν υπέροχο χαρακτήρα αλλά όχι και εύκολο. Η δικιά μου είναι και κυριαρχική, προσπάθησα να μην ξεφύγει και γίνει τέρας και μάλλον τα κατάφερα. :)
Αυτή ψοφάει για παρέα, και ρακούν να της φέρω θα χαρεί. Απλά δυσκολεύτηκε να μάθει να είναι κομψή μαζί του, είναι απίστευτα ατσούμπαλη, θα θελήσει να σκουντήξει για να σου ζητήσει κάτι και θα σε κάνει χαλκομανία για την πλάκα της. Κουράστηκα είναι η αλήθεια, αλλά της έμαθα να του φέρεται απαλά του πανίβλακα.:P

προφανως και πολυ κωλοφαρδος οταν διαλεγε αμαξι
Αυτό του είπα κι εγώ το πρωί που με χίλιους κόπους και βάσανα κατάφερα να τον βγάλω από τη μηχανή. :D

Πολύ χαίρομαι που τα βλέπω έτσι αγαπημένα να αναζητάν το ένα το άλλο.
Η Μάρθα δεν ανέχεται ούτε εγώ να την αγγίζω όταν κοιμάται, όταν της κατσικώνεται όμως ο Βλάσσης κάθεται και δε λέει κουβέντα.
Είναι όμως κι αυτός πολύ πονηρός, την προσέγγισε πιεστικά μεν αλλά με σωστή τακτική. Και τώρα πια τον έχει συνηθίσει μέχρι και στον ύπνο της.
file.php

file.php

ωωωωωχχχχχ!!!!!:inlove::inlove::inlove:
ΑΧ ΒΑΧ!
Ντάξει,ο συνδυασμός που σκοτώνει!.............:inlove:
Καταρχήν,το σκυλουλίνο έχει Ιώβειο υπομονη....και όσο το έβλεπα να ανέχεται και να υπομένει,ωωωωχχχ!Τόόόόσο έλιωνα με αυτό το κουτσουνάκι!:inlove:....Είναι πολύ όμορφο αυτό το τσαλακωμενούλι......
Το μικρό το διαολίνο,το ζιζανιούλι....αχ!!!Θέλει πολύ ζούμπηγμα τέτοιο που είναι......Του συγχωρούμε τα πάντα γιατί είναι πανέμορφο,και ζούμε σε μια εποχή που ευνοεί τους ωραίους!:hehe:

Καλά είναι κούκλος ο Βλάσσης! Να τον χαίρεσαι για πάρα πολλά χρόνια κι αυτόν και το Μαρθόνι σου! Τι υπομονή είναι αυτή! Μητρική! Θα πρέπει να νομίζει η Μάρθα ότι είναι κουτάβι της , αλλά δε θυμάται πότε τον γέννησε!

Τα νέα μας:
Ο Βλάσσης μεγαλώνει, ομορφαίνει και αποτρελαίνεται! Δεν μπορώ να καταλάβω, αυτό το γατί δεν κοιμάται ποτέ. :confused:
Όλη μέρα τρέχει παίζει, μέχρι και στους τοίχους προσπαθεί να σκαρφαλώσει! Είναι μεγάλο σούργελο, εξαιρετικά διασκεδαστικός αλλά αναγκάζομαι πολλές φορές να μετράω μέχρι το 10 για να μην τον καρατομήσω. Θα περιμένω στωικά να μεγαλώσει και να καλμάρει.

Και μια και ο κύριος δεν κοιμάται ποτέ, θέλει και παρέα. Ο ύπνος πλέον έχει γίνει πολυτέλεια, δεν κοιμόμαστε εμείς μόνο παίζουμε, ζούμε το όνειρο κάθε 5χρονου και είμαστε ο εφιάλτης κάθε γείτονα!:D

Στον πάγκο της κουζίνας σταμάτησε να ανεβαίνει τη μέρα που διάβασα το βλέμμα του, τον ψυχολόγησα και κατάλαβα επιτέλους τί τακτική πρέπει να ακολουθήσω: θες κάθαρμα να ανεβαίνεις; ελεύθερα! παράτα με και ανέβαινε όπου σου γουστάρει, δε μου καίγεται καρφί! Από εκείνη τη στιγμή, θαρρείς και ξενέρωσε! Ανέβηκε μερικές φορές ακόμη και ποτέ ξανά.

Κατά τ' άλλα, όλα καλά όλα ανθηρά, τον αγαπάμε τον πανίβλακα, όλη μέρα με το Μαρθόνι κάνουμε υπομονή και πολλά οοοοομμμμμμμμμμμμμμμμμ και μόλις τον δούμε να γλαρώνει, αμέσως αρπάζουμε την ευκαιρία, κλείνουμε τα μάτια μας και πέφτουμε επί τόπου ξερές....!

74287_1512176969790_1395372645_31350425_4976895_n.jpg

:bigarmhug
απλα εισαι ατυχη, γιατι σε ΑΥΤΟ το μουσουδι τα συγχωρεις ολα!

Έτσι! :P Κάτι ήξερε η Μαρίνα που είπε ότι "ζούμε σε μια εποχή που ευνοεί τους ωραίους".
Μα δεν είναι μια ζωγραφιά; Θαρρείς και το μουτράκι του το έφτιαξε κάποιος με πινελάκι!

Να χαρω εγω μουσουδακι ομορφο!!!!!Δως του πολλα φιλακια απο εμας:kissing:!!!!!
Οσο για τις χαζομαρουλες του υπομονη...και εμας δεν στεκεται σε ενα σημειο αν εχει ορεξη για παιχνιδια:P!!!!!!!

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι.....μα ποσο κουκλακι ειναι!!!!!!!!:D:D:D
χαχααχαχαχ...φοβερη η περιγραφη σου...:clapup:

Φτου φτου μην το ματιάξω!!!!!!! Όταν φέρεται έτσι το γατί, σημαίνει ότι είναι εξαιρετικά υγιές και ευτυχισμένο ταυτόχρονα........ Φτου.................

:inlove::inlove:...στη φώτο είναι σαν να κοιμάται χαμογελώντας τρισευτυχισμένος!

Ακούς εκεί να μη με θέλει. :(
Ε λοιπόν θα της κατσικωθώ της χοντρής, θέλει δε θέλει! :hehe:

Συνημμένα

• Εικόνα932.jpg
    Εικόνα932.jpg
    351,1 KB · Εμφανίσεις: 41
  • Εικόνα930.jpg
    Εικόνα930.jpg
    401,5 KB · Εμφανίσεις: 46
Ξέχασα να σας ευχαριστήσω για τα καλά σας λόγια.:redface::)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back